Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 23/02/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καθαρά Δευτέρα σήμερα, πόσο «καθαρά», αναρωτιέμαι πόσο.. Όχι δε ντύθηκα, δε μασκαρεύτηκα, δε διασκέδασα, όπως συνηθίζω τα τελευταία τα χρόνια, αν και
τώρα που θυμάμαι.. δε με πάει και τόσο το αποκριάτικο το κλίμα, αφού όλο και κάπου χαλάει το πράγμα και μένω στον Άσο και με την όρεξη..


Βασικά είναι να σου κάτσει η φάση. Ποτέ δε μου άρεσαν οι αποκριές, αντιθέτως με χαλούσαν, γιατί ποτέ δεν είχα την όρεξη να μασκαρευτώ και να βγω έξω και να κάνω σαχλαμάρες. Όποτε είχα κέφι, μέσα στο χρόνο, έκανα τα δικά μου τα κόλπα, ανεξάρτητα από την ημερομηνία. Μπορείς και άλλες μέρες να γίνεις σούργελο, don’t worry..
Δε θυμάμαι να είχα περάσει καλά, αξέχαστα, ξέφρενα ως νιάτο και να είμαι ειλικρινής, αν και πολύ ταξιδεμένη, όχι δεν έχω πάει στο καρναβάλι της Πάτρας και δε νομίζω να συμβεί αυτό.. Αν είναι να κάνω την ανατροπή, θα προτιμήσω το Rio de Janeiro μια και έξω! Χα χα .. είμαι και πολυέξοδη γκόμενα..

Μια φορά πέρασα καταπληκτικά στη ζωή μου, σε ένα party, εδώ στην Αθήνα, όπου μπορώ να πω ήταν ξέφρενο, άκρως ερωτικό, αισθησιακό, είχε καταπληκτικές μουσικές και ήμουν με τους ανθρώπους που αγαπώ τρελά στο κόσμο όλον! Αξέχαστο event, είχα ντυθεί σε μια αριστοκράτισσα τσούλα! Χρυσό φόρεμα, το βυζί απέξω, γάντια δαντελένια ως τον αγκώνα και κάτι φτερά και πούπουλα στο λαιμό. Περιττό να πω, πως έφυγα δίχως τα αξεσουάρ, αλλά με ένα καπέλο από εδώ ως το Μεξικό..!!! Πώς έγινε αυτό; Δε θυμάμαι.. Αυτά είναι!

Έκτοτε έπεσε μια κατάρα να πω… ;;; Το κακό το μάτι;;;; Χάλια η κατάσταση. Μαύρα και άραχνα.. Συνεπώς, κρατώ ως μοναδική ανάμνηση το party εκείνο και κλείνομαι στο καβούκι μου..

Άλλωστε ποτέ δε μου άρεσαν οι μάσκες..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Πω πω γκρίνια πρωί-πρωί και όλη την ημέρα! Κάπως αλλιώς τη φαντάζεστε τη σημερινή ημέρα και κάπως αλλιώς θα σας προκύψει. Το πρόγραμμά σας έρχεται τούμπα κανονικά, ξεφεύγει η κατάσταση εντελώς από τα χέρια σας και ποιος σας ακούει; Πάντως ότι προσπάθειες και αν κάνετε, δε θα πετύχει καμιά, γιατί τα άστρα έχουν πεισμώσει και φέρνουν εμπόδια τρελά! Να βγήκε και ποιηματάκι.. Ακολουθήστε τα σημάδια, κάτι θέλει να σας πει ο ποιητής εδώ πέρα!

Ταύρος
Όχι δεν είναι η ημέρα σας από καμία άποψη. Σας βλέπω κλεισμένους μέσα στο σπίτι, άλλωστε αυτός ο καιρός δε σας αρέσει καθόλου. Αντιθέτως σας εκνευρίζει η βροχή γιατί δε μπορείτε να απολαύσετε τη φύση, όπως συνηθίζετε τέτοια μέρα. Αυτό σημαίνει δουλειές και πάλι δουλειές. Μια φασίνα δε θα ήταν και άσχημη ιδέα. Βρείτε το χρόνο να φτιάξετε το σπίτι σας, να το οργανώσετε και να το απολαύσετε μετά, έτσι όπως πρέπει. Φανταστείτε το από τώρα. Μοσχομυριστό και συμμαζεμένο. Δεν είναι μια οπτασία;;;

Δίδυμος
Ωχ χρυσά μου δύσκολη η ημέρα σας πολύ! Προετοιμαστείτε τώρα για να δείτε την άλλη πλευρά του νομίσματος. Αν κάποιος σας έχει προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά του, την αγάπη του και τη συμπόνοια του, να περιμένετε να σας ζητήσει κάτι ως αντάλλαγμα. Και όχι δε θα είναι ούτε τα λεφτά, ούτε κάποιο υλικό αγαθό. Παίζει να είναι η ψυχή σας, η αιώνια πίστη σας, να σας στριμώξει στη γωνιά και να σας πιέσει ουσιαστικά να γίνετε κάτι άλλο! Αυτό όχι απλά θα σας τρελάνει, νομίζω θα τα κάνετε όλα μπάχαλο!!! Εντάσεις και καυγάδες στο φουλ!

Καρκίνος
Και εκεί που έχετε προγραμματίσει να τη βγάλετε όλη την ημέρα στο κρεβάτι χουζουρεύοντας ή στο καναπέ τέλος πάντων, θα σας σηκώσουν και θα τρέχετε σα του λωλούς! Ξαφνικά σας βρίσκουν χαλαρούς και σας φορτώνουν με ένα σκασμό πράγματα και ξεχάστε το relax και τα όνειρα. Ναι θα εκνευριστείτε πολύ, αλλά δε θα μπορέστε να φέρετε αντιρρήσεις, αφού η παρουσία σας θα είναι απαραίτητη είτε στο σύντροφό σας, είτε στην οικογένειά σας γενικότερα. Υπομονή..

Λέων
Μέρα που βρήκατε και εσείς να πάθετε τα ψυχολογικά σας; Ναι είστε κουρασμένοι, ταλαιπωρημένοι, έρχονται και τα άστρα να σας δώσουν μια και έξω, να σας αποτελειώσουν. Ξαφνικά ο ένας δε σας κάνει, ο άλλος σας ενοχλεί και βρίσκετε τον εαυτό σας να παριστάνει κάποιο άτομο που ουσιαστικά δεν είστε! Ξεκαθαρίστε πρώτα μέσα σας τι θέλετε περισσότερο και βάλτε και μερικούς στη θέση τους. Δηλαδή δε χρειάζεται ούτε να ανακατεύονται στα πόδια σας, ούτε να σας κάνουν υποδείξεις! Γκρίνια.. πω πω..

Παρθένος
Πολύ παράξενη η σημερινή ημέρα για εσάς. Ξαφνικά θα σας κάνει κάποιος κάτι, που θα χάσετε τη γη κάτω από τα πόδια σας, η ανασφάλειά σας θα χτυπήσει κόκκινο και θα νιώσετε πιο μόνοι από ποτέ. Να είστε σίγουροι πως τα άστρα δεν έχουν τα κέφια τους σήμερα, για αυτό μη το πάρετε και τόσο κατάκαρδα. Άλλωστε αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα εντελώς διαφορετική από τη σημερινή. Με κάποιον θα παρεξηγηθείτε, θα ψυχραθούν οι σχέσεις σας, θα σας πληγώσει, όμως αφήστε το να περάσει.. όσο μπορείτε φυσικά!

Ζυγός
Νευράκια οι περισσότεροι από εσάς, γιατί αλλιώς φαντάζεστε τη σημερινή την ημέρα, αλλιώς θα σας προκύψει. Βασικά θα σας ζητήσουν διάφορα, που μπορεί να αφορά τη δουλειά σας, μπορεί όμως και εκείνες τις εκκρεμότητες που είχατε αφήσει στην άκρη. Συνεπώς, πείτε αντίο στο χρόνο εκείνο που περίσσευε και τρέξτε, να καλύψετε το κενό. Εντάξει αν κάνετε γρήγορα, θα πάτε σε εκείνο το τραπέζι που σας έχουν καλέσει, έστω και καθυστερημένα. Αφήστε τη πολυλογία και τη γκρίνια και ξεκινήστε από τα δύσκολα, όσο είναι νωρίς!

Σκορπιός
Αγαπητά μου πλασματάκια, δύσκολη η ημέρα σας πολύ. Θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα, αλλά μια το πρόγραμμά σας δε θα συμβαδίζει με των άλλων, μια τα λεφτά δε θα σας φτάνουν, σας βλέπω να κάθεστε σπίτι και να γκρινιάζετε ή να σας πιάνουν εκεί τα ψυχολογικά σας. Και λεφτά να έχετε, να περιμένετε να ακυρωθούν τα σχέδιά σας, γιατί το σύμπαν είναι μαγικό και σήμερα έχει και τα σκοτάδια του. Σπίτι; Τουλάχιστον ξεκουραστείτε και απολαύστε την ημέρα σας διαφορετικά. Άλλωστε και ο καιρός είναι χάλια. Βροχή, λάσπες, γαλότσες έχετε;;

Τοξότης
Και εκεί που εχθές δε μαζευόσασταν με τίποτα, ξαφνικά θα σας τη πέσουν οι δικοί σας οι άνθρωποι και θα σας ζητήσουν τα απίστευτα. Ναι θα πνιγείτε, θα ζοριστείτε, θα σας χαλάσουν το κέφι, γιατί ουσιαστικά θέλετε να τεμπελιάσετε απίστευτα και δε θα σας αφήσουν ούτε αυτό να απολαύσετε. Μη κάνετε το ένα, μη πάτε εκεί, μη λέτε το άλλο, κάπως έτσι θα συμβεί και θα σας αποσυντονίσουν. Δε ξέρω ποιος θα έχει δίκιο ή άδικο, πάντως αντιδράτε, ξεσπάτε και εκεί που θα βρίσκεστε σε νιρβάνα κατάσταση, εκεί παίζει να πάρετε τα βουνά και τα λαγκάδια. Για να περάσετε καλά θα πρέπει να υποχωρήσετε και να συμβιβαστείτε. Για να δούμε..

Αιγόκερως
Το ξέρουμε πως είστε ικανοί για τα πάντα, πως πιάνουν τα χεράκια σας, πως φτιάχνετε απίστευτες λιχουδιές, όμως σήμερα καλύτερα να αφήσετε τους άλλους να σας περιποιηθούν και να σας φροντίσουν. Δύσκολο αυτό, σωστά; Πρέπει πάνω στο τραπέζι να υπάρχει και η δική σας η φαντασία, αλλιώς νιώθετε μειονεκτικά. Σας βλέπω με το ένα να κρατάτε το μαχαίρι, με το άλλο το ψαρικό και από την άλλη να τσακώνεστε πάνω από το νεροχύτη, για τη σειρά προτεραιότητας! Χα χα .. είστε άρρωστοι αν κάνετε κάτι τέτοιο.. Αράξτε καλύτερα!

Υδροχόος
Μπορώ να πω πως είστε το μοναδικό ζώδιο που θα νιώθετε μέσα στη τρελή τη χαρά και μπορώ να πω πως ο κόσμος δίπλα σας θα σφάζετε και εσείς στη καρακοσμάρα σας! Αστρολογικά η ημέρα σας είναι πολύ super, άκρως χαλαρή και ξένοιαστη. Μπορεί λιακάδα να μην έχει αλλά φώτισε ξαφνικά η ψυχή σας και έχετε απίστευτα κέφια. Βέβαια κάποιος θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί αυτό και να σας φάει λεφτά. Το νου σας, γιατί άλλο οι business, άλλο το relax! Και πάλι μέσα από το περιβάλλον σας θα γίνει απόπειρα να σας εξαπατήσουν και πάλι το μυαλό σας θα είναι στα λεφτά και μόνο στα λεφτά!

Ιχθύες
Αστρολογικά η ημέρα σας θα είναι πολύ χάλια. Δυστυχώς, για εσάς, αλλά για παρηγοριά όλοι πάνω κάτω θα έχουν τις μαύρες τους. Είναι και ο καιρός έτσι. Ψυχραιμία, η λέξη κλειδί, γιατί σήμερα θα σας ζητήσουν τα απίστευτα και με ύφος κιόλας. Θα σας θέσουν τα όρια από την αρχή και θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Και κάπως έτσι, θα ανεβάσετε πίεση, αλλά η κατάσταση θα είναι τέτοια, που μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Σκεφτείτε πριν αντιδράσετε σα τρελά και καλύτερα να υποχωρήσετε γιατί αυτή τη φορά ίσως να έχουν οι άλλοι δίκιο!

magicfariel@gmail.com