Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Το Αστρολογικό «Αντίο» του Φλεβάρη, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Από πού να το πιάσω το θέμα ειλικρινά απορώ! Μια που μπήκε ο μήνας αυτός, έφερε την απόλυτη τη καταστροφή και μια που βγήκε! Απορώ για το φινάλε, αφού
μέσα σε λίγες ώρες μπορούν να συμβούν τα πάντα!

Δε με πάει ο Φλεβάρης, δε με πάει. Κάθε χρόνο τέτοιο μήνα, η ζυγαριά φτάνει στα ύψη, μεταμορφώνομαι σε γουρουνίτσα και κόβω φλέβες! Φέτος είπα να κάνω την ανατροπή, έτσι ξεκίνησα τα πάντα, διατροφή, γυμναστική και τα σχετικά και εκεί που πήρε φόρα ο οργανισμός, έπιασε φωτιά το σπίτι μου!!!

Αναγκαστική μετακόμιση στη μαμά, λιχουδιές από εδώ, αγάπη και προδέρμ από εκεί, πήρα ακόμα και το τελευταίο γραμμάριο που είχα χάσει! Ξανά από την αρχή.. Πω πω.. ο χάρος μου ο ίδιος, σα μια γνήσια Ταυρίνα που είμαι, γκρινιάζω, γιατί βαριέμαι και προτιμώ το καναπέ!

Να αναφερθώ στις απώλειες; Όχι δε κάηκαν τα φυτά μου από το χιόνι, αλλά από τη φωτιά! Πάει η πυκνή η βλάστηση, το είχα κάνει ζούγκλα, ξανά από την αρχή και αυτό! Το κουλό της υπόθεσης, ήταν ένα μπουφάν, σα φλοκάτη που αντί να πάει στο καθαριστήριο, βρέθηκε στην εκκλησία κατά λάθος! Μοναδικό κομμάτι, από την Αγγλία, με πολύ ιστορία από εμένα και τα νυχτερινά μου περπατήματα! Όπου το δω, το πήρα πίσω! Χα χα.. δεν αστειεύομαι καθόλου! Και 1000ευρώ να μου δώσει κάποιος, δε με νοιάζει. Θέλω τη φλοκάτη πίσω!!!

Το χειρότερο από όλα όμως, ήταν πως δεν έλαβα, ούτε ένα ευχαριστώ, από το μοναδικό άνθρωπο που αγαπώ και εκτιμώ όσο τίποτα άλλο στη ζωή μου.. Μου έδειξε το αληθινό του το πρόσωπο, εκείνο το ψυχρό και το απόμακρο για ακόμα μια φορά.

Όλα μπορώ να τα ξεπεράσω, αλλά τα δικά σου τερτίπια… ΠΟΤΕ! 

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Γλυκά μου ξινόμουτρα, υπάρχει κάποιος εκεί έξω που νοιάζεται για εσάς και εσείς δε δίνετε καμία σημασία. Μπορεί να είναι ένας φίλος ή κάτι το ερωτικό, ή ακόμα και συγγενείς, αλλά εσείς έχετε τα δικά σας τα βάσανα με αποτέλεσμα να είστε ψυχροί πολύ. Αυτό πληγώνει, γιατί η αγάπη πολλές φορές μπορεί να μην είναι αμοιβαία, όμως αφήστε λίγο ελεύθερο τον εαυτό σας και αποδεχθείτε οποιοδήποτε συναίσθημα σας προσφέρουν απλόχερα. Μη ξεχνάτε πως όλα είναι δανεικά αλεύρια στη ζωή αυτή!

Ταύρος
Ταυράκια τα άστρα μας περιπαίζουν κανονικά! Ας γελάσω αρχικά και ας σας εξηγήσω στη πορεία. Επιμένω τα άστρα τα λένε όλα αυτά.. Σήμερα είναι καλό να πλησιάσετε έναν άνθρωπο, που έχετε χαθεί κάπως τώρα τελευταία, να του δώσετε τη σημασία που πρέπει, γιατί το έχει μεγάλη ανάγκη αυτό από εσάς. (μισό λεπτό να πάρω εκείνο το ροζ το χάπι..)!!! Θέλει πολύ να σας δει, να σας ακούσει, να ανταλλάξει μαζί σας εκείνη την ανεξήγητη την ενέργεια. Και προσθέτω το ξωτικό, αν το αξίζει go for it. Αλλιώς .. κρατήστε χαρακτήρα!

Δίδυμος
Λοιπόν, αρκετά με τα ψυχολογικά σας, σήμερα σηκωθείτε από το κρεβάτι, ντυθείτε ωραία, πάρτε τα πάνω σας και κάντε την ανατροπή. Τα επαγγελματικά σας είναι αυτά που σας βασανίζουν, πρέπει να είστε ανεξάρτητοι και να έχετε τα δικά σας τα λεφτά! Που σημαίνει, πως σταματήστε τη κλάψα και τα νιαουρίσματα και σηκώστε το τηλέφωνο και ζητήστε καμιά χάρη, από εκείνους που σας τις χρωστούν. Αρκετά δεν αράξατε; Άλλωστε σύντομα ξεκινάει μια νέα σεζόν και σύντομα μπαίνετε σε αεροπλάνο και φεύγετε… χα χα έρχονται ανατροπές.. πολύ τρελές!!!

Καρκίνος
Επεισοδιακή η ημέρα σας, μιλάμε για φινάλε κανονικό. Τα βάζετε με το ταίρι σας, ή με κάποιον φίλο σας, τα λέτε χύμα και τσουβαλάτα και ναι ένας χωρισμός, παίζει πολύ. Αν δε θέλετε να συμβεί κάτι τέτοιο, καλύτερα να κάνετε μια βόλτα το τετράγωνο, να ηρεμίσετε και μετά να κάνετε ένα διάλογο πιο ήρεμο και δίχως αποτελέσματα εξωφρενικά. Αν σκέφτεστε να παίξετε το παιχνίδι «..φύγε τώρα, αλλά δε το εννοώ..» , θα χάσετε να το περιμένετε. Μπορεί να φύγει και να μη γυρίσει ποτέ πίσω στην αγκαλιά σας! Το νου σας..

Λέων
Ένα βήμα πριν το Άγιο Όρος είστε, αφού σήμερα δε θα έχετε καμία όρεξη, ούτε να δείτε τους φίλους σας, ούτε να βγείτε έξω, ούτε να κάνετε τίποτα το ιδιαίτερο. Σπίτι, ξεκούραση, ύπνος και φαί. Τι πάθατε χρυσά μου; Τα έχετε παίξει εντελώς και όχι μόνο. Κυρίως το ψυχολογικό είναι, αλλά αν μείνετε σα τη καλαμιά στο κάμπο, δε θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο, αντιθέτως θα πέσετε πιο βαθιά. Πάρτε το κολλητό σας και χαζολογήστε. Όλο και κάτι θα σας πει που θα σας κάνει να χαμογελάσετε..

Παρθένος
Κάτι τρελό θα κάνετε σήμερα και θα τους αφήσετε όλους με το στόμα ανοιχτό. Ευτυχώς δυο μέρες τώρα είστε μια χαρά, που λέει ο λόγος, γιατί ουσιαστικά, με τόσα χτυπήματα που δεχτήκατε κάτω από τη ζώνη, τίποτα δε σας αγγίζει πια. Κάπου θα πάτε; Κάποιον θα συναντήσετε; Θα πάρετε μια απόφαση ζωής; Πάντως, με παράξενες διαθέσεις ξυπνάτε, έχετε και ένα πονηρό χαμόγελο, δε ξέρω αν έχετε και πυρετό, πάντως φοβάμαι.. Κάντε ότι βαστάει η καρδιά σας, άλλωστε η ζωή είναι μικρή!

Ζυγός
Συμμαζέψτε τα μυαλά σας, τα λόγια και τις πράξεις σας! Είστε ένα βήμα πριν πετύχετε το σκοπό σας! Αφορά τη προσωπική σας τη ζωή; Δείξατε πως τελικά είστε φρόνιμα παιδιά και πως μπορούν να σας εμπιστευτούν; Σήμερα παίζει να το χαλάσετε αυτό.. Αφορά την επαγγελματική σας τη πορεία; Ο στόχος είναι στόχος και δεν έχει καμία σημασία αν σήμερα είναι Σάββατο. Δουλέψτε και από το σπίτι, αν χρειαστεί! Πάντως άλλα θέλετε εσείς να κάνετε, άλλα προκύπτουν και όχι δεν έχετε κανέναν περιθώριο επιλογής!

Σκορπιός
Μέρα πολύ φοβερή για εσάς ξημέρωσε. Μπορεί να μη φαίνεται από το πρωί, αλλά στη πορεία θα φτιάξουν πολύ τα πράγματα. Μη δώσετε το λόγο σας σε κανέναν και φυσικά αν κάνετε το λάθος και ξεστομίσετε την ατάκα «.. δε θα αργήσω..», να το περιμένετε, πρωί στο σπίτι, ξημερώματα. Ναι θα σας φάνε οι δρόμοι, οι βόλτες, τα ποτά και τα ξενύχτια και ας έχετε φύγει από το πρωί. Με το που θα ξεμυτίσετε, μια περιπέτεια ευχάριστη θα ξεκινήσει για εσάς. Θετική ημέρα και αισιόδοξη.. Λέτε να βρείτε κανένα γκομενάκι;;;


Τοξότης
Νομίζω έχετε αρχίσει και συνειδητοποιείτε τη κατάσταση και σας αρέσει κιόλας. Μπορεί να έχουν συμβεί τα απίστευτα στη ζωή σας, αλλά έτσι όπως είστε τώρα, είναι ικανοποιητικά. Αρκετοί κάνατε το κύκλο σας και πάτε για άλλα κόλπα. Κάποιοι το παλεύετε ακόμα. Πάντως με το Κρόνο παρέα, πολλά ξεκαθαρίζουν και βρίσκετε την υγειά σας! Μέρα χαρωπή, που θα κάνετε ότι θέλετε εσείς και κανείς δε θα βρεθεί εμπόδιο για να χαλάσει τα σχέδιά σας. Λέτε δόξα το Θεό για όσα έχετε καταφέρει ως σήμερα και προχωράτε παραπέρα!

Αιγόκερως
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Αφήστε τους εγωισμούς και τα πείσματα και τις φαμφάρες προσθέτω και αφιερώστε χρόνο στους δικούς σας τους ανθρώπους. Αρκετά με τις δουλειές σας και τα άγχη σας, υπάρχουν και άλλα θέματα που έχουν σημασία στη ζωή σας. Αν το παίξετε κάπως έτσι, θα τις αποφύγετε τις εντάσεις. Γιατί να το περιμένετε θα σας τη πουν κανονικότατα. ΣΚ, για αυτό χαλαρώστε, συζητήστε, χαμογελάστε, κάντε έρωτα και από Δευτέρα επιστρέφετε στα κλασικά τα βάσανά σας!

Υδροχόος
Εντάξει δεν είστε και στα πολύ καλά σας. Τα ψυχολογικά σας κάνουν party, αλλά συνηθισμένοι στα χιόνια, σωστά; Μέρα που θα σας θυμηθούν οι πάντες, θα σας ζητήσουν να βγείτε έξω μαζί τους, αλλά εσείς έχετε άλλες προτεραιότητες και άλλα σχέδια. Αρνηθείτε με ευγενικό τρόπο και μη ντρέπεστε. Κάποιοι μπορεί να θέλουν να σας αποσυντονίσουν από το σκοπό σας, κάποιοι απλά σας θυμήθηκαν και σε κάποιους όντως λείπετε ως παρουσία. Δε πειράζει, υπάρχουν και άλλες μέρες για να προσφέρετε τον εαυτό σας!

Ιχθύες
Πολύ παράξενους σας βρίσκω σήμερα. Μια χαρά και δυο τρομάρες από ψυχολογικής άποψης, όμως ξεφεύγετε λιγάκι και θέλετε όλοι να ακολουθήσουν εσάς και τις τρέλες σας. Δε γίνεται αυτό και αν κάποιος σας αρνηθεί μη ξεκινήσετε τη καταπίεση και τα νιαουρίσματα. Αφήστε τον κόσμο να κάνει ότι θέλει, γιατί και εσείς κάπως έτσι ενεργείτε. Το οξυγόνο είναι για όλους και ο καθένας είναι ελεύθερος να το εισπνέει όποτε θέλει. Ξεχάστε τα προγράμματα και τα ραντεβού. Είναι η ημέρα του ότι προκύψει!

magicfariel@gmail.com