Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 06/02/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Νομίζω πως είναι Παρασκευή, θα βάλω τα κλάματα από τη χαρά. Θέλω να φτάσει η στιγμή που
θα λιώσω.. τόσο απλά! Έχουμε και αυτόν τον ανάδρομο, ειλικρινά νιώθω πως μου έχει κατσικωθεί στη πλάτη και ως τις 11 δε πρόκειται να πάει πουθενά. Και δεν είμαι Υδροχόος! Απίστευτο και αυτό..

Σκέφτομαι και όλο σκέφτομαι διάφορα. Το παρελθόν βολτάρει ανενόχλητα, το παρόν με ενοχλεί απίστευτα και το μέλλον, πιο αβέβαιο από ποτέ. Από τη μια ξέρω τι θέλω στη ζωή μου, από την άλλη βαριέμαι πολύ, αλλά μόλις κάτι πάω να χάσω, μεταμορφώνομαι σε μια σκληρή γυναίκα και το πολεμάω, γιατί είναι δικό μου. Κτητικό ζώδιο ο Ταύρος και ότι του ανήκει, το προστατεύει με όλο του το είναι. Κατά βάθος ηρεμία και γαλήνη δεν υπάρχει πουθενά. Προφανώς όταν πεθάνω θα το νιώσω στο απόλυτο.. χα χα μακάβριες συζητήσεις πρωί-πρωί..

Και επειδή είναι Παρασκευή, λέω να ξεφύγουμε..


Σεξ ή Έρωτας; Τι είναι προτιμότερο; Ξεχωρίζετε τη διαφορά ή όλα τα έχετε ένα; Η μια περίπτωση είναι σαρκική, ή άλλη συναισθηματική. Όμως το αποτέλεσμα το ίδιο. Η απόλαυση, η ικανοποίηση. Και τα δυο είναι ωραία, όμως τώρα που το σκέφτομαι ξανά, δε μπορεί να συμβεί με τον ίδιο τον άνθρωπο. Δε γίνεται. Ή προτιμάς το ένα ή το άλλο.. Συνεπώς, το σεξ αφορά τον εραστή μου και τον έρωτα τον άντρα μου. Σωστά;; Να το πάμε και αντίστροφα; Έρωτα θα κάνεις με τη γυναίκα σου, σεξ με τη barwoman, που μόλις σου πήρε τα μυαλά.. !!! χα χα

... Είμαι κακό ξωτικό.. και κάνω άτακτες σκέψεις..

Καλή συνέχεια σε όλους..!!!


Κριός
Είναι πολύ ωραία η ημέρα σας, φροντίστε να μη τη χαλάσετε από μόνοι σας. Κάτι μπορεί να συμβεί, που θα πρέπει να επέμβετε και να δώσετε άμεσες λύσεις. Οι ιδέες σας ας είναι φρέσκιες και διαφορετικές. Μη κολλάτε στο παρελθόν και σε συνήθειες που ποτέ δεν είχαν αποτέλεσμα. Δηλαδή ξεπεράστε τον εαυτό σας..

Ταύρος
Παράξενη η ημέρα σας κυρίως στο θέμα των σχέσεων. Μπορεί κάποιος να σας δείξει πόσο αχάριστος είναι αλλά εσείς δε θα το αφήσετε έτσι. Αν ζητήσετε βοήθεια και δε σας τη προσφέρουν, τότε να την απαιτήσετε. Θα χρειαστεί πάντως να δείξετε το σκληρό σας το πρόσωπο και ας το μετανιώσετε μετά. Το σωστό πρέπει να γίνει.

Δίδυμος
Και εκεί που το έχετε πάρει απόφαση να κάνετε ας πούμε μια γενική το σπίτι, εκεί θα σας πάρουν τηλέφωνο και θα εξαφανιστείτε. Βασικά η ημέρα σας είναι χαρούμενη και απρόβλεπτη. Αφού αλλιώς θα ξεκινήσει και θα καταλήξει ευχάριστα παράξενη. Μπορεί ακόμα να σας τη δώσει και να ζητήσετε μια άδεια από τη δουλειά σας, προκειμένου να πάτε βόλτα. Εντάξει μεταξύ μας τώρα..

Καρκίνος
Σήμερα έχει shopping therapy, ξανά! Αγαπημένη σας συνήθεια και μόλις σας πιάνουν τα ψυχολογικά σας τρέχετε να ξεπαραδιαστείτε. Πάντως προσέξτε τις σπατάλες γιατί με το που θα φτάσετε στο σπίτι θα μετανιώσετε για αρκετά πράγματα που αγοράσατε. Με μέτρο και πάρτε και ένα φίλο μαζί μπας και σας μαζέψει!

Λέων
Μέρα που θα τα πάρετε φουλ στο κρανίο. Άσπρο θα λέτε εσείς, μαύρο θα σας απαντούν. Εντάσεις, παρεξηγήσεις, λόγια, μιλάμε για πολλά νεύρα. Θα σας έλεγα, να είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι, γιατί μπορεί ένα θέμα σας να λυθεί και με διαφορετικό τρόπο. Δηλαδή ακούστε τις απόψεις των άλλων, ίσως κάπου να έχουν ένα δίκιο.

Παρθένος
Πάλι τα ψυχολογικά σας, πάλι τα οικονομικά σας, πάλι τα υπαρξιακά σας. Δουλεύετε τόσες ώρες και δεν απολαμβάνετε τίποτα. Κάτι τέτοιο θα έχετε κατά νου, αλλά από την άλλη έχετε τόσα πολλά έξοδα που δε μένει τίποτα για αυτά που θέλετε να κάνετε για τον εαυτό σας. Το σύμπαν σας βάζει σε αυτό το τριπάκι. Εκτιμήστε αυτά που έχετε! Σίγουρα είναι περισσότερα από όσα νομίζετε..

Ζυγός
Σήμερα θα σας προτείνουν διάφορα. Εσείς κοιτάξτε να επιλέξετε αυτό που επιθυμείτε και όχι να κάνετε χαρούμενους τους άλλους. Γιατί μετά θα γκρινιάζετε και δεν έχουμε την όρεξη να σας ακούμε. Αν κάτι δε σας καλύπτει στο 100%, τότε μη το αναλάβετε, μη το ακολουθήσετε, παραμείνετε στη θέση σας, στο σπίτι σας, στα γνωστά. Μόνο αν σας ξετρελάνει κάτι να πείτε το ναι!

Σκορπιός
Θέλετε να ταξιδέψετε, να φύγετε, να βγείτε έξω. Πάντως δε θέλετε να μείνετε σπίτι με τίποτα. Να που σήμερα θα σας χρειαστούν, είτε για κάποιο οικογενειακό τραπέζι, είτε για κάποιο ζήτημα. Τα νεύρα σας χάλια, αφού ότι σχέδια έχετε, θα ακυρωθούν, προς το παρόν και πάει το πλάνο σας. Αν τελειώσετε νωρίς, μπορεί κάτι να γίνει.. Τι λέτε;

Τοξότης
Σήμερα θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που τα έχετε τσουγκρίσει κάπως. Θα βρεθούν στο δρόμο σας; Θα τους πάρετε τηλέφωνο; Πάντως σας τρώει το σαράκι μια υπόθεση και πρέπει να λυθεί άμεσα. Ωραία ημέρα για να φτιάξετε μια σχέση σας, να διορθώσετε κάποιο λάθος και να ζεστάνει ξανά η καρδιά σας..

Αιγόκερως
Κρατήστε τα μυστικά σας για εσάς. Δε χρειάζεται ο κόσμος να ξέρει ούτε πόσα λεφτά βγάζετε, ούτε τι έχετε να πληρώσετε, ούτε τι σκοπεύετε να κάνετε στο μέλλον. Μη λέτε, γιατί κάποιος σας τεστάρει ή κάποιος θα θελήσει να σας βγάλει τα μάτια κανονικά. Μπορεί να σας προκαλέσουν ακόμα, αλλά εσείς τη πάπια.

Υδροχόος
Μια χαρά και δυο τρομάρες. Μέρα όμορφη για να επικοινωνήσετε με τον κόσμο σας και να μάθετε επιτέλους κάποια πράγματα που σας αφορούν. Μπορεί να είναι για μια δουλειά. Μπορεί ακόμα και για έναν άνθρωπο. Να είστε ξεκάθαροι και ντόμπροι, για να είναι και οι άλλοι με εσάς. Ότι δίνεις παίρνει στη ζωή αυτή! Remember..?

Ιχθύες
Μια νέα δουλειά προκύπτει για εσάς. Θα ενθουσιαστείτε σίγουρα, όμως δε θα σας αρέσει και τόσο πολύ. Από τη μια οι ανάγκες, από την άλλη σκεφτείτε τον εαυτό σας. Αν σας βρωμάει από τώρα, φανταστείτε στη πορεία πώς θα νιώσετε. Εσείς ξέρετε καλύτερα φυσικά, όμως κάντε αυτό που σας λέει η καρδιά σας. Δε θα χάσετε!

magicfariel@gmail.com