Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Το Ζώδιο του μήνα: Ιχθύες, by F’Ariel!

Έφτασε και η εποχή σας, γλυκά μου ψαράκια. Πολλά τα αστρολογικά τα μαντάτα, αλλά ας ξεκινήσω από το κυριότερο, για να λάβετε το υπονοούμενο μια και έξω. Ο Κρόνος μπορεί να βρίσκεται στο Τοξότη, αλλά ως δια μαγείας κάτι κάνει και σε εσάς. Πολλά συμβαίνουν γύρω από εσάς και για
εσάς, χωρίς εσείς να κάνετε κάτι, βασικά γίνεται τόσο γρήγορα, που όσο καλά αντανακλαστικά και αν έχετε, δε τα προλαβαίνετε με τίποτα.
Μπορεί να είναι ευχάριστα τα γεγονότα, μπορεί και δυσάρεστα, πάντως σε εσάς έρχεται κατευθείαν η έκπληξη και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Αποδεχθείτε το καλύτερα, γιατί κάπως έτσι θα σας πηγαίνει για καιρό τώρα!

Φεύγει ο Φλεβάρης σιγά-σιγά και έρχεται ο Μάρτης! Τις ημέρες αυτές, θα πρέπει να προσγειωθείτε στη γη, να κατεβάσετε το πήχη και να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες και τα μικρά καθημερινά πράγματα.


Η αλήθεια είναι πως πιέζεστε, ζορίζεστε πολύ, από τα προσωπικά ζητήματα που σας απασχολούν. Η σχέση σας, ο σύντροφός σας, οι απαιτήσεις του, ένας νέος τρόπος ζωής, μια αλλαγή, κάτι που ουσιαστικά έχετε αποδεχθεί, δίχως να σας αρέσει και τόσο, θα είναι η αιτία και να πνίγεστε, αλλά και να μη μπορείτε να κάνετε αλλιώς! Οξυγόνο υπάρχει μπόλικο, εσείς απλά κάτι πρέπει να κάνετε για αυτό.
Αρκετοί αλλάζετε σπίτι, δουλειά, τόπο κατοικίας, πάντως μέχρι και το καλοκαιράκι θα συμβούν διάφορα γεγονότα, που θα καταλάβετε τι εννοώ..
Θα σας πιάσουν τα ψυχολογικά σας αν δε κάνετε κάτι για αυτό, συνεπώς ξεκινήστε γυμναστήριο, γιόγκα, έξτρα δραστηριότητες, κυρίως ψυχαγωγικές, για να μη παρασυρθείτε και από το φίλτατο το Ποσειδώνα, ο οποίος θα είναι στο ζώδιό σας, όλο το Μάρτη και θα βοηθήσει η φαντασία σας, να καλπάσει προς όλες τις κατευθύνσεις.

Το παράξενο της υπόθεσης είναι πως από τη μια θα σας κάνουν παρέα, θα σας αγαπούν και θα σας το δείχνουν και από την άλλη  ότι και αν κάνετε, ακόμα και τα μαγικά σας τα κόλπα, δε θα ακούσετε ούτε ένα μπράβο, κάτι το οποίο θα σας απογοητέψει πολύ! Μη δίνετε σημασία στα λόγια του κόσμου, δε χρωστάει κανείς καλό πουθενά. Πράξτε όμως έτσι όπως νιώθετε, αυθόρμητα και αληθινά, για πάρτη σας και μόνο!

Οι δεσμευμένοι θα περάσετε πάλι μέσα από ένα κύμα κακοκαιρίας, γιατί από τη μια θα αγαπάτε εσείς το ταίρι σας και εκείνο δε θα ανταποκρίνεται και από την άλλη θα είστε εσείς στο κόσμο σας και θα διώχνετε ότι αγάπη έρχεται προς τη μεριά σας. Για αυτό σας έχω χαρακτηρίσει άλλωστε και ψυχάκηδες. Έχω άδικο τώρα;;;


Προσοχή στα περιττά τα έξοδα, γιατί ο Άρης στο Κριό, σας κάνει πολύ σπάταλους. Ξαφνικά τα θέλετε όλα για τον εαυτό σας και κάποιοι μπορείτε να αντεπεξέλθετε, κάποιοι όχι και τόσο.. Καλύτερο κουμάντο.. και μακριά από πειρασμούς!

magicfariel@gmail.com