Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 07/02/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο ξημερώνει προς το παρόν και από διάθεση, πετάω.. Αστειεύομαι φυσικά, αφού το ΣΚ, είναι οι μοναδικές ημέρες που μπορώ να ασχοληθώ, με τα προσωπικά μου και τον άλλο μου τον εαυτό, εκείνο της γυναίκας! Είμαι έτοιμη να
επαναστατήσω. Καιρό τώρα το σκέφτομαι, αλλά ο συμβιβασμός όχι δε μου ταιριάζει, απλά με σκοτώνει σιγά-σιγά. Από την άλλη σκέφτομαι τις συνέπειες και τρομάζω, γιατί όσο συναρπαστικό και εάν είναι το άγνωστο, άλλο τόσο κρύβει κινδύνους παράξενους. Είμαι έτοιμη να τα ρισκάρω όλα για όλα; Ο τολμών νικά, γιατί κάπως έτσι λέει η ιστορία.. Είμαι και μόνη μου στο έργο αυτό.. Πνίγομαι..

Ευθύνη..!!! Μια λέξη με τεράστια σημασία. Τη φοβούνται οι περισσότεροι, γιατί κανείς δε θέλει να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του, για να μην έχει τύψεις. Μα όταν το έκανες, τι σκεφτόσουν; Όμως γιατί δε το έκανες; Τι φοβόσουν; Δυο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις μπορώ να πω, αφού η μια πράττει δίχως να σκεφτεί και η άλλη σκέφτεται τόσο πολύ που δε πράττει απολύτως τίποτα! Και οι δυο καταλήγουν στην ευθύνη.. Απίστευτο;

Γιατί ακόμα και το αυθόρμητο, το τρελό και το αλλοπαρμένο, έχει συνέπειες. Άρα κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη. Άρα μήπως να το ξανά σκεφτόσουν πριν το κάνεις;;; Ή είσαι τόσο πολύ σίγουρος πως θα πετύχει και θα την αναλάβεις εξολοκλήρου μόνος σου; Και αν δε πετύχει; Είσαι έτοιμος να δεχθείς το γεγονός;

Θες, καίγεσαι, πεθαίνεις, όμως έχεις βάλει τόσες ταμπέλες, που δε κάνεις απολύτως τίποτα. Δε θες να έχεις την ευθύνη! Ούτε καν να τη μοιραστείς. Ας μη πραγματοποιηθεί ποτέ το όνειρό σου. Ας το θάψεις μαζί με όλα τα άλλα, γιατί απλά δεν ήθελες να πάρεις την ευθύνη.. Πόσο κακό μπορεί να είναι και αυτό;

Μια τρέλα.. τίποτα άλλο!

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Κάτι θέλετε να κάνετε σήμερα και θα ζητήσετε βοήθεια από τους δικούς σας τους ανθρώπους με το πιο άγαρμπο τρόπο. Με γκρίνια και φωνές, λες και κάποιος σας αρνήθηκε κάτι. Βασικά δεν έχετε κέφια για τίποτα, αλλά να που μερικές δουλειές πρέπει να γίνουν. Πριν ξεκινήσετε τα κακαρίσματα, κάντε ένα διάλογο. Θα τα καταφέρετε;

Ταύρος
Με το που θα ξυπνήσετε, θα νιώσετε πως είστε έτοιμοι να κάνετε τα πάντα. Όχι από κέφια δε παίζουν, αλλά οτιδήποτε σας ενοχλεί, θα το πείτε αυτή τη φορά δυνατά και φωναχτά και ίσως να πάρετε και μερικές σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σας. Εντάξει ήρεμα και με μέτρο, γιατί πολλές φορές τέτοιες συμπεριφορές πληγώνουν τους άλλους!

Δίδυμος
Όχι και τόσο καλή ημέρα για το ψυχικό σας τον κόσμο. Έχετε την ανάγκη να σας βοηθήσουν και να σας συμπαρασταθούν, οι δικοί σας οι άνθρωποι, αλλά να ξέρετε πως έχουν και εκείνοι τις ίδιες ακριβώς ανάγκες με εσάς. Θα νιώσετε όμορφα, γιατί κατά βάθος διαπιστώνετε πως δεν είστε οι μόνοι που βρίσκεστε σε μια τέτοια κατάσταση..

Καρκίνος
Βασικά σήμερα θέλετε να γκρινιάξετε. Για αυτό ότι και αν σας πουν εσείς θα βρείτε εκεί κάτι για να ξεκινήσετε μια φασαρία, έτσι επειδή! Δεν είστε και στα πολύ καλά σας, αφού το ψυχολογικό σας έχει πιάσει ξανά και όλα σας φταίνε. Δυστυχώς ως και τις 9 κάπως έτσι θα νιώθετε. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις. Υπάρχει και το τρέξιμο..

Λέων
Πολύ όμορφη ημέρα σας ξημέρωσε, αφού θα πάτε βόλτα στα μαγαζιά για να ψωνίσετε διάφορα για τον εαυτό σας. Σας βλέπω να ξεπαραδιάζεστε κανονικά, αλλά είστε συνηθισμένοι σε κάτι τέτοια. Μπορεί να βρείτε κάτι πολύ ωραίο και ακριβό και παίζει να μπείτε στο πειρασμό να το αγοράσετε και ότι προκύψει. Μήπως να μένατε σπίτι καλού-κακού;;;

Παρθένος
Μέρα φοβερή σας ξημέρωσε, επιστρέφει η αισιοδοξία, να και τα χαμόγελα. Διάφορα θα μπουν στο μυαλό σας, τα άστρα λένε go for it! Θετική ημέρα από όλες τις απόψεις, για αυτό αφήστε τις δουλειές στην άκρη και ακολουθήστε τη καρδιά σας. Θα πάτε στο βουνό για σκι; Θα μείνετε όλη την ημέρα στο κρεβάτι κάνοντας έρωτα τρελό; Θα βγείτε για καφέ και θα γυρίσετε αύριο το πρωί; Όλα παίζουν χρυσά μου..

Ζυγός
Να και μια μέρα που δεν έχετε τα κέφια σας καθόλου. Μπορεί να έχετε προγραμματίσει διάφορα για σήμερα, αλλά η αλήθεια είναι με το που θα ανοίξετε τα μάτια σας, θα θελήσετε να παραμείνετε στη θέση σας. Τεμπελιάστε αν μπορείτε και μη ζορίζετε τις καταστάσεις. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει, γιατί το σύμπαν είναι μαγικό. Ευκαιρία να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας ξανά..

Σκορπιός
Μπορεί να είστε ψυχροί και ανάποδοι μερικές φορές, όμως δε σας φταίνε όλοι για το πώς νιώθετε και το τι σας συμβαίνει. Καλά θα κάνετε όσο παράξενα και αν νιώθετε σήμερα, να είστε με τους φίλους σας, να συζητήσετε το πρόβλημά σας και κάπως έτσι και θα ηρεμίσετε και εσείς και οι άλλοι θα καταλάβουν τη συμπεριφορά σας.. Μοιραστείτε τις ανησυχίες σας.

Τοξότης
Τι φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε. Σήμερα θα σας προτείνουν να βγείτε έξω, να πάτε δίχως καμία αμφιβολία. Κάποιος θέλει να σας δει, κάποιος να σας γνωρίσει, πάντως παίζει και πολύ μυστήριο και έρχονται και ευχάριστα γεγονότα. Θεϊκό μπορεί να είναι το Σάββατό σας, από όλες τις απόψεις. Ξεχάστε το σπίτι και τα γνωστά και βρεθείτε όπου κάνει κέφι η ψυχή σας.

Αιγόκερως
Εντάξει τα άστρα λένε πως αν έχετε την υποψία πως υπάρχει κάτι εκεί έξω για εσάς, να ρισκάρετε, να το παλέψετε, γιατί μόνο τότε θα έχετε την ευκαιρία, να το κάνετε δικό σας. Δε ξέρω τι έχετε κατά νου, αλλά καιρός να δράσετε αναλόγως, να ταρακουνήσετε λίγο τα νερά, γιατί μόνο τότε θα βρείτε, αυτό που αληθινά αποζητάτε..

Υδροχόος
Κάτι θα μάθετε σήμερα που δε θα σας αρέσει και τόσο. Πριν ξεπροβάλει ο κακός και πολύ αυστηρός Κρόνος από μέσα σας, ακούστε με προσοχή τα πάντα και μετά βγάλτε το πόρισμα. Τα φαινόμενα απατούν σε πολλές περιπτώσεις και εσείς ως συνήθως βιάζεστε να βγάλετε τη χατζάρα. Αυτή τη φορά όμως υπάρχει και η άλλη η πλευρά.. Έχει ένα δίκιο..


Ιχθύες
Βρίσκεστε σε μια σύγχυση τις ημέρες αυτές. Άλλα θέλετε, άλλα σκέφτεστε, άλλα κάνετε και τα μυαλά στα κάγκελα. Και επειδή σας έχουν πάρει χαμπάρι, εσείς θα καταφέρετε με τον τρόπο σας να τους πείσετε για το αντίθετο. Η διάθεσή σας παιχνιδιάρικη, θα έχετε κέφια τρελά για μέρες τώρα. Έτσι είναι οι ψυχάκηδες. Σπέρνουν το πανικό και μετά όλα μια χαρά..!!!

magicfariel@gmail.com