Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 11/01/2016, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ τρελή, τρελή ημέρα μας ξημέρωσε! Από νωρίς το πρωί, θα
ξεκινήσουν τα παρατράγουδα, εντάσεις, λόγια και έτσι μια γκρίνια, λίγα μουτράκια, θα υπάρξουν και όχι μόνο..

Μέρα που θα χαλάσουν διάφορα πράγματα, ένας υπολογιστής, ένα κινητό, μπορεί και κάποιο αυτοκίνητο να μη παίρνει μπροστά. Όλα παίζουν, για αυτό αν σας συμβεί κάτι τέτοιο, θυμηθείτε τα λόγια μου και χαμογελάστε ακόμα και σχιζοφρενικά..










Οι μόνοι που έχουν χαρωπή διάθεση είναι οι Αιγόκεροι και οι Σκορπιοί. Δε δίνετε καμία σημασία στο τι συμβαίνει γύρω σας, έχετε ένα σκοπό εσείς και μένετε πιστοί σε αυτό.. Βόλτες, ψώνια, κουβεντούλα, η χαλάρωση σε όλο της το μεγαλείο..

Οι λοιποί.. βαλεριάνα!

φιλάκια..


Κριός
Μέρα που θα απαιτήσετε να σας επιστραφούν εκείνες οι χάρες που μια φορά και ένα καιρό κάνατε στους ανθρώπους σας. Μπορεί να σας λείπουν λεφτά για να αγοράσετε κάτι, θα τα ζητήσετε ή ως μορφή δανεικών ή αν κάποιοι σας τα οφείλουν θα πρέπει να σας τα επιστρέψουν. Σκληροί γίνεστε και άκαρδοι πολύ, αλλά μερικές φορές είναι απαραίτητο και αυτό!

Ταύρος
Ως γνωστών σας αρέσει να βαδίζετε στα σίγουρα τα μονοπάτια, γιατί πάνω από όλα προέχει η δική σας η ασφάλεια. Όμως για να βγείτε νικητές τούτη τη φορά, θα πρέπει να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, να παίξετε λίγο με τη φωτιά, να αλλάξετε τακτική, για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ακούστε έτσι και λίγο τους άλλους, αυτό που θα σας προτείνουν μπορεί και να σας αρέσει κατά βάθος!

Δίδυμος
Σήμερα θα κάνετε λίγο το κατάσκοπο. Ή τον ερευνητή. Διαλέξτε και πάρτε! Κάτι σας βασανίζει, προσπαθείτε να βρείτε την άκρη καιρό τώρα και από μόνοι σας δε μπορείτε να το αντιμετωπίσετε! Για αυτό λοιπόν, ή θα τη βγάλετε ώρες μπροστά από έναν υπολογιστή ή θα βρεθείτε με ένα φιλαράκι που σίγουρα έχει την εμπειρία για να σας δώσει τις κατάλληλες τις απαντήσεις. Ψάξτε το και δε θα χάσετε!

Καρκίνος
Αδιάκριτοι γίνεστε σήμερα πολύ! Πάνε οι καλοί σας οι τρόποι, κάποιος σας αναστάτωσε, κάτι είδατε που δε σας άρεσε και θα αρχίσετε τις ερωτήσεις από εδώ και εκεί, ακόμα και στους αγνώστους. Συγκρατηθείτε γιατί εκτίθεστε σε ανθρώπους που δε σας γνωρίζουν και τόσο και κάπως έτσι μπορεί να χαλάσει κάποια μελλοντική δουλειά.. Να είστε υπομονετικοί, όλα θέλουν το χρόνο τους.

Λέων
Με κάποιον θα τα βάλετε σήμερα, γιατί η συμπεριφορά του δε θα είναι και η καλύτερη απέναντι σας! Γίνεστε απόλυτοι και αυταρχικοί, σκοτεινιάζει το πρόσωπό σας και σε καμία περίπτωση δε θα συγχωρέστε ένα λάθος που έχει ξανά γίνει στο παρελθόν. Την ευκαιρία τη δώσατε, τώρα πάει και τελείωσε! Και κάπως έτσι να περιμένετε να μαλώσετε είτε με ένα συνάδελφο, ή ακόμα και με το σύντροφό σας!

Παρθένος
Πώς να σας το πω.. Θα πάτε να κάνετε μπάνιο και θα έχει χαλάσει ο θερμοσίφωνας; Θα πάτε να βγείτε από το γκαράζ και θα σας έχουν κλείσει από πίσω; Δε ξεκινάει και τόσο όμορφα η μέρα σας, πάλι τσακώνεστε με τους ανθρώπους σας, τύπου δε σας υπολογίζουν και δε σας βοηθούν καθόλου. Νομίζω θα πάθετε μια παράκρουση πρωινή και κάπως έτσι θα κυλήσει η ημέρα σας.. Τσίτα!

Ζυγός
Και επειδή εξαντληθήκατε το ΣΚ που μας πέρασε σήμερα θα θελήσετε να περάσετε τη μέρα σας χαλαρά. Λίγο παράξενο το βρίσκω αφού είναι Δευτέρα και ξεκινούν τα γλέντια για όλο τον κόσμο, βέβαια εσείς ως συνήθως αποτελείτε την εξαίρεση! Πάρτε μια άδεια από τη σημαία, καλή ευκαιρία να μείνετε μόνοι στο σπίτι δίχως να σας ενοχλήσει ψυχή! Έχω την εντύπωση πως εξαφανίζεστε ως δια μαγείας..

Σκορπιός
Τι έχετε μέσα στο μυαλουδάκι σας; Να πάτε στην αγορά και να ξεπαραδιαστείτε; Τι έγινε; Αποφασίσατε να αλλάξετε εμφάνιση; Να το κάνετε, αν είναι να χαμογελάσετε όμως δε χρειάζεται στο τέλος να μην έχετε λεφτά ούτε για ταξί. Με μέτρο και τα απολύτως απαραίτητα. Ξεκινήστε από ένα κομμωτήριο οι γυναίκες, οι άντρες τι να σας πω.. αγοράστε ένα νέο άρωμα.. Έτσι για να εντυπωσιάσετε μερικές ψυχές..

Τοξότης
Κάτι θα συμβεί σήμερα που θα σας κόψει τα φτερά εντελώς! Ένα απρόβλεπτο γεγονός, που για να είμαστε ειλικρινής το περιμένατε από μέρα σε μέρα και να σου έφτασε! Δώστε σημασία, γιατί για να συμβαίνει αυτό υπάρχει κάποιος λόγος. Όταν το αντιμετωπίσετε με ειλικρίνεια και σοβαρότητα, τότε θα το ξεπεράσετε μια και καλή! Μη ρίχνετε στάχτη στα μάτια σας επειδή βαριέστε!

Αιγόκερως
Μέρα μαγική για εσάς από εκείνες που σας αρέσουν. Παίζετε στα φανερά και στα κρυφά και σήμερα κατά πάσα πιθανότητα να βγείτε νικητές. Όλο και κάποιος θα δείξει τις προθέσεις του, τα ευαίσθητά του τα σημεία και ίσως να σας φανερωθεί και να συγκλονιστείτε! Μη βιαστείτε να βγάλετε τη ντουντούκα της νίκης. Και αυτό ένα τεστ θα είναι για εσάς. Εκτιμήστε την ειλικρίνεια και προχωρήστε σε άλλο επίπεδο!

Υδροχόος
Μέσα στα σκοτάδια και το ψύχος! Πήγατε και μπλέξατε κάπου και πνίγεστε πολύ! Τίποτα δε σας αρέσει, δε σας κάνει πια και ναι παίζει πολύ να τα βροντήξετε σήμερα και να εξαφανιστείτε! Φεύγετε μακριά από ζητήματα που σας βασανίζουν τη ψυχή. Βέβαια δε θα το κάνετε με ωραίο τρόπο, αφού σας έχουν κλέψει τον αέρα και δε το συγχωρείτε αυτό τόσο εύκολα! Βαστάτε τα άλογα, από αύριο ξεκινούν καλύτερες ημέρες για εσάς..

Ιχθύες
Σήμερα είναι η μέρα του μπράβο! Κάτι κάνατε με πολύ ωραίο τρόπο, είχατε μια ιδέα φοβερή και τρομερή και κανείς μα κανείς δε θα σας το δείξει αυτό και θα εκνευριστείτε απίστευτα! Νομίζω θα κάνετε σα τα μικρά τα παιδιά που τους έκλεψαν το γλειφιτζούρι. Ζόρικη η μέρα σας κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, αφού αλλιώς τη φανταζόσασταν και καμία σχέση. Η πραγματικότητα σας προσγειώνει ανώμαλα! Ψυχραιμία..

magicfariel