Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Ξέρετε πώς θα είναι ο Φλεβάρης για εσάς του Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους;;; by F’Ariel!

Τι να πω μου αρέσουν οι αλλαγές, αυτές που η ίδια προκαλώ. Για αυτό σήμερα θα γράψω για τα ζώδια που έχω άμεση σχέση, επαφή και αδυναμία.. Και μετά βλέπουμε..

Ο μήνας αυτός, είναι παράξενος. Πάντα ήταν και πάντα θα είναι, γιατί
βρίσκεται στη καρδιά του χειμώνα, γιατί αριθμητικά κάτι δε του πάει καλά, γιατί μια χιονίζει και μια έχει φοβερές λιακάδες.. Τρελός, από όλες τις απόψεις..

Αστρολογικά τώρα, γίνεται ένας πανικός, αφού ο Ερμής βρίσκεται στον Υδροχόο και αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι και ανάδρομος. Η Αφροδίτη και ο Άρης στους Ιχθύες ως τις 20, θα κάνουν τα μαγικά τους, να το περιμένετε.. Βίαιο σεξ ας πούμε.. Έντονα πάθη..

Συνεπώς, τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, λογικά πρέπει να επηρεάζονται άμεσα! Στις 11 γυρίζει ορθόδρομος, ο Ερμής, άντε μπας και καταφέρουμε να συνεννοηθούμε με καμιά ψυχή..

Και πάμε τώρα στο ζουμί..


Ταύρος
Ανοίξτε τα ματάκια σας και τα αυτιά σας και αρπάξτε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει. Ο Φλεβάρης δεν είναι καθόλου ερωτικός μήνας για εσάς, αντιθέτως έχει μόνο δουλειά και τίποτα άλλο. Είστε πιο έτοιμοι από ποτέ, να πείτε τη γνώμη σας, να συνεργαστείτε και να μάθετε νέα πράγματα. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει, αυτό να έχετε κατά νου, όλες τις ημέρες. Καλύτερα να μαζέψετε τις πληροφορίες που αποζητάτε και μετά να δράσετε αναλόγως. Εννοείται πως ο ανάδρομος σας έχει τσακίσει τα νεύρα, τίποτα δε δουλεύει σωστά, εμπόδια και καθυστερήσεις παντού, υπομονή λίγες μέρες έμειναν και πάει τελείωσε και αυτό. Κρατήστε τα μυστικά σας καλά φυλαγμένα, γιατί υπάρχουν κάποιοι που τα σκαλίζουν είτε με τον έναν τρόπο, είτε με τον άλλο. Κρατήστε το στόμα σας κλειστό σε όλες τις περιπτώσεις. Μέρες που θα πρέπει να είστε κοινωνικοί, να βαίνετε έξω και σε καμία περίπτωση να μη κλειστείτε στο σπίτι, μόνο και έρημοι. Ξεκαθαρίζει το τοπίο στις σχέσεις σας, ως τις 20 θα έχετε εικόνα. Ότι αξίζει θα μείνει.. τόσο απλά!

Λέων
Λιονταράκια μου τρελά και αλλοπαρμένα, τι μήνας είναι αυτός για εσάς; Τραγικός θα έλεγα από τη μια, όμως άκρως καθοριστικός για την συνέχεια που έρχεται. Οτιδήποτε έχετε αφήσει ανοιχτό με το παρελθόν θα σας θυμηθεί και αν είστε καλά οργανωμένοι θα τη βγάλετε λάδι. Όμως επειδή είστε λίγο ασυμμάζευτοι, αυτό που θα ψάχνετε δε θα το βρίσκετε με τίποτα. Καλά θα κάνετε τις ημέρες αυτές, να προσέχετε τον υπολογιστή σας το κινητό σας, γενικά αντικείμενα που μπορεί να κρύβουν ένοχα μυστικά, γιατί μπορεί να εκτεθείτε από το πουθενά. Με τους κωδικούς από τις τράπεζες, γενικότερα στις συναλλαγές σας. Μπορεί να σας κλέψουν και να μη πάρετε χαμπάρι! Θα είστε πολύ αφηρημένοι και οτιδήποτε πάτε να κάνετε θα βρίσκετε εμπόδια μπροστά σας. Ανάδρομος είναι αυτός που ευτυχώς φεύγει στις 11. Την επόμενη ημέρα θα λυθούν και οι παρεξηγήσεις και θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε καλύτερα με τον κόσμο σας. Πάντως ένα ξεκαθάρισμα το κάνετε και ένας χωρισμός παίζει πολύ, τουλάχιστον όταν μια σχέση δεν αντέχει άλλο. Νέες γνωριμίες και αλλαγή σκηνικού!

Σκορπιός
Θα σας το πω πολύ απλά. Αν θέλετε να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε άμεσα. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν πολλές και θα μπερδευτείτε αυτό είναι το σίγουρο. Δηλαδή εκεί που είχατε απλωθεί παντού, αποζητούσατε μια δουλειά για παράδειγμα, ξαφνικά θα βρείτε μερικές και δε θα ξέρετε ποια να διαλέξετε. Σίγουρα νιώθετε πιο αισιόδοξοι και βλέπετε ένα φως στο τούνελ! Αλλά θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα ή να μάθετε κάτι νέο και να το προσαρμόσετε άμεσα στη καθημερινότητά σας. Από την άλλη όλο και κάτι θα συμβαίνει που θα σας πηγαίνει στο μηδέν, αλλά δε πρέπει να το βάλετε κάτω με τίποτα. Ερωτικά τώρα η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας θα κάνουν εκεί τα μαγικά τους και θα καταφέρετε και να νιώσετε πιο έντονα το συναίσθημα αυτό και να το εκφράσετε με κάθε τρόπο. Οι δεσμευμένοι βρίσκετε το χρόνο για να βελτιώσετε τη σχέση σας. Δένεστε περισσότερο. Οι ελεύθεροι κάνετε νέες γνωριμίες. Πάντως η λίμπιντό σας ανεβαίνει κανονικά!

Υδροχόος
Δουλειά και πάλι δουλειά. Ο Φλεβάρης είναι ένας μήνας πολύ δημιουργικός για εσάς! Έχουν πάρει μπροστά οι μηχανές και θέλετε να κάνετε όσα είχατε τόσα χρόνια στο μυαλό σας αλλά ο Κρόνος έβαζε φρένο. Οργανωθείτε αλλά προσέξτε τα έξοδα, γιατί κάποια θα είναι απρόοπτα και θα σας πάνε πίσω. Καλό είναι να κλείσετε τις εκκρεμότητες που έχετε με το παρελθόν, για να απελευθερωθείτε εξολοκλήρου. Τα ερωτικά σας τώρα βρίσκονται σε πολύ παράξενη κατάσταση και το πρόβλημα το έχετε μόνο εσείς και κανείς άλλος. Πρέπει να αλλάξετε απόψεις, να δείτε τα πράγματα από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία αν θέλετε κάτι να αλλάξει προς το καλύτερο. Βασικά πετάξτε τις παλιές τις σκουριασμένες τις ιδέες σας και κάντε αυτό που λέει η καρδιά σας. Οι σχέσεις σας, θα σας απασχολήσουν έντονα είτε αυτές είναι εργασιακές, είτε κοινωνικές. Αν είστε καχύποπτοι με κάποιες ψυχές, μη κάνετε απολύτως τίποτα και με τον καιρό θα φανούν οι αληθινές οι προθέσεις τους. Θυμώνετε όταν σας ξεχνούν, αδιαφορείτε όταν σας θυμούνται! Αποφασίστε τι θέλετε επιτέλους!

magicfariel@gmail.com