Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Οι Αστρο.. συμβουλές της ημέρας 02/02/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά & Καλό Μήνα! Παράξενα μας μπήκε μπορώ να πω, μυστήρια, ήρθε, να δούμε πώς θα βγει;;; Όλο υπονοούμενα πρωί-πρωί, αλλά είμαι πάλι θυμωμένη.. Η Αφροδίτη εκεί στους Ιχθύες, παίζει άσχημο παιχνίδι κυρίως με το Ποσειδώνα και με
έχει παρασύρει πάνω σε ένα ροζ σύννεφο και όλο ονειρεύομαι και φαντάζομαι διάφορα.. Νομίζω πως έχω χαζέψει.. γιατί όταν ξυπνάω πέφτω στο κενό.. γιατί τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αληθινά..

..πρωινό στο κρεβάτι.. άλλη μια επιθυμία τρελή.. δε το έχω ζήσει ποτέ στη ζωή μου.. να ξυπνήσω και να μου το φέρουν στο κρεβάτι.. κρουασάν, μαρμελάδα φράουλα, φυσικό χυμό πορτοκάλι, απλά πράγματα, μη βαρυστομαχιάσουμε και θέλουμε πάλι ύπνο..
Πάλι έχω παρασυρθεί ρομαντικές ταινίες από εδώ, καυτές ιστορίες από εκεί, εγώ γιατί να μην αποκτήσω και αυτή την εμπειρία;;;

..είναι ωραίο να ονειρεύεσαι, να επιθυμείς, να θες, γιατί έτσι έρχεται η ελπίδα, έτσι ζεις τη κάθε μέρα, έτσι βάζεις στόχους και προχωράς.. κάτι το πετυχαίνεις, κάτι όχι, η προσπάθεια μετράει και το όνειρο.. τίποτα άλλο..

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Θα γίνει αυτό που θέλετε, αρκεί να είστε ξεκάθαροι, συνεργάσιμοι και συμβιβαστικοί. Τα παράλογα φέρνουν εντάσεις! Να τις αποφύγετε, λοιπόν..

Ταύρος
Δύσκολη μέρα στη δουλειά. Αντιμετωπίστε το απρόβλεπτο, δίχως εντάσεις και λόγια περιττά. Όλα στο πρόγραμμα είναι και λύσεις υπάρχουν!

Δίδυμος
Κάτι πολύ ευχάριστο θα σας συμβεί σήμερα. Θα έρθει ξαφνικά, από το πουθενά και θα αναστατωθείτε πάρα πολύ. Όσο πιο απρόβλεπτο, άλλο τόσο πιο ωραίο.

Καρκίνος
Δεν είναι καλή ημέρα ούτε για σοβαρές αποφάσεις, ούτε για να ξεχωρίσετε πιο είναι το σωστό και πιο το λάθος. Αφήστε την να περάσει όσο πιο ήρεμα γίνεται!

Λέων
Σήμερα στο δύσκολο θα τη κάνετε από τη πίσω πόρτα. Θα βρείτε τον τρόπο, κάποιος άλλος να τρέξει και εσείς να τη σκαπουλάρετε. Μη σας πιάσουν όμως!

Παρθένος
Πάρτε το απόφαση πως σήμερα δε θα γίνει τίποτα από όσα προγραμματίζετε. Το ωραίο είναι πως κάποιος άλλος θα έχει την ευθύνη. Μην αγχώνεστε! Θα περάσει..

Ζυγός
Μην αφήσετε κανέναν να σας πει τι θα κάνετε και πώς. Ούτε φυσικά να χαλάσετε το κέφι σας για κάτι τέτοιο. Βάλτε εκεί τη κόκκινη τη γραμμή και απαγορέψτε τη διέλευση!

Σκορπιός
Παιχνιδιάρικη η διάθεσή σας. Θα βρείτε το χρόνο να ασχοληθείτε με τα θέματά σας, όμως με διαφορετικό τρόπο. Μπορεί να πετύχει, μπορεί και όχι. Θα δείξει..

Τοξότης
Σήμερα θα τα πείτε όλα χύμα και τσουβαλάτα. Κάποιους θα τους εντυπωσιάσετε, κάποιοι θα νευριάσουν μαζί σας, όμως η αλήθεια θα ειπωθεί. Μη φοβάστε τίποτα!

Αιγόκερως
Υπάρχει κάποιο άτομο που δε το εμπιστεύεστε και τόσο. Πιστέψτε στη διαίσθησή σας γιατί συνήθως δε πέφτετε έξω. Σήμερα θα σας το δείξει έντονα.

Υδροχόος
Ναι μπορούν να γίνουν θαύματα, αλλά κάτι πρέπει να κάνετε και εσείς για αυτό. Αν είστε καλά παιδιά και φρόνιμα και φέρεστε όμορφα στους ανθρώπους σας, τότε να ελπίζετε σε ένα.. τουλάχιστον!

Ιχθύες
Ωχ το βάζετε με το ταίρι σας αλλά με άσχημο τρόπο. Από τη μια το αγαπάτε, από την άλλη το μισείτε, λέτε και λόγια που πληγώνουν. Το νου σας, γιατί there is no way back..!

magicfariel@gmail.com