Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Τα Ζώδια του Σαββάτου 09/01/2016, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Που λέτε ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω, κάνει ακόμα πιο χάλια τη κατάσταση. Ζόρικο το βρίσκω το Σάββατο αυτό, αφού
λίγο πολύ κανείς δεν έχει ιδιαίτερη όρεξη, τα νεύρα είναι κάπως σπασμένα και ο μήνας έχει 9! Οι σχέσεις πάλι περνούν από κόσκινο, οι συμπεριφορές των ανθρώπων σχετικά παράλογες και ναι υπάρχει ένταση. Το συναίσθημα του ανικανοποίητου θα κυριαρχήσει και παράπονα, πολλά παράπονα..


Όλως τυχαίως τα ζώδια που δεν επηρεάζονται και τόσο είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι. Ο κόσμος πέφτει δίπλα τους και εκείνοι πέρα βρέχει.. χα χα .. ναι παίζει πολύ το συναίσθημα αυτό..

Στο μάτι του κυκλώνα; Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι! Και το κακό συνεχίζεται..

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι εξαιρέσεις..

φιλάκια..


Κριός
Ζόρικη πολύ η μέρα σας, μπορεί αρκετοί να κάθεστε, όμως το μυαλό σας, βρίσκεται στα επαγγελματικά σας ζητήματα, που τον καιρό αυτό πραγματικά γίνεται ο χαμός. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε, να ξεκουραστείτε, να πάρετε δυνάμεις για μια δύσκολη εβδομάδα που έρχεται. Αν σας ενοχλήσουν στο σπίτι, μη γκρινιάξετε, συνεργαστείτε, δώστε τη ρημάδα την απάντηση και αφήστε τους άλλους να σκούζουν!

Ταύρος
Μια χαρά είστε και δυο τρομάρες, έτσι λένε τα άστρα για σήμερα. Μπερδεμένους σας βρίσκω, γιατί ο ψυχικός σας ο κόσμος βρίσκεται σε μια χαοτική κατάσταση. Να συγχωρέσετε κάποιον που σας πλήγωσε και να πάτε παρακάτω; Να συνεχίσετε να κρατάτε αυτή τη στάση, τη ψυχρή, τη κακή και την ανάποδη και ας μην είστε ο εαυτός σας; Πάλι αλλάζετε γνώμη. Αναθεωρείτε απόψεις και χαμογελάτε πονηρά!

Δίδυμος
Καλά, πολύ τρελή η μέρα σας σήμερα! Μέσα στα νεύρα θα είστε, σε σημείο απίστευτο γιατί έχετε ερωτικά προβλήματα. Με το σύντροφό σας, ή το άτομο που σας αρέσει, κάπου το χάσατε ξανά, καμία επαφή, λόγια, πολλά λόγια ανούσια και χαζά θα ακούσετε και εκεί που θα είστε έτοιμοι να του δώσετε τα παπούτσια στο χέρι, ξαφνικά θα αγαπήσετε ξανά! Πώς θα γίνει αυτό; Μαγικό! Μπορεί κιόλας να παιχτεί και το θέμα του γάμου.. Για τέτοια στροφή λέμε..

Καρκίνος
Καλύτερα σήμερα να μείνετε σπίτι και να μην έρθετε σε επαφή με κανέναν! Για τόσο πολύ λέμε. Ακόμα και με το σύντροφό σας, να αποφύγετε τα πολλά-πολλά, γιατί πλέον με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω, θολώνει πολύ το τοπίο σας. Άλλα σκέφτεστε, άλλα λέτε, άλλα εννοείτε και κάπως έτσι η μέρα θα μπορούσε να είναι γεμάτη από παρεξηγήσεις. Να προσέχετε, δεν αξίζει το κόπο..

Λέων
Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι που σας αρέσει και που αγωνιάτε να τελειώσετε κάποια στιγμή. Έχετε το χρόνο με το μέρος σας, αυτό είναι το σίγουρο, για αυτό ξεκινήστε από νωρίς το πρωί, με μουσικούλα και δίχως παρέα. Είπαμε έχετε ένα στόχο και πρέπει να τον πετύχετε. Αν πιάσετε το μπούρου-μπούρου, πάει χάθηκε η ευκαιρία αυτή.. Μην αγκομαχάτε αν πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή!

Παρθένος
Πολύ ζαβή η μέρα σας, να το περιμένετε. Μπορεί να χτυπήσει το κουδούνι της πόρτας σας και να βρεθεί μπροστά σας ο πρώην σας ή η πρώην σας! Με δάκρυα στα μάτια, με σοκολατάκια στα χέρια, δε ξέρω πως, θα μπουκάρει μέσα στη ζωή σας έτσι ξαφνικά και θα τρελαθείτε. Εντάξει να είστε ευγενικοί, όμως αν έχετε προχωρήσει παρακάτω και είστε μια χαρά, δε χρειάζεται να βιώσετε πάλι τα ίδια και τα ίδια. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν!

Ζυγός
Και ξαφνικά σας φταίει το σπίτι σας. Δε σας αρέσει καθόλου και νιώθετε έτσι ένα βάρος μέσα σας. Ανοίξτε τα παράθυρα να μπει το φως, αλλάξτε διακόσμηση, βάλτε χρώμα στη ζωή σας και καθαρίστε το. Αν τα κάνετε όλα αυτά, θα φτιάξει πολύ η διάθεσή σας και θα νιώσετε και αυτόν τον αέρα της ανανέωσης. Ότι εγκαταλείπετε, σας εγκαταλείπει, να το ξέρετε αυτό.. Το νου σας..

Σκορπιός
Ε βέβαια, τις μέρες που ο κόσμος πέφτει στα πατώματα, εσείς είστε μια χαρά. Πώς γίνεται αυτό να μας το εξηγήσετε.. Σήμερα που λέτε, θα βρείτε την όρεξη να ασχοληθείτε με κάτι που σας αρέσει πολύ και που το έχετε αφήσει μέρες τώρα.. Θα κλείστε τρύπες, ότι και αν σημαίνει αυτό και όχι το μυαλό σας να μη πηγαίνει στο πονηρό, γιατί περισσότερο αναφέρομαι σε λογαριασμούς, χρέη και τα σχετικά.. Παρόλα αυτά σας βρίσκω σχετικά ανέμελους..

Τοξότης
Γλυκά μου τι να σας πω.. Σήμερα καλύτερα να μείνετε μέσα, γιατί θα έχετε μια τάση πολύ παράξενη και κατά λάθος εξ επίτηδες, θα αδειάσετε τη μπάνκα και μετά ποιος σας ακούει. Εν ολίγοις να αποφύγετε τα περιττά τα έξοδα, να μη ξελογιαστείτε από τους πειρασμούς που υπάρχουν εκεί έξω γιατί μετά ο χαμός. Τα απολύτως απαραίτητα, για αυτό να στείλετε άλλους για λογαριασμό σας!

Αιγόκερως
Το ξέρετε πως πλέον ο ανάδρομος Ερμής είναι στο ζώδιό σας. Μέχρι τις 25/1 παρακαλώ πολύ για αυτό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα πάντα! Και τη γνώμη σας να ζητήσουν σήμερα, να μη τη πείτε, γιατί τα λόγια σας μπορεί να διαστρεβλωθούν και κάπως έτσι να προκύψουν παρεξηγήσεις. Αφήστε τους άλλους να κάνουν τις δουλειές και εσείς ας είστε ένας σιγανός παρατηρητής.. Θα τα καταφέρετε;

Υδροχόος
Αν και δεν είστε και πολύ καλά ψυχολογικά, για ένα περίεργο λόγο δε θα κάτσετε να σκάσετε για αυτά που συμβαίνουν τριγύρω. Νομίζω έχετε τις λύσεις στο τσεπάκι, αφήσατε να φάνε τα μούτρα τους και τώρα εσείς, οι μοναδικοί και αξεπέραστοι, θα εντυπωσιάστε με λίγες απλές κινήσεις. Έχετε σχέδιο εσείς, είναι σίγουρο αυτό, για αυτό απολαύστε το Σάββατό σας, όμορφα και ωραία μόνοι, ή με παρέα.. Ότι θέλετε..

Ιχθύες
Εντάξει ο ανάδρομος Ερμής σας έχει τρελάνει το μυαλό και κατά πάσα πιθανότητα να σας έχει πιάσει εκείνη η ψυχασθένεια τη μεταδοτική. Μαλώνετε σήμερα με όλο τον κόσμο, άλλα λέτε, άλλα σας απαντούν και νιώθετε πως κανείς πλέον δε σας καταλαβαίνει.. Ξέρετε και οι λοιποί έχουν τα θέματά τους, δεν είστε μόνοι στη τρέλα, για αυτό τουλάχιστον ας έχετε καλούς τρόπους συμπεριφοράς!

magicfariel