Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Το μαγικό φεγγάρι του Φλεβάρη, πώς θα μας μαγέψει τούτη τη φορά;;; by F’Ariel!

Τι φεγγάρι είναι πάλι αυτό; Λαμπερό, εκεί ψιλά στον ουρανό, θα μας φωτίζει και απόψε και αύριο, αφού στις 04/02, γύρω στη 01:00 π.μ., ολοκληρώνεται το φαινόμενο και όχι δε θα
βγάλουμε δόντια! Τι να πιστέψω δε ξέρω.. αφού ότι και να συμβαίνει στο σύμπαν, οι επιρροές πάνω μου είναι κυρίως οι σκοτεινές.. Πανσέληνος στο Λέοντα.. Μια νευρικότητα θα την έχουμε. Να είστε σίγουροι για αυτό. Κάποιοι για επαγγελματικά ζητήματα, κάποιοι για οικονομικά και απειροελάχιστοι για ερωτικά.

Οι σχέσεις πάλι καίγονται να πω την αλήθεια μου, αφού θα υπάρξει πολύ γκρίνια, πικρόχολα σχόλια και εντάσεις.

Οι Δίδυμοι, τα Λιοντάρια και οι Ιχθύες, θα έχουν την εύνοια του σύμπαντος! Επαγγελματικές και ερωτικές επιτυχίες! 

Οι λοιποί στο πηγάδι..


Κριός
Σας τρελαίνει το φεγγάρι αυτό και φέρνει και μια νευρικότητα. Προσέξτε πού βάζετε το πορτοφόλι σας και πόσα χρήματα έχει μέσα, γιατί υπάρχουν απώλειες. Θα ταλαιπωρηθείτε τις επόμενες τουλάχιστον 3 μέρες, να το περιμένετε. Γνωριμίες νέες προκύπτουν και ίσως αρκετοί από εσάς, να αλλάξετε ενδιαφέροντα.

Ταύρος
Βασανίζεστε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Εκεί πέφτει το μαγικό κουλό και θα χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο και να κοπιάσετε ακόμα τόσο. Τα νεύρα σας κουρέλια, συμβιβαστείτε, συνεργαστείτε, κάτι καλό θα βγει. Ερωτικά κάτι κινείται, ίσως από το παρελθόν ή κάτι καινούριο. Προσωπικά, δε βλέπω φως!

Δίδυμος
Επαγγελματικές επιτυχίες έρχονται, αρκεί να το παλέψετε με όλο σας το είναι. Κάτι καλό σας στέλνει αυτό το φεγγάρι, κάτι πολύ μαγικό, που ξαφνικά θα βρείτε κατεύθυνση, θα κάνετε τα απαραίτητα τα τηλέφωνα, θα συναντήσετε τους σωστούς ανθρώπους. Μην αφήνετε την ανασφάλειά σας, να σας παρασύρει σε σκοτάδια. Καιρός να γίνει κάτι καλό!

Καρκίνος
Πέφτετε με τα μούτρα στη δουλειά. Επαγγελματικά θέματα και οικονομικά απαιτούν την άμεση τη προσοχή σας. Και εσείς δεν έχετε καμία όρεξη για τέτοια ζητήματα, αφού σας αποσπούν πολύ χρόνο από τη προσωπική σας τη ζωή. Δείξτε κατανόηση στη κατάσταση, ή ακόμα όταν το ταίρι σας φωνάζει. Συνεργαστείτε και συμβιβαστείτε.

Λέων
Κάτι μαγικό θα σας συμβεί. Να το περιμένετε. Όμως σε καμία περίπτωση μη καθίσετε με σταυρωμένα τα χέρια. Θέλετε μια νέα δουλειά; Ψάξτε την! Θέλετε μια αύξηση; Ζητήστε την! Επιθυμείτε την ησυχία σας; Αποζητήστε την! Ότι θέλετε πραγματικά, μέσα από τα βάθη της καρδιάς σας, θα το πετύχετε. Γιατί φεγγάρι είναι αυτό!

Παρθένος
Τσίτα τα νεύρα σας κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα. Όμως πολύ κακώς, γιατί τις ημέρες αυτές θα σας αποδείξουν το πόσο απαραίτητοι είστε και ίσως να λάβετε και ένα μπόνους. Πάντως ακόμα και ο υπάλληλος του μήνα, μπορεί να βγείτε. Ερωτικά τώρα, αρκετοί είστε σε αναζήτηση του άλλου μισού, αλλά όλο κάτι συμβαίνει και χαλάει η συνταγή! Ξεπεράστε τις ταμπέλες και απολαύστε τον έρωτα!

Ζυγός
Ξαφνικά θα σας τη πέσουν όλα τα λαμόγια. Να σας το πω κάπως έτσι για να με καταλάβετε όλοι! Κάποιοι θα σας το παίξουν φίλοι, κάποιοι θα σας ζητήσουν χάρες, πάντως να μη περιμένετε καλό από όλο αυτό.. Ανοίξτε τα ματάκια σας και να μη χαρίζεστε σε κανέναν. Αυτά μπορούν να συμβούν κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Όμως ας έχετε το νου σας γενικότερα..

Σκορπιός
Το φεγγάρι αυτό φέρνει μπελάδες. Ερωτικούς μπελάδες. Εσείς οι ατακτούληδες τις παρέας, που φλερτάρετε από εδώ και εκεί, να περιμένετε αποκαλύψεις, λόγια, εκβιασμούς και πολύ ίντριγκα! Μα πού πήγατε και μπλέξατε και πάλι;;; Αποφύγετε τις σπατάλες, ξεφεύγετε τουλάχιστον ως τη Παρασκευή!

Τοξότης
Παίζει να παίξετε ξύλο με τους πάντες! Οικογενειακούς καυγάδες φέρνει το φεγγάρι και όχι μόνο. Εντάσεις, παρεξηγήσεις, λόγια και ναι σοβαρά, μπορεί να πιαστείτε και στα χέρια. Δε θα σας αφήσουν σε ησυχία. Θα σας προκαλέσουν, να το περιμένετε, για αυτό καλύτερα να γνωρίζετε την έξοδο κινδύνου!

Αιγόκερως
Λόγια, πολλά λόγια, στάζετε δηλητήριο και νομίζω είναι και άσκοπα εντελώς. Καλύτερα να ηρεμίσετε λιγάκι γιατί προκαλείτε εντάσεις επειδή εσείς έχετε τα ψυχολογικά σας, τα προσωπικά σας και τα οικονομικά σας! Αποφύγετε την επαφή με τον κόσμο τις ημέρες αυτές, γιατί οι παρεξηγήσεις θα πάνε σύννεφο.

Υδροχόος
Θα μπλέξετε λίγο τα μπούτια σας τις ημέρες αυτές, αφού το ερωτικό σας το παρελθόν σας κάνει τσα και το έχετε το πικάντικο το σήμερα, λίγο θα στριμωχτείτε χρυσά μου.. Όμως θα τη βρείτε την άκρη εσείς.. Ειλικρίνεια πάνω από όλα. Προτιμήστε την κυρίως με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.. Προσοχή στην οδήγηση!

Ιχθύες
Ξαφνικά γίνεστε πιο όμορφοι, πιο γοητευτικοί και θέλετε να είστε συνέχεια έξω στους δρόμους. Αφού το έχετε το συναίσθημα, καλύτερα να κάντε δημόσιες σχέσεις, μπας και σας αγαπήσει λίγο ο κόσμος. Ερωτικά τρελαίνεστε, νομίζω θα έχει πολύ σεξ τις επόμενες ημέρες, μη πω από απόψε το βράδυ. Έτσι να ζείτε με πάθος!

magicfariel@gmail.com