Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 29/08/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Παρασκευή, πω πω, λατρεμένη ημέρα από όλες τις απόψεις! Όχι ότι έχω να κάνω τίποτα το σπουδαίο το ΣΚ που μας έρχεται, αλλά όσο να είναι αυτό που μου έλειψε περισσότερο, είναι
οι μεσημεριανοί ύπνοι!

Κάθε μέρα από τις 2 και μετά χασμουριέμαι, κλαίνε τα μάτια μου, ο εγκέφαλος κλείνει αυτόματα και ονειρεύομαι το κρεβάτι μου. Απίστευτο, αλλά αν το γραφείο μου ήταν πιο μαλακό και αν δεν ασχολιόμουν με τα λογιστικά, σίγουρα θα έριχνα έναν υπνάκο, αλλά να που δε παίζει αυτό, ούτε με σφαίρες.. και αν η γιαγιά μου είχε ρόδες, θα ήταν πατίνι… χα χα !

Καλά, εντάξει εσείς τα αφεντικά, μη πάθετε εγκεφαλικό, αφού κατά βάθος, όλοι κοιμόμαστε όρθιοι τις ημέρες αυτές, γιατί ο μεσημεριανός ο ύπνος, είναι μια απόλαυση που όσο να είναι δε την αποχωριζόμαστε και τόσο εύκολα! Φυσάει κιόλας έξω, πω πω πω.. δροσιά φυσική και όχι οι δαίμονες οι τεχνητοί, που σε στέλνουν στο πι και φι… χα χα βγήκε και ποιηματάκι..!

Λέω να ασχοληθώ με τη μαγειρική, να φτιάξω τίποτα γκουρμέτια, κανά γλυκό και να αράξω στο καναπέ, γράφοντας ιστορίες για αγρίους, ή βλέποντας τις αγαπημένες μου σειρές στο star! Έχω πώρωση με το κανάλι αυτό, αιώνες τώρα.. Αυτό το μεταφράζω ότι είμαι ακόμα έφηβη, ακόμα κοριτσάκι, γιατί ΣΚ δίχως Φιλαράκια, δε γίνεται! Έτσι δεν είναι..??

Καλό ΣΚ σε όλους και όχι στα βαθιά… φυσάει!!


Κριός
Σήμερα θα σας πιάσει μια σπαρίλα που θα σέρνεστε όλη την ημέρα. Δε θα έχετε όρεξη για δουλειά, το μυαλό σας θα ταξιδεύει αλλού και αν δε βρεθεί ο κακοπροαίρετος να σας ενοχλήσει από το όνειρο, έτσι θα είστε όλη την ημέρα! Βέβαια, επειδή δε πάει έτσι το πράγμα, ξεκινήστε εσείς να ασχολείστε στο χαλαρό και δίχως άγχος και θα διαπιστώσετε ότι θα καταφέρετε αρκετά!

Ταύρος
Θα σας πιάσουν πάλι τα υπαρξιακά σας τύπου προς τα πού βαδίζετε και με ποιους συναναστρέφεστε και ναι ακόμα μια δύσκολη ημέρα για εσάς, κυρίως για το ψυχικό σας κόσμο. Εξετάστε ακόμα λίγο τις περιπτώσεις πριν πείτε ένα οριστικό αντίο σε μια κατάσταση ή σχέση τέλος πάντων και εντάξει δε σας πήραν και τα χρόνια, μπορείτε να στρέψετε το ενδιαφέρον σας αλλού!

Δίδυμος
Ξαφνικά εκεί που θα παρουσιαστεί μια νέα επαγγελματική ευκαιρία για εσάς, οι γονείς σας θα μπουν στη μέση και θα σας τα κάνουν λίγο μαντάρα. Αν σκοπεύετε να εξαφανιστείτε κάπου στο εξωτερικό, να ξέρετε δε θα σας αφήσουν και τόσο εύκολα. Σκεφτείτε καλά τι θέλετε να κάνετε και καλύτερα να αφήσετε τις οριστικές απαντήσεις για μερικές ημέρες αργότερα. Συζητήστε και λύστε πρώτα το πρόβλημα!

Καρκίνος
Σκέφτεστε να πάτε στη Χαβάη? Πάει ξεχάστε το! Ένα ταξιδάκι κάπως μακρινό και τροπικό, μπορεί να ήταν η μεγάλη σας επιθυμία, όμως τώρα πάει πέταξε το πουλάκι. Στεναχώρια, κακό, γκρίνια, βάσανα, για τόσο πολύ μιλάμε! Ακόμα και μια νέα δουλειά που θέλετε τόσο πολύ, σήμερα θα φαντάζει ως μακρινό και απατηλό όνειρο. Εν ολίγοις το σύμπαν σας εκνευρίζει αφάνταστα!!!

Λέων
Αποφύγετε σήμερα να πάτε να πληρώσετε λογαριασμούς ή να κάνετε ψώνια μεγάλης αξίας! Αφήστε το γιατί παίζει να σας εξαπατήσουν, παίζει να το μετανιώσετε από αύριο, παίζει να μπλέξετε γενικώς και να καταστραφεί το ΣΚ που έρχεται! Αλλιώς μόνο τα απαραίτητα ας πούμε τη ΔΕΗ μη σας κόψουν και το ρεύμα! Συγκρατήστε τον εαυτό σας, είστε επιρρεπής σε λάθη!

Παρθένος
Κάτι σας βασανίζει πολύ και δε ξέρετε τι να αποφασίσετε, ή ποιο δρόμο να διαλέξετε για ένα θέμα πολύ φλέγων. Καταρχήν ηρεμήστε και ψυχραιμία πάνω από όλα. Καλέστε το άτομο που εμπιστεύεστε περισσότερο στο κόσμο αυτόν και μιλήστε του έξω από τα δόντια. Κανένα ψέμα δε πρέπει να υπάρξει. Ζητήστε τη συμβουλή του, εξετάστε ακόμα και τη κάθε λεπτομέρεια και φυσικά μη πάρετε καμία απόφαση ακόμα!

Ζυγός
Καλά σήμερα παίζει να σας πιάσουν τα πάντα. Δε ξέρω αν θα είναι ψυχολογικό ή πραγματικά θα αρρωστήσετε, πάντως κάτι πόνοι από εδώ, κάτι αδιαθεσίες από εκεί, σας βλέπω να πηγαίνετε στο γιατρό στα σίγουρα! Ευκαιρία είναι να κοιταχτείτε γιατί είναι και η κατάλληλη εποχή, πριν το χειμώνα! Μη το αφήσετε έτσι, αν η καμπάνα χτύπησε, τρέξτε να προλάβετε!

Σκορπιός
Κάτι θέλετε να κάνετε και οι δικοί σας άνθρωποι σας σταματούν. Αυτό δείτε το ως πρόκληση, μην ακούσετε κανέναν και κάντε αυτό που θέλει πραγματικά η ψυχή σας. Μόνο τότε θα ηρεμίστε από αυτό που σας βασανίζει. Καλές οι συμβουλές και οι φίλοι, όμως όταν ο άλλος είναι εκτός, πολλά λαλεί και κανείς δε νιώθει αυτό που εσείς νιώθετε αυτή τη στιγμή. Η διαίσθησή σας, παίζει μεγάλο ρόλο, πιστέψτε σε αυτήν!

Τοξότης
Οτιδήποτε και αν ακούσετε σήμερα, καλά θα κάνετε να κλείσετε τα αυτιά σας. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, κρατήστε αυτό και χωρίς να απαντήσετε καν, απομακρυνθείτε από επικίνδυνες καταστάσεις. Μην εμπιστεύεστε κανέναν, η ημέρα από μόνη της σας φέρνει ανθρώπους όχι και τόσο καλούς δίπλα σας. Μάθετε πρώτα τι θέλουν από εσάς και μετά εξαφανισθείτε!!

Αιγόκερως
Μια φοβερή ημέρα ξημέρωσε για εσάς, να προσμένετε να σας συμβούν τα απίστευτα. Το μυαλό σας θα είναι συνεχώς αλλού, συνεπώς θα είστε αφηρημένοι και παίζει να ξεχάσετε οτιδήποτε σας είναι απαραίτητο και να ξεμείνετε και στο πουθενά. Ναι εσείς τα πιο οργανωτικά πλάσματα, ξεφεύγετε εντελώς και ζείτε μια μικρή περιπέτεια έτσι στα ξαφνικά! Απολαύστε το, πλάκα θα έχει!

Υδροχόος
Το μυαλό σας θα ταξιδεύει όλη την ημέρα. Το πού είναι μια άλλη ιστορία, ούτε καν θα μπω σε διαδικασία να αναφέρω λεπτομέρειες. Θα πέσει φωτιά και θα μας κάψει. Αφηρημένοι, αδιάφοροι, μοναχικοί, εντελώς στο κόσμο σας, δε θα δώσετε σημασία σε αρκετά πράγματα και ίσως αν βρεθείτε εκτός σπιτιού να χάσετε ακόμα και το πορτοφόλι σας. Προσοχή σε κάθε είδους οικονομικής συναλλαγής!

Ιχθύες
Κάτι έχει μπει μέσα στο μυαλό σας και σας έχει πάρει λίγο από κάτω. Μια απόφαση λίγο δυσάρεστη, η οποία μπορεί να σας στεναχωρεί και εσάς και τους άλλους, αλλά είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Με αυτό τον τρόπο θα σώσετε τα χειρότερα και θα γνωρίζουν και οι άλλοι τους λόγους αυτής της απόφασής σας. Μη κρατάτε μέσα σας πράγματα, είναι εις βάρος σας και ψυχολογικά και επαγγελματικά!

magicfariel@gmail.com