Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Δίδυμος, Παρθένος, Ιχθύες .. υπάρχει εξήγηση για ότι σας συμβαίνει, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή σήμερα, σκέφτηκα να κάνω πάλι κάτι το διαφορετικό.. Βασανίζεστε το ξέρω εσείς η τριάδα της παραξενιάς και
του χάους και υπάρχει λόγος για αυτό. Ο χωρισμός παίζει πολύ, τα ξεκαθαρίσματα, αλλά και η αναποφασιστικότητα.

Ο Κρόνος στο Τοξότη, κάνει ζημιά από τη μια, αλλά δείχνει πράγματα που καιρό τώρα, κάνατε τα στραβά τα μάτια, ρίχνατε στάχτη, μόνο που φύσηξε δυνατός αέρας και σας φόρεσε και τα γυαλιά, μέσα σε μια νύχτα!

Εντάξει μη σοκάρεστε! Για όλα υπάρχει λόγος. Ψάξτε τη καρδιά σας, ζητήστε απαντήσεις πρώτα από τον εαυτό σας και μετά προχωρήστε σε μεγάλες και τρανές αποφάσεις..

Φιλάκια…

Δίδυμος
Γλυκά μου απορείτε καιρό τώρα, γιατί τίποτα δε σας πηγαίνει καλά! Η απάντηση υπάρχει, είναι ο Κρόνος, που βρίσκεται στο Τοξότη, το ζώδιο που είναι ακριβώς απέναντι από εσάς. Με αυτό λαμβάνετε μια επιπλέον πληροφορία, πως ο Τοξότης είναι το ζώδιο που σας ελκύει περισσότερο, υπάρχει μια ανεξήγητη χημεία, μια παράξενη επικοινωνία και τα μυαλά στα κάγκελα! Στη πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει σε εσάς, είναι οι σχέσεις σας με τον κόσμο, είτε αυτές είναι φιλικές, είτε ερωτικές, είτε και επαγγελματικές, περνούν ξανά από κόσκινο και αυτή τη φορά θα είστε πιο σοβαροί και θα ζητήσετε συγκεκριμένα πράγματα, αφού γνωρίζετε τι θέλετε και τι όχι. Βέβαια, το ίδιο θα κάνουν και οι άλλοι μαζί σας, συνεπώς αλλάζουν ύφος οι σχέση σας, κυρίως οι ερωτικές, τέρμα τα αστεία και ο χαβαλές, ή χωρίζετε ή παντρεύεστε! Των άκρων αποφάσεις, αλλά πώς να σας το πω.. time is over! Για τις επόμενες 15 μέρες, ο Φλεβάρης, αν δε σας έδειξε τα δόντια του, θα το κάνει σίγουρα να το περιμένετε. Σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις διαλύονται να το περιμένετε και αυτό. Μη βιαστείτε να πάρετε τις αποφάσεις σας, να δείτε τα σημάδια πρώτα και μετά. Από τις 21/02 αλλάζει λίγο το κλίμα, όμως την απάντηση θα πρέπει να τη δώσετε!

Παρθένος
Γκρινιάρικά μου πλασματάκια.. Το έψαξα και έμαθα! Η Αφροδίτη και ο Άρης φταίνε για τα όσα που βιώνετε μέσα στο Φλεβάρη, κυρίως στα ερωτικά σας θέματα. Από τη μια γίνεστε άκρως ερωτικοί, παθιάρικοι και ξαναμμένοι, από την άλλη έτοιμοι για πόλεμο και μοναχικοί όσο ποτέ! Δυο αντίθετες επιρροές που κακά τα ψέματα σας έχουν ήδη τρελάνει το μυαλό και δε ξέρετε τι να πιστέψετε για τον εαυτό σας και τους άλλους. Οι πρώτες 15 μέρες ήταν φοβερές, ανεξέλεγκτες, νομίζω ικανοποιήσατε τα πάθη σας, αλλά να ξέρετε πως άλλο το σεξ και άλλο η σοβαρή η σχέση! Τουλάχιστον ξεδώσατε, πήρατε αυτό που θέλατε, τώρα με καθαρό μυαλό σκεφτείτε τι να κάνετε από εδώ και πέρα. Το γεγονός πως οι εραστές σας εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας, δεν είναι τυχαίο και μη ρίχνετε ευθύνες στον εαυτό σας! Ο Άρης τους πήρε μαζί του και πήγαν για πόλεμο..!! χα χα .. Μη περιμένετε από το περιστασιακό σεξ, να προκύψει κάτι μόνιμο. Κανένα άτομο από αυτά, είτε είναι γυναίκα, είτε άντρας, δε θα γίνει ο σύντροφος της ζωής σας.. Και τα καλύτερα έρχονται μετά τις 20/02 όμως! Ψυχραιμία γλυκά μου..

Ιχθύες
Μπερδεμένα μας τα λένε τα άστρα για εσάς. Νομίζω πως περπατάτε πάνω σε τεντωμένο σχοινί και είστε έτοιμοι ή να πέσετε ή να βρεθείτε στο επόμενο level. Πάντως οι σχέσεις σας, πάλι είναι προβληματικές, πάλι η αμφιβολία σας καλημερίζει σχεδόν κάθε μέρα και εκεί που κάποιοι είστε έτοιμοι να χωρίσετε, εκεί κάνετε μερικά βήματα πίσω. Όπως και αν χειριστείτε τις προσωπικές σας τις σχέσεις, τα άστρα έχουν ήδη διαγράψει πορεία και σύντομα θα δείτε ή τα καλύτερα, ή τα χειρότερα. Πάντως ο Φλεβέρης δείχνει τα σημάδια του και με πολύ άγαρμπο τρόπο μπορώ να πω. Ο Κρόνος στο Τοξότη, σας επηρεάζει και είτε σας αρέσει είτε όχι τα ξεκαθαρίσματα θα γίνουν… ο αυτόματος πιλότος έχει ήδη πιάσει δουλειά. Το μόνο που σας σώνει είναι η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας, ως τις 20. Μετά δε ξέρω, να πω το χάος;;; Ακόμα και οι επαγγελματικές σας οι σχέσεις περνούν από κόσκινο και βασικά τους στέλνετε σπίτια τους, με μια ματιά! Άλλωστε τα πολλά λόγια είναι φτώχια..

magicfariel@gmail.com