Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 14/02/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο επιτέλους, προσκυνάω στη σκέψη, αφού δε θα πιάσω τιμόνι άλλο, δε θα βγω σα τη τρελή στους δρόμους, θα αράξω και ότι κάνω θα είναι ποδαράτο! Η ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου. Θα βάλω
τη γάτα μου να κλαίει!!! Ποτέ δε μου άρεσε η γιορτή αυτή, έχω και τις χειρότερες τις αναμνήσεις, το ξωτικό σε μόνιμη τιμωρία και με το ένα πόδι, αιώνες τώρα!

Αλλά αφού είναι η ημέρα τέτοια, θα κάνω ένα flash back στους άντρες που πέρασαν από τη ζωή μου, καθίστε να ανοίξω τη λίστα του ξωτικού και να, ένας και μοναδικός, μια φορά και ένα καιρό, κάπου στη Βέροια, Παρθένος στο ζώδιο, έξυπνος, μορφωμένος, από καλή οικογένεια, με τρόπους και συναισθήματα, ήρθε πρωί-πρωί, στη πολυκατοικία που έμενα, μου χτύπησε το κουδούνι και μου έφερε μια ανθοδέσμη..
Τα λόγια του τα θυμάμαι ακόμα, γιατί με συγκίνησαν τότε και για αυτό έμειναν κιόλας, .. «..ήθελα να σου πω, πως γιορτάζω σήμερα, είμαι ερωτευμένος μαζί σου..» .. λιώμα το ξωτικό, κάτω στα πεζούλια, τα σορόπια..

Ήμουν 16 ετών και εκείνος 18 μόλις τελείωνε το λύκειο. Από τις καλύτερες σχέσεις της ζωής μου, από τις πιο όμορφες, όμως τα έκανα σκατά, ως συνήθως!!! Χα χα .. έτσι είμαστε εμείς τα ξωτικά, τα κάνουμε σαλάτα.

Για αυτό το σύμπαν ακόμα μου ρίχνει ροχάλες στα ερωτικά ζητήματα, για αυτό και εγώ κάνω τη πάπια..

Και πώς ξεκίνησε; Τον είδα, μου άρεσε, τον πλησίασα, τον φλέρταρα και ενώ ήταν ο πιο δύσκολος χαρακτήρας του σχολείου, ενώ τον κυνηγούσαν πολλές, κατάφερα, εγώ μια άγνωστη, μια ξένη, να του τραβήξω τη προσοχή και να γίνει το αγόρι μου.. Τη κίνηση;; Ως συνήθως το ξωτικό!

Δε ξέρω .. τι συμβαίνει με τη πάρτη μου.. Μου αρέσουν τα δύσκολα, μου αρέσει να είμαι κυνηγός, αλλά αόρατη, δε πρέπει να φαίνομαι.. το δουλεύω το πράγμα.. under.. πολύ under.. χα χα χα !!!!

Για αυτό κορίτσια και αγόρια, κάντε τη κίνηση και ότι προκύψει.. Έρωτας είναι αυτός.. Από αλλού το περιμένεις και από αλλού σου έρχεται…

Φιλάκια..



Κριός
Κάτι θέλετε πολύ μέρες τώρα, κάτι σας έχουν τάξει, αν δε γίνει το δικό σας θα σκάσετε κανονικά! Με μουτράκια και γκρίνια ξυπνάτε σήμερα και με μια μουρμούρα, πω πω.. Όλα θέλουν το χρόνο τους και επειδή είστε και δύσκολοι χαρακτήρες, ίσως να χρειαστεί λίγο ακόμα το θέμα σας για να δέσει. Μη σκαλίζετε καταστάσεις, αποφύγετε τις βιασύνες και χαλαρώσετε λίγο στη ζωή σας..

Ταύρος
Κάπως αλλιώς φαντάζεστε την ημέρα σας, κάπως αλλιώς θα σας προκύψει. Βασικά θα σας προτείνουν διάφορα, που αρχικά μπορεί να σας φανούν αδιάφορα, όμως δε θα είναι. Ακολουθήστε τη παρέα, το σύντροφό σας, τους φίλους σας και δε θα χάσετε. Μπορεί ξαφνικά να γίνει και το δικό σας και να χαρείτε ακόμα περισσότερο. Βέβαια μη περιμένετε έρωτες, αγάπες και λουλούδια. Τα πήρε το εύρηκα.. Τι να πω…

Δίδυμος
Πιο τέλεια ημέρα από τη σημερινή δεν υπάρχει για εσάς! Ξυπνάτε με τρελά κέφια, θέλετε να κάνετε τα πάντα, είτε έχετε σχέση, είτε όχι! Αυτή τη φορά ξεχάστε τις ιδέες σας και ακολουθήσετε των άλλων. Κάτι ετοιμάζει το ταίρι σας, κάτι πολύ διαφορετικό και πρωτότυπο και δε πρέπει να του το χαλάσετε. Και με κλειστά τα μάτια, πείτε ναι και ποιος ξέρει, η πρόταση γάμου παίζει πολύ! Άντε να φάμε και κουφέτα από τους Διδύμους, γιατί πολύ μας ταλαιπωρήσατε.. δε λέτε;;;

Καρκίνος
Αφήστε τις δουλειές σας για μια άλλη ημέρα. Χρειάζεστε επειγόντως ξεκούραση και ησυχία. Μπορεί να έχετε οργανώσει την ημέρα σας διαφορετικά. Μπορεί να έχετε εκκρεμότητες που πρέπει να αντιμετωπιστούν, αλλά προέχει η υγεία σας, πάνω από όλα. Καλύτερα να ξεκουραστείτε, να ανανεωθείτε, να πάρετε τα επάνω σας και μετά να κάνετε ένα ντου από παντού, παρά να ζοριστείτε και να γκρινιάζετε όλη μέρα!

Λέων
Δύσκολη η ημέρα σας, γιατί άλλα θέλετε εσείς να κάνετε και άλλα θα προκύψουν. Σας τη πέφτουν από παντού, ακούτε το μακρύ και το κοντό του καθενός και εκνευρίζεστε αφάνταστα. Αυτό θα σας δημιουργήσει ένα χάος, δε θα ξέρετε τι να διαλέξετε και τι να κάνετε, πάντως αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει και αρνητική φαντασία και να ξεφύγετε εντελώς. Καθαρίστε το μυαλό σας και αποφασίστε!

Παρθένος
Μέσα στα νεύρα και στη γκρίνια γιατί κάτι συνέβη σας ενόχλησε πολύ και κόβετε φλέβες κανονικά. Όχι δε θα το ξεπεράσετε σήμερα, αντιθέτως θα κλειστείτε στον εαυτό σας και δε θα βγαίνουν οι κουβέντες από το στόμα σας με τίποτα. Στη τσίτα σας βρίσκω και σα τους τρελούς, όμως κάνετε κακό στον εαυτό σας. Ποιος σας πείραξε χρυσά μου; Να επιτεθείτε πάλι πίσω και να μη το αφήσετε έτσι. Ούτε να το κρατήσετε μέσα σας!!!

Ζυγός
Τι να πω για εσάς; Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Είστε μέσα στη τρελή τη χαρά και την ανεμελιά και θα τη κάνετε τη πατάτα, αλλά δε πειράζει, συνηθισμένοι στα χιόνια χρόνια τώρα. Δώστε λίγη σημασία, λίγη προσοχή παραπάνω σε θέματα που σας καίνε, ιδιαίτερα αν αφορούν τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Κάτι σας έχει ξεφύγει, κάτι δεν έχετε προσέξει και τόσο και θα συμβεί το κουλό. Μπορεί να αφορά όμως και τα ερωτικά σας. Κάποια λαμογιά ας πούμε..

Σκορπιός
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε, ίσως να σας έχει περισσέψει και κανένα φράγκο και θα ξεχυθείτε στην αγορά, να το σπαταλήσετε και αυτό. Για shopping therapy σας βρίσκω, έχετε διάθεση για ανανέωση και φρεσκαδούρα. Αισιόδοξοι και θετικοί από όλες τις απόψεις, χαίρομαι πολύ για αυτό, αλλά λίγο προσοχή στο οικονομικό γιατί ξεφεύγετε εντελώς! Το νου σας..

Τοξότης
Τα άστρα σήμερα ασχολούνται με τα προσωπικά σας και κυρίως τα ερωτικά ζητήματα. Εσείς που πρόσφατα κάνατε μια γνωριμία, καλά θα κάνετε να μην έχετε τις τρελές τις απαιτήσεις, γιατί παίζει να εξαφανισθεί ή να φύγει τρέχοντας το κελεπούρι. Αφήστε να έρθει από μόνο του το πράγμα. Εσείς τώρα που έχετε ταίρι, μη περιμένετε τα πάντα ή μην τα απαιτήσετε κιόλας. Χαλαρά..

Αιγόκερως
Δύσκολη η ημέρα σας κυρίως από ψυχολογικής άποψης. Υπάρχει κάποιος άνθρωπος, που σας έχει πληγώσει με τη συμπεριφορά του και δε το αντέχει αυτό και πολύ ο νους σας. Θέλετε από τη μια να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και να μονιάσετε, από την άλλη όμως είστε και εγωιστές, υπάρχει και εκείνο το πείσμα, χάλια η κατάσταση. Δε ξέρω κατά πόσο θα καταφέρετε να συγκρατηθείτε, πάντως να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις και στα λόγια σας. Εντάσεις προκύπτουν από το πουθενά!

Υδροχόος
Φοβερή η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Κάτι είχατε κατά νου το τελευταίο καιρό, κάτι πολύ δύσκολο, ίσως και ακατόρθωτο και σήμερα θα δείτε πως ή πετύχατε το στόχο σας, ή είστε πολύ κοντά σε αυτό. Ναι κοιταχτείτε στο καθρέπτη, χαμογελάστε, δώστε και συγχαρητήρια στον εαυτό σας, είστε ικανοί για τα πάντα. Εντάξει μη καβαλήσετε και καλάμι γιατί δεν αργεί το κακό να γίνει. Να είστε χαλαροί και αφήστε το πράγμα να έρθει από μόνο του.. Είναι καλύτερα έτσι.

Ιχθύες
Σήμερα σας βλέπω να πηγαίνετε και να γράφεστε σε ένα γυμναστήριο. Έχετε ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε, όμως με διαφορετικό τρόπο. Μπορεί να μπείτε και σε μια χορωδία. Μπορεί ακόμα και ελληνικούς χορούς. Πάντως κάπου θα γραφτείτε, για λόγους ψυχολογικούς και ψυχαγωγίας. Εντάξει ενθουσιασμός θα είναι όλο αυτό, θα φύγει κάποια στιγμή, αλλά αν νιώθετε έτσι δοκιμάστε πριν ξεπαραδιαστείτε εντελώς. Δοκιμάστε και απολαύστε λοιπόν..

magicfariel@gmail.com