Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 04/08/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πώς πάει, κουνιούνται οι βάρκες στο Αιγαίο? Η σωστή απάντηση είναι πως ναι! Δε δέχομαι τίποτα άλλο.. Θα σας αποκαλύψω ένα ακόμα μυστικό! Είμαι
τιμωρία!

Και ο άντρας μου και ο φανταστικός ο εραστής μου, με έχουν βάλει στη γωνία, με το ένα πόδι και μετρώ ως το άπειρο..!! Για τόσο πολύ μιλάμε..

Φέτος έχει διακοπές άνευ συζύγου! Έγινε και αυτό το θαύμα! Θα πάω εκεί στα μέρη μου, στα παλιά μου τα λημέρια και θα αλωνίσω όπως το παλιό καλό καιρό! Όχι δε σκοπεύω να κάνω κάτι ανήθικο και κακό, αφού περισσότερο αποζητώ την ελευθερία και τη περιπέτεια, παρά το οτιδήποτε άλλο! Η ανεμελιά είναι αυτή που μου έχει λείψει και οι τρέλες! Για αυτό θα πιάσω αγκαζέ το καλύτερό μου φίλο και θα θυμηθούμε τα παλιά, όσο φυσικά μας το επιτρέπει το image, μας.. και η ηλικία μας.. χα χα!

Όμως για ένα περίεργο λόγο, με έχει τιμωρία και ο φανταστικός ο εραστής μου! Δε μου μιλάει, δε μου δίνει καμία σημασία, δεν υπάρχει πουθενά! Τον χαίρονται οι άλλες, τον βλέπουν οι άλλες, αλλά εγώ τίποτα! Ας πρόσεχα τι ευχές έδινα, πάνω στα νεύρα μου, σωστά??

Μήπως παιδιά να κρεμαστώ και να σηκώσω και τα δυο μου πόδια ψιλά?? Μήπως να ξεκινήσω και το πολλαπλασιασμό, να γίνει λίγο πιο δύσκολο το μέτρημα?

Δουλειές με φούντες μου άνοιξε ο σύζυγος, μου βρήκε και γυναίκα για το σπίτι, μόνο που έχει σπάσει το χέρι της και δε μπορεί να έρθει.. χα χα .. δουλικό, στις διακοπές μου.. μπουχός θα γίνω, μετρώ ήδη αντίστροφα..

Άντρες βάσανο μεγάλο.. Λατρεμένο βάσανο μεγάλο..

Αλλά φέτος έχει γυναίκα, μόνη, ελεύθερη και ωραία.. και ΟΧΙ δε ψάχνει..!!



Κριός
Δύσκολη ημέρα για εσάς, καλά θα κάνετε να είστε όσο πιο ήρεμοι γίνεται! Αν δουλεύετε θα τη νιώσετε μια πίεση, όμως χρυσά μου, οι ρυθμοί έχουν πέσει και έχετε το χρόνο με το μέρος σας! Μη περιμένετε όλα να γίνουν μέσα σε λίγες ώρες! Ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, σήμερα θα γίνετε αρκετά καταπιεστικοί και θα μεταδώσετε το άγχος στους άλλους, ίσως και χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο!

Ταύρος
Νεύρα σας επιφυλάσσει η ημέρα, έτσι ξαφνικά! Θα σας πιάσει λίγο ο εγωισμός και το πείσμα σας, όμως θα πρέπει να τα αφήσετε αυτά στην άκρη και να γίνετε λίγο πιο αντικειμενικοί! Οτιδήποτε και αν προκύψει, σκεφτείτε λογικά και είτε αφορά κάποιον άλλον, είτε όχι, θα πρέπει να συμβιβαστείτε και να ρίξετε νερό στο κρασί σας! Κάποια πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται, απλά οι συνθήκες είναι τέτοιες!

Δίδυμος
Καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας! Πρέπει να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε και γενικά να χαλαρώσετε! Αν σας ζητήσουν μια χάρη, μια εξυπηρέτηση, που αφορά κάποια αγγαρεία, ή δουλειά, να το πείτε το όχι, με ωραίο και ευγενικό τρόπο. Βασικά διαπιστώνετε ότι κάνετε περισσότερα από όσα πρέπει και πλέον για το κάθε τι, ακούγετε το όνομά σας! Για αλλάξτε το αυτό.. Υπάρχουν και άλλοι που μπορούν να βοηθήσουν, με τον ίδιο τρόπο!

Καρκίνος
Νομίζω τα έχετε βάλει με το σύντροφό σας, ή κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο! Κάτι θέλει που εσείς δε το θέλετε και αυτό σας εκνευρίζει απίστευτα. Ναι σας τρώει χρόνο από τις διακοπές, σας βασανίζει δίχως αιτία και ίσως να σας τρομάζουν και διάφορες απόψεις που ακούτε, έτσι στα καλά καθούμενα! Μην εξάπτεστε, γιατί αυτό που είναι να γίνει θα γίνει, απλά προειδοποιήστε και απειλήστε ότι στο λάθος, απλά δε θα είστε εκεί!!

Λέων
Μέρα που θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο με τον εαυτό σας και τα θέματα που σας αφορούν άμεσα. Τα έχετε αφήσει όλα στη τύχη τους, γιατί το μυαλό σας είναι αλλού. Αυτή τη φορά βασανίζεστε και με τη δουλειά σας και με το χρήμα που δε περισσεύει και με το τι θα κάνετε στη ζωή σας από εδώ και στο εξής! Κοιτάξτε βαθιά μέσα σας, τι νιώθετε και γιατί και ακολουθήστε τη καρδιά σας. Εκείνη θα σας δείξει το σωστό το δρόμο.!!

Παρθένος
Κάτι θα πέσει στην αντίληψή σας, κάτι θα σας ενοχλήσει και σκοτεινιάζει αρκετά η ημέρα σας! Μπορεί πλέον να είστε σίγουροι για κάποια πράγματα, ή να έχετε διασταυρώσει μια πληροφορία, όμως κάντε τη πάπια! Μη λέτε σε κανέναν τίποτα! Αφού πλέον γνωρίζετε την αλήθεια, αφήστε να δείτε το κουβάρι, πώς θα ξετυλιχτεί και σε ποια πόδια θα καταλήξει.. Και μετά αν θέλετε δώστε μάχη, αλλά σας λέω από τώρα, ως και τις 13 οι ημέρες σας θα είναι άκρως λαμπερές.. Δεν αξίζει να τις χαλάσετε για ένα ψέμα..

Ζυγός
Και εκεί που όλα έχουν φτιάξει, κυρίως στις σχέσεις σας με τους άλλους αναφέρομαι, εκεί θα εμφανισθούν διάφοροι καλοπροαίρετοι που λέμε και θα σας τα κάνουν όλα λίμπα. Βασικά αυτή τη φορά, μην αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει την ησυχία σας, αντιθέτως διώξτε τους και πείτε και εκείνη τη παραπάνω τη κουβέντα! Αρκεί φυσικά να έχετε δίκιο και τα σωστά επιχειρήματα! Δύσκολη ημέρα, όμως στο χέρι σας είναι να κυλήσει ομαλά και σωστά!

Σκορπιός
Η αλήθεια είναι ότι πετάτε από ψυχολογικής άποψης, είστε μέσα στη τρελή τη χαρά και έχετε γίνει πιο κοινωνικοί από ποτέ! Η ημέρα σας, είναι πολύ τυχερή, θα πρέπει να προσέξετε λίγο τα λόγια σας, να είναι μετρημένα για να ακουστούν ακόμα καλύτερα. Κάντε εκείνο το επαγγελματικό το ραντεβού, δε θα το μετανιώσετε, αρκεί να είστε σωστά προετοιμασμένοι. Μην είστε υπερβολικοί σήμερα, να πατάτε γερά στη γη και με τα δυο πόδια!

Τοξότης
Ενώ είστε μια χαρά, δε θέλετε να κάνετε απολύτως τίποτα. Κάτι δε σας αρέσει, κάτι το έχετε βαρεθεί, λίγο σας βρωμάει, λίγο σας ξινίζει! Θα αγανακτήσετε με κάτι, που σας έχει φάει χρόνο από τη ζωή σας, μπορεί η δουλειά, ίσως ο σύντροφος, ή ακόμα και ένα έργο τέχνης που φτιάχνετε χρόνια τώρα.. Αντίδραση, θα υπάρξει, αφού θα τη κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια, προς το άγνωστο. Σας βλέπω, δε κρατιέστε..!!

Αιγόκερως
Το ερωτικό σας θερμόμετρο έχει σίγουρα ανέβει, όμως αυτή τη φορά ψάχνετε κάτι πιο ιδιαίτερο, πιο σπουδαίο, πιο κυριλέ..?? Καλά κάνετε και θέλετε το καλύτερο για τον εαυτό σας, όμως κοιτάξτε πρώτα εσείς ποιοι είστε και τι έχετε να προσφέρετε και μετά κάντε την έρευνα υποψήφιου θύματος.. Γιατί σε όλες τις περιπτώσει ο κάθε ερωτικός σύντροφος που έχει περάσει από τη ζωή σας, έχει να λέει ιστορίες για αγρίους, όσον αφορά το κομμάτι σας! Μη ξεφεύγετε από τα κυβικά σας!

Υδροχόος
Πάλι γκρινιάζετε? Πάλι μέσα στα νευράκια είστε? Γιατί? Δε φάγατε κοκό εχθές το βράδυ? Σας το πήρε άλλος? Πάντως ότι και αν έχει συμβεί, χαλαρώστε, ψυχραιμία πάνω από όλα και σταματήστε τη γκρίνια. Χάνετε το δίκιο σας με αυτό τον τρόπο. Κάντε πίσω και αφήστε να δείτε πού το πάει ο καθένας το παραμύθι του, έτσι για να είστε σίγουροι για το πώς θα χειριστείτε αυτό που σας ενοχλεί. Λίγη αυτοσυγκράτηση, δε βλάπτει..!!

Ιχθύες
Σήμερα αγαπητά μου θα σας θυμηθούν οι πάντες από γονείς, θείοι, ανίψια, συγγενείς θα είναι σίγουρα και θα σας ξενερώσουν κανονικά! Ναι η χαρά θα είναι μεγάλη, όμως τα λόγια τους θα σας εκνευρίσουν, γιατί ουσιαστικά δε δέχεστε κανείς να σας λέει πώς να ζήσετε και με ποιον τρόπο! Ναι θα ανακατευθούν, θα ασκήσουν κριτική και το πιο πιθανό είναι να τους σιχτιρίσετε, μια και έξω!! Τι να πω, συμβαίνουν και στα καλύτερα τα σπίτια..

magicfariel@gmail.com