Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Το Ζώδιο του Σκορπιού & οι ερωτικοί του σύντροφοι, by F’Ariel!

Σκορπιός το ζώδιο του πάθους και του έρωτα! Του παθιασμένου έρωτα! Πόσο ωραία γράφονται αυτές οι λέξεις και πόσο
βασανιστικό είναι όλο το παραμύθι αυτό στη πραγματικότητα.

Χαρακτηρίζεται ως αχαλίνωτος εραστής, ζηλιάρης πολύ με αμέτρητα μυστικά. Κανείς ποτέ δε ξέρει το παρελθόν ενός Σκορπιού. Η ερωτική του η ζωή είναι σαν ένα κομμάτι παζλ. Λίγο από εδώ, πολύ από εκεί και μετά το χάος.. Καμία άκρη του νήματος δεν υπάρχει. Φανταστικό;

Ο άντρας Σκορπιός έχει την ανάγκη της αποκλειστικότητας. Αυτός και κανένας άλλος. Όταν ερωτευτεί παράφορα, ναι γίνεται ο ιππότης εκείνος ο ρωμαλέος, ο ατρόμητος και όντως θα κάνει τα πάντα για να σε κάνει δική του. Δεν εκδηλώνεται! Δεν εκδηλώνεται! Μπορεί να σε θέλει, να σε ποθεί, να είσαι δική του, όμως ποτέ δε θα είσαι σίγουρη αν όλο αυτό είναι αληθινό ή απλά μια παραίσθηση. Βέβαια επειδή ένας Σκορπιός κάνει απίστευτο σεξ, το ζει έντονα εκείνη τη στιγμή, εκεί ναι μπορεί να εκδηλωθεί λίγο παραπάνω.. Να δεις εσύ κοπελιά, την ευαίσθητη τη πλευρά του. Όμως με το χρονόμετρο.. Μετά από λίγο.. εξαφανίζεται όλο αυτό.. Αφήνει πάντα τη πιο γλυκιά γεύση ως ανάμνηση.. Σε τσίμπησε με το κεντρί του.. Το δηλητήριο τόσο όσο.. Υπέροχο το συναίσθημα, έτσι δεν είναι; Ο έρωτας ενός Σκορπιού!
Είναι πιστός όπου αληθινά αγαπάει. Μέχρι όμως να κατασταλάξει σε αυτό το τόσο δυνατό συναίσθημα, θα είναι από εδώ και από εκεί και θα γεύεται αμαρτωλούς καρπούς, μέχρι να μπουχτίσει. Και επειδή η ζωή δε τα φέρνει και τόσο ρόδινα, όλο και κάπου θα αγαπήσει, όλο και κάπου θα πληγωθεί και κάπως έτσι όταν μεγαλώσει και γίνει άντρας σωστός, μεταλλάσσεται σε έναν ψυχρό εκτελεστή. Βέβαια από μέσα καίει η φλόγα, μια φλόγα που μόνο ο ίδιος νιώθει.. κανείς άλλος! 

Η γυναίκα Σκορπιός, είναι μεταξύ μας τώρα, η γυναίκα Μάγισσα! Η τέλεια ερωμένη, η σωστή η σύζυγος, με τη πιο απίστευτη διαίσθηση ever! Δε τη ξεγελάς με τίποτα! Παθιασμένη, με απίστευτη φαντασία, πονηρή, s* xy, χρησιμοποιεί τη γλώσσα του σώματος, την ενέργεια που εκπέμπει για να προσελκύσει το θήραμά της! Φλερτάρει πολύ διαφορετικά από τις υπόλοιπες τις γυναίκες, πιο επιθετική και απόμακρη, αλλά τα μάτια της, οι κινήσεις της, εκπέμπουν μια μαγεία.. Γνωρίζει, το πού, το πότε και το γιατί! Όταν είναι ευτυχισμένη με τον σύντροφό της, είναι πιστή, αποφεύγει τα ψεματάκια, προσπαθεί να μην έχει ένοχα μυστικά! Όμως όταν δε περνάει καλά, τότε.. κύριος.. ψάξου! Ανακαλύπτει τη πηγή του προβλήματος και αν δεν υπάρξει λύση από κοινού, τότε οι λύσεις που δίνει είναι φαρμακερές σα και το κεντρί της! Μια υπέροχη ύπαρξη!

Αρκετά έπλεξα το εγκώμιο στους Σκορπιούς, δε λέτε; Για να δούμε τώρα ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι ιδανικοί ερωτικοί σύντροφοί τους..;;

Σκορπιός με Κριό
Πολύ καλός συνδυασμός και πολύ δυναμικός θα έλεγα. Η σχέση μεταξύ σας, μπορεί να κρατήσει για πάντα, γιατί πάνω κάτω είστε και ίδιοι χαρακτήρες. Πιστοί στον έρωτα, δυναμικοί και ανεξάρτητοι στη ζωή και το σ*ξ μέσα στο πάθος και τη περιπέτεια. Φλογερή σχέση! Ο θαυμασμός μεταξύ σας, είναι πολύ σημαντικό στοιχείο, που διατηρεί τη σχέση σας ζωντανή! Αν σας αρέσει η ένταση και ο ανταγωνισμός σε μια σχέση, τότε μη το σκέφτεστε καθόλου!   

Σκορπιός με Ταύρο 
Μαγική σχέση μπορώ να πω, αφού μια ματιά είναι αρκετή για να γίνει εκείνη η σύνδεση η τηλεπαθητική και να προκύψουν πάθη απερίγραπτα!  Ο αισθησιακός Ταύρος μαγνητίζει τον Σκορπιό, γοητεύεται από τη καλοσύνη του, από τον ρομαντισμό του και νιώθει ασφαλής δίπλα του! Ο Σκορπιός μαγεύει τον Ταύρο, τον ξυπνά, τον ταρακουνά, τον παρασέρνει σε άγνωστες περιπέτειες. Σχέση που ο ένας γίνεται το οξυγόνο του άλλου!

Σκορπιός με Δίδυμο
Μη αρμονική σχέση! Ο άστατος χαρακτήρας του Διδύμου, ενώ ενθουσιάζει έναν Σκορπιό, τον αναστατώνει επίσης γιατί υπάρχουν θέματα εμπιστοσύνης μεταξύ τους. Μπορεί να είναι τέλειοι εραστές, όμως για σχέση ζωής, πολύ δύσκολο, όχι ακατόρθωτο! Η επιθυμία του Διδύμου για ανεξαρτησία, αγχώνει τον Σκορπιό πολύ. Τα ακράδαντα επιχειρήματα ενός Σκορπιού είναι ένα μόνιμο αγκάθι για τον Δίδυμο!   

Σκορπιός με Καρκίνο 
Φλογερή σχέση εντελώς! Μυστήρια και παθιασμένη, βουτηγμένη στα μυστικά συναισθήματα! Ο ψυχικός κόσμος και των δυο ταιριάζει πολύ. Ο Καρκίνος θεωρείται ο παράδεισος του Σκορπιού. Ίσως επειδή ο ένας συμπληρώνει τον άλλον.. σε θέματα πίστης και ασφάλειας! Κουρνιάζουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και τα συναισθήματα είναι τόσο βαθιά αμοιβαία, η απόλυτη ευτυχία! Ο Καρκίνος παραδίδεται σε έναν Σκορπιό!

Σκορπιός με Λέων
 
Μπορεί να υπάρξει μια έλξη, λόγω του ότι οι χαρακτήρες είναι εξίσου δυναμικοί, όμως καθαρά για μια φορά. Σεξ ναι, σχέση όχι! Τα Λιοντάρια είναι παθιασμένοι εραστές, αποζητούν όμως όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω τους! Αυτό ένας Σκορπιός δε το δέχεται με τίποτα! Ενώ τα Λιοντάρια είναι κατά βάθος πιστά, τους αρέσει να φλερτάρουν έτσι για το ψυχολογικό, αυτό για έναν Σκορπιό θεωρείται απιστία! Ο απόλυτος και σκληρός χαρακτήρας του Σκορπιού, διώχνει μακριά το Λιοντάρι!  

Σκορπιός με Παρθένο
Παράξενη σχέση, που μπορεί να βγει, μπορεί όμως και όχι. Θα χρειαστεί σκληρή δουλειά και από τους δυο. Ως μη εκφραστικοί τύποι, μη περιμένετε να δείτε κάποιο φως στο τούνελ. Ο Σκορπιός μπορεί να το δει ως πρόκληση να ξεμπλοκάρει συναισθηματικά τον Παρθένο, όμως επειδή ούτε ο Σκορπιός έχει τα φόντα αυτά, ίσως να καταλήξει η σχέση σε dead end! Συνήθως υπάρχουν μυστικά και από τους δυο!

Σκορπιός με Ζυγό 
Χρειάζεται να το συζητήσουμε; Εννοείται πως είναι ένας τέλειος συνδυασμός, αφού εδώ και οι δυο λατρεύουν τα εγκεφαλικά τα παιχνίδια. Νάζι και αισθησιασμό ο Ζυγός, παιχνιδιάρης και ερωτύλος ο Σκορπιός. Αυτά είναι! Παθιασμένη σχέση που χρειάζεται μόνο μια ματιά για να ανάψουν τα αίματα! Ο καλός τρόπος ζωής του Ζυγού, εντυπωσιάζει τον καλόγουστο Σκορπιό. Ο ρομαντισμός του Ζυγού, καλύπτει σε συναίσθημα και τους δυο!

Σκορπιός με Σκορπιό 
Εκρηκτική Σχέση! Παθιασμένη, με έντονο σ* ξ όμως με πολύ ζήλια και στιγμές σκοτεινές γεμάτες από υπερβολή. Ίδιοι χαρακτήρες, ίδια ψυχή, ίδιο τρόπο σκέψης. Μπορεί να είναι ενοχλητικό μερικές φορές, η σχέση ενός Σκορπιού με έναν άλλον Σκορπιό, είναι ερωτικά ανταγωνιστική, εγκεφαλικά ανταγωνιστική, ακόμα και επαγγελματικά ανταγωνιστική! Το ζητούμενο είναι ποιος θα κερδίσει το θαυμασμό του άλλου πρώτος!  Επικίνδυνη τη βρίσκω πολύ! Αλλά αξίζει η εμπειρία!

Σκορπιός με Τοξότη 
Καμία σχέση! Τι να συζητήσουμε εδώ πέρα! Για μια περιπετειούλα της στιγμής, κάτι γίνεται. Επειδή είναι και οι δυο κυνηγοί του έρωτα και της ζαβολιάς, ακόμα και στο φλερτ, θα τσακωθούν, αλλά και να το προσπεράσουν αυτό, δεν υπάρχει εγκεφαλική επικοινωνία! Ο Σκορπιός συνήθως είναι ο μυστήριος εραστής, ενώ ο Τοξότης ο ανέμελος, απελευθερωμένος, παιχνιδιάρης εραστής.. και εκεί προκύπτει ακόμα ένα κοκομπλόκο! Άκυρη σχέση από όλες τις απόψεις!

Σκορπιός με Αιγόκερω 
Μαγεμένη σχέση! Ο Αιγόκερως είναι πολύ πιστός στον έρωτα. Αυτό το λατρεύει ο Σκορπιός. Ο ιδιόμορφος χαρακτήρας του Αιγόκερου, αποτελεί αίνιγμα για το μυαλό του Σκορπιού, αφού δύσκολα «σπάει» η καρδιά ενός Αιγόκερου, καχύποπτα αγαπά, τα μάτια όμως και οι πράξεις μαρτυρούν πάντα την αλήθεια! Υπάρχει μυστήριο μεταξύ τους, ο ένας προσπαθεί να ανακαλύψει τον άλλον. Η πίστη και η ωμή αλήθεια είναι στοιχεία που διατηρούν μια τέτοια σχέση ζωντανή!   

Σκορπιός με Υδροχόο 
Δύσκολη σχέση πολύ! Το ελεύθερο πνεύμα του Υδροχόου, από τη μια γοητεύει τον Σκορπιό, από την άλλη όμως τον τρομάζει! Τολμηροί και οι δυο ως χαρακτήρες με εντελώς διαφορετική κατεύθυνση! Μπορεί να υπάρξει μια έλξη, μια χημεία, όταν ανακατεύονται και business στη μέση, αλλά για όσο ισχύει το παιχνίδι να γίνεται! Η ανεξαρτησία του Υδροχόου, απομακρύνει τον Σκορπιό, όμως μπορεί να κρατά χρόνια αυτή η κολόνια. Με πιάνετε τι σας λέω;

Σκορπιός με Ιχθύ  
Υπέροχη σχέση, παιχνιδιάρικη και άκρως διασκεδαστική. Ο ρομαντικός και ευαίσθητος Ιχθύς είναι ότι πρέπει για τη ψυχή ενός Σκορπιού. Αντλεί ενέργεια και πολύ φαντασία ο Σκορπιός από τον Ιχθύ, αφού ο ένας μιλάει πολύ και ο άλλος ακούει! Ο ένας πετάει στα σύννεφα και ο άλλος καταγράφει τη πραγματικότητα! Ο σκληρός χαρακτήρας του Σκορπιού, είναι σίγουρο πως κάποια στιγμή θα πληγώσει το ψαράκι και μετά έφτασε το τέλος όμως με τις καλύτερες τις εντυπώσεις.. 

magicfariel 

Φωτογραφία από 504497 από το Pixabay