Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Τα Ζώδια της Κυριακής 10/01/2016, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είναι νωρίς ακόμα, χαράζει έξω, ο ουρανός κοιμάται και αυτός και τα σύννεφα, είναι τόσο απαλά, τόσο όμορφα.. Και κάπως έτσι
αφήνω τη φαντασία μου να καλπάσει και βλέπω ένα λευκό πάπλωμα, να ζεσταίνει το καταγάλανο ουρανό μας, που παίζει συνεχώς με τις αποχρώσεις του μπλε.. Μια σιελ, μια βαθύ μπλε, μια γκρι, μια μωβ.. ακόμα και το ροζ πρωταγωνιστεί.. μερικές φορές οι πινελιές είναι αμέτρητες.. αφού σιγοντάρουν και τα σύννεφα σε αυτό.. παρέα με τον ήλιο!

Είναι νωρίς ακόμα.. και μου αρέσει. Ησυχία παντού, ηρεμία, γαλήνη, ανεκτίμητη η στιγμή αυτή..


Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω! Τι γίνεται βρε σύμπαν εκεί ψηλά; Μου φαίνεται πως πάνε οι Αιγόκεροι. Μέχρι να φύγει ο Γενάρης, θα τα πάθετε όλα! Και καλά και κακά! Στο μάτι του κυκλώνα ένα πράγμα, αλλά μη φοβάστε, θα βγείτε πιο δυνατοί και πιο σίγουροι για τον εαυτό σας στο τέλος! Έχετε τον τρόπο σας εσείς..

φιλάκια..


Κριός
Καλέ Κυριακή σήμερα, μη μου πείτε πως θα δουλέψετε ακόμα και από το σπίτι. Εντάξει μπορεί στο μυαλό σας να έχετε αμέτρητα θέματα για να αντιμετωπίσετε, όμως πρέπει να ξεκουραστείτε, για να φορτσάρετε από αύριο. Να βγείτε έξω, να πάτε σε ένα ωραίο εστιατόριο, να σας φροντίσουν γιατί αυτό το έχετε περισσότερο ανάγκη.. Σκεφτείτε το!

Ταύρος
Ο επιμένω νικά! Αυτή είναι η συμβουλή της ημέρας. Που σημαίνει πως αν σας αρέσει κάτι πάρα πολύ να το κυνηγήσετε, να το παλέψετε και να τα δώσετε όλα. Να μη σας παίρνει από κάτω, να έχετε υπομονή και να σκέφτεστε θετικά και αισιόδοξα. Τα λέω και στον εαυτό μου αυτά, μπας και βάλω λίγο μυαλό, αλλά αφού τα άστρα έχουν τέτοια άποψη σήμερα, why not?

Δίδυμος
Επιτέλους πολύ καλύτερα σήμερα, πιο ήρεμοι και ευχάριστοι τύποι θα είστε απέναντι σε όλους. Το πήρατε απόφαση, ότι και αν ήταν αυτό, θα φροντίσετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας, είτε με τους γονείς σας, είτε με τα αδέρφια σας, είτε με το σύντροφό σας. Σίγουρα δε μπορείτε να ζήσετε μόνοι σας και διαπιστώνετε πως τους έχετε μεγαλύτερη ανάγκη από όσο νομίζατε.. Να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι!

Καρκίνος
Πολύ καλή μέρα για να είστε με τους φίλους σας ή ακόμα και με το σύντροφό σας. Δηλαδή να κάνετε κάτι το δημιουργικό, να μοιραστείτε το χρόνο σας. Μια βόλτα έτσι λίγο μακριά για να αλλάξετε παραστάσεις, δε θα ήταν άσχημη ιδέα. Ντυθείτε όμορφα, ρομαντικά, φορέστε το χαμόγελό σας και εξαφανιστείτε από το σπίτι. Είστε ιδιαίτερα αγαπητοί σήμερα να το ξέρετε.

Λέων
Σήμερα λοιπόν θα κάνετε δουλειές στο σπίτι. Θα φτιάξετε ότι έχει χαλάσει, θα το καθαρίσετε και γενικά θα δώσετε βάση σε λεπτομέρειες που πριν απλά δεν υπήρχαν για εσάς. Το φεγγάρι φταίει για όλα, αυτό να πείτε στους ανθρώπους σας, που μπορεί να σας κοιτάζουν με το στόμα ανοιχτό. Νομίζω θα κάνετε τα πάντα για να σας μαγειρέψουν το αγαπημένο σας το φαγητό..

Παρθένος
Ωραία μέρα για να είστε με τους φίλους σας και να κάνετε διάφορα πράγματα. Να πάρετε τηλέφωνο ακόμα και ανθρώπους που έχετε ξεχάσει όλο αυτό τον καιρό, τα μαντάτα θα σας φτιάξουν πολύ το κέφι. Μη σκορπιέστε με ανθρώπους που γνωρίζετε εκ των προτέρων πως έχουν ημερομηνία λήξης. Δώστε σημασία σε εκείνους που είναι δίπλα σας no matter what!

Ζυγός
Αλλαγές απρόβλεπτες συμβαίνουν στη ζωή σας και αναστατώνεστε ευχάριστα. Μπορεί να βρέθηκαν και οι λύσεις που αποζητούσατε μέρες τώρα. Αφήστε τα ριψοκίνδυνα τα μονοπάτια, μπορεί να φέρνουν άμεσα αποτελέσματα, αλλά πάντα έχουν μικρή διάρκεια. Αυτό που αποζητάτε εσείς είναι κάτι πιο σταθερό, πιο μόνιμο. Μη ξεγελιέστε!

Σκορπιός
Έχετε μια ιδέα για το πώς να γίνετε ακόμα καλύτεροι στη δουλειά σας. Μόνο που δε μπορείτε να εξαγοράσετε το πτυχίο τούτη τη φορά, θα πρέπει να στρωθείτε στο διάβασμα, για να το καταφέρετε αυτό. Μπορεί όμως και ένα ταξιδάκι να σας προσφέρει την εμπειρία που αποζητάτε και να βγείτε πιο κερδισμένοι. Πάντως είτε έχετε δουλειά, είτε όχι, ψάχνεστε για το καλύτερο.

Τοξότης
Νομίζω αυτό που σκέφτεστε είναι να αγοράσετε ένα κουμπαρά και να αρχίσετε να ρίχνετε εκεί μέσα τα πάντα μπας και δείτε άσπρη μέρα. Κάντε το αν είναι να ηρεμίσετε, γιατί δε γίνεται τη μια να ξεσαλώνετε σε λούσα και απολαύσεις και την άλλη να θέλετε να κάνετε οικονομία. Οργανωθείτε όσο μπορείτε γιατί αύριο θα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα.

Αιγόκερως
Ευτυχώς που είναι Κυριακή! Το πήρατε απόφαση να το αλλάξετε το μαλλί σας εντελώς για ακόμα μια φορά! Βέβαια άμα μπει κάτι στο μυαλό σας, δε βγαίνει με τίποτα. Κάντε ότι θέλετε με τον εαυτό σας, όλα φτιάχνουν, όμως αποφύγετε τις νέες επαγγελματικές κινήσεις. Αφήστε να φύγει ο μήνας γιατί με τον ανάδρομο, τσάμπα κόπος. Δώστε λίγη σημασία στο σύντροφό σας.. Λίγη γλύκα που λέμε..

Υδροχόος
Σας νιώθω μέρες τώρα. Ξέρω τι έχετε μέσα στο μυαλό σας. Πρέπει να φτιάξετε το τοπίο, το κλίμα, να σας αγαπήσουν ξανά, να σας λατρέψουν για αυτό ετοιμάζετε να κάνετε τα μαγικά σας. Ας ελπίσουμε πως θα είναι όμορφες οι αποφάσεις σας και προσιτές για όλους… Πάντως αν αυτό που επιθυμείτε βγαίνει μέσα από τη καρδιά σας, αν το αγαπάτε πολύ, δείξτε το με το πιο απλό τρόπο.. Μαγέψτε το σύμπαν όλο..

Ιχθύες
Μια χαρά είστε αλλά όχι και τόσο. Πάλι θα πιάσετε τη σκούπα και το φαράσι και θα διώξετε από δίπλα σας ανθρώπους που δε σας κάνουν. Προκειμένου να τρελαθείτε εσείς, ας τρελαθούν οι άλλοι. Να είστε σίγουροι μόνο και αποφασισμένοι για όλα. Γιατί μπορεί να ακούσετε και κουβέντες, έτσι από το πουθενά. Η συμπεριφορά σας ας είναι όμορφη και να είστε ειλικρινής. Πάνω από όλα με τον εαυτό σας!

magicfariel