Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 08/01/2016, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Που λέτε το σύμπαν αυτό το μήνα πήρε φόρα και έχει σκοπό να φέρει πολύ έρωτα στις ζωές μας.. Ένα ξεχασμένο έρωτα, ίσως και
έναν ανεκπλήρωτο!

Το θέμα είναι πώς θα το αντιμετωπίσει ο καθένας από εμας ξεχωριστά.. Γιατί λένε γυαλί που ραγίζει δε ξανά κολλά! Όμως αν αυτό το γυαλί, δε ράγισε ποτέ; Αν είναι εκεί ατόφιο, καθαρό και λαμπερό και μας βγάζει ακόμα μάτι; Τι γίνεται σε τούτη τη περίπτωση;


Θέλετε να μάθετε ποιοι θα το νιώσουν πιο έντονα; Οι Αιγόκεροι και οι Υδροχόοι! Φοβερό το μαντάτο αυτό, ανησυχητικό το βρίσκω, γιατί τα ζώδια αυτά, έχουν κάτι το μαγικό.. Τα χαρακτηρίζει η ατάκα ή Τώρα ή Ποτέ!

Είναι ωραίος ο έρωτας. Μπορεί να πονάει κατά βάθος, αλλά έχει ένα γλυκό και αξεπέραστο πόνο, που ναι αυτός φτιάχνει τις αναμνήσεις, αυτός δημιουργεί το πόθο, αυτός σιγοκαίει τη καρδιά κάθε μέρα και όλη μέρα!
Είναι εξάρτηση ο έρωτας. Κάποιοι τον φοβούνται. Κάποιοι τον προκαλούν. Και κάποιοι τον λατρεύουν..

Και σας ερωτώ.. Τι θα κάνετε αν σκάσει μύτη εκείνο το άτομο, που με μόνο με μια ματιά σας αναστατώνει όλο σας το είναι; Θα υποκύψετε no matter what? ; ή θα κρατήσετε χαρακτήρα;;;

Ιδού η απορία..

φιλάκια..


Κριός
Και εκεί που νομίζετε πως τα έχετε τακτοποιήσει όλα, εκεί σκάνε οι εκκρεμότητες η μια μετά την άλλη και παθαίνετε ένα ωραίο εγκεφαλικό! Παράξενη η μέρα σας πολύ, σας εκνευρίζουν απίστευτα τα γεγονότα και όλως τυχαίως η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου, κάτι που δε θα σας αρέσει καθόλου. Με ανάδρομους πλανήτες, μη περιμένετε και πολλά θαύματα. Αφήστε να σας παρασύρει το ρέμα.. Δεν έχετε άλλη επιλογή!

Ταύρος
Μέρα μυστήρια ερωτική για εσάς! Δε ξέρω αν θα προκύψει ένα θαύμα, πάντως μια έκπληξη από μια ψυχή θα είναι όλη δική σας. Απογειώνεστε μέχρι τα ταβάνια, μη πω ψηλά στον ουρανό και χάνετε το μυαλό σας κανονικά. Τι να σας πω.. Κρατήστε μικρό καλάθι μη γκρεμοτσακιστείτε πουθενά, γιατί το βρίσκω πολύ καλό για να είναι αληθινό. Και να σας μιλήσει ο έρωτας και να σας χαμογελάσει, μη το πείτε πουθενά!

Δίδυμος
Πάει αυτό ήταν τρελαθήκατε εντελώς! Σας βλέπω με σκούπα και φαράσι και γελώ. Φυσικά και δε σας ταιριάζει το θέμα της γενικής καθαριότητας, να όμως που η κατάσταση είναι τραγική και θα περάσει ο σίφουνας Δίδυμος και παντού χλωρίνη! Ανοίξτε τα παράθυρα μη πάθετε τίποτα, φωνάξτε βοήθεια καλύτερα, πάντως καλά κάνετε όμως με μέτρο.. Λίγος ιστός αράχνης εκεί πάνω στη γωνίτσα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.. χα χα!

Καρκίνος
Ότι σχεδιάζετε για σήμερα να ξέρετε πως θα αναβληθεί. Τίποτα δε θα συμβεί και θα μείνετε με την όρεξη. Σκεφτείτε κάθε εμπόδιο για καλό, κυρίως αν αφορά οικονομικά ζητήματα, γιατί μπορεί αργότερα που οι πλανήτες θα έχουν έρθει στα ίσα τους, να έχετε μεγαλύτερα οφέλη! Μη πάτε πουθενά τις μέρες αυτές, γιατί θα είστε μέσα στη γκρίνια και πολύ αφόρητοι απέναντι στο σύντροφό σας και τους φίλους σας..

Λέων
Δεν έχετε μια. Σάλιο. Δεκάρα τσακιστή! Τα φάγατε όλα. Από εδώ και εκεί και σας την έχει δώσει κανονικότατα. Βέβαια, δεν ακούτε ποτέ κανέναν και τώρα που πραγματικά έχετε να κάνετε κάτι όμορφο μαζί με τους φίλους σας, δε μπορείτε. Να οργανωθείτε; Δύσκολο το βρίσκω. Με μουτράκια θα είστε όλη μέρα. Θα περάσει και αυτό.. πού θα πάει;

Παρθένος
Μπορεί να φωνάζετε και να λέτε πως δε σας ενδιαφέρει και τόσο ο έρωτας, όμως αυτό το κάνετε περισσότερο για να πείστε τον εαυτό σας. Σήμερα που λέτε μπορεί η μέρα σας να είναι απρόβλεπτη πολύ και να προκύψει κάτι το οποίο θα σας εκστασιάσει σε δευτερόλεπτα. Τα σημάδια θα είναι έντονα από το πρωί και δε θα πιστεύετε στα μάτια σας προς το βραδάκι. Δε πιστεύω να το διώξετε το μαναράκι, αν φτάσει στο κατώφλι του σπιτιού σας;

Ζυγός
Έχετε κλειστεί στο σπίτι σας και δε πηγαίνετε πουθενά; Προτιμάτε τη μοναξιά σας από τα φιλαράκια σας; Πρέπει να έχετε πυρετό, δεν εξηγείται αλλιώς. Θέλετε απεγνωσμένα να τελειώσετε ένα project, έχετε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και δε σας ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Σίγουρα δεν είστε ο εαυτός σας, όμως οι στόχοι είναι στόχοι και συμβαίνουν και διάφορα παράξενα, πρέπει να είστε εκεί, εξολοκλήρου. Το νου σας γιατί μόλις βραδιάσει, μπορεί να σας πιάσουν τάσεις φυγής!

Σκορπιός
Λυπάμαι που σας το λέω αλλά δεν έχετε καθόλου τα κέφια σας. Δε θέλετε να δείτε άνθρωπο μπροστά σας και σας βλέπω κλειδαμπαρωμένους μέσα στο σπίτι σας, με κλειστά τα παράθυρα. Μαύρα σκοτάδια που λέμε. Τι να κάνουμε είναι από εκείνες τις μέρες τις παράξενες, για αυτό ψυχραιμία. Μιλήστε με έναν άνθρωπο που σας κάνει και χαμογελάτε. Με κάποιον που δε γνωρίζει τα βάσανά σας. Παίξτε με τις λέξεις.. και δε ξέρετε ποτέ.. μπορεί να τη δείτε αλλιώς πιο μετά..

Τοξότης
Αρκετές υποθέσεις σας είναι στάσιμες μέρες τώρα και μπορεί και να βαριέστε κάπως. Δεν έχετε την όρεξη να το παλέψετε, γιατί δε φταίτε εσείς αν κάτι χάλασε. Το βάρος των γλυκών, είναι δυσβάστακτο.. χα χα! Μπορεί σήμερα να βρεθείτε με έναν άνθρωπο και να σας προσφέρει μια δουλειά που σίγουρα τη γνωρίζετε καλά και που θα σας δώσει και μερικά χρήματα παραπάνω. Αν έχετε το χρόνο να πείτε το ναι. Γιατί το ένα φέρνει το άλλο και κάπως έτσι φτιάχνουμε το μέλλον μας!

Αιγόκερως
Τις καθυστερήσεις εσείς τις βρίσκετε ως μια τέλεια δικαιολογία για να κερδίσετε χρόνο και να επανεξετάσετε τις υποθέσεις σας. Μια τέτοια μέρα θα είναι σήμερα, που δε θα το βάλετε κάτω με τίποτα και θα καταφέρετε ακόμα και με πλάγιο τρόπο να προχωρήσετε παρακάτω ενώ οι λοιποί θα προσμένουν έτσι απλά. Μπορεί να νιώθετε μια νευρικότητα. Ο ανάδρομος φταίει.. Μη φοβάστε τίποτα!

Υδροχόος
Αχ μωρά μου τι έχετε πάθει εσείς;; Τι να κάνουμε μπόρα είναι και θα περάσει. Άντε από αύριο φεύγει ο ανάδρομος Ερμής από πάνω σας και πηγαίνει στον Αιγόκερω. Θα ανασάνετε. Αυτό δε σημαίνει πως μπορείτε να χαλαρώσετε. Ξεχάστε τα νέα επαγγελματικά βήματα, τα οικονομικά σούρτα-φέρτα και παραμείνετε στη θέση σας. Δεν είναι καλή ημέρα για τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Κάντε έρωτα καλύτερα!

Ιχθύες
Βελτιώστε τις σχέσεις σας με τον κόσμο και μη γκρινιάζετε. Έχετε γίνει πολύ παράξενοι και απαιτητικοί ενώ δε πρέπει και τόσο. Τουλάχιστον με τους ανθρώπους που γνωρίζετε χρόνια και ξέρετε πόσο σας αγαπούν και σας εκτιμούν. Βάλτε λίγο χρώμα, λίγο συναίσθημα μην είστε τόσο απόμακροι. Επιτέλους το σύμπαν σας δίνει μια ευκαιρία για να φτιάξετε το κλίμα με μόνο μια κουβέντα ή ένα απλό χαμόγελο.

magicfariel