Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Τα Ζώδια ενός παράξενου Σαββάτου, 02/08/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πώς πάνε τα κέφια? Τι φοβερό πρωινό.. Δροσερό, φυσάει πολύ γλυκά, ο ουρανός έχει λίγα σύννεφα από εδώ, λίγα από εκεί, τι τέλεια που νιώθω.. Ανασαίνω και
είναι καθαρός ο αέρας, τα πουλάκια κελαηδούν και γουστάρω τρελά..


Σήμερα αν είχα εκείνο το λυχνάρι του Αλαντίν και είχα και 1 ευχή, θα ζητούσα το ραβδί του Χάρι Πότερ! Για τόση πολύ μαγεία μιλάμε!

Πρέπει να γίνω η γυναίκα χταπόδι και να κάνω τα απίστευτα πράγματα και τρελαίνομαι μόνο που τα σκέφτομαι.. Super market, μαγειρική και προετοιμασία χώρου για μπογιατίσματα, βαψίματα, μαστορέματα αφού φτιάχνω όλο το σπίτι ξανά από την αρχή..!!
Χα χα τρελή για δέσιμο, αλλά όχι δεν είχα κανένα λόγο σε αυτό! Πρέπει να βασανιστώ λίγο ακόμα πριν φύγω για διακοπές, αλλιώς πώς θα τις απολαύσω η κάργια..

Και εκεί που βασανίζομαι, βλέπω και μια φοβερή ανακοίνωση που μου θυμίζει για ακόμα μια φορά, ότι εγώ δεν είμαι πουθενά, σε κανένα χάρτη, ούτε καν. Απλά φέτος θα χαζεύω διαδικτυακά και θα αναπολώ κάποιες στιγμές, που έχουν περάσει προ πολλού.. !!
Ωραία ημέρα, φοβερή, όχι δε παραπονιέμαι.. το ξωτικό ποτέ δε παραπονιέται..

απλά γκρινιάζει..


Κριός
Σήμερα όλως τυχαίως θα έχετε τρελά κέφια και θα θελήσετε να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στην οικογένειά σας, ή στους φίλους σας. Βέβαια, οι δικοί σας άνθρωποι έχουν άλλα σχέδια και αυτό θα σας ξενερώσει αρκετά, αφού κανείς δε θα ενδιαφερθεί για το τι θέλετε εσείς και το τι έχετε να τους δώσετε! Μουτράκια τρελά, στεναχώρια που θα τη τραβήξετε, αλλά δε πειράζει. Δε χρειάζεται να το πάρετε κατάκαρδα! Μοναξιές και πάλι μοναξιές..

Ταύρος
Μέρα παράξενη και πολύ δύσκολη. Δεν έχει σημασία που είναι Σάββατο, τα σύννεφα είναι ήδη από πάνω σας, σκοτεινό το τοπίο και όμως, θα φύγουν, αλλά θα ξανά έρθουν! Ένα νέο, μια είδηση, θα σας απογειώσει κανονικά, όμως μόνο εσάς! Κανείς άλλος δε θα χαρεί, μάλλον θα ζηλέψουν, για αυτό μη το δείξετε και τόσο φανερά! Αν μπορείτε φυσικά, γιατί είστε και υπερβολικά εκδηλωτικοί! Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες, για να μη προκύψουν εντάσεις!

Δίδυμος
Θα είστε λίγο στο κόσμο σας σήμερα, όχι ότι τις άλλες μέρες πάτε πίσω, αλλά λέμε τώρα. Δε φεύγετε ακόμα για διακοπές, κάτι προέκυψε στο σπίτι, ή στη δουλειά, μια εκκρεμότητα που θα σας αναστατώσει μεν, όμως δε θα σας χαλάσει και τόσο το κέφι! Εσείς που είστε ήδη σε κάποια θάλασσα, το μόνο που θα σας κάνουν είναι να σας χαλάσουν τα σχέδια, αλλά πάλι θα τη βρείτε την άκρη. Βασικά ότι και αν συμβεί, η διάθεσή σας, θα είναι χαρωπή! Για πολύ πέρα βρέχει λέμε..

Καρκίνος
Σήμερα οι δικοί σας άνθρωποι θα παίξουν λίγο με τα νεύρα σας! Εκεί που θα χαμογελούν και θα σας λένε αστεία, εκεί θα σοβαρεύει το πράγμα και κάποια στιγμή θα τα πάρετε φουλ στο κρανίο και θα ξεσπάσετε κανονικά! Πιείτε κανένα κοκτέιλ, έτσι να είστε σε γλυκιά διάθεση και αφήστε τους να λένε.. Μη δώσετε και τόση σημασία, γιατί θα χαλάσετε το κέφι και το χρόνο σας άδικα! Θα μου πείτε, πόσο πια? Αυτό εσείς το ξέρετε, για αυτό κρατήστε τις ισορροπίες!

Λέων
Ω ρε μάνα μου! Πετάει η ομάδα από νωρίς το πρωί, για πολύ κέφι λέμε! Κάτι έχετε βάλει κατά νου και θα το κάνετε ο κόσμος να χαλάσει. Πρέπει να γίνει το δικό σας, να χαρεί η ψυχούλα σας και από νωρίς το πρωί, ξεκινούν τα γλέντια. Θα πάτε μια εκδρομή? Θα φτιάξετε το κήπο σας? Θα βάψετε το σπίτι? Τι είναι αυτό που σας έχει πάρει τα μυαλά? Άντε μεσημέριασε, πού είστε..??

Παρθένος
Μέχρι και τις 4/8 μαύρη μαυρίλα πλάκωσε! Καλά θα κάνετε να κλείσετε τα αυτιά σας σε λόγια που μόνο πίκρα φέρνουν. Ακόμα καλύτερα σταματήστε να φαντάζεστε διάφορα, γιατί χάνετε τη πραγματικότητα έτσι! Μέρα δύσκολη για το ψυχικό σας κόσμο, η μελαγχολία βολτάρει ανενόχλητη για αυτό κλείστε τηλέφωνα, απομακρυνθείτε από ανθρώπους που ουσιαστικά δεν είναι φίλοι σας και φροντίστε να είστε με εκείνους που σας αγαπούν και σας εκτιμούν για αυτό που είστε αληθινά!

Ζυγός
Μια φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε, αφού θα είστε όλη την ημέρα με φίλους, αγαπητούς και θα κάνετε τα πάντα! Θα ξεφύγετε εντελώς από οικονομικής πλευράς, αλλά έχετε καιρό να το κάνετε και θα αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί και ότι προκύψει. Απρόβλεπτη η ημέρα σας, από όλες τις απόψεις, για αυτό μην αρνηθείτε κάτι, όλο και μια έκπληξη σας περιμένει, εκεί σε μια γωνιά. Απολαύστε την ημέρα σας γιατί από αύριο σκούρα τα πράγματα!

Σκορπιός
Πολύ τα επάνω σας έχετε πάρει και πρέπει το χαμόγελο να μην ξεκολλάει από τα χείλη σας! Ξαφνικά πολύ ενδιαφέρον έχει πέσει, σας ζητάει ο ένας, σας ζητάει ο άλλος, θα νιώσετε λίγο guest star, ακόμα και στην ίδια σας τη ζωή! Καιρός ήταν να συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί πολύ ο Κρόνος, μας έχει τσακίσει τα νεύρα! Οτιδήποτε θελήσετε για τον εαυτό σας, να το ζητήσετε, κανείς δε θα σας χαλάσει το χατίρι! Go for it, που λέμε..

Τοξότης
Τι έγινε? Όπου φύγει-φύγει? Σας βλέπω από νωρίς το πρωί, με μια βαλιτσούλα στο χέρι και δρόμο! Για πού το βάλατε? Ναι είτε είναι για διακοπές, είτε για ΣΚ φεύγετε, να ξεσκάσετε, να αλλάξετε παραστάσεις, γιατί έτσι νιώθετε απλά! Φοβερή η ημέρα σας από όλες τις απόψεις, πολύ θετική και λαμπερή συγχρόνως! Κάντε ότι νομίζετε, γιατί το σύμπαν είναι με το μέρος σας! Για τόσο πολύ μιλάμε..!!

Αιγόκερως
Σας ξημέρωσε μια πολύ ερωτική ημέρα. Τι σημαίνει αυτό? Ότι θα είστε μέσα στις γλύκες, μέσα στο νάζι και το σεξ θα είναι κάτι αναπόφευκτο! Είστε τσαχπινο- γαργαλιάρηδες όταν θέλετε, ξεχνάτε το σοβαρό και ψυχρό σας το ύφος! Για αυτό αφεθείτε στις επιθυμίες σας και μη σκέφτεστε τι θα πει ο κόσμος και αν θα σας ακούσουν και τέτοια! Απελευθερωθείτε εντελώς!!

Υδροχόος
Πνίγεστε χρυσά μου? Γιατί? Πού έχετε μπλέξει πάλι και σας καταπιέζουν? Πω πω μπελάδες που έχετε.. Πάντως σήμερα θα νιώσετε ένα λουρί γύρω από το λαιμό και θα τα πάρετε κρανίο φουλ και θα τους βάλετε όλους στη θέση τους! Ο χαμός ο ίδιος λέω εγώ, είτε είναι για ένα επαγγελματικό ζήτημα, είτε για ερωτικό, θα προκύψουν οι εντάσεις και θα γίνει πανικός! Εσείς ορίζετε τα όρια και όχι οι άλλοι!!!

Ιχθύες
Εντάξει κάπου θέλετε να πάτε, λίγο πιο εξωτικά, λίγο πιο παράξενα, όμως οι δουλειές είναι δουλειές. Βέβαια για εμάς τους πιο φτωχικούς, μια αναποδιά, θα αλλάξει λίγο τα σχέδια, θα λιγοστέψουν οι ημέρες, ή μπορεί τελικά διακοπές τέλος! Όχι μια αναβολή προσωρινή θα είναι, μη σας πάρει από κάτω, δείτε το αλλιώς! Κάθε εμπόδιο για καλό! Πάντως απολαύστε την ημέρα σας γιατί από αύριο και ως τις 6/8 θα είστε μέσα στα νεύρα και τις εντάσεις!

magicfariel@gmail.com