Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 05/02/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πέμπτη, άντε να τελειώνει η εβδομάδα, γιατί πραγματικά θα τραβήξω τις κοτσίδες μου! Τόσα εμπόδια πια, νομίζω πως είμαι αθλήτρια και όχι δε τα προσπερνάω, τα
πηδάω με μεγάλη επιτυχία! Βέβαια, μέχρι να βγει το πόρισμα, έχω πάει και έχω έρθει, αλλά δε πειράζει, βιώνω πικάντικες ημέρες και άκρως extreme!

Ζήλια! Τη μισώ! Δε μου αρέσει καθόλου ως συναίσθημα. Τη περιφρονώ! Να όμως που υπάρχει και τρώει τα σωθικά μερικών ανθρώπων, τσάμπα και βερεσέ. Γιατί ζηλεύουμε; Για κάτι που δεν έχουμε και δε μπορούμε να το αποκτήσουμε; Μήπως αν λέγαμε την αλήθεια στον εαυτό μας και στους άλλους, να νιώθαμε λίγο καλύτερα; Τι έχει ο κάποιος άλλος που δεν έχουμε εμείς; Και πάει λέγοντας το πράγμα, αλλά δεν είναι έτσι.

Θες κάτι; Πάλεψε για αυτό! Δούλεψε σκληρά, με τα χέρια σου, με τη φαντασία σου, με το μυαλό σου. Γιατί τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και ότι έχει ο άλλος μπορείς να το έχεις και εσύ. Όμως με τη δική σου αξία, πάνω από όλα. Γιατί η ζήλεια θα σε κάνει να θες να του το κλέψεις.. κακή πράξη αυτή.. που τιμωρείται βάναυσα από το σύμπαν..

«..αν ήθελες η βραδιά θα ήταν δική σου, αλλά εσύ εξαφανίσθηκες.. Τι περίμενες;; έχουν και οι άλλοι ψυχή, δεν είσαι ο μόνος.. όμως αυτό δεν είναι αιτία, να μη πεις ένα ευχαριστώ..»

.. Ζήλια.. φύγε μακριά, δε σε θέλω.. άλλο πια..

Καλή συνέχεια σε όλους!



Κριός
Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Αυτό να έχετε κατά νου όλη την ημέρα και όλα θα πάνε μια χαρά. Είστε πολύ καλά ψυχολογικά, χαμογελάτε μέρες τώρα και προχωράνε τα σχέδιά σας, αργά και σταθερά. Υπομονή να έχετε και τίποτα άλλο, κάτι που δε συμβαίνει συχνά και όλα θα γίνουν. Απολαύστε τις ημέρες σας γιατί έρχεται ένα ΣΚ μαύρο και άραχνο..

Ταύρος
Αυτό που θέλετε να το ζητήσετε έξω από τα δόντια. Αφήστε τους τύπους και τα πρέπει, ο κόσμος δεν είναι σε φάση να καταλάβει τι κρύβεται πίσω από τη κουρτίνα. Θετική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις, γοητεύετε τους πάντες με τη παρουσία σας και κάτι καλό μπορεί να σας συμβεί, αρκεί να παραμείνετε αυθόρμητοι και χαμογελαστοί..

Δίδυμος
Ότι και αν σας προτείνουν σήμερα, η απάντησή σας θα πρέπει να είναι.. «θα το σκεφτώ..»! Μη πείτε ούτε ναι, ούτε όχι και γενικότερα αποφύγετε τις δεσμεύσεις γιατί μετά που θα ξεθολώσει το μυαλό σας θα βαράτε το κεφάλι σας στο τοίχο. Προσοχή, γιατί εξαπατάστε από μόνοι σας και ίσως να βρεθείτε ή παντρεμένοι, ή με μια δουλειά που κατά βάθος δε θα σας αρέσει καθόλου! Κλείστε το στόμα σας και εξαφανισθείτε!

Καρκίνος
Ευτυχώς που έχετε καλή διάθεση γιατί σήμερα θα σας ζαλίσουν με διάφορα. Όλοι ως δια μαγείας θα βρεθούν μπροστά σας και θα σας ζητήσουν τα απίστευτα. Και εσείς ως ευγενικές ψυχές δε θα τους χαλάσετε το χατίρι. Να περιμένετε να σας πιέσουν γιατί το αύριο δεν υφίσταται, όλα θα πρέπει να γίνουν άμεσα! Μήπως να βλέπατε το πρόγραμμά σας, πριν αμολήσετε όλα τα ναι του κόσμου;;; Μην εκτεθείτε ξαφνικά!

Λέων
Ως εδώ η διαύγεια και τα τρελά τα κέφια. Από σήμερα χαλάει κάπως η διάθεσή σας, αφού το μυαλό σας ταξιδεύει μια σε ανθισμένα λιβάδια και μια σε καρβουνιασμένα τοπία. Πώς αλλιώς να σας το πω, μια το φως και μια το σκοτάδι. Άδικα το χρόνο σας θα χάσετε κάνοντας σκέψεις απαισιόδοξες. Μιλήστε με κάποιον μπας και αλλάξει λίγο το κλίμα γιατί όσο θα περνάει η ώρα θα βαραίνει..

Παρθένος
Αν έχετε υποσχεθεί σε ένα φίλο κάτι, φροντίστε να το τηρήσετε και να αφήσετε τις δικαιολογίες. Τόσο καιρό σας φροντίζουν, καιρός να το ανταποδώσετε. Μπορεί ακόμα να έχετε κανονίσει κάτι με την οικογένειά σας. Μη το αναβάλετε θα τους στεναχωρήσετε και θα τους απογοητέψετε δίχως λόγο και αιτία. Συμπαρασταθείτε όπου σας χρειάζονται με τη καρδιά σας!

Ζυγός
Δε ξέρω τι συμβαίνει, πάντως ο Φλεβάρης σας πάει με τα χίλια! Σα να έχει φύγει ένα βάρος από τη ψυχή σας.. Πάντως καλό αυτό, γιατί τώρα βλέπετε ξεκάθαρα τι πρέπει να κάνετε και με ποιους. Θέλετε να ασχοληθείτε με κάτι το διαφορετικό. Φωνάξτε τους φίλους σας, εκείνους που ξέρουν και δώστε τους την ευκαιρία και να σας βοηθήσουν, αλλά και να σας κάνουν παρείτσα στη τρέλα!

Σκορπιός
Ξεκάθαρα λόγια, φέρνουν ξεκάθαρες απαντήσεις! Για αυτό αφήστε τα πλαγιομετωπικά για σήμερα και πείτε αυτά που σκέφτεστε έξω από τα δόντια. Πάλι με τα λεφτά σας τρώγεστε, κάποιος μπορεί να σας γυροφέρνει για δανεικά, εσείς καλά θα κάνετε να το αποφύγετε μια και έξω. Αν πάλι ψάχνετε για δουλειά, η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε εκείνο το νταλαβέρι! Παράξενα σας τα λέω.. χα χα!

Τοξότης
Μπορεί να ξεκίνησε παράξενα ο μήνας, αλλά κάθε μέρα είναι και καλύτερη! Να κάνετε παρέα με τους Ζυγούς, να απογειωθείτε κανονικά! Ότι θέλετε μπορείτε να το καταφέρετε αρκεί να μιλήσετε και να συμπεριφερθείτε με όμορφο τρόπο. Ακόμα και μια παρεξήγηση μπορεί να λάβει τέλος, αν κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες, μέσα από τη καρδιά σας. Θα νιώσετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας..

Αιγόκερως
Επιτέλους ζέστανε η καρδιά σας, να και ένα θαύμα. Λάμπετε κανονικά, νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας και ακόμα και με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά. Σήμερα θα βγει ο πολύ καλός σας εαυτός προς τα έξω και θα βοηθήσετε τους πάντες. Σας χρειάζονται να είστε σίγουροι για αυτό, θα σας το δείξουν με όμορφο τρόπο και έτσι θα γλυκάνει ο κόσμος σας όλος. Έτσι σας θέλω!

Υδροχόος
Μπορεί να νιώθετε μια χαρά αλλά υπάρχει μια σκέψη που σας βασανίζει. Πάλι κάνατε τη ζαβολιά σας, πάλι πληγώσατε έναν άνθρωπο, που έχει σταθεί δίπλα σας, σε φουρτούνες και τυφώνες. Έχετε τύψεις, σωστά; Τα άστρα τα λένε αυτά, αλλιώς δε θα έμπαινα στο κόπο να σας τα γράψω.. Οι σκέψεις σας, μιλούν την αλήθεια, οι πράξεις σας, το αντίθετο. Ψύχρανε πολύ και έχει μέλλον.. Κάντε κάτι για αυτό!

Ιχθύες
Νομίζω πως τα έχετε δει όλα τις ημέρες αυτές! Σκέψεις μπαίνουν μέσα στο μυαλό σας, παράξενες και μυστήριες, αφού πολλές πληροφορίες μαζεμένες, έχουν πέσει μέσα σε λίγες ημέρες. Θα σας έλεγα, να κοντοσταθείτε, να απομακρυνθείτε, να απομονωθείτε για λίγο, γιατί πρέπει να ηρεμίσετε, να χαλαρώσετε και να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά.. Και προτεραιότητες. Χρειάζονται οι ρημάδες!

magicfariel@gmail.com