Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 03/02/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ζήτησα από το Φλεβάρη να είναι καλός και ευγενικός μαζί μου και εκείνος μου
έδωσε μια μπουνιά στο στομάχι! Εντάξει όλοι το γνωρίζουμε πως ο μήνας αυτός, κατά βάθος είναι ψυχρός, κακός και ανάποδος, αλλά να που μερικές φορές ανθίζουν και οι αμυγδαλιές και ξεγελιόμαστε, πως φτάνει η άνοιξη.. Και εκεί έρχονται τα χιόνια ξανά..

Εκτίμηση, μια λέξη που μου αρέσει πολύ. Όταν νιώθεις κάπως έτσι, αυθόρμητα θες να το δείξεις. Με πράξεις, με λόγια, με αγάπη, πάντως είναι ένα συναίσθημα που εκφράζεται ελεύθερα και μπορεί να μη κοστίζει κάτι, όμως κρύβει από πίσω θησαυρούς ολόκληρους.. Όμως ο Φλεβάρης, έχει τον τρόπο, να αλλάζει την έννοια στις λέξεις, να παραμερίζει συναισθήματα και ίσως να έχει και δικό του λεξικό..

Αχ Φλεβάρη, υπάρχει λόγος που στο μήνα σου έχουμε και τη γιορτή των ερωτευμένων; Μήπως είναι και αυτό ένα τρικ, επειδή είσαι ένας κουτσουρεμένος, παγωμένος και πολύ παράξενος μήνας; Στάχτη στα μάτια του κόσμου, σωστά;

Φλεβάρη μου, Φλεβάρη μου.. αν ήσουν άνθρωπος θα σου έλεγα από τώρα αντίο..!!! 

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Γλυκά μου σήμερα θα σας φορτώσουν με ένα κάρο εκκρεμότητες από το πουθενά. Μπορεί να είστε ευγενικοί και καλοσυνάτοι με όλο τον κόσμο, όμως οι βλέψεις τους δεν είναι και τόσο αθώες. Δηλαδή ο σκοπός τους είναι να βγάλετε εσείς το φίδι από τη τρύπα και εκείνοι ούτε καν να το προσπαθήσουν. Ας είστε καχύποπτοι λοιπόν και έτοιμοι να αρνηθείτε οτιδήποτε δε σας αφορά!

Ταύρος
Ψυχραιμία πάνω από όλα και υπομονή! Ακόμα μια δύσκολη ημέρα, αφήστε να περάσει όσο γίνεται πιο ήρεμα, δίχως εξάρσεις και παρατράγουδα. Το ξέρω καταπιέζεστε, αλλά τα άστρα έχουν στείλει πολύ μαύρο σύννεφο από πάνω σας. Μη βιάζεστε, σκεφτείτε καλά πριν πράξετε το οτιδήποτε και στη τελική αλυσοδεθείτε! Υποτίθεται πως το φεγγάρι δε σας πιάνει και τόσο.. αλλά φαινόμενο της γης είναι, δε ξεφεύγετε με τίποτα!

Δίδυμος
Σήμερα θα σας θυμηθεί πολύς κόσμος και ξαφνικά παίζει να γεμίσει και το σπίτι σας, με τη Σάρα τη Μάρα και το κακό το συναπάντημα! Για προσέξτε, γιατί ναι μεν είναι χαρά μεγάλη να τους έχετε όλους ξαφνικά μέσα στη ζωή σας, αλλά οι σκάρτοι δεν έχουν καμία θέση. Από την άλλη μπορεί να φύγετε από νωρίς και να ξεχάσετε να γυρίσετε. Παρέες από εδώ, βόλτες από εκεί, κάτι γίνεται εδώ πέρα..


Καρκίνος
Μέρα που θα είστε χαρούμενοι και πολύ αισιόδοξοι. Δε ξέρω τι ετοιμάζετε πάντως όλα μια χαρά θα πάνε, αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας. Ναι, είστε ικανοί για τα πάντα, μπορείτε να αντεπεξέλθετε ακόμα και στο πιο δύσκολο πράγμα που θα σας ζητηθεί και να είστε σίγουροι πως κάνει τα μαγικά του το φεγγάρι.. Αύριο είναι η πανσέληνος.. αλλά το συναίσθημα από σήμερα καλά κρατεί! Μη φοβηθείτε να ρισκάρετε για κάτι που σας αρέσει πολύ!

Λέων
Εντάξει μη γκρινιάζετε, μια χαρά είναι οι ημέρες σας. Το αν εσείς νιώθετε κάπως παράξενα, δε φταίει κανείς για αυτό. Σήμερα θα διαδραματιστούν διάφορα μπροστά σας και όλως τυχαίως δε θα σας φωνάξει κανείς στη παρέα του. Μη θυμώσετε, γιατί δεν αφορούν τα πάντα το άτομό σας και στη τελική να μια ευκαιρία να βγάλετε την ουρά σας απέξω. Απολαύστε καλύτερα το θέαμα και αφήστε τους άλλους να δώσουν τις απαντήσεις που εσείς σίγουρα γνωρίζετε!

Παρθένος
Βρε παιδιά θα σας μαλώσω. Κάνατε ότι κάνατε και τώρα το έχετε μετανιώσει; Γιατί; Επειδή υπάρχει ένα παρελθόν μυστήριο; Και; Ξεπεράσετε επιτέλους τις ταμπέλες, τα μη και τα πρέπει και κάντε αυτό που εσείς νιώθετε. Κανείς ποτέ δε σας ρώτησε, αν θα πληγωθείτε από διάφορες συμπεριφορές, γιατί το κάνετε εσείς τώρα στον εαυτό σας; Ναι μέρα δύσκολη για το ψυχικό σας τον κόσμο, αλλά προσπεράστε την και ξεπεράστε την. Πώς θα έρθουν τα καλύτερα;

Ζυγός
Από τις πολύ αγαπημένες σας μέρες μπορώ να πω. Σήμερα θα παίξετε εκείνα τα παιχνίδια του μυαλού, θα μπουρδουκλώσετε διάφορες ψυχές, θα τους μαγέψετε και θα τους ξεγελάσετε. Ο στόχος είναι ένας! Να γίνει αυτό που εσείς θέλετε και ας είναι με διαφορετικό τρόπο. Κάπως έτσι όλοι θα ικανοποιηθούν, αλλά πολύ περισσότερο εσείς, αφού το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που εσείς επιθυμείτε.. Τι ζαβολιά θα κάνετε πάλι;;;

Σκορπιός
Μέρα που θα δώσετε όλο σας το είναι στη δουλειά. Πάλι κάτι θα προκύψει και θα μπείτε μπροστά και θα καθαρίσετε. Μια κουβέντα είναι αυτή, αφού παίζει να σας φάει όλη την ημέρα, αλλά σας αρέσουν τα δύσκολα και φυσικά να βγαίνετε ήρωες στο τέλος. Ναι θα το ακούσετε το μπράβο, θα ανέβει πολύ το ηθικό σας και θα νιώσετε πως αξίζετε τελικά και ότι είστε ικανοί για τα πάντα. Άντε.. καλά να περάσετε!

Τοξότης
Τι φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε. Τι έχετε κατά νου; Αυτό και θα γίνει. Ή καλύτερα μη περιμένετε για θαύματα, δημιουργήστε μερικά από μόνοι σας! Οτιδήποτε θελήσετε, θα πρέπει να το δουλέψετε, να το παλέψετε, αρκεί στο τέλος να γίνει δικό σας. Είναι μια νέα δουλειά; Είναι ένας έρωτας μεγάλος; Πάντως δύσκολα θα σας αντισταθούν σήμερα, γοητεύετε τους πάντες, να το ξέρετε και αυτό!

Αιγόκερως
Κάτι σας βασανίζει. Κάτι σας στεναχωρεί. Τι είναι αυτό; Μέρες τώρα το έχετε ένα βάρος και δε λέει να φύγει. Βρείτε εκεί το καλύτερό σας το φιλαράκι και μιλήστε. Βγάλτε το από μέσα σας. Το έχετε μεγάλη ανάγκη. Και αυτά που θα ακούσετε ίσως να είναι βάλσαμο ψυχής. Μπορεί έρθουν και λύσεις που δε τις είχατε σκεφτεί καν. Πάντως αν εκφραστείτε ελεύθερα, σίγουρα θα δείτε ένα φως στο τούνελ!

Υδροχόος
Δεν είστε καλά! Το ξέρουμε χρόνια αυτό! Πάλι σας έχουν πιάσει τα ψυχολογικά σας, πάλι έχετε τα σκοτάδια σας, πάλι κάτι θέλετε πολύ και δε σας κάθεται! Σήμερα, να περιμένετε να δαιμονιστείτε, αλλά θα πρέπει να βρείτε τρόπο να συγκρατηθείτε, γιατί μπορεί να κάνετε μια τρέλα και μετά να το μετανιώσετε. Το λάθος παραμονεύει, να είστε σίγουροι για αυτό και δε πρέπει να εκτεθείτε με τίποτα. Μήπως να κλειστείτε στο σπίτι και να κατεβάσετε και τα τηλέφωνα;

Ιχθύες
Κάποιος δε σας τα λέει καλά. Είχατε τις υποψίες σας, τώρα όμως είστε πιο σίγουροι από ποτέ. Κάντε τη καρδιά σας πέτρα, πάρτε το σκληρό σας το ύφος και αντιμετωπίστε τον. Το ξέρω δε σας αρέσουν αυτά, όμως μερικές φορές, πρέπει να γίνει και αυτό για να φεύγουν τα εμπόδια από τη μέση και να προχωράτε παρακάτω. Μη βάλετε άλλον να κάνει τη βρομοδουλειά για εσάς, άλλωστε το θέμα αφορά εσάς και μόνο. Ο καθένας στο πάγκο του και όποιος δε γουστάρει σπίτι του!

magicfariel@gmail.com