Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Ζυγός, μια μπερδεμένη ψυχή, by F’Ariel!

Καιρό έχω υποσχεθεί στα ξωτικά μου να γράψω για το Ζυγό. Λατρεμένο μου ζώδιο, από τα πολύ αγαπητά, προκύπτουν φίλοι πάντα και η αδερφή ψυχή μου ω ναι ανήκει σε αυτό! Μια σχέση αυθόρμητη, πραγματικά καρμική, αφού
ήρθε από το πουθενά, βασικά η περιέργεια του Ζυγού, τον έφερε στη ζωή μου, ήθελε να μάθει ποια ήμουν.. χα χα .. και έμαθε! Ο καλύτερός μου φίλος, μεγάλη αδυναμία.. Μοναδικός στο κόσμο όλο. Και δεν τον αλλάζω με τίποτα..

Πάμε στα αστρολογικά τώρα..

Ο Ζυγός έχει την Αφροδίτη επίσης ως κυρίαρχο πλανήτη. Που σημαίνει πως είναι ένα όμορφο πλάσμα από μόνο του.

Το πρόσωπό του είναι τόσο γλυκό, έχει μάτια ευγενικά και γραμμές τέτοιες που συνήθως γίνεται συμπαθής και ευχάριστος μια και έξω. Περισσότερο μοιάζει με διπλωμάτη αλλά η αλήθεια είναι πως από μέσα του είναι ένας σκληρός χαρακτήρας!
Ο άντρας συνήθως έχει λεπτό κορμό και ωραία πόδια. Είναι κομψός και περπατάει με στυλ. Η γυναίκα, μοιάζει με μια κλεψύδρα. Συνήθως τονίζει τη μέση της γιατί της αρέσει κάπως έτσι.

Η έξτρα γοητεία του τα λακκάκια. Αρέσουν πολύ αυτά και σας κάνουν πολύ γλυκούς εσάς τους Ζυγούς.. 

Η στάση του σώματος που έχει ο Ζυγός, είναι τέτοια που πάντα αποζητά κάτι, στοχεύει κάπου και το πετυχαίνει.. Πονηρή προσωπικότητα και πολύ έξυπνη..

Είναι όμως και τεμπέλικο ζώδιο. Ο καλλιτέχνης, ο φαντασμένος, ο δημιουργικός, που θα τη βρει την άκρη είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο. Θα συνδυάσει τη δουλειά του, τις συνήθειες που έχει και θα τα προσαρμόσει μαγικά, όπου ο χρόνος, ο ύπνος και η ξεκούραση δε θα λείπουν από τη καθημερινότητά του..

Λατρεύει τις αντίκες. Ότι πιο παλιό, άλλο τόσο ενθουσιάζει ένα Ζυγό.

Ως επάγγελμα μπορεί να είναι ζωγράφος, συγγραφέας, όμως και χορευτής. Αγαπάει πολύ το χορό, τη μουσική, είναι και κοινωνικό πρόσωπο, δε μαζεύεται με τίποτα.

Η φαντασία του Ζυγού είναι να γίνει ζάμπλουτος, να μη κάνει τίποτα φυσικά και να ξοδεύει ασύστολα! Όλη την ημέρα μπορεί να το ονειρεύεται αυτό. Για αυτό είναι και μονίμως άφραγκος. Του αρέσει η άνετη η ζωή, η πολυτέλεια και το ακριβό.

Καλά δε το συζητάω για τα παλάτια.. Τα λατρεύει.. για αυτό τα επισκέπτεται και συχνά, γιατί κάνοντας μια βόλτα, ονειρεύεται διάφορα. Πως είναι ένας βασιλιάς ή μια χαμένη πριγκίπισσα.. Τόσο πολύ λέμε..

Ερωτικά τώρα έχουμε θέματα. Μπερδεμένη προσωπικότητα πολύ. Από τη μια ονειρεύεται την αγάπη, το παραμυθένιο τον έρωτα, από την άλλη όμως κρύβει μέσα του και ένα πολύ άτακτο παιδί! Με τον ενθουσιασμό τα πηγαίνει πολύ καλά ο Ζυγός, για αυτό και κάθε φορά που συναντά κάτι νέο και συναρπαστικό, χάνει τα μυαλά του κανονικά.. Ξεχνάει και σχέση και νόμους και τα πάντα. Αλλά μετά έχει τον τρόπο.. εκείνο το διπλωματικό που λέγαμε.. για να επαναφέρει τις ισορροπίες..

Τι Ζυγός θα ήταν άλλωστε αν δεν είχε και τέτοια χαρίσματα. Μπερδεμένη ψυχή επιμένω, γιατί του αρέσει και το έτσι και το γιουβέτσι και όλα παίζουν και τίποτα. Γίνομαι αινιγματική, όμως ο Ζυγός είναι ένα αισθησιακό ζώδιο που ταιριάζει παντού.. Εντάξει οι γυναίκες το έχω ξανά πει είστε γατούλες και αγριόγατες συγχρόνως, οι άντρες όμως είστε άλλη φάση.. Το αιώνιο κακό παιδί.. αλλά να που όλοι σας έχουμε μια ανεξήγητη αδυναμία..

magicfariel@gmail.com