Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 26/02/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Με ξεγέλασε το πρωινό, είχα την εντύπωση πως σήμερα τελευταία μέρα, αλλά να που έχουμε και την αυριανή. Και εκεί που έκανα τη πρωινή μου τη βόλτα στο διαδίκτυο, είδα κάτι που με
τσίτωσε και ας μην έχει ανοίξει το βλέφαρο ακόμα.

Δε μπορώ τις αντιγραφές, δε τις μπορώ! Έχω θέμα! Βάζω Χ σε όποιον το κάνει και αδιαφορώ, γιατί αν ανοίξω το στόμα μου, θα γίνει μάχη και θα έχουμε αίματα! Σε αυτές τις περιπτώσεις, προτιμώ το απόλυτο τίποτα, παρά να μπω στη διαδικασία να εξηγήσω σε κάποιον πόσο χαζός είναι ή ακόμα καλύτερα γιατί πλέον μου είναι αντιπαθέστατος!

Υπάρχουν άνθρωποι, που ταξιδεύουν, που ψάχνονται, που βρίσκονται συνέχεια μερικά βήματα μπροστά, όμως όταν θα αποφασίσουν να δημιουργήσουν κάτι, θα είναι νέο, φρέσκο, μοναδικό και αν οι επιρροές είναι από το εξωτερικό, τότε κατά πάσα πιθανότητα, το έργο τους, να εντυπωσιάσει και να αρέσει γιατί σίγουρα δε θα υπάρχει κάτι παρόμοιο, τουλάχιστον για τα ελληνικά τα δεδομένα.

Υπάρχουν όμως και άνθρωποι, που προσμένουν στη γωνία, που στήνουν καρτέρι και μόλις δουν το έργο του ικανού, του έξυπνου, του αυτοδημιούργητου, τρέχουν να το αντιγράψουν!!! Εδώ ανεβάζω πίεση! Δηλαδή, ρε φίλε, πόσο χάλιας μπορεί να είσαι; Πόσο κενός; Πόσο ρηχός; Γιατί τόσο καιρό, δεν έδινες το δικό σου το τίτλο; Λέξεις υπάρχουν πολλές. Έπρεπε να κλέψεις του άλλου; Γιατί; Για να δημιουργήσεις σύγχυση στο κόσμο; Και από εμένα τι περιμένεις; Να σε ακολουθήσω; Ούτε μια στο εκατομμύριο!
Γιατί θα προτιμήσω φυσικά τον αυτοδημιούργητο, εκείνον που το ψάχνει, γιατί όχι πως έχω κάτι να κερδίσω, αλλά γιατί για να πετύχει το όνειρό του, βασίστηκε στη ψυχή του, στο μυαλό του, στα χέρια του. Είναι άξιος! Εσύ δεν είσαι..

Αντιγραφές, τις μισώ! Δε γίνεται να πληρώσω ένα φόρεμα χρυσάφι και να το δω πάνω σε άλλη.. Θα το κάνω ξεσκονόπανο.. Γιατί είμαι ένα παράξενο ξωτικό.. πολύ παράξενο.. ξέρεις εσύ..!!!

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Μέρα πολύ ευχάριστη για εσάς. Σήμερα θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας, να κλείσετε όλες σας τις εκκρεμότητες και με επιτυχία μάλιστα. Μην επαναπαύεστε σε καμία βοήθεια, σε κανέναν λόγο. Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας, στο δικό σας το μυαλό και ότι και αν έχετε να κάνετε, ασχοληθείτε με πάθος και αισιοδοξία. Όλα θα πάνε μια χαρά στο τέλος, θα το δείτε.

Ταύρος
Τι σας καίει περισσότερο; Η δουλειά ή ο έρωτας; Δεν έχει σημασία καμιά. Μπορεί να βασανίζεστε τις ημέρες αυτές, όμως σήμερα θα πρέπει να επιμείνετε στο στόχο που έχετε βάλει και να παραμείνετε πιστοί ως εκεί που δε φτάνει. Μη το βάζετε κάτω, αν υπάρχουν εμπόδια. Μπορεί η καρδιά σας να είναι ευαίσθητη, αλλά εσείς παγοκολόνα. Ναι παίξτε θέατρο, θα βγείτε κερδισμένοι.

Δίδυμος
Σήμερα χρυσά μου θα ανακαλύψετε ποιος σας σκάβει το λάκκο μέρες τώρα. Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό, θα βάλετε τα κλάματα, θα αναστατωθείτε απίστευτα πολύ, θα πέσετε στα πατώματα, γιατί πραγματικά δε το περιμένετε με τίποτα. Μια κακή μέρα είναι, όμως θα σας δείξει την αλήθεια. Κάποιος μένει και κάποιος φεύγει, θα το φροντίσετε αυτό, όσο και αν σας πονάει!

Καρκίνος
Μετά από τα δύσκολα έρχονται τα ευχάριστα. Μια νέα δουλειά θα σας αναθέσουν και θα ενθουσιαστείτε πάρα πολύ. Μπορεί να είναι το οτιδήποτε, αφήστε τις φιλολογίες και βρείτε τρόπο να μπείτε στη πράξη δίχως να χάσετε το χρόνο σας άδικα. Βασικά θα σας δώσουν μα ευκαιρία να αποδείξετε κατά πόσο ικανοί είστε, για τη θέση που έχετε. Μήπως να βάλετε να δυνατά σας;;;

Λέων
Χρυσά μου σήμερα να ξεχάσετε το πορτοφόλι στο σπίτι. Βάλτε 10ευρώ στη τσέπη και δρόμο. Το σύμπαν σας θέλει να μαγεύεστε από κάτι και να ξεπαραδιάζεστε. Βέβαια ακόμα και στη δουλειά και δικά σας να μην είναι, να είστε συνετοί και μαζεμένοι. Δεν είναι καλή ημέρα για δοσοληψίες, ούτε για υπογραφές και συμβόλαια. Παίζει επειδή θα είστε αφηρημένοι να σας εξαπατήσουν. Προσοχή λοιπόν..

Παρθένος
Ωχ πάλι νευράκια θα έχετε και σήμερα θα συμβεί και το κουλό και θα γίνετε πύραυλος σωστός. Κάτι κάποιος θα σας πει, κάτι θα δουν τα ματάκια σας, ίσως να πέσει και στην αντίληψή σας, ένα γεγονός και θα ταραχτείτε κάπως. Δεν είναι όλοι έμπιστοι, ούτε ικανοί να κατανοήσουν το πόνο σας. Αν ανοίξατε τη καρδιά σας, σε άγνωστους ανθρώπους, να προσμένετε να δείτε το αληθινό τους το πρόσωπο.

Ζυγός
Σήμερα που εσείς έχετε όρεξη για να χαλαρώσετε και να βγείτε να διασκεδάσετε, θα σας ζητήσουν τα απίστευτα στη δουλειά και νομίζω καλά θα κάνετε να τα ξεχάσετε όσα σας ανέφερα πιο πάνω. Αλλάζει το πρόγραμμά σας, σας ζορίζουν, αλλά αν υπάρχουν εκκρεμότητες θα πρέπει να τρέξετε και να τις λύσετε μια και έξω. Οργανωθείτε καλά, μη γκρινιάζετε και αν όλα πάνε καλά ως το βραδάκι και αντέχετε, πάτε και για ένα ποτάκι.

Σκορπιός
Έχετε τα κέφια σας, είστε μια χαρά. Βέβαια, ελπίζω τις προηγούμενες ημέρες να κάνετε με τέτοιο τρόπο τις δουλειές σας, που να μην υπάρχουν εκκρεμότητες πολλές για σήμερα. Αλλιώς θα πρέπει να αφιερώσετε την ημέρα σας σε πράγματα που περισσότερο θα σας ζορίσουν παρά θα σας γεμίσουν. Παράξενη η ημέρα σας, από άποψη χρόνου. Αλλιώς τα υπολογίζετε και αλλιώς θα προκύψουν. Ψυχραιμία και παίξτε μπάλα όπως εσείς ξέρετε..

Τοξότης
Καλά πριν μπείτε να κάνετε μπάνιο πρωί-πρωί, ελέγξτε πως όλα δουλεύουν μια χαρά. Πριν βάλετε το πιστολάκι στη πρίζα, το ίδιο. Παίζει σήμερα να πάθετε ότι πιο παράξενο υπάρχει, κυρίως μέσα στο σπίτι σας. Η ημέρα της απόλυτης της γκαντεμιάς, σας επισκέφτηκε και σας λέει hello.. Προσοχή στα πάντα γιατί ακόμα και μια ηλεκτροπληξία μπορεί να τη πάθετε στα καλά τα καθούμενα.. Το νου σας!

Αιγόκερως
Κάτι που δε σας αρέσει καιρό τώρα, θα σκάσει πάλι μύτη στο προσκήνιο. Βασικά θα είναι μια κατάσταση λίγο ψυχοφθόρα για εσάς, αλλά αυτή τη φορά θα σας δείξει το αληθινό της το πρόσωπο. Μπορεί να χρυσώνετε το χάπι σε διάφορα, όμως μερικές φορές η πραγματικότητα είναι σκληρή και εσείς πάντα καλείστε για να την αντιμετωπίσετε. Στο τέλος εσείς αποφασίζετε τι να κρατήσετε για τον εαυτό σας και τι να πετάξετε.

Υδροχόος
Η ημέρα του απόλυτου χάους σας χτυπά τη πόρτα κανονικά! Μέσα στο άγχος και τη σχιζοφρένεια θα είστε, γιατί έχετε τα ψυχολογικά σας, πόσο παράξενο είναι αυτό; Σας βλέπω να πηγαίνετε στα μαγαζιά για το γνωστό shopping therapy και να κλείνει πολύ θεαματικά η ημέρα σας, αφού άλλα έχετε ανάγκη να αγοράσετε, άλλα θα πάρετε και παίζει και να σας εξαπατήσουν, δηλαδή να δείτε μια τρύπα στο φόρεμα, ή το ρολόι να μη δουλεύει σωστά. Προσοχή στις συναλλαγές, προσοχή!!!

Ιχθύες
Πολύ δύσκολη ημέρα για το ψυχικό σας τον κόσμο. Μέσα στα νεύρα θα είστε και τη ψυχασθένεια, δηλαδή κανείς δε θα καταφέρει να συνεννοηθεί μαζί σας. Αλλού για αλλού. Όμως υπάρχει λόγος. Θέλετε να βρεθείτε με ένα άτομο, είτε επαγγελματικά, είτε ερωτικά, όμως φοβάστε πως κάτι δε πηγαίνει καλά. Πιστέψετε στη διαίσθησή σας, καταπατήστε τα θέλω σας και βάλτε τη λογική μπροστά. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός αυτό να θυμάστε..

magicfariel@gmail.com