Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 24/02/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Παράξενη που είναι η ζωή.. σκέφτομαι μέρες τώρα. Εκεί που θεωρούσα πως όλα είχαν φτάσει στο τέλος τους, είχαν βαλτώσει τα πάντα, εκεί πήραν φωτιά τα μπατζάκια μου που λέει ο λόγος, βασικά
μπουρλωτιάστηκε το σπίτι μου, εξ αιτίας ενός τρελού γείτονα και βρέθηκα ως δια μαγείας στο πατρικό μου σπίτι, της μαμάς!

Back to school, κάπως έτσι ένιωσα, αφού η φροντίδα της και η θαλπωρή της μοναδική στο κόσμο όλον. Τι πιο τέλειο, για μια εργασιομανής, τεμπέλα νοικοκυρά! Και εκεί που συνήθισα σε αυτό, με απήγαγε ο άντρας μου, δεύτερη φορά παρακαλώ πολύ και με επέστρεψε στη βάση μου, μια και έξω! Βρε τι έχω πάθει;

Τη πρώτη φορά, έφυγα πάλι με κρύα καρδιά, αλλά άκρως ενθουσιασμένη, πήγαινα να γίνω νυφούλα! Δεν ήξερα, δε ρώταγα; Τότε όμως δεν είχα ούτε όνειρα, ούτε φιλοδοξίες, ούτε ήμουν εργασιομανής. Ζούσα το σήμερα, το τώρα, τη στιγμή και αφού έπρεπε να φύγω, έφυγα! Μα καμιά παντρεμένη ψυχή δε μου είπε, Κοπελιά, πού πας;;; Δεν είναι όλα ροζ στη ζωή αυτή..
Και εκεί που δραπέτευσα μέσα στη νύχτα, παρέα με όλα μου τα ρούχα, εκεί που προσαρμόστηκα στο παιδικό μου το δωμάτιο, μετά από 10 χρόνια απουσίας, εκεί που ένιωσα την απόλυτη αγάπη της μάνας μου, τσουπ, ήρθε και με μάζεψε, κανονικά! Μανούλα, έλα σώσε με.. χα χα αστειεύομαι, όχι όμως και τόσο..

Και επέστρεψα στο σπιτάκι μου. Για 2η φορά, ας πούμε, πάλι ως νυφούλα! Μόνο που μου το βάψανε, έγινε καινούριο και βρήκα και μια κοπέλα, να με βοηθά στη καθαριότητα! Λατρεύει το σίδερο, είναι τελειομανής και Παρθένος στο ζώδιο! Νομίζω πως είμαι πολύ τυχερή, αφού καιρό αποζητούσα βοήθεια, αλλά όλοι κάνανε τους ψόφιους τους κοριούς. Το ξωτικό νίκησε! Απαλλάχτηκα από τις βάρβαρες υποχρεώσεις της καθημερινότητας, γιατί απλά ο χρόνος μου, είναι λίγος, πολύτιμος και πρέπει να αξιοποιείται αναλόγως.. με τα κέφια μου!

 ..μέσα από τις στάχτες γεννιέται κάτι νέο, κάτι ξεχωριστό, μπορεί να κρατήσει, μπορεί και όχι. Θα ακολουθήσω τα σημάδια και όπου με βγάλουν..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Αναρωτιέστε γιατί έχουν κολλήσει κάπως τα πράγματα σε θέματα επαγγελματικά. Οι λύσεις που βρίσκετε δεν είναι αρκετές για να λυθούν τα προβλήματά σας. Καλύτερα να μιλήσετε σε κάποιον πιο έμπειρο, πιο ώριμο που σίγουρα έχει περάσει από τα στάδια τα δικά σας. Αφήστε για λίγο το ανταγωνιστικό το ύφος, ή του ξερόλα και μεταμορφωθείτε σε ένα μαθητούδι. Θα κερδίσετε πολλά αν κρατήσετε τέτοια στάση.

Ταύρος
Νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας και με τους άλλους. Υπάρχει κάποιος άνθρωπος στο κύκλο σας, που θα σας αφήσει να ανοιχτείτε και θα υπάρξει ιδιαίτερη επικοινωνία, γεγονός που θα σας γεμίσει με αμέτρητα συναισθήματα. Κάπου θα χαρείτε, κάπου ίσως να δακρύσετε κιόλας, πάντως ας έχετε χαρτομάντιλα κάπου κοντά σας γιατί θα τα χρειαστείτε. Μέρα που ο συναισθηματικός σας κόσμος θα γεμίσει με χρώμα.. και ζεστασιά.

Δίδυμος
Ησυχία δεν έχετε. Συνέχεια το ψάχνετε το θέμα, είτε αυτό αφορά την ερωτική σας τη ζωή, είτε τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια. Λοιπόν ξέρω τι κάνετε. Προκειμένου να έχετε σταθερότητα και όραμα στη ζωή σας, συμβιβάζεστε με μια κατάσταση που ναι μεν σας αρέσει, όμως όχι και 100%. Το συμφέρον σας πάνω από όλα, αλλά βιαστείτε γιατί έρχονται δύσκολες μέρες που θα σας δείξουν αρκετοί το άλλο τους το πρόσωπο. Σήμερα δεχθείτε τη βοήθεια ενός φίλου, αλλά μη λέτε πολλά!

Καρκίνος
Μπορεί να έχετε τις γνωριμίες και την υποστήριξη ανθρώπων με κύρος, αλλά αν δε κάνετε σωστά τη δουλειά σας, θα σας κατσαδιάσουν το ίδιο όπως κάνουν και με τους άλλους. Παίζει να συμβεί κάτι τέτοιο, μη ξαφνιαστείτε, για αυτό κάντε τις απαραίτητες τις ενέργειες για να μη συμβεί αυτό. Μέρα ζόρικη για τα δικά σας τα δεδομένα, αφού θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή, να συμβαδίσετε με την ομάδα σας και να αποδείξετε την αξία σας. Αλλιώς τιμωρία..!

Λέων
Θέλετε σεξ, αγάπες και λουλούδια και δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανταπόκριση. Εσείς όμως δε το βάζετε κάτω, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα πρέπει το ταίρι σας ή ο άνθρωπος που ενδιαφέρεστε να ενδώσει. Λοιπόν βάλτε όλη τη γοητεία σας, αγοράστε σοκολατάκια αν χρειάζεται, κάντε κάτι το εντυπωσιακό ως Λιονταράκια που είστε και μόλις έρθει το χαμόγελο, τότε να είστε σίγουροι πως το έχετε. Βρίσκετε και εσείς κάτι μέρες, να έχετε ορεξούλες..

Παρθένος
Έχετε τόσα πολλά κέφια που θα εκπλήξετε τους πάντες με αυτά που θα τους πείτε και θα κάνετε. Όλα τα βλέπετε θετικά και αισιόδοξα και εκεί που οι άλλοι θα βλέπουν ένα τοίχος, εσείς θα βλέπετε πίσω από αυτό και ναι μπορεί να βρίσκεται και ένας παράδεισος ολόκληρος. Πείθετε τους πάντες και αν ασχολείστε με τις πωλήσεις, τότε ότι το καλύτερο. Ακόμα και μια βραχονησίδα μπορείτε να τη μεταμορφώσετε σε έναν εξωτικό παράδεισο. Για τόσο πολύ λέμε..

Ζυγός
Αγαπημένη ημέρα η σημερινή, αφού θα χρειαστεί να παίξετε εκείνο το εγκεφαλικό το παιχνίδι για ακόμα μια φορά. Υπάρχει μια περίπτωση μέσα στη ζωή σας, είτε στη δουλειά, είτε στο κύκλο σας, που σας προβληματίζει ιδιαίτερα. Βασικά σας προκαλεί ένα χάος και σας αναστατώνει από εκεί που δεν υπάρχει λόγος. Σήμερα λοιπόν θα το αντιμετωπίσετε, για να δείτε τι έχει μέσα στο μυαλό του και ποιες οι προθέσεις του. Παίξτε μπάλα, το έχετε, απλά φτιάξτε το κλίμα, γιατί είναι στραβό!

Σκορπιός
Σήμερα είναι μια άλλη ημέρα. Πιο θετική και πιο αισιόδοξη. Κάτι ετοιμάζετε εσείς. Μια αλλαγή μεγάλη θα τη κάνετε και σήμερα θα δείτε πως δεν είστε μόνοι στο κόσμο αυτόν. Ή αλλάζετε δουλειά ή σπίτι. Πάντως αρκετοί από εσάς, ανοίγετε τα φτερά σας, σε κάτι νέο και η ζωή σας θα αλλάξει ριζικά. Συζητήστε το πρώτα, εμπεδώστε το, πιστέψτε σε αυτό και σιγά-σιγά, μέρα με τη μέρα, ο δρόμος θα ανοίξει.. Οι δικοί σας άνθρωποι σας βοηθούν.

Τοξότης
Μέρα παράξενη για εσάς, γιατί θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με πεζά πράγματα, όπως τα λογιστικά σας. Είτε σας αρέσει, είτε όχι, αν έχετε εκκρεμότητες, θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε άμεσα και αν χρωστάτε λεφτά, να πληρώσετε με τέτοιο τρόπο, που να σας περισσέψει και τίποτα. Για αυτό ζητήστε τη βοήθεια ενός φίλου, που να γνωρίζει από αυτά και που εμπιστεύεστε φυσικά και μη πέφτετε με τα μούτρα. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει.. Μη το ξεχνάτε αυτό! Οργανωθείτε πρώτα!

Αιγόκερως
Θέλετε σήμερα πολύ αγάπη και φροντίδα από τους δικούς σας τους ανθρώπους και θα την έχετε. Μέρα που βρήκατε και εσείς να αποζητήσετε κάτι τέτοιο. Βέβαια δε θα σας αφήσουν έτσι, αφού τις προηγούμενες εσείς τα δώσατε όλα για αυτούς. Τους μαγειρέψατε, τους φροντίσατε, τους περιποιηθήκατε, τώρα σειρά σας και με το δίκιο σας. Υπάρχει όμως και μια ιδιαίτερη ψυχή, για εσάς τους μοναχικούς της παρέας, που θα σας δώσει λίγη σημασία παραπάνω και θα απογειωθείτε κανονικά.

Υδροχόος
Κάτι ετοιμάζετε εσείς, εκθαμβωτικό και χαμογελούν ακόμα και τα μουστάκια σας. Μέρα που θα νιώσετε την αισιοδοξία και την ελπίδα μέσα βαθιά στο πετσί σας και θα τη μεταδώσετε σε όλους. Ακόμα και στους δύσπιστους της παρέας, στους ξινούς καλύτερα. Εκμεταλλευτείτε αυτό το μαγικό χάρισμα που έχετε και φέρτε τους όλους κοντά σας και κάντε τους να πιστέψουν στο όνειρο και ας μην είναι έτσι.. Ξέρετε εσείς..!!!

Ιχθύες
Λαμπερή η ημέρα σας, όσο εκεί που δε φτάνει. Ντυθείτε ωραία και ετοιμαστείτε να δώσετε ένα λόγο πρωί-πρωί. Τα επιχειρήματά σας θα είναι σωστά, λογικά και θα κάνετε τον κόσμο να πιστέψει πολύ σε εσάς Ξέρετε τι θέλετε, γιατί το θέλετε και πώς, είστε πιο σίγουροι από ποτέ, για αυτό δε θα χάσετε το χρόνο σας, ψάχνοντας.. Όλη αυτή η διάθεση της αυτοπεποίθησης, μπορώ να πω θα σας φέρει έντονη επιθυμία για σεξ και θα γυαλίσει και το ματάκι σας. Ας είναι προς τη σωστή τη κατεύθυνση .. χρυσά μου..!!!

magicfariel@gmail.com