Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 24/01/2016 & η Πανσέληνος στο Λιοντάρι, by F’Ariel!

Και επειδή είναι Κυριακή και έχω χρόνο άφθονο, μπορώ να αναφερθώ και σε αυτό το γεγονός. Ένα φεγγάρι πολύ ζεστό, πολύ αγαπησιάρικο που από μόνο του θέλει να δώσει πολλά, όμως
το σύμπαν δε το αφήνει! Δυστυχώς η επιρροή του Άρη, του Κρόνου και του Ουρανού, είναι τόσο δυνατή και αξεπέραστη που δύσκολο να τα βάλει κανείς μαζί τους!

Κριοί, και Τοξότες, μπορείτε να χαμογελάσετε! Ως δια μαγείας, αποδέχεστε τη θετική επιρροή του φεγγαριού και θα νιώσετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας και με αυτά που θα συμβούν..





Δίδυμοι και Ζυγοί μια χαρά θα τη νιώσετε και εσείς, φροντίστε όμως να κάνετε παρέα με αισιόδοξους ανθρώπους, ζωντανούς!

Τα Λιοντάρια και οι Υδροχόοι, θα είναι λίγο οι διχασμένοι της παρέας. Από τη μια θα είστε μέσα στη τρελή τη χαρά και από την άλλη μέσα στα νεύρα. Μια ικανοποιημένοι και χορτάτοι μια ανικανοποίητοι και γκρινιάρηδες! Το φεγγάρι τα φταίει όλα!

Ταύροι και Σκορπιοί, φορέστε τη πανοπλία σας, γιατί έχει μάχη! Αποφύγετε τουλάχιστον σήμερα που είναι Κυριακή να προκαλέσετε εντάσεις ή λογομαχίες.. Άκρη δε θα βγάλετε..

Κατά τα άλλα.. μια συνηθισμένη πανσέληνος.. Όλα στα κόκκινα ξανά.. κυρίως συναισθηματικά..

Καλή συνέχεια..


Κριός
Σήμερα γλυκά μου θα σας πιάσουν τα ψυχολογικά σας και θα αναρωτιέστε πιο είναι το μέλλον της ερωτικής σας σχέσης! Το φεγγάρι όμως σας κάνει δυνατούς, αποφασισμένους και πιο κοινωνικούς από ποτέ. Βγαίνετε έξω, βολτάρετε, φλερτάρετε και δίνετε άλλο νόημα στη ζωή σας. Φίλοι επανέρχονται στο προσκήνιο και σας ανανεώνουν πολύ. Γίνεστε ιδιαίτερα δημιουργικοί κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο!

Ταύρος
Σήμερα το μυαλό σας θα ταξιδεύει εκεί που είναι η καρδιά σας. Μια μελαγχολία θα σας πιάσει γιατί αλλιώς το φανταζόσασταν το όνειρο και αλλιώς σας προέκυψε! Το φεγγάρι στρέφει τη προσοχή σας σε επαγγελματικά ζητήματα. Εκεί θα αφιερώσετε το περισσότερο το χρόνο σας, που σημαίνει πολλές εκκρεμότητες στο σπίτι. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Αν και το σύμπαν προστάζει, σκληρή δουλειά και μόνο!

Δίδυμος
Σήμερα θα έχετε διαύγεια! Θα ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας, τις επιθυμίες σας και θα κάνετε ότι είναι δυνατόν για να περάσετε ωραία. Το φεγγάρι όμως θα σας τρελάνει κανονικά! Κάτι θα προκύψει που θα σας θυμίσει τα οικονομικά σας που είναι σε άθλια κατάσταση, τις εκκρεμότητες που έχετε και το πόσο ανάγκη έχετε τελικά το σύντροφό σας! Σας ρίχνει επίσης και στο κρεβάτι, αφού αρρωσταίνετε ή σωματικά ή ψυχολογικά..

Καρκίνος
Σήμερα θα διαλέξετε το καλύτερο παρεάκι για εσάς και θα είστε κάπως ινκόγκνιτο. Και στο καλύτερο εστιατόριο φυσικά και ας χαλάσετε πέντε φράγκα παραπάνω. Το φεγγάρι σας κάνει λίγο μαντάρα τα οικονομικά σας. Θα πρέπει να βάλετε προτεραιότητες και να οργανωθείτε λιγάκι. Συμπαράσταση θα έχετε από το σύντροφό σας, όμως αν έχετε μυστικά και δε λέτε όλη την αλήθεια.. να προσέξετε γιατί οι συνέπειες μπορεί να είναι τραγικές!

Λέων
Σήμερα θα ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τις σχέσεις σας ή το σύντροφό σας. Θα αφιερώσετε τον απαραίτητο το χρόνο και όλα μέλι γάλα! Το φεγγάρι αυτό σας προκαλεί έναν εκνευρισμό σε γενικές γραμμές. Τα βάζετε με το ταίρι σας, ξεστομίζετε πικρόχολα λόγια και προκαλείτε εντάσεις έτσι ξαφνικά. Θα ξεσπάσετε με αυτό τον τρόπο; Θα πάρετε το αίμα σας πίσω; Ή θα τρελαθείτε εντελώς; Να πάτε σε ένα ψυχολόγο, είναι το ιδανικότερο!

Παρθένος
Σήμερα θα κάνετε τα beaute σας. Δηλαδή θα περιποιηθείτε το σώμα σας, για να είστε όμορφοι και λαμπεροί για τις επόμενες ημέρες. Ασχοληθείτε με πάθος! Δεν έχετε εναλλακτική! Το φεγγάρι σας κάνει πιο δραστήριους και πολύ δυναμικούς στον επαγγελματικό τομέα. Να είστε πιο αποφασιστικοί, πιο δημιουργικοί και να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Ερωτικά ακόμα δεν έχει τελειώσει.. υπάρχει και συνέχεια..

Ζυγός
Σήμερα θα είστε με ανθρώπους δικούς σας και πολύ αγαπημένους. Δε θα χρειαστεί να έχετε κάποιο ύφος, αφού σας ξέρουν πολύ καλά και κάπως έτσι θα διασκεδάσετε! Το φεγγάρι αυτό σας μαγεύει στον ερωτικό το τομέα, όμως με παράξενο τρόπο. Ή χωρίζετε ή παντρεύεστε. Αποφάσεις των άκρων, όμως ξεκαθαρίζουν πολλά και το τοπίο είναι πιο λαμπερό από ποτέ! Φεύγει ένα βάρος! Το νου σας σε οικονομικά ζητήματα γιατί πάλι μένετε ρέστοι!

Σκορπιός
Σήμερα θα τα πάρετε λιγάκι στο κρανίο γιατί άλλα θα θελήσετε να κάνετε και άλλα θα προκύψουν. Βασικά θέλετε να μείνετε λίγο μόνοι να ηρεμήσει το κεφάλι σας! Αν έχετε δώσει όμως υπόσχεση φροντίστε να τη τηρήσετε! Το φεγγάρι σας κάνει πιο διαισθητικούς από ποτέ! Η δουλειά σας είναι το μεγάλο σας το βάσανο και ο κόσμος που σας στηρίζει. Πρέπει να το αντιμετωπίσετε αυτό, γιατί σας εξήγησα τους λόγους χθες! Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας κάνει εκρηκτικούς και πεισματάρηδες! Σας ακούνε δε χρειάζεται να φωνάζετε!

Τοξότης
Σήμερα θα δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά και θα στεναχωρηθείτε λιγάκι. Οι στόχοι που βάλατε μέσα στις γιορτές θέλουν πολύ δουλειά ακόμα. Να ξέρετε πως το καλό το πράγμα αργεί να έρθει, για αυτό υπομονή και επιμονή! Το φεγγάρι σας κάνει πολύ δυνατούς, δραστήριους, κοινωνικούς και ερωτικούς συγχρόνως πολύ! Τα πάντα θα σας συμβούν τις επόμενες ημέρες, αρπάξτε τις ευκαιρίες και μη κοιτάζετε πίσω! Πολύ super τα μαντάτα!

Αιγόκερως
Καλά δε παίζεστε! Σήμερα θα ανοίξετε το σεντούκι που κρύβετε τα λεφτουδάκια σας και θα τα μετρήσετε για ακόμα μια φορά. Υπάρχει τρύπα, ένα κενό, κάτι που θα σας αναστατώσει, αλλά έτσι είναι το χεράκι, όταν ανοίγει το κασελάκι.. Οργανωθείτε και μη παθαίνετε παράκρουση! Το φεγγάρι σας τρελαίνει κανονικά! Η Θεά Αφροδίτη όχι μόνο ερωτικούς δε θα σας κάνει, πιο πικρόχολους από ποτέ και φτάνετε στα άκρα! Το λέω και το ξανά λέω, για να βάλετε μυαλό! Δαιμονίζεστε.. ερωτικά και αυτό κάνει κακό! Και εννοείται πως η προσοχή σας είναι στραμμένη στο χρήμα! Money, money, money.. always honey.. (Abba)!

Υδροχόος
Πω πω μέσα στη γκρίνια είστε σήμερα! Με κάποιον τα βάζετε, παρεξηγείστε και αντί να φτιάξουν τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Βρε αγαπήστε λιγάκι στη ζωή σας. Τσάμπα είναι! Το φεγγάρι αυτό σας κάνει πολύ δημιουργικούς και δυναμικούς. Ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε, διώχνετε κόσμο που σας βλάπτει από κοντά σας, κάνετε τις ζαβολιές σας, όμως πετυχαίνετε το σκοπό σας! Ερωτεύεστε χρυσά μου! Σας έρχεται κατά κούτελα! Αρχίζετε να φαντάζεστε διάφορα.. Καιρός ήταν..

Ιχθύες
Μπορείτε σήμερα να τη βγάλετε όλη μέρα στο κρεβάτι και να ξεκουραστείτε; Θα τη κάνετε αυτή τη χάρη στον εαυτό σας και στους άλλους; Μη πάτε πουθενά! Έξω έχει κρύο! Το φεγγάρι αυτό σας δραστηριοποιεί στον επαγγελματικό το τομέα. Προς μεγάλη σας έκπληξη θα διαπιστώσετε πως δεν είναι όλοι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και πως κάποιοι από τα φιλαράκια σας δεν έχουν και τόσο αγνές προθέσεις. Να τα συζητήσετε όλα αυτά με τους δικούς σας τους ανθρώπους και να δράσετε αναλόγως!

magicfariel


THIS BLOG claims no credit for any images posted on this site unless otherwise noted. Images on this blog are copyright to its respectful owners. If there is an image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it appear on this site, please E-mail with a link to said image and it will be promptly removed.