Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 18/01/2016, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σα το μικρό παιδί κοιτώ τον ουρανό, αγωνιώ, για το The Big One, που λένε πως θα έρθει και προσμένω, γιατί η αλήθεια είναι πως
δε πιστεύω με τίποτα! Φαντάζομαι για να έχει τέτοιο χαρακτηρισμό, σημαίνει πως θα χιονίσει στην Αθήνα και θα το στρώσει ακόμα και στη Γλυφάδα! Καταπληκτικό δε θα ήταν;;;





Μας τάραξαν στην είδηση, έρχεται κάτι μεγάλο και δυνατό, που θα κρατήσει μόνο δυο μέρες;;; Μέχρι να έρθει δηλαδή, έφυγε; Και πού είναι τώρα;

Δώστε στο κορίτσι ένα γλειφιτζούρι να σταματήσει τις ενοχλητικές τις ερωτήσεις.. χα χα!

Και για να γίνω ακόμα πιο ενοχλητική, σήμερα λέει η είναι η χειρότερη μέρα του χρόνου και οι ψυχολόγοι τη χαρακτηρίζουν ως Blue Monday! Γέμισε το διαδίκτυο με την είδηση, σάμπως οι προηγούμενες Δευτέρες ήταν καλύτερες!!
Βρέθηκε εκεί ένας επιστήμονας, έκανε διάφορες εξισώσεις, φαντάστηκε τι είχε και τι έχασε και αποφάσισε πώς σήμερα πρέπει όλη η υφήλιος να μελαγχολήσει! Βρε δε πάμε καλά!

Για αυτό και εγώ θα τη δω εντελώς διαφορετικά τη δουλειά, θα ακούσω το απίστευτο μουσικό κομμάτι των New Order – Blue Monday και θα χορέψω, έτσι για να ξεκινήσει θετικά η μέρα μου και τραγουδιστά..

Δράση το σύμπαν; Αντίδραση το ξωτικό…

φιλάκια..


Κριός
Ετοιμαστείτε να κάνετε τη καλή τη πράξη. Ότι και αν σας ζητήσουν σήμερα, φροντίστε να πείτε το ναι, γιατί αυτό είναι το σωστό. Δηλαδή μπορεί η οικογένειά σας, να θελήσει κάποια δανεικά χρήματα. Να τα δώσετε. Μπορεί ένας φίλος να σας πει να το πάτε κάπου. Να το κάνετε το δρομολόγιο. Ίσως όμως να αποζητήσουν τη παρέα σας, τη γνώμη σας. Να πάτε! Μη ξεχνάτε πως όλα είναι αμοιβαία στη ζωή αυτή!

Ταύρος
Υπάρχει ένας άνθρωπος που τον έχετε βάλει στο μάτι. Θέλετε οπωσδήποτε να αναπτύξετε σχέσεις μαζί του, μπορεί ερωτικές, μπορεί και επαγγελματικές. Διώξτε λίγο τη χρυσόσκονη από τα μάτια, κανείς δεν είναι τόσο τέλειος, αλάνθαστος και ιδανικός. Τι εννοώ; Πώς όλοι είμαστε το ίδιο, ανεξάρτητα από τη θέση που μπορεί να έχουμε.. Να είστε προσιτοί και προσγειωμένοι. Και πάλι θα πετύχετε το στόχο σας..

Δίδυμος
Αγαπητά μου τι έχετε πάθει; Λοιπόν κάτι θέλετε πολύ, κάποιον έχετε βάλει στο μάτι και θα κάνετε τα πάντα για να πετύχετε το σκοπό σας! Ακόμα μπορεί να πληρώσετε το λογαριασμό, να ξεπαραδιαστείτε, για να εντυπωσιάσετε ένα βλάχο! Το νου σας, τσάμπα κόπος! Αφήστε τους άλλους να σας κερδίσουν με αυτό τον τρόπο, όπως κάνετε πάντα και μην αφήνετε να σας εκμεταλλεύονται δίχως να βγείτε κερδισμένοι στο τέλος! (φωτιά θα με κάψει με αυτά που σας λέω…)

Καρκίνος
Δεν είστε καθόλου καλά ψυχολογικά. Έχετε τις μαύρες σας και σας φταίνε τα πάντα! Και δε φτάνει αυτό σήμερα θα βρεθεί και το άτομο που θα σας ζητήσει διάφορες χάρες και εσείς θα πείτε σε όλες το ναι, αρκεί να το ξεφορτωθείτε! Μη το κάνετε αυτό, γιατί μετά θα σας ζητήσει και τα ρέστα. Καλύτερα να ξηγηθείτε, παρά να παρεξηγηθείτε και στη τελική, δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες! Μια χαρά σας πιάνει το φαινόμενο.. πιο blue δε γίνεται!

Λέων
Λοιπόν να πάτε σήμερα να πληρώσετε τους λογαριασμούς κατευθείαν! Δίχως να κοιτάξετε δίπλα σας τις βιτρίνες. Όταν τελειώσετε με τις υποχρεώσεις σας, τότε να κάνετε τη βόλτα σας, να ψωνίσετε και κανέναν ρουχαλάκι, είμαι σίγουρη πως κάτι έχετε βάλει στο μάτι και κάπως έτσι θα γυρίσετε στο σπίτι άφραγκοι! Γνωστό το θέμα αυτό, αλλά αν είστε χαρούμενοι με τα νέα σας παπούτσια, τι να πούμε και εμείς εδώ πέρα; Με γεια σας..!!

Παρθένος
Συμμαζευτείτε για να γλιτώσετε! Ότι και αν συμβεί σήμερα, θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι πολύ! Ούτε να εκφέρετε γνώμη, ούτε το πώς νιώθετε, να μην αντιδράσετε καθόλου! Βέβαια, αν το καταφέρετε αυτό, σίγουρα θα σας πιάσουν τα ψυχοσωματικά σας και σας βλέπω να μπαίνετε στα μαγαζιά και να τα σηκώνετε! Shopping therapy, θα παραμιλάτε κιόλας, αλλά το χαμόγελο με τις τσάντες στα χέρια.. μόνο εσείς! Όχι blue Monday..psycho Monday.. !

Ζυγός
Καλά τι μέρα σας ξημέρωσε! Τις ερωτικής της λαμογιάς! Τι θα κάνετε πάλι; Μέσα στη ζαβολιά σας βρίσκω, αφού θα κάνετε μια πρόταση στο μαναράκι που έχετε στη ζωή σας, να το βγάλετε έξω για φαγητό, ποτό και ότι προκύψει.. Να το κάνετε αυτό, αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι! Αν όμως δεν είστε μαύρο φίδι που σας έφαγε! Το νου σας, γιατί μια η ζωή τα φέρνει έτσι και μια γιουβέτσι.. Εσείς τι προτιμάτε καλύτερα;

Σκορπιός
Να και μια καταπληκτική μέρα για εσάς! Λίγο ξαναμμένους σας βρίσκω, θα ξυπνήσετε με μια φλόγα μέσα στη καρδιά και θα κυνηγήσετε μια επιθυμία σας! Που σημαίνει πως δε θα βλέπετε μπροστά σας κανένα εμπόδιο, τίποτα το σκοτεινό τέλος πάντων και ότι έχετε βάλει στόχο θα γίνει όλο δικό σας! Ειλικρινά απορώ.. Θα είναι ερωτικό το συμβάν ή επαγγελματικό! Φανταστική η μέρα σας από όλες τις απόψεις..

Τοξότης
Σήμερα θα το ξεπεράσετε τον εαυτό σας, θα σας πιάσει μια μεγαλομανία και θα ενοχλήσετε όλο τον κόσμο τριγύρω σας! Τι διαθέσεις είναι αυτές; Μου λέτε πρώί-πρωί;;; Χαμηλώστε λίγο το προφίλ σας, γιατί προκαλείτε αντιπάθειες χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Βέβαια πότε σας ένοιαξε η γνώμη των άλλων για να σας νοιάξει τώρα; Είτε είστε με φίλους, είτε στη δουλειά, να είστε ευγενικοί και γλυκομίλητοι. Θα κερδίσετε περισσότερα..

Αιγόκερως
Μέρα παράξενη ακόμα και για εσάς τους κατασκόπους! Σας αρέσει να παρακολουθείτε το τι συμβαίνει, όμως και εσείς δεν είστε φρόνιμα παιδιά. Μπροστά στο βωμό του χρήματος προσκυνάτε αιώνες τώρα και αυτό μπορεί να σημαίνει το οτιδήποτε. Φροντίστε να είστε καθαροί σα τον ουρανό, γιατί μπορεί κάτι να μαθευτεί και να έχετε προβλήματα. Μη φαντάζεστε διάφορα γιατί σας κάνουν κακό. Δείτε τη πραγματικότητα έτσι όπως είναι!

Υδροχόος
Καλά μη πιστεύετε ότι σας λένε, γιατί θα πέσετε μετά από κανά γκρεμό και θα σας χάσουμε! Σήμερα που λέτε θα βρεθούν άνθρωποι στο δρόμο σας, που το στοματάκι τους θα στάζει μέλι. Μη ξεγελαστείτε από τη τόση την ευγένεια, ενδόμυχα θα ήθελαν πολύ να σας τσακίσουν! Καταλαβαίνετε τι σας λέω.. Ακούστε με προσοχή και να κάνετε ένα καλό φιλτράρισμα. Διαβάστε πίσω από τις λέξεις.. και προστατέψτε τον εαυτό σας!

Ιχθύες
Μην έχετε τα νεύρα σας επειδή τα επαγγελματικά σχέδια που κάνετε δε προχωρούν! Υπομονή να κάνετε, να φροντίσετε να έχετε εναλλακτικές και να προσμένετε να φύγει ο ανάδρομος Ερμής. Μετά θα φτιάξουν τα πράγματα. Σας το λέω και σας το ξανά λέω, γιατί κακώς χαλιέστε. Δε θα κερδίσετε κάτι από αυτό.. Δώστε σημασία στις σχέσεις σας με τον κόσμο, να είστε αγαπητοί, λογικοί και συνεργάσιμοι. Μετά έρχονται και τα άλλα..

magicfariel


THIS BLOG claims no credit for any images posted on this site unless otherwise noted. Images on this blog are copyright to its respectful owners. If there is an image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it appear on this site, please E-mail with a link to said image and it will be promptly removed.