Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 04/02/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πώς τα περνάτε παρέα με τον ανάδρομο Ερμή και μια πανσέληνο τρελή και αλλοπαρμένη; Βγήκαν τα μαχαίρια, ή ακόμα; Εντάσεις, τις
βιώνω βαθιά μέσα στο πετσί μου. Όπως και την αχαριστία. Μέρες δύσκολες για το ψυχικό μου τον κόσμο και είμαι μόνο μια Ταύρος.

Πανικός στη δουλειά, το βουνό μια πέφτει και όλο ξανά ανεβαίνει, εμπόδια από παντού, απρόοπτα γεγονότα που καίνε και λόγια .. πω πω λόγια.. όλοι κακαρίζουν, γκρινιάζουν, απαιτούν και θέλω τόσο πολύ να τα βροντήξω και να πω γεια χαραντάν, όσο ποτέ άλλοτε στο κόσμο..

Αχαριστία, μια λέξη που με εκνευρίζει και με πληγώνει πολύ! Στα καλά all together και στα άσχημα στη γωνία με το ένα πόδι και τιμωρία. Δε κατάλαβα; Μήπως σε βοήθησα να ξελασπώσεις; Μήπως σου έδωσα λύσεις στο πρόβλημά σου; Μήπως σε έκανα και ένιωσες όμορφα με τον εαυτό σου; Χαμογέλασες; Γιατί; Υπάρχει λόγος;
Και ξαφνικά εκεί που προσφέρεις τον εαυτό σου, επειδή είσαι καλός άνθρωπος, επειδή σέβεσαι και εκτιμάς κάποιους, επειδή σου βγαίνει αυθόρμητα, αναγκάζεσαι να πέσεις σε ένα επίπεδο ξεκατινιάσματος και να προβάλεις το εγώ σου, μπας και ο άλλος καταλάβει τι σημαίνεις στη ζωή του.. Αχαριστία.. επιμένω

.. θυμωμένο το ξωτικό.. as always..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Ερωτική η ημέρα σας στο φουλ! Να και ένα καλό που θα κάνει το φεγγάρι απόψε. Καταρχήν σκεφτείτε με ποιο άτομο θέλετε να είστε περισσότερο και κανονίστε από νωρίς το ραντεβού, έτσι υπο το φως των κεριών και όχι μόνο. Σεξ λοιπόν, όπως καταλάβατε, φουντώνουν τα πάθη και θα κάνετε τα πάντα για να συμβεί αυτό. Καλά να περάσετε!

Ταύρος
Σαφώς καλύτερη η ημέρα σας, λίγο πιο ήρεμη και χαρωπή. Όμως θα είναι δύσκολη γιατί θα πρέπει να διαλέξετε. Δουλειά ως το βράδυ ή σπίτι και οι εκκρεμότητες βουνό; Πράξτε όπως νιώθετε, αλλά ξέρετε πως κατά βάθος δε θα ηρεμίσετε αν δε βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Για αυτό οργανωθείτε και όλα θα πάνε μια χαρά.

Δίδυμος
Είστε έτοιμοι για γάμο εσείς και μας το κρύβετε.. Ή άντε μη φτάσω ως εκεί, η συγκατοίκηση παίζει πολύ και σας βλέπω να τα μαζεύετε και να γίνεστε μπουχός! Ξαφνικά το παίρνετε απόφαση πως θέλετε να συζήσετε, είστε σίγουροι για τον εαυτό σας. Μπράβο! Το ερώτημα είναι είστε ερωτευμένοι ή έχετε κάτι άλλο κατά νου;;;

Καρκίνος
Βρίσκετε μια νέα δουλειά εντελώς διαφορετική από αυτή που κάνατε ως τώρα. Μπορεί να είναι και παράλληλη με αυτή που ήδη ασχολείστε, πάντως μια ευκαιρία τέτοιου τύπου θα παρουσιαστεί και θα πρέπει να την αρπάξετε. Αυτό σημαίνει, τέλος οι ξάπλες και οι βόλτες. Τα κεφάλι μέσα, αλλά η τσέπη σας θα γεμίσει.. Σκεφτείτε το!

Λέων
Λοιπόν σήμερα θα κοιταχτείτε στο καθρέπτη και θα τα πείτε με τον εαυτό σας ένα χεράκι. Όχι δε θα ρίξετε καμία στάχτη στα μάτια, η αλήθεια θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Βέβαια πάλι θα το χρυσώσετε το χάπι και θα νιώσετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας. Φτου μη σας ματιάσω, λιονταράκια μου, άλλωστε πανσέληνο σήμερα στο ζώδιό σας και η φαντασία στα κόκκινα!

Παρθένος
Ως δια μαγείας σήμερα θα λυθούν διάφορα από τα προβλήματά σας. Και στη δουλειά και στο σπίτι. Αυτή τη φορά απλά θα σας φωνάξουν να σας τα πουν, ή θα σας πάρουν τηλέφωνο, κάτι θα γίνει τέλος πάντων, που θα μείνετε λίγο με το στόμα ανοιχτό. Όμορφη η ημέρα σας, γεμάτη από εκπλήξεις. Ούτε το μαγικό ραβδάκι να είχατε..

Ζυγός
Πιο ρομαντικοί από ποτέ. Τι θέλετε ένα ταξιδάκι; Κάπου να ξεφύγετε, σωστά; Θα κοιτάζετε τα σύννεφα, θα σκέφτεστε διάφορα, νομίζω πολύ αφηρημένοι θα είστε. Επιθυμίες, όνειρα, πάθη, όλα θα βολτάρουν από μπροστά σας, σα να σας λένε, μας ξεχάσατε και όλη μέρα θα είστε κάπως έτσι. Με το χαμόγελο και με ένα πέπλο στα μάτια.. Απολαύστε το!

Σκορπιός
Το φεγγάρι αυτό σας προκαλεί νεύρα. Πολλά νεύρα. Από τη μια θέλετε να ξεκουραστείτε και από την άλλη η δουλειά δε σας αφήνει. Δεν υπάρχει το περιθώριο της επιλογής, άρα θα γκρινιάζετε όλη την ημέρα. Θα σας έλεγα να συμβιβαστείτε, άλλωστε μαγική επιρροή είναι αυτή και ως το βράδυ θα γίνει και το δικό σας!

Τοξότης
Ετοιμαστείτε για ένα επαγγελματικό ταξίδι. Παίζει μια που θα σας κάνουν τη πρόταση και μια που θα εξαφανιστείτε. Ζείτε για κάτι τέτοια, είστε και ελεύθερο πνεύμα, απορώ πού και πώς θα καταλήξετε ξανά. Μπορεί να πάτε και για ένα σεμινάριο. Πάντως το φεγγάρι σας στέλνει λίγο εκτός βάσης και εσείς μέσα στη τρελή τη χαρά!

Αιγόκερως
Ευτυχώς ηρεμείτε κάπως και βλέπετε τα πράγματα πιο αντικειμενικά. Θα τη βρείτε την άκρη και σε θέματα της δουλειάς και με το ταίρι σας. Απλά μην είστε υπερβολικοί, αφήστε λίγο να το πάρει το ποτάμι και όλα θα πάνε μια χαρά. Θετική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις, για αυτό αφήστε το αυστηρό το ύφος για τις 6/2!

Υδροχόος
Όλα μια χαρά. Δεν έχετε να φοβάστε τίποτα πλέον. Σήμερα θα λάβετε κάποιες απαντήσεις που περιμένατε με αγωνία και να είστε σίγουροι πως και πάλι θα γίνει το δικό σας. Θα είναι κάπως ξαφνικό, γιατί θα είναι και απρόβλεπτη η ημέρα σας, να το περιμένετε. Ακόμα και ερωτικά δε ξέρω τι μαγικά θα κάνετε, σας συγχωρούν από το πουθενά!

Ιχθύες
Και να σήμερα θα ανεβείτε στη ζυγαριά, θα ανατριχιάσετε κάπως και θα ξεκινήσετε πάλι διατροφή και γυμναστήριο. Εντάξει σας μάθαμε, προσωρινό είναι όπως πάντα, αφού οι λιχουδιές είναι πειρασμός. Στη δουλειά, βάλτε τα όλα κάτω και ξεκινήστε κάτι από την αρχή. Κάποια εμπόδια απλά δείχνουν τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

magicfariel@gmail.com