Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Το Ζώδιο του Διδύμου & οι ερωτικοί του σύντροφοι, by F’Ariel!

Και συνεχίζουμε στο ταξίδι μας, δε λέτε; Τι νομίζατε Διδυμάκια μου, πως σας έχω ξεχάσει; Απλά έπρεπε να βρεθώ στο mood και να τώρα είμαστε εδώ.. Διαφέρει κατά πολύ ο άντρας από τη γυναίκα, αλλά το ύφος είναι ένα και
κοινό, το ξινό εκείνο, το ψυχρό και ανάποδο, το αντιπαθέστατο!

Εντάξει μη βαράτε, κατά βάθος είστε πολύ καλά παιδιά, αλλά μέχρι να εξερευνήσετε το τοπίο και την αύρα του καθενός, είστε μαζεμένοι και επιφυλακτικοί μέχρι εκεί που δε φτάνει.


Με τα ραντάρ ορθάνοιχτα, τις κεραίες σας στο Θεό, αντιλαμβάνεστε συναισθήματα, γεγονότα, που κανείς άλλος δε μπορεί στο χρόνο το δικό σας. Πανέξυπνοι και πανούργοι, ακόμα και στον ερωτικό το τομέα.
Καμία σχέση ο άντρας με τη γυναίκα. Ο άντρας είναι πεταλούδος να πω την αλήθεια μου, μια από εδώ και μια από εκεί και άπιαστος πολύ. Αέρας όνομα και πράγμα. Η γυναίκα είναι πιο μαζεμένη, πιο ντροπαλή, πιο κλειστή και δύσκολα κανείς μπορεί να καταλάβει τις αληθινές της, τις προθέσεις! Και χαρωπή να είναι πάλι βρίσκεται αλλού για αλλού και ως συνήθως τα φαινόμενα απατούν.

Ανεξαρτήτως φύλου, είναι άτομα ανεξάρτητα πολύ και δε τους αρέσουν οι δεσμεύσεις, πνίγονται! Αλλάζουν διαθέσεις όλη την ημέρα και είναι δύσκολο πολύ να συνυπάρξουν αρμονικά με κάποιον άλλον. Συνεπώς αποζητούν αρκετές στιγμές τη μοναξιά τους και την ηρεμία τους.

Ως σύντροφοι, είναι συναρπαστικοί, έχουν απίστευτο ενδιαφέρον, όμως για να είναι έτσι ο χαρακτήρας τους, θέλουν ποικιλία στο κρεβάτι τους. Βαριούνται πολύ εύκολα, λένε ψέματα ακόμα πιο εύκολα και συνεχώς ψάχνονται και ας μη φαίνεται αυτό. Ούτε καν στα μάτια τους! Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά οι περισσότεροι Δίδυμοι, έχουν διπλή ζωή. Δεν αντέχουν σε κάτι το διαφορετικό. Έχουν και το κοκαλάκι της νυχτερίδας, δηλαδή στη στραβή, θα βρουν τη πιο τέλεια δικαιολογία για να τη σκαπουλάρουν και να τη βγάλουν λάδι. Ανάβω φωτιές, σωστά;

Λοιπόν ανοίγω το μαγικό πάπυρο της magicfariel και σας αποκαλύπτω τα παρακάτω..

Δίδυμος με ..

Κριό
Θα μπορούσε να έχει μέλλον, αλλά όχι και τόσο. Το σεξ ναι θα είναι δυνατό, αλλά καμία εγκεφαλική επαφή. Κατεύθυνση μπορεί να έχετε ίδια, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Περισσότερο φίλοι, παρά εραστές.

Ταύρο
Καμία σχέση. Μη το προσπαθήστε καν. Βασικά δεν υπάρχει ούτε χημεία, ούτε σπίθα, κανένα φως στο τούνελ! Δίδυμο Είστε ήδη δυο άνθρωποι σε ένα σώμα! Φαντάζεστε να έχετε να κάνετε με τέσσερις διαφορετικές υπάρξεις; Ούτε καν! Καμία σχέση! Πόλεμος, ίσως!

Δίδυμο
Άστατη η σχέση αυτή, πολύ άστατη! Να γιατί την άφησα απέξω.. Ο ένας στην Ανατολή και άλλος στη Δύση! Νεραιδένια;;; χα χα .. ποτέ! Ανισόρροπη, ίσως..

Καρκίνο
Καμία επαφή. Μη το προσπαθήστε καν. Η ξενέρα η ίδια. (χα χα .. σας τα έλεγα και δε με ακούγατε..)

Λέων
Εδώ έχουμε έναν απίθανο συνδυασμό! Τέλειο, φανταστικό, ονειρεμένο. Είναι μια σχέση που ξεκινάει από φιλική και καταλήγει ρομαντική, ίσως βγαλμένη από παραμύθι. Με ένα τέτοιο άντρα ή γυναίκα, κάνετε σπίτι και οικογένεια.

Παρθένος
Πιο παράξενη επαφή, πεθαίνεις! Είναι κάτι με τους εξωγήινους ένα πράγμα. Εσείς οι Δίδυμοι σίγουρα κοιτάζετε με απορία τους Παρθένους και σίγουρα εκείνοι σας βάζουν Χ στο δευτερόλεπτο! Μη το κάνετε το λάθος! (ούτε εδώ με άκουσε μια ψυχή..)

Ζυγός
Καταπληκτική! Θεσπέσια! Πέρα κάθε φαντασίας! Αν δε ταιριάζατε, δε θα συμπεθεριάζατε, για τόσο πολύ! Αέρας και οι δυο, αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, ίδια πάθη, ψυχοσύνθεση, δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός! Η τρέλα και το πάθος κυριαρχούν! (..Για δοκιμάστε το επιτέλους!)

Σκορπιός
Κοιτάξτε, αν δε θέλετε να καταλήξετε κλειδωμένοι σε ένα δωμάτιο, κρεμασμένοι από το ταβάνι, να μη το τολμήσετε. Ο Σκορπιός είτε είναι γυναίκα, είτε είναι άντρας, θα σας στριμώξει πολύ άσχημα. Καλύτερα να αλλάζετε δρόμο!

Τοξότης
Μμμ τι να γράψω εδώ πέρα.. Ταιριάζετε αλλά όχι και τόσο.. Τη μια είστε έτοιμοι να πετάξετε στον ουρανό παρέα και από την άλλη θα πετάξει μόνος του. Κάθε μέρα διαφορετική, συναισθηματικά και ιδεολογικά. Μήπως προκύπτει μια ανταγωνιστική σχέση; Ποιος θα κάνει τη μεγαλύτερη τη τρέλα ας πούμε;

Αιγόκερως
Ούτε καν! Ένας τύπος ή ακόμα και γυναίκα, δε πρόκειται ποτέ να δώσει σημασία σε εσάς τους Διδύμους! Η μέρα με τη νύχτα. Ούτε καν! Σας έχουν ρίξει μεγάλο Χ από τη πρώτη τη στιγμή!

Υδροχόος
Εδώ είναι διφορούμενο το θέμα. Ο άντρας ταιριάζει στο απόλυτο. Γοητεύεται από την Υδροχοίνα, αφήνεται στο τρελό της το παραμύθι και ταξιδεύουν παρέα, με τρέλα και κορδέλα. Η γυναίκα, με τον άντρα Υδροχόο, είναι κάπως ψυχρή, δεν υπάρχει επαφή. Η απόλυτη συμπεριφορά του στο χάος, τη τρελαίνει!

Ιχθύες
Μμμμ .. για να δούμε.. Καλά τα πιάσατε τα λεφτά σας. Βάλτε τη φαντασία σας να οργιάσει, πιάστε σενάριο και ετοιμαστείτε για το δράμα της ζωής σας. Τραυματική η σχέση με τα ψαράκια, για αυτό να περιμένετε να πέσετε στο γκρεμό. Ψυχραιμία και καλό σεξ κάνουν θαύματα!

Για κοιτάξτε τώρα τριγύρω, ποιος σας κάνει παρέα. Τι παράξενο συμβαίνει; Να ένα μυστήριο για απόψε το βράδυ.. Λύστε το..

magicfariel

Φωτογραφία από DIANNE SILVA από το Pixabay