Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Ζυγοί & Τοξότες, τα τυχερά ζώδια του μήνα, by F’Ariel!

Το έψαξα από εδώ, το έψαξα από εκεί, κατέληξα, πως το σύμπαν, για το μήνα Φλεβάρη, στέλνει όλη τη μαγεία του στους Ζυγούς και στους Τοξότες. Βρίσκονται στη κορυφή της πυραμίδας και λέω να αναφερθώ και σε αυτό.. Το ένα είναι αέρας, το άλλο φωτιά! Μαζί κάνουν μια πυρκαγιά. Μήπως τα ζευγάρια που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια,
νιώθετε μια φλόγα μέσα στη καρδιά; Μήπως φούντωσε το πάθος σας έτσι ξαφνικά; Πάντως όλες τις ημέρες μέχρι και το τέλος, θα δείτε μεγάλη διαφορά και στο ψυχικό σας τον κόσμο και στη συμπεριφορά σας φυσικά! Χαμογελάστε, γιατί κάθε μέρα μετά τις 11 τουλάχιστον, θα είναι μια νέα μέρα και μια ανεπανάληπτη εμπειρία!!!


Ζυγοί μου, λατρεμένες μου υπάρξεις, κατά βάθος αυτό που θέλατε το πετύχατε. Και οι σχέσεις σας έχουν φτιάξει και μιλήσατε έξω από τα δόντια και σας κατανόησαν στο απόλυτο. Έγινε το δικό σας, μετά από πολύ καιρό και πολύ ζόρι, φροντίστε να μη μετανιώσετε για τις αποφάσεις που πήρατε. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Βέβαια, αν σας έχουν δείξει εμπιστοσύνη σε διάφορα ζητήματα, καλά θα κάνετε να παραμείνετε πιστοί και ειλικρινής και να αφήσετε τις τσαλιμιές.. Βασικά θα τα βρείτε με τον εαυτό σας και θα αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Θέλετε να ζείτε όμορφα, ήρεμα και χωρίς εξάρσεις. Μια φάση είναι αυτή.. ωραία βέβαια και ναι θα τη βιώσετε. Τα επαγγελματικά σας, θα σας φάνε αρκετό χρόνο, θα σας τον κλέψουν από το όνειρο, όμως θα υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον και κινητικότητα. Ως τις 20 κάνετε καλές δημόσιες σχέσεις, νέες γνωριμίες και έρχεται βοήθεια απρόσμενη, στις πιο παράξενες στιγμές. Θα τολμήσετε ακόμα, να μιλήσετε σε ανθρώπους που παλιά φοβόσασταν. Προσέξτε τι λέτε, γιατί αρκετοί ζηλεύουν και ψάχνονται γιατί το να σας εκθέσουν ξαφνικά, θα είναι για αυτούς κατόρθωμα μεγάλο. Το στόμα σας κλειστό λοιπόν! Ο έρωτας φυσικά δε λείπει από τη ζωή σας, αφού θα είστε ρομαντικοί, μέσα στη φαντασία και το πάθος. Φουντώνει η κατάσταση και βλέπω να κάνετε σεξ έντονο και ανεπανάληπτο.. Αφήστε τις σοβαρές τις σχέσεις.. εδώ έχουμε έρωτα!!!

Τοξότες μου, τι να σας αποκαλύψω, τέτοια ώρα; Τι μέρες είναι αυτές που βιώνετε και τι ακόμα έρχεται;;; Σας θυμίζω πως ο Κρόνος είναι στο ζώδιό σας. Συνεπώς, να περιμένετε ξαφνικές ανατροπές, που θα σας μπλέξουν σε κάτι πολύ παράξενο. Ο Ποσειδώνας σας κάνει πολύ φαντασμένους και ξαφνικά παραδίνετε τη σκυτάλη στο άγνωστο και προκαλείτε ένα πανικό! Αρκετοί από εσάς, έχετε ανάγκη μεγάλη να ξεδώσετε, να ξεφύγετε, να ανοίξετε τα φτερά σας σε κάτι καινούριο. Τα όνειρά σας σε πρώτο πλάνο, μόνο που με άγαρμπο τρόπο, θα κάνετε κάθε μέρα μικρές επαναστατήσεις, τύπου, βόλτες, ψώνια, ακόμα και πολύ φλερτ, με αποτέλεσμα οι άνθρωποί σας να μη σας αναγνωρίζουν πια! Οπότε να περιμένετε να δεχθείτε μια επίθεση που θα μοιάζει περισσότερο με έκπληξη μεγάλη και προς εσάς, αλλά και προς τους άλλους. Και δε φτάνουν όλα αυτά, θα κλείσετε και τα αυτιά σας και δε θα ακούτε τη γνώμη κανενός! Μιλάμε για τρελή και αλλοπαρμένη επανάσταση! Μετά τις 19 φτιάχνει το κλίμα, επικοινωνείτε καλύτερα με τον κόσμο, προσγειώνεστε πίσω στα κοινά αλλά τη ζημιά τη κάνατε.. να είστε σίγουροι! Όσοι ανήκετε στο καλλιτεχνικό στερέωμα, να περιμένετε να δημιουργήσετε κάτι το ανεπανάληπτο. Βράζει η ψυχή σας, δουλεύει το μυαλό! Ο Ποσειδώνας σας φέρνει φανταστικούς εραστές και ερωμένες.. που στα τέλη του μήνα, εξαφανίζονται!!! Αυτά τα ολίγα.. ξωτικούλια μου..

magicfariel@gmail.com