Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 27/08/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά.. Όσο προχωρούν οι ημέρες, βυθίζομαι στις σκέψεις μου, οι επιθυμίες μου επανέρχονται με πολύ απαιτητικό τρόπο, η επιστροφή στη πραγματικότητα κάθε μέρα είναι και πιο έντονη, γιατί η αλήθεια είναι, ότι
όταν υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα παντού, όπου και αν πάω, ή πας, αυτά θα προσμένουν υπομονετικά τη στιγμή, εκείνη, που θα πρέπει να βρεθεί αυτή η μοναδική η λύση.. Πόσο δύσκολο είναι αυτό..

Και σκοτεινιάζει το σύμπαν μου, γιατί όσο πιο δύσκολο είναι το θέμα μου, ακόμα πιο σκληρή είναι η αντιμετώπισή του.. αλλά δε πειράζει.. «χιόνια εντός, χιόνια και εκτός..» και παραλογίζομαι πρωί-πρωί..

 «..γράφω για τον Έρωτα, αλλά δεν είμαι ερωτευμένη..
μιλώ για την Αγάπη, αλλά δε τη προσφέρω σωστά..
υποστηρίζω την Αλήθεια, όμως τη λέω μισή..»

«..κατακρίνω τον Εγωισμό, αλλά είμαι πιο εγωίστρια από ποτέ..
διώχνω το πείσμα, όμως έχω μουλαρώσει..
χαμογελώ, αλλά κλαίω ακόμα από μέσα μου..»

Πού να πάω, πού να ταξιδέψω?
Ακόμα και στο Cape Town στην Αφρική, να βρεθώ, θα βασανίζομαι. Θα ξεχαστώ για λίγο, αλλά για πόσο?
Έχω άλυτα θέματα, μου τρώνε το σαράκι.. αλλά και πάλι, μήπως φταίει ο Πλούτωνας και ο Ποσειδώνας? Μήπως ζω στο κόσμο της παραίσθησης? Μήπως το όνειρο έχει μπερδευτεί με τη πραγματικότητά μου?

Ψάχνω το φως μέσα στο σκοτάδι, αλλά δε το βρίσκω..


Κριός
Ερωτικές ζήλειες! Αυτός είναι ο τίτλος της σημερινής ημέρας για εσάς. Κάτι θα κάνει το ταίρι σας, ή το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα το δείτε και η ζήλεια σας θα φτάσει στα κόκκινα. Τσακωμοί, λόγια, φασαρίες, πάντως δε θα το αφήσετε έτσι και ναι πάει η ημέρα σας καταστράφηκε. Ο κίνδυνος μιας απιστίας, δεν έχει φύγει ακόμα από το ζώδιό σας, για αυτό προσοχή μεγάλη, είτε είστε το θύμα, είτε ο ένοχος..!

Ταύρος
Κάτι θα συμβεί σήμερα που παίζει να βάλετε ακόμα και τα κλάματα. Επιθυμείτε διάφορα για τον εαυτό σας και για τους ανθρώπους που είναι δίπλα σας, όμως κάποιος θα σας βάλει εμπόδια, για να δει πώς θα αντιδράσετε. Αν έχετε μυστικά, τότε ο σκοπός αυτός θα είναι, να αποκαλυφτείτε μπας και φανεί η αλήθεια σε μια σχέση, ή κατάσταση που μόνο εσείς γνωρίζετε πώς ακριβώς έχει. Ψυχραιμία..

Δίδυμος
Να περιμένετε να εκνευριστείτε αφάνταστα σήμερα, γιατί κάτι θα κανονίσετε και θα σας το χαλάσουν οι άλλοι πολύ ξαφνικά. Αυτή τη φορά θέλετε να γίνει το δικό σας, με τον τρόπο που εσείς γνωρίζετε και απαιτείτε με παράξενο τρόπο να σας ακολουθήσουν, όπως έχετε κάνει και εσείς τις προηγούμενες ημέρες. Δε θα σας το κάνουν το χατίρι όμως και αυτό θα είναι η αιτία που θα ξεσπάσει ένας μικρός χαμός. Δε χαρίζεστε σε κανέναν σήμερα!

Καρκίνος
Μέσα στη τρελή τη χαρά θα είστε σήμερα, θα ανεβείτε και στο ροζ το συννεφάκι σας, ποιος σας πιάνει..?? Προσέξτε μόνο μη τσουγκρίσετε με κανένα μαύρο σύννεφο, γιατί αλλιώς τη φαντάζεστε τη σημερινή ημέρα και αλλιώς θα σας προκύψει. Μη περιμένετε τίποτα από τους άλλους, ακόμα και από τους δικούς σας ανθρώπους, γιατί θα απογοητευθείτε. Κανείς δεν έχει τα κέφια για χαρές και πανηγύρια! Αποφύγετε επαφές με νευρικούς ανθρώπους.

Λέων
Κάτι σας ενοχλεί στη σχέση σας και ίσως και να συμβεί και ένα γεγονός, που θα σας τσιτώσει αρκετά, θα εκνευριστείτε και πιο πιθανό είναι να ξεσπάσετε, παρά να παραμείνετε ψύχραιμοι. Αν δεν είστε απολύτως σίγουροι, τότε μη κάνετε κινήσεις που μπορεί να σας φτάσουν και στο χωρισμό. Κρατήστε λίγο τις ισορροπίες, γιατί μπορεί να είναι και απλά μια κακή ημέρα. Σκεφτείτε πολύ καλά πριν ανοίξετε το στόμα σας!!

Παρθένος
Μέρα μυστήρια και πολύ εγωιστική αφού θα πρέπει να κοιτάξετε τον εαυτό σας και το συμφέρον σας μόνο. Ότι και αν σας ζητήσουν καλό θα ήταν να αρνηθείτε με ευγενικό τρόπο, τέτοιο όμως που να καταλάβουν, ότι δεν είστε κανένα κορόιδο και ότι γνωρίζετε πότε κάτι σας αφορά και πότε όχι! Τα άστρα σας κάνουν επαναστατικούς και αντιδραστικούς για αυτό ξεδώστε κανονικά!

Ζυγός
Μέρα δύσκολη από ποια άποψη..? Υπάρχουν φίλοι και γνωστοί που σας έχουν βοηθήσει στο παρελθόν με διάφορα ζητήματα. Ε λοιπόν σήμερα έφτασε η στιγμή, να ανταποδώσετε μια χάρη, με το έτσι θέλω, γιατί αυτό είναι το σωστό. Εσείς βέβαια, δε θα έχετε καμία όρεξη, δε θα σας αρέσει καθόλου αυτό που θα πρέπει να κάνετε, όμως θα πρέπει να κάνετε τη καρδιά σας πέτρα και να ακολουθήσετε!

Σκορπιός
Θα σας πρότεινα να εξαφανισθείτε από προσώπου γης! Να αφήσετε για λίγο τις δημόσιες τις σχέσεις δηλαδή να μην έρθετε σε επαφή με κανέναν. Ακόμα και δουλειά αν ψάχνετε ή είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι, η αύρα σας θα είναι τόσο σκοτεινή που παίζει να καταστρέψετε ξανά κάτι για το οποίο έχετε προσπαθήσει αρκετά. Καμία επαφή με κανέναν, παίξτε τους άρρωστους καλύτερα στο κρεβάτι!!

Τοξότης
Εντάξει έχετε βάλει υψηλούς στόχους στον εαυτό σας και από εδώ και πέρα πρέπει να πετύχετε νέα και διαφορετικά πράγματα για εσάς. Η ημέρα όμως δεν είναι καλή, για κανέναν άνθρωπο, συνεπώς δε χρειάζεται να σας παίρνει από κάτω, αν χάθηκε έτσι ξαφνικά ο ενθουσιασμός. Εσείς συνεχίστε το έργο σας και το σύμπαν θα σας ανταμείψει πολύ σύντομα! Θα το δείτε!

Αιγόκερως
Ω ρε μάνα μου μέρα που σας ξημέρωσε! Ξαφνικά θα ανοίξετε το σεντούκι που λέει ο λόγος και θα δείτε ότι μέσα δεν υπάρχει φράγκο! Ή τουλάχιστον δεν είναι όσα υπολογίζατε! Το ταίρι σας έχει κάνει τη βρωμοδουλειά και θα γίνει της μουρλής! Όσο και αν φωνάζετε, όσο και αν σας ανέβει η πίεση, τα λεφτά πάει πέταξαν, για αυτό δε χρειάζεται να πάτε και στο νοσοκομείο για κάτι τέτοιο.. Βαθιές ανάσες παρακαλώ..

Υδροχόος
Το πείσμα σας χτυπάει κόκκινο και καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του. Αν θέλετε να μιλήσετε σε κάποιο άτομο, κάντε το είναι απλό. Αν είστε σε φάση να προχωρήσετε στα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, συνεργαστείτε και συμβιβαστείτε με το σήμερα. Βέβαια, επειδή είστε και τα κακομαθημένα της παρέας, πρέπει να γίνουν όλα με το δικό σας τον τρόπο. Και εκεί χαλάει το πράγμα. Ξεπεράστε τον εαυτό σας, έτσι για μια φορά..

Ιχθύες
Σήμερα θα πρέπει να κάνετε λίγο πίσω. Αφήστε και τους άλλους να αποδείξουν την αξία τους και κατά πόσο είναι ικανοί να βρίσκονται στο πλάι σας. Ας πούμε κάντε ένα test drive, δίχως να εκνευριστείτε και δείτε ποιος είναι καλός στο τιμόνι? Μη φέρνετε αντιρρήσεις, μη ξεσπάτε σα μικρά παιδιά και ξεχάστε για λίγο τίτλους και αξιώματα. Το ομαδικό πνεύμα είναι πάντα το καλύτερο και ας είναι κάποιος άλλος ο αρχηγός!

magicfariel@gmail.com