Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Απρόβλεπτος ο Φλεβάρης 2016, για όλα τα Ζώδια by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο Φλεβάρης είναι ένας πολύ ζαβός μήνας! Να γιατί οι Υδροχόοι έχουν θέματα πολλά! Ο χειμώνας και τα κρύα μπαίνουν για τα καλά και κάπου εκεί μέσα
στα χιόνια, σκάει μύτη και ο Έρωτας, με τα βελάκια του, τις καρδούλες του και κάνει μια απίστευτη προσπάθεια να ζεστάνει την ατμόσφαιρα!

Ο κόσμος πνίγεται, ζορίζεται, κάποιοι φεύγουν από το τόπο τους, ταξιδεύουν. Η φυγή σε όλο της το μεγαλείο. Σας θυμίζει κάτι από το χαρακτήρα ενός Υδροχόου;;;

Ο Φλεβάρης αστρολογικά είναι ένας πολύ παράξενος μήνας! Βαβούρα, πολύ βαβούρα και αυτό είναι ότι χειρότερο, γιατί δουλειά δε γίνεται, μένουν όλα στάσιμα και υπάρχει γκρίνια σε όλα τα επίπεδα!



Βέβαια οι τυχεροί είναι οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Τοξότες! Κάτι γίνεται εκεί με το Ποσειδώνα, την Αφροδίτη και τον Ερμή και μερικές ψυχές ή θα κάνετε βουτιά στο όνειρο και στη ψευδαίσθηση και ότι προκύψει, ή θα τα δώσετε όλα, μια μάχη δυνατή για να πετύχετε τους στόχους σας!

Οι λοιποί κάνουμε βουτιά στο σκοτάδι, αφού ο Πλούτωνας βολτάρει ανενόχλητος στο σύμπαν και κάνει τα μαγικά του..

Απρόβλεπτος ο Φλεβάρης.. όπως είναι ένας Υδροχόος..

φιλάκια.. και Καλό Μήνα.. !


Κριός
Αν και χειμώνας, ξυπνάει κάτι μέσα σας και γίνεστε πιο κοινωνικοί από ποτέ! Ρίχνετε μεγάλο βάρος στις σχέσεις σας, ασχολείστε σε βάθος και προσφέρετε ένα κομμάτι του εαυτού σας παντού! Βασικά τα έχετε μπλέξει όλα μεταξύ τους, δηλαδή τις επαγγελματικές σας τις δραστηριότητες, με τις οικογενειακές σας και κάπου παρά δίπλα και ο σύντροφός σας, τρέχετε και δε φτάνετε και το απολαμβάνετε πολύ όμως! Θα χρειαστεί να παρευρεθείτε σε πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις, μέσα στο Φλεβάρη, δένεστε πολύ με κάποιους ανθρώπους και για εσάς που γυρεύετε τον έρωτα, θα τον δείτε μπροστά σας φάτσα μπαστούνι! Κάποιος φίλος, κάποιος συνεργάτης σας αποκαλύπτει τον έρωτά του και γοητεύεστε ιδιαιτέρως! Όμορφος μήνας για εσάς, το νου σας μην είστε απαιτητικοί και όσο μπορείτε κρατήστε χαμηλό προφίλ, γιατί χαλάει το image..

Ταύρος
Ταυράκια μου το ξέρω δε σας ταιριάζει καθόλου ο Φλεβάρης, το ξέρει, για αυτό θα σας ζορίσει για ακόμα μια φορά! Στο σύμπαν σας θα παίξει μπάλα ο Πλούτωνας, ένας πολύ σκοτεινός πλανήτης συνεπώς να περιμένετε να βιώσετε κάτι μυστήριο. Μια κρύο και μια ζέστη, από τη μια θα φαίνεται πως τσάμπα ο κόπος, από την άλλη όμως τη προσπάθεια θα πρέπει να τη κάνετε για να πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλει. Σχέσεις, αχ αυτές οι σχέσεις. Όσο θέλετε να τις βελτιώσετε, άλλο τόσο καταρρέουν, γιατί τελικά ο καθένας τράβηξε το δρόμο του. Ότι και να κάνετε εσείς, αν δεν υπάρχει ανταπόκριση τότε.. καταλαβαίνετε.. Από τα μέσα του μήνα και μετά, τα βάζετε με το ταίρι σας, εντάσεις, λόγια, εμπόλεμη η κατάσταση και αν δεν υπάρχει αγάπη, τότε μπορεί να φτάσετε ακόμα και σε χωρισμό! Μια από τα ίδια προσθέτω!

Δίδυμος
Όμορφος πολύ ο Φλεβάρης για εσάς, ταιριάζει και λίγο με το χαρακτήρα σας, θα μπει και το φεγιό μέσα σας και σας βλέπω με μια βαλιτσούλα στο χέρι και δρόμο! Μπορεί να λείψετε για αρκετές μέρες, αφού θα το συνδυάσετε με δουλειά και μαύρα μάτια θα κάνουμε να σας δούμε ξανά.. Όσοι βέβαια παραμείνετε στη βάση σας, θα τρελαθείτε κανονικά! Όλα θα σας φταίνε, θα πνίγεστε, θα ξεσπάτε και μια τρέλα θα τη βιώσετε και εσείς και οι άνθρωποί σας! Γιατί είναι όμορφος όμως ο μήνας για εσάς; Γιατί θα έχετε την ευκαιρία της επιλογής. Δηλαδή αν όλο αυτό τον καιρό ήσασταν μια χαρωπή πεταλουδίτσα, θα αποζητήσετε μια αγκαλιά πιο σταθερή και ουσιαστική. Αν όμως κάνατε το καλό και το φρόνιμο παιδί μέσα σε μια σχέση, που δεν έχει κάτι άλλο να σας δώσει, σας βλέπω να γίνεστε μπουχός! Κάντε ότι σας αρέσει, αρκεί να το κάνετε μέσα από τη καρδιά σας. Είτε είναι σωστό, είτε λάθος!

Καρκίνος
Σχετικά ζόρικος ο Φλεβάρης για εσάς, γιατί θα έχετε πολύ τρέξιμο και θα βιώσετε αρκετές χαοτικές καταστάσεις κυρίως στη δουλειά σας! Δώσετε βάση στις εκκρεμότητες που έχετε, βάλτε προτεραιότητες και ασχοληθείτε με τα πιο σημαντικά και συνεργαστείτε με τον κόσμο. Κλείστε το στόμα σας, γιατί πού και πού τα πικρόχολα σχόλια βλάπτουν και κακό χαρακτηρίζεστε. Να είστε απολύτως σίγουροι για τον εαυτό σας, πριν πείτε τη γνώμη σας για κάτι. Υπερένταση που από τα μέσα και μετά μπορεί να φύγει, αν χειριστείτε σωστά τα θέματά σας. Συναντάτε πολύ κόσμο από το παρελθόν, φίλους, συγγενείς, συνεργάτες, αντλείστε τα θετικά από αυτό. Ερωτικά τι να πω.. Πάλι υποπτεύεστε το σύντροφό σας για απιστίες. Αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε η αλήθεια θα φανεί να είστε σίγουροι. Μεγάλη προσοχή σε ότι λέτε και να μην αποκαλύπτετε τα μυστικά σας. Και μη μιλάτε.. Ρίχνετε λάδι στη φωτιά κατά λάθος!

Λέων
Απρόβλεπτος ο Φλεβάρης για εσάς, σε όλα τα επίπεδα! Οτιδήποτε ως τώρα σας χαλούσε, θα σκάσει μύτη ξανά, όμως αυτή τη φορά δε θα μείνετε έτσι. Θέματα με δουλειά, λεφτά, σπίτι, ακόμα και με τον έρωτα, θα σας προβληματίσουν έντονα και θα νιώσετε έτσι μια επαναστατική διάθεση και παίζει να καταστρέψετε τα πάντα! Ακόμα και να χωρίσετε! Βέβαια μπορεί τελευταία στιγμή, να προστατέψετε τον εαυτό σας και να συγκρατηθείτε, όμως όλα παίζουν με τον αυθόρμητο και παρορμητικό χαρακτήρα που έχετε! Όσο συμβιβαστείτε και δείτε τα θέματά σας πιο χαλαρά, άλλο τόσο όλα θα πάνε μια χαρά. Αν ξεφύγετε, τότε το χάος! Ο Άρης σας τα κάνει μαντάρα σε ερωτικό επίπεδο, αφού σας θυμίζει, πως αν η φλόγα έχει σβήσει, τότε πιο το νόημα μιας σχέσης! Και εκεί θα τρελαθείτε εντελώς και κατά πάσα πιθανότητα να φερθείτε εντελώς Λιονταρίσια.. ότι και αν σημαίνει αυτό!

Παρθένος
Ο λόγος που νιώθετε έτσι μια ανεξήγητη υπερένταση είναι γιατί κάνει τα μαγικά του ο Ποσειδώνας πάνω σας.. άσχετα αν βρίσκεται στους Ιχθύες. Για αυτό θέλετε να κάνετε συνέχεια διαφορετικά πράγματα, για αυτό η φαντασία σας καλπάζει, για αυτό νιώθετε μια αισιοδοξία ανεξήγητη, για αυτό έχει ξυπνήσει μυστήρια ο ερωτισμός σας, για αυτό έχετε ανέβει πάνω σε ένα ροζ σύννεφο και πηγαίνετε.. και όπου σας βγάλει. Εκμεταλλευτείτε το όλο αυτό, γίνετε πιο δημιουργικοί στη δουλειά σας και δώστε βάση γιατί μπορεί να πάρετε ή μια αύξηση ή μια προαγωγή. Ο Δίας είναι κοντά και βλέπει. Βοηθάει.. Δε σας αφήνει έτσι.. Ερωτικά τώρα ψαχτείτε λιγάκι μέσα σας, τι θέλετε πραγματικά. Τι σας αρέσει; Για πιο λόγο.. Και μετά δράστε αναλόγως. Πάντως ο Φλεβάρης δε θα σας αφήσει παραπονεμένους. Μια αγκαλίτσα και ένα φιλάκι θα τα πάρετε..

Ζυγός
Σας ταιριάζει γάντι ο Φλεβάρης, μην ακούσω παραπονάκια θα σας μαλώσω. Γίνεστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, κάνετε δημόσιες σχέσεις που θα πιάσουν τόπο άμεσα και μπαίνετε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν μέσα στη ζωή σας και σας δίνουν ένα διαφορετικό νόημα, υπάρχει φως, αρκεί να στρέψετε το βλέμμα σας αλλού! Τα άστρα λένε να γίνετε πιο δημιουργικοί. Να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας περισσότερο, να ερωτοτροπήσετε μαζί του, να απολαύσετε λίγο τη καθημερινότητα. Θα είναι έτσι τα πράγματα που θα έχετε χρόνο για τα πάντα. Ερωτικά βέβαια, δε σας βγαίνει και τόσο σε στυλ αγάπες και λουλούδια. Θα προτιμήσετε πιο πικάντικες καταστάσεις, αφού τα καβγαδάκια δε θα λείψουν! Γίνεστε ιδιαίτερα καταπιεστικοί και τα θέλετε όλα τώρα. Δε γίνονται έτσι οι δουλειές χρυσά μου..

Σκορπιός
Το σύμπαν σας μιλάει! Φωνάζει βασικά και σας λέει να εκφραστείτε ελεύθερα, να βγάλετε από μέσα σας ότι σας βασανίζει, να απελευθερωθείτε συναισθηματικά! Εκεί κρύβεται το μυστικό και το Φλεβάρη θα σας δοθεί η ευκαιρία να το κάνετε αυτό. Μη τη χάσετε από πείσματα και εγωισμούς.. Το μυαλό σας είναι κολλημένο στο παρελθόν, σε μέρες και πολύ φωτεινές και πολύ σκοτεινές και κάνετε κακό στον εαυτό σας! Υπάρχει εξήγηση σε αυτό, ο Πλούτωνας, κάνει τα μαγικά του, προφανώς κάτι θέλει να σας πει ο ποιητής εδώ πέρα και κάπως έτσι θυμώνετε, τα παίρνετε στο κρανίο φουλ και τα κάνετε όλα μπάχαλο! Ο Φλεβάρης, ο μήνας της τρέλας και της απόλυτης παράνοιας. Προσπάθειες να τα βρείτε με τους ανθρώπους σας, θα τις κάνετε, όμως ο χαρακτήρας σας ο απόλυτος και ο «τα θέλω όλα τώρα», δεν αρέσει και τόσο. Δεν έχω άλλο τρόπο να σας το πω. Πάλι προκαλείτε αντιπάθειες. Και κάπου μέσα στο κακό το χαμό υπάρχει και ο έρωτας που μπαίνει δυναμικά στη ζωή σας, από τις 17 και μετά! Φλερτάρετε, γουστάρετε, δείξτε επιτέλους λίγο συναίσθημα.. δε βλάπτει..

Τοξότης
Πολύ αισιόδοξος και θετικός ο Φλεβάρης για εσάς! Καιρός για αλλαγές, μεγάλες και τρανές και θα σας δοθούν οι ευκαιρίες με το τσουβάλι. Πνίγεστε και θέλετε να δραπετεύσετε όμως αν εργάζεστε δε νομίζω να το κουνήσετε ρούπι. Ακόμα και εκεί μπορεί να αναλάβετε ένα νέο project το οποίο θα σας βοηθήσει να πετύχετε ένα στόχο σας! Δώστε τα όλα, ζητήσετε συμπαράσταση από τους δικούς σας τους ανθρώπους και πώς να σας το πω.. δουλέψτε σκληρά με ψυχή και σώμα, για να έρθουν τα καλύτερα. Και κάπως έτσι μέσα σε όλη αυτή την υπερένταση, προκύπτει και ο έρωτας. Ή ένας πειρασμός. Τη κάνετε τη ζαβολιά σας, ξεδίνετε κάπως έτσι και κάνετε βουτιά στη κόλαση κανονικά. Βέβαια οι πιο συμμαζεμένες ψυχές, διαπιστώνετε πως κάποιος μέσα από τη δουλειά σας φλερτάρει.. Απολαύστε το γιατί καιρός ήταν..

Αιγόκερως
Τι γίνεται πάνω σας, δε λέγεται! Ίσως και πίσω από τη πλάτη σας. Δε ξέρω θα δείξει! Ο Φλεβάρης είναι ένας έντονος μήνας για εσάς πολύ και θα είστε γενικώς εκνευρισμένοι. Θα πρέπει να το προσέξετε πολύ αυτό γιατί από τη συμπεριφορά σας θα εξαρτηθεί το μέλλον σε όλα σας τα ζητήματα. Όσο πιο ήρεμοι και συνεργάσιμοι είστε, άλλο τόσο όλα θα βαίνουν καλώς. Μόλις τσινάτε, το χάος! Ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, παίζουν χαρωπά αλλά το κρυφτό καλά κρατεί. Που σημαίνει έντονο παρασκήνιο, μαντάτα όχι και τόσο ξεκάθαρα, είτε αυτά αφορούν τα επαγγελματικά σας είτε τα ερωτικά! Η αλήθεια είναι πως δε θα προκύψει τίποτα το φοβερό και τρομερό, όμως θα τη βγάλετε μια χαρά, δίχως απώλειες. Αυτό να το θεωρήσετε πολύ σημαντικό. Κατά ένα μυστήριο τρόπο ότι άλυτη συναισθηματική υπόθεση κρύβετε μέσα σας, θα την αντιμετωπίσετε με μεγάλη επιτυχία. Διώχνετε κόσμο από δίπλα σας με άγαρμπο τρόπο και όχι δεν είναι εποχή για αγάπες και λουλούδια!

Υδροχόος
Ο Φλεβάρης είναι ο μήνας σας. Είτε σας αρέσει, είτε όχι, προσαρμοστείτε γιατί σας ταιριάζει πολύ! Ο φετινός είναι αισιόδοξος πολύ αρκεί να ξεπεράσετε το παρελθόν σας και να αλλάξτε σελίδα. Το ένστικτό σας θα σας οδηγήσει στο σωστό το μονοπάτι και είτε θέλετε, είτε όχι θα δείτε τι πρέπει να κάνετε για να πετύχετε αυτό που σας αξίζει. Δημόσιες σχέσεις, το φωνάζω τόσο δυνατά, δε με ακούτε; Προτιμήστε ανθρώπους θετικούς και αισιόδοξους, που δε γνωρίζουν τα μυστικά σας, που έχουν όρεξη να σας βοηθήσουν, που θα σας δώσουν εκείνη τη σπίθα ξανά! Μπορεί φράγκα να μη παίζουν όμως θυμηθείτε μια ωραία εποχή που και με τα λίγα περνούσατε ζάχαρη. Διώξτε από δίπλα σας εκείνους που μόνο το κακό σας θέλουν. Ξέρετε εσείς ποιοι είναι.. Ανανεωθείτε, εκφραστείτε ελεύθερα, ζήστε σα κοινοί θνητοί και κατεβείτε από το διαστημόπλοιο.. Τόσα έγραψα.. Δε μπορώ να επαναλαμβάνομαι..

Ιχθύες
Τσίτα θα είστε το Φλεβάρη πολύ γιατί σκάνε ζητήματα όλων των ειδών και εσείς θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Όλα μαζί θα πέσουν πάνω σας, οικογενειακά, οικονομικά, επαγγελματικά ζητήματα και παίζει να τρελαθείτε εντελώς! Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας κάνουν party πάνω στις πλάτες σας, που σημαίνει πως θα είστε λίγο στο κόσμο σας τις μέρες αυτές. Θα φαντάζεστε και διάφορα και ανάλογα με το θέμα θα συμπεριφέρεστε! Να το προσέξετε πολύ αυτό γιατί μπορεί να σας κάνει ζημιά σε σχέσεις που σας ενδιαφέρουν. Ο Άρης όμως σας βοηθάει και σας κάνει πιο δυναμικούς και πιο δημιουργικούς και κάπως έτσι δε θα παρατήσετε τα όπλα τόσο εύκολα! Ερωτικά τώρα, τι ερωτικά; Δεν υπάρχει ούτε ο χρόνος, ούτε η διάθεση. Τουλάχιστον να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και τα παράξενα τα ξεσπάσματα, γιατί δεν έχουν όλοι τη δική σας τη μούρλια..!!!

magicfariel


THIS BLOG claims no credit for any images posted on this site unless otherwise noted. Images on this blog are copyright to its respectful owners. If there is an image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it appear on this site, please E-mail with a link to said image and it will be promptly removed.