Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 07/01/2016, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Νομίζω έχουμε χάσει το μπούσουλα. Μια δουλειά, μια καθισιό, όλα ωραία είναι στη ζωή αυτή, να πιστέψω πως
είναι Πέμπτη και πως πλησιάζει ΣΚ με γοργούς ρυθμούς!

Διαφορετικά τα φετινά τα Χριστούγεννα.. πάει τέλειωσε και αυτό, όμως άφησε μια απίστευτη ηρεμία, αφού ο κόσμος προτίμησε το τόπο του, το σπιτάκι του, τους αγαπημένους του ανθρώπους και φάνηκε έντονα ακόμα και σε εμάς τους Αθηναίους που δεν έχουμε καμία καλύβα, σε κανένα χωριό! Η στεναχώρια μου η μεγάλη..

Οι δρόμοι άδειασαν, πρώτη φορά μετά από πόσα χρόνια! Απίστευτο! Σα να ήταν Αύγουστος ένα πράγμα.. Οι αποστάσεις μίκρυναν. Ο χρόνος περίσσεψε.. Φανταστικό. Έγινε η Αθήνα ένα χωριουδάκι. Για σκεφτείτε το;

Και στο αστρολογικό μέρος τώρα.. Ζόρικη η μέρα πολύ! Ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται ακόμα στον Υδροχόο, είναι σε πλήρη έξαρση και τα κάνει όλα ρημαδιό. Συνιστώ ψυχραιμία και υπομονή σε όλο τον κόσμο.

φιλάκια..


Κριός
Πολύ νευρικούς σας βρίσκω σήμερα από νωρίς το πρωί. Η προσοχή σας είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας, που όλως τυχαίως βρίσκονται σε χαοτική κατάσταση! Λογικό είναι μετά από τόσες μέρες που καθόσασταν, βρείτε τον τρόπο να συγκεντρωθείτε και να φορτσάρετε! Αποφύγετε τις εντάσεις, καλύτερα να κάνετε μια βόλτα στο τετράγωνο και μη πάρετε καμία βιαστική απόφαση! Και για να είμαι ειλικρινής, από τις 13 και μετά θα στρώσει η κατάσταση. Υπομονή!

Ταύρος
Επιτέλους και μια ευχάριστη μέρα για εσάς! Κάτι θα μάθετε, κάτι θα σας πουν, που θα μείνετε σίγουρα με το στόμα ανοιχτό! Αλλαγές έρχονται, να σας ανανεώσουν, να σας ξυπνήσουν, μπας και δραστηριοποιηθείτε στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Μπορεί να είναι ερωτικό, δηλαδή ένα πρόσωπο να σας αποκαλυφθεί, μπορεί όμως και επαγγελματικό. Μια νέα πρόταση. Για να δούμε..

Δίδυμος
Πάλι γκρίνιες θα έχετε σήμερα, τις οποίες εσείς θα τις προκαλέσετε. Κάτι δε σας αρέσει στη συμπεριφορά του συντρόφου σας ή των φίλων σας, πιστεύετε πως τους έχετε αφήσει πολύ το ελεύθερο και ξαφνικά πνίγεστε! Ο τρόπος σας δε θα είναι και ο καλύτερος, άγαρμπους σας βρίσκω πολύ! Νομίζω ένας διάλογος σε ήρεμους τόνους θα μπορούσε να σώσει τη κατάσταση. Τι λέτε;

Καρκίνος
Ωχ και πάλι ωχ! Σήμερα κάποιος θα σας στριμώξει στη γωνιά και θα σας τα ψάλλει κανονικά! Θα είναι και άλλοι μπροστά, κάτι που θα σας εκνευρίσει ακόμα πιο πολύ και θα αντιδράσετε εγωιστικά και με πολύ άσχημο τρόπο! Τα βροντάτε κανονικά! Τα παρατάτε όλα στη μέση. Σηκώνεστε και φεύγετε και αφήνετε πίσω σας συντρίμμια. Αγνώριστοι γίνεστε απέναντι σε όλους! Ψυχραιμία.. έχετε μερίδιο ευθύνης!

Λέων
Ζόρικη η μέρα σας πολύ κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Αλλιώς ξεκινάτε και αλλού καταλήγετε και αυτό θα σας εκνευρίσει πολύ, θα σας αποσυντονίσει και θα ξενερώσετε! Όσο και να αντιδράσετε, ότι και να πείτε, στο πρόγραμμα είναι και αυτό, συνεπώς κάντε η καρδιά σας πέτρα και προχωρήστε αναλόγως! Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τακτική πάνω σε διάφορα ζητήματα για να έρθουν τα αποτελέσματα πιο άμεσα! Στο χέρι σας είναι!

Παρθένος
Πάει δε θα το αγοράσετε εκείνο το μπουφάν ή το φουστανάκι που είδατε στις βιτρίνες, γιατί προφανώς ήρθε κάποιος λογαριασμός και ξαφνικά τα λεφτά σας θα πάνε αλλού! Τέτοια πράγματα δε σας αρέσουν καθόλου, γιατί σας λένε πως κατά βάθος κάνατε κάκιστο χειρισμό των χρημάτων σας μέσα στις γιορτές και τώρα που ξεκινούν οι εκπτώσεις δεν έχετε φράγκο! Οργανωθείτε καλύτερα και μη ρίχνετε ευθύνες αλλού!

Ζυγός
Ωχ και σε εσάς! Σήμερα τσακώνεστε με όλο τον κόσμο. Κατά πάσα πιθανότητα να σηκώσετε και τα μανίκια και να ρίξετε και κανά μπουκέτο! Για τόσο πολύ μιλάμε. Πέρα της πλάκας, θα ήταν προτιμότερο να αντιμετωπίσετε τα επαγγελματικά σας προβλήματα με ψυχραιμία παρά με αγριοφωνάρες! Δύσκολη μέρα από όλες τις απόψεις, μπορεί να χάσετε ακόμα και τη δουλειά σας. Προσέξτε καλά!

Σκορπιός
Τι να πω.. Δύσκολη πολύ η μέρα σας! Θα σας προκαλέσουν σε σημείο εξοργιστικό και μετά θα γίνει ο χαμός! Να αποφύγετε να τα βάλετε με τους Ζυγούς γιατί επικίνδυνα τα βρίσκω τα πράγματα εντελώς! Είστε που είστε από μόνοι σας τσίτα, θα συμβεί και κάτι παράξενο, θα ακούσετε και τη μυστήρια την ατάκα και θα γίνετε έξω φρενών! Συγκρατηθείτε γιατί μπορεί να μην αξίζει το κόπο να χαλαστείτε τόσο!

Τοξότης
Καλέ μέρες σας φωνάζω να μη κάνετε περιττά έξοδα! Δε με ακούει κανείς; Σήμερα που λέτε θα πάτε μια βόλτα στα μαγαζιά, θα ξετρελαθείτε με αυτά που θα βρείτε, μπορεί ήδη οι τιμές να έχουν πέσει και θα τα σηκώσετε κανονικά! Μπορεί να ανανεώσετε και τη γκαρνταρόμπα σας από το πουθενά! Τι να σας πω.. Αν σας περισσεύουν πολύ καλά κάνετε. Αν όμως όχι.. είστε σίγουροι;;;

Αιγόκερως
Νομίζω σήμερα θα πιάσετε το βούρδουλα και θα προσπαθήσετε να βάλετε μια τάξη παντού! Αυστηροί μέχρι εκεί που δε φτάνει και πικρόχολοι πολύ. Ως εδώ οι γιορτές και τα πανηγύρια, τώρα έχει σκληρή δουλειά! Κάτι έγινε και σας γύρισε το μάτι, κάτι σας ενόχλησε; Κάποιος εκμεταλλεύτηκε τη χαλαρότητά που δείξατε και τώρα τέλος ως εδώ; Δε χαρίζεστε σε κανέναν και δίνετε μεγάλη μάχη.. Μαύρο φίδι που τους έφαγε! Χα χα .. φοβάμαι..

Υδροχόος
Άλλα έχετε κανονίσει για σήμερα, άλλα θα προκύψουν και θα αναστατωθείτε κάπως. Η αλήθεια είναι πως δεν έχετε τα κέφια σας, θα προτιμήσετε την ησυχία σας και τα σκοτεινά τα μέρη που τόσο τα λατρεύετε. Συνεργαστείτε με το πλήθος, ας κουραστείτε λίγο παραπάνω, αν κάποιοι χρειάζονται τη βοήθειά σας να τη προσφέρετε. Μη γκρινιάζετε άλλο.. προκαλείτε αρνητική ενέργεια!

Ιχθύες
Σήμερα τα βάζετε με ένα φίλο σας. Δε σας αρέσει καθόλου ο τρόπος που σκέφτεται, που φέρεται και βασικά πέφτετε από τα σύννεφα. Βρείτε τρόπο να επικοινωνήσετε, να καταλάβετε γιατί τα κάνει όλα αυτά και μετά να πάρετε τις αποφάσεις σας τύπου σας κάνει δε σας κάνει.. Παράξενες οι μέρες πολύ για όλο τον κόσμο, για αυτό να είστε ψύχραιμοι και λογικοί. Μην εξάπτεστε άνευ λόγου και αιτίας!

magicfariel