Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 25/02/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι καιρός είναι αυτός; Πότε θα βγάλει ήλιο, μπας και ζωντανέψουμε και εμείς λιγάκι; Στην ερώτηση τύπου σε ποια ευρωπαϊκή πόλη θα ήθελα να ζήσω, η απάντηση είναι
στο Άμστερνταμ. Έχω ταξιδέψει και έχω ταξιδέψει, αυτό που ένιωσα εκεί, δε το έχω νιώσει πουθενά αλλού. Πολιτισμός! Ησυχία! Οργάνωση!
Όμως έχει πολύ κρύο. Ανατρεπτικό το κλίμα για μια tropical σουσουράδα σα και εμένα. Όλα τέλεια, ονειρεμένα και παραμυθένια, όμως δεν έχει ήλιο. Συνεπώς, άκυρο το όνειρο, γιατί πως θα διατηρήσω τα μαγουλάκια μου κατά κόκκινα; Πώς θα πετάξω τα μπουτάκια μου έξω, Μάη μήνα, με τέτοιο ψόφο που κάνει εκεί πέρα;

Άρα παραμένω Ελλάδα, στη χώρα μου, στο φανταστικό το κλίμα της, στον ήλιο που το προσμένουμε με τόση αγωνία και στις εποχές που υπερ λατρεύουμε, την άνοιξη και το καλοκαίρι. Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα για σχέδια και διακοπές καλοκαιρινές, όμως έχω ήδη αποφασίσει, θα γυρίσω στο τόπο του εγκλήματος, στα Χανιά!
Ναι εκεί θα πάω να αράξω το κορμί μου, όλες τις ημέρες, γιατί έχει μέλι ο τόπος αυτός.. Πολύ μέλι.. χα χα! Ήδη έχω νοσταλγίες, ήδη αναπολώ τις γαλάζιες τις θάλασσες, ήδη αγωνιώ για τη θεσπέσια τη κουζίνα τους, γιατί για να λέμε την αλήθεια, εκεί βρήκα το δικό μου το παράδεισο. Μαγικός, μυστήριος και πολύ μοναδικός..

Αχ πού είσαι βρε καλοκαιράκι;;; Πού;;;

Φιλάκια..


Κριός
Θα σας έλεγα να μη σηκώνατε το τηλέφωνο σήμερα. Αφήστε το να χτυπάει το ρημάδι. Να όμως που δε γίνεται αυτό, άρα να περιμένετε να ακούσετε κάποιο μαντάτο, δυσάρεστο, που δε θα είναι καν αληθινό. Μέχρι όμως να το ανακαλύψετε, θα έχει πάει η ψυχή σας στη κούλουρη και θα έχει γυρίσει. Μη πιστεύετε τίποτα από αυτά που θα σας πουν. Είναι μούφα το θέμα.

Ταύρος
Εντάξει δε πετάτε από χαρά και ευτυχία, όμως θα βρείτε τη δύναμη να αντεπεξέλθετε σε οτιδήποτε προκύψει εντός της ημέρας. Δε χρειάζεται να αγχώνεστε στα δύσκολα, άλλωστε αυτά σας αρέσουν περισσότερο. Δείτε θετικά και αισιόδοξα τις υποθέσεις σας και όλα γίνουν έτσι όπως εσείς θέλετε. Μέρα ουδέτερη και σχετικά αδιάφορη.

Δίδυμος
Τελευταία μέρα χαράς και αισιοδοξίας γιατί ακολουθεί ένα τριήμερο πολύ πικρό για τα δικά σας τα δεδομένα. Αν σας προτείνουν κάτι για μια δουλειά, δείτε τους όρους, ψάξτε το καλά και αν σας κάνει πείτε το ναι. Βέβαια ακόμα να κρατήσετε τα μυστικά σας, γιατί κάποιος από όλους αυτούς που συναναστρέφεστε έχει διπλό πρόσωπο. Όλα θα τα ανακαλύψετε στις επόμενες ημέρες, αλλά σήμερα αρπάξτε μια ευκαιρία για κάτι καλό.

Καρκίνος
Δε θα σας αρέσει καθόλου η σημερινή ημέρα. Ζόρικη πολύ, αφού άλλα πράγματα θέλετε να κάνετε και άλλα θα συμβούν. Βασικά θα αναλάβετε κάτι το οποίο ναι μεν θα σας αρέσει, αλλά θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Ο τρόπος κάποιου άλλου είναι σαφώς καλύτερος από τον δικό σας, για αυτό αφήστε τις αντιρρήσεις και τους εγωισμούς και ακούστε κάτι καινούριο. Μην επιμένετε, θα χάσετε!

Λέων
Κάτι θέλετε πάρα πολύ για τον εαυτό σας, για το σπίτι σας, ή ακόμα και τη δουλειά σας και βρεθεί εκεί ένα άτομο δικό σας, να σας βοηθήσει. Μπορεί να είναι ακόμα και οι γονείς σας, πάντως μη περιμένετε από τους ξένους τίποτα. Λύνεται ένα θέμα σας και βλέπετε τα πράγματα πιο θετικά από ποτέ. Και να μη συμβεί αυτό, μη ντραπείτε να ζητήσετε τη βοήθεια κάποιου. Μπορεί σήμερα να γίνει ένα μικρό θαύμα.

Παρθένος
Σήμερα θα είστε πιο δυναμικοί από ποτέ. Κάποιες ερωτήσεις που θα κάνετε, κυρίως στο χώρο της δουλειάς σας, θα σας δείξουν πως υπάρχουν εκκρεμότητες και πως κάποιος θα πρέπει να πιάσει τα ηνία και όλα να μπουν στη θέση τους, έτσι όπως πρέπει. Το αγαπημένο σας το σπορ, σας βλέπω να δίνετε κατευθύνσεις και μέχρι να μπει η τελεία η δική σας, όλοι να τρέχουν πανικόβλητοι.

Ζυγός
Αγαπητά μου να περιμένετε να σας τη πέσουν από παντού σήμερα. Εσείς όμως είστε τόσο καλά ψυχολογικά, που θα το μυριστείτε και θα καταφέρετε εκεί με τον τρόπο σας το μαγικό να αποφύγετε τα χειρότερα. Σας βλέπω να παίζετε με τις λέξεις και με το χαμόγελο το πονηρό που έχετε, να τους φέρνετε τούμπα και αντί να σας φωνάζουν διάφορα θα αλλάξουν ύφος. Πάλι μαλαγανιές, αγαπημένη συνήθεια..

Σκορπιός
Καλά πετάει η ομάδα σήμερα. Είστε τόσο καλά ψυχολογικά που με οτιδήποτε και αν ασχοληθείτε θα κάνετε θαύματα. Μπορεί να έχετε βάλει υψηλούς στόχους, δύσκολους για τα δικά σας τα δεδομένα, αλλά αν είστε δυνατοί και αποφασιστικοί, θα τα καταφέρετε με μεγάλη επιτυχία. Τι είναι αυτό που έχετε βάλει στο μάτι; Ή ποιον, τέλος πάντων; Κυνηγήστε το και θα γίνει όλο δικό σας!

Τοξότης
Ακόμα καλύτερη η ημέρα σας από τη χθεσινή. Είστε τόσο σίγουροι για τον εαυτό σας, που οτιδήποτε και αν προκύψει θα έχετε τα κατάλληλα επιχειρήματα και θα κολλήσετε και μερικούς στο τοίχο. Οτιδήποτε και αν σας προτείνουν, κοιτάξτε το συμφέρον σας, τη τσέπη σας, τη θέση σας, τη πάρτη σας, δε ξέρω άλλο τρόπο να σας το πω. Αφήστε τις ευαισθησίες για μια άλλη ημέρα. Σήμερα πρέπει να είστε δυναμικοί μέχρι εκεί που δε φτάνει!

Αιγόκερως
Άκρα του τάφου σιωπή. Μέρα που θα την αφιερώσετε στη δουλειά σας, στις εκκρεμότητές σας, στα δικά σας τα κιτάπια και δε θα δώσετε σημασία σε κανέναν. Καλά θα κάνετε, σας λέω να κατεβάσετε και το τηλέφωνο και να κλείσετε και το κινητό, μέχρι να έρθει στα ίσα του το πράγμα. Το καλό είναι πως είστε ήρεμοι και ξέρετε πού να στοχεύσετε για αυτό ξηγηθείτε από νωρίς για να μη παρεξηγηθείτε. Ξέρετε τι εννοώ.. χα χα !

Υδροχόος
Πω πω έχουν πάρει φωτιά τα μπατζάκια σας κανονικά! Είδατε αν βάζετε στόχους υψηλούς και απραγματοποίητους για πολλούς άλλους; Θετική ημέρα από όλες τις απόψεις, τρέξετε ακόμα και για τις τελευταίες λεπτομέρειες και μην αφήσετε κανέναν να σας βάλει εμπόδια ή να σας καθυστερήσει από το πρόγραμμά σας. Επίσης αφήστε τις έξτρα της δραστηριότητες για κάποια άλλη στιγμή. Η προσοχή σας πρέπει να είναι στραμμένη σε ένα πράγμα. Με πιάνετε;

Ιχθύες
Ετοιμάζεστε να κάνετε τη πατάτα του αιώνα. Αν έχετε μερικές οικονομίες στην άκρη, να τις κρατήσετε εκεί που είναι και να αφήσετε τις αγορές τις ακριβές που μπορούν να σας μπλέξουν στη συνέχεια. Το καλό είναι πως δε κρύβεστε εύκολα και θα ζητήσετε και τη γνώμη ενός δικού σας ανθρώπου και θα σας πει ακριβώς τα ίδια. Συμμαζευτείτε γιατί ωραία τα όνειρα και η φαντασία, αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

magicfariel@gmail.com