Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Δίδυμος και Υδροχόος. Ένα μυστήριο ζευγάρι.. by F’Ariel!

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Δίδυμος και ο Υδροχόος είναι ο αέρας ο ίδιος! Καθόλου τυχαίως ο χαρακτηρισμός αυτός αιώνες τώρα.. Όταν συναντηθούν τα βλέμματα αυτών των δυο,
τότε υπάρχει έλξη. Χαοτικοί χαρακτήρες, ασταθής, που το εκπέμπουν από τη πρώτη τη ματιά.

Ένας συνδυασμός ταιριαστός, αφού και οι δυο αδυνατούν να εκφραστούν συναισθηματικά, συνεπώς δεν έχουν τέτοιες απαιτήσεις ο ένας από τον άλλον. Αυτή ίσως να είναι η μια άποψη..



Χημεία υπάρχει, εγκεφαλική επικοινωνία υπάρχει, λατρεύουν τις ατελείωτες τις συζητήσεις, νομίζω μπορεί να ξεχάσουν να κάνουν και έρωτα.. Γίνομαι υπερβολική, αλλά εδώ έχουμε δυο περιπτώσεις, ή θα γίνει ο χαμός, ή λάου-λάου.. δηλαδή ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι!

Και επειδή είναι και οι δυο φευγάτοι τύποι, τότε θα μπορούσαν να είναι και ζευγάρι. Ένα ζευγάρι δίχως τίτλους, δίχως επίσημα πράγματα, μια σχέση διακριτική.
Επειδή όμως υπάρχει και πολύ μούρλια, ένας από τους δυο θα αδιαφορήσει περισσότερο και κάπως έτσι ή κάποιος θα ανοίξει τη πόρτα και θα φύγει, ή δυστυχία σε όλο της το μεγαλείο..

Σχέση με δυο όψεις. Από τη μια μελαγχολική, από την άλλη μες στη ζωντάνια και την αισιοδοξία.. Αφού έτσι σας αρέσει.. τότε δε μας πέφτει και λόγος. Σωστά.. ;;

Ο Αέρας ταιριάζει με τη Φωτιά και τον Αέρα! Αυτά λέει το σύμπαν, αυτά σας λέω! Απλά στη μια περίπτωση υπάρχει έντονο πάθος και στην άλλη λίγο ψύχρα.. Κάποιος πρέπει να εκδηλωθεί πρώτος.. Πείτε μου ποιος θα το κάνει; Ο Δίδυμος ή ο Υδροχόος;; Χλωμό. Έτσι δεν είναι;;;

Με άλλα λόγια θέλω να σας πω, πως μπορείτε να γίνετε πολύ καλοί φίλοι μεταξύ σας, παρά εραστές. Και να το ξεκινήσετε αλλιώς, κάπως έτσι θα καταλήξετε.

Ο Δίδυμος όπως έχω ξανά αναφέρει, έχει διπλή προσωπικότητα. Στον ερωτικό τομέα είναι άστατος πολύ και δε του αρέσουν και τόσο οι δεσμεύσεις.

Ο Υδροχόος είναι ανεξάρτητος πολύ. Θέλει τον αέρα του όπως λέει και έτσι είναι. Μπορεί να είναι αφοσιωμένος σύντροφος όμως μπορεί να μην είναι ποτέ εκεί.

Συνεπώς.. ή συμβιβάζονται με την ιδέα της ελευθερίας και υπάρχουν και δεν υπάρχουν μαζί.. ή καμία σχέση..

Μυστήριος συνδυασμός και πολύ ψύχρα βρε παιδιά.. χα χα !!

magicfariel


THIS BLOG claims no credit for any images posted on this site unless otherwise noted. Images on this blog are copyright to its respectful owners. If there is an image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it appear on this site, please E-mail with a link to said image and it will be promptly removed.