Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Τα Ζώδια του Σαββάτου 16/01/2016, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένα βροχερό πρωινό, ο ουρανός γεμάτος από γκρίζα σύννεφα και επιτέλους κρύο! Να
χειμωνιάσει, γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό, το απαραίτητο για τη φύση, για να μπορέσει να αναζωογονηθεί και εμείς μαζί της..

Πώς θα αποζητήσουμε το καλοκαίρι, αν είναι συνέχεια σα καλοκαίρι; Βαρετό δε το βρίσκετε; 



Μου αρέσουν όλες οι εποχές. Έχω αδυναμία στην άνοιξη, ως Ταυρίνα που είμαι, όμως για να έρθει η άνοιξη πρέπει να χειμωνιάσει. Να αδειάσουν τα κλαριά από τους ανθούς και τα φύλλα.. Να κάνουν το κύκλο τους. Το κύκλο της ζωής. Είναι ένα θαύμα, λατρεμένο. Η φύση.

Και όλα έχουν να κάνουν με τις εποχές. Που είναι τόσο όμορφες, τόσο μοναδικές.

Ρομαντικά σας τα λέω πρωί-πρωί.. αλλά έτσι είναι η διάθεσή μου.. ότι και αν λένε τα άστρα..

φιλάκια..


Κριός
Η μέρα είναι όλη δική σας! Μπορεί να έχετε κανονίσει τα πάντα με τους φίλους σας για να έχετε περισσότερες επιλογές. Βέβαια σήμερα βρέχει κάπως, δεν είναι ωραία μέρα για βόλτες, για αυτό να προτιμήσετε κάποιο σπίτι, να αράξετε δίπλα σε κάποιο τζάκι, να φάτε, να πιείτε, να χαμογελάσετε. Μη κάνετε δουλειές. Επιβάλλεται να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.. Αρκετά δε λέτε.. ;;

Ταύρος
Σήμερα τα άστρα μιλούν για ένα κρυφό ραντεβού. Για μια μυστική συνομιλία. Κάτι θα συμβεί, που θα αναστατωθείτε και ευχάριστα και δυσάρεστα. Δε ξέρω αν θα είναι επαγγελματικό ή ερωτικό, πάντως κάτι μου βρωμάει εδώ πέρα και ανησυχώ! Οτιδήποτε και αν προκύψει κοιτάξτε να το αντιμετωπίσετε με λογικά επιχειρήματα και τα μάτια κάτω.. Μη σας ανακαλύψουν από το βλέμμα..!

Δίδυμος
Εσείς δε πτοείστε καθόλου από τη βροχή. Το πρόγραμμα έχει βόλτες με φίλους και θα το τηρήσετε μέχρι τέλος! Εξαφανίζεστε από το σπίτι, μια από εδώ και μια από εκεί, τουλάχιστον ντυθείτε όμορφα, γιατί αν σας πάρει το βραδάκι, μπορεί να νυχτοπερπατήσετε κιόλας και καταλαβαίνετε.. Πολύ ευχάριστη η μέρα σας. Συναντάτε κόσμο που έχετε καιρό να δείτε και το ρίχνετε στο σορολόπ..

Καρκίνος
Ωωωω ζόρικη μέρα σας ξημέρωσε! Τι έχετε κανονίσει για σήμερα; Ε λοιπόν, να το ξεχάσετε. Σας αλλάζουν το πρόγραμμα και εκνευρίζεστε απίστευτα πολύ. Δε το καταλαβαίνετε στην αρχή, αλλά ξαφνικά μέσα στην ημέρα θα αναρωτηθείτε το πού βρίσκεστε και τι κάνετε; Κατά λάθος εξ επίτηδες θα σας αναστατώσουν και καλό θα ήταν να το πάρετε για αστείο και να γελάσετε με τη ψυχή σας..

Λέων
Λιονταράκια μου σήμερα τα άστρα λένε να κάνετε ότι σας αρέσει. Πολύ ευχάριστο αυτό, για εσάς κυρίως όχι για τους άλλους φυσικά. Και επειδή και η διάθεσή σας θα είναι κάπως πολύ χαρωπή και επαναστατική, ξηγηθείτε από νωρίς το πρωί για να μη παρεξηγηθείτε. Λοιπόν, τώρα που το σκέφτομαι, κάθε Σάββατο, τη κάνετε τη λαμογιά σας. Ξεφεύγετε ως δια μαγείας από τις δουλειές που πρέπει να γίνουν.

Παρθένος
Όλο κρυφά σχέδια είστε εσείς και στόχους μυστήριους. Σήμερα θα είστε λίγο σκοτεινοί τύποι και θα σκέφτεστε όλη μέρα τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνετε σε ένα ζήτημα που σας καίει. Αυτή τη φορά δε θέλετε να πάτε με το σταυρό στο χέρι, γιατί κάτι έγινε και σας ενόχλησε και τώρα που γύρισε το μάτι, πάει αυτό ήταν! Μοχθηρούς σας βρίσκω και φοβάμαι..

Ζυγός
Τι να πω.. Δε θα ηρεμίσετε ποτέ! Σήμερα που λέτε, εσείς μπορεί να είστε μια χαρά, όμως οι άλλοι δεν είναι και τόσο. Μπορεί να σας έχουν βάλει στο μάτι ένα πράγμα και να σας γυροφέρνουν για να σας προκαλέσουν και να ξεσπάσετε! Και φυσικά θα πέσετε στη παγίδα γιατί δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας και θα γίνει το σώσε! Εντάσεις, λόγια, ο χαμός ο ίδιος, αν δε τη κάνετε από τη πίσω πόρτα!

Σκορπιός
Κατά βάθος είστε μια χαρά. Μέσα σας νιώθετε όμορφα ανεξάρτητα το τι δείχνετε προς τα έξω. Σήμερα λοιπόν, θα βρείτε το χρόνο να πιάσετε κάτι που σας ενδιαφέρει από την αρχή και να το φτιάξετε έτσι όπως εσείς θέλετε. Νομίζω πεισμώνετε πολύ και θα τα καταφέρετε στο τέλος, αρκεί να μη λοξοδρομήσετε πάλι. Αυτή τη φορά όμως θα πρέπει να αλλάξετε λίγο τον τρόπο που σκέφτεστε και τη τακτική σας φυσικά!

Τοξότης
Με άγριες διαθέσεις σας βρίσκω πρωί-πρωί! Ή δε θα σηκωθείτε καθόλου από το κρεβάτι και θα μείνετε εκεί να ερωτοτροπήσετε με το σύντροφό σας ή θα αποζητήσετε κάτι τέτοιο και μέχρι το πρωί.. βουαλά και το μαναράκι δίπλα σας.. Ότι σας αρέσει να το κάνετε, ότι επιθυμήσετε να το κυνηγήσετε. Βασικά ικανοποιήστε τις ορέξεις σήμερα, γιατί σας βρίσκω πολύ παθιάρικους και κολασμένους!

Αιγόκερως
Ή κάνατε μια ζαβολιά ή θα τη κάνετε! Είστε έτοιμοι, τίποτα δε σας κρατάει μόνο κάτι ενοχές και τύψεις, γιατί δεν έχει γιατί.. Κάτι που επιθυμείτε καιρό τώρα, θα φτάσει στα πόδια σας και θα το αρπάξετε, δίχως να σκεφτείτε τις παράπλευρες απώλειες. Δε μπορώ να καταλάβω αν θα είναι ερωτική η λαμογιά ή επαγγελματική.. Πάντως τα άστρα λένε.. go for it!

Υδροχόος
Σήμερα να κοιτάξετε τη πάρτη σας και μόνο. Ότι και αν σας ζητήσουν να πείτε πολλά ηρωικά όχι και να κάνετε ότι σας ευχαριστεί. Βασικά αυτό κάνετε πάντα, ανεξάρτητα εάν πέφτουν στα πατώματα οι γύρω σας! Πάντως μη μπείτε στη διαδικασία να ασχοληθείτε με κάτι που δε σας αφορά, γιατί θα χάσετε το χρόνο σας άδικα και κάποιος άλλος θα βγει κερδισμένος.. πάντως όχι εσείς! Και δε λειτουργείτε έτσι φυσικά.. Ποτέ!

Ιχθύες
Κάποιον έχετε δυσαρεστήσει, πρέπει να έχετε μερικές τύψεις, κάτι σας στεναχωρεί. Σήμερα λοιπόν, ως δια μαγείας, θα βρείτε ένα τρόπο για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Και κάπως έτσι θα ευχαριστήσετε μια ψυχή και θα νιώσετε και εσείς πολύ ωραία. Το νου σας από τη πολύ χαρά, μη ξεπαραδιαστείτε, γιατί δε σας παίρνει με τίποτα. Άλλο οι προσωπικές οι σχέσεις, άλλο το θέμα των απολαύσεων κα άλλο της επιβίωσης.. Υπάρχει και το αύριο.. remember?

magicfariel


THIS BLOG claims no credit for any images posted on this site unless otherwise noted. Images on this blog are copyright to its respectful owners. If there is an image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it appear on this site, please E-mail with a link to said image and it will be promptly removed.