Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 14/01/2016, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μαγική η σημερινή ημέρα για μερικά ζώδια. Τι να πω τρομάζω που τα γράφω, αλλά το παρελθόν
έρχεται ολοταχώς και κατά πάνω μας..
Συναντήσεις μυστικές, προκύπτουν.. Μπορεί και ένα τηλεφώνημα να αναστατώσει μερικές ψυχές πολύ.. Βέβαια, αναφέρομαι στους Σκορπιούς, τους Αιγόκερους και τους Υδροχόους!
Μα πώς είναι δυνατόν; Αυτά τα ζώδια είναι ανέκφραστα, έχουν μυστικά και δε κουνάνε το δαχτυλάκι τους για κανέναν. Πώς δηλαδή θα επιτρέψουν κάτι τέτοιο για τον εαυτό τους; Ντροπή… χα χα !








Κατά τα άλλα η μέρα είναι θετική, σχετικά πιο ήρεμη από τις άλλες και νομίζω πως ο ανάδρομος Ερμής έπεσε για ύπνο.. Συνεπώς ας εκμεταλλευτούμε αυτές τις λιγοστές τις ώρες.. γιατί ποιος ξέρει με τι διαθέσεις θα ξυπνήσει..

φιλάκια..


Κριός
Επιμένουν τα άστρα οι σκοτούρες σας είναι επαγγελματικές. Εμφανίζεται μια υπόθεση από το παρελθόν, κάτι που θεωρούσατε τελειωμένο και σας δίνετε η ευκαιρία, να το επανεξετάσετε από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία και αυτή τη φορά ίσως να έχετε και τις λύσεις στο τσεπάκι. Αυτό κάνει η εμπειρία και το σωστό timing! Να ασχοληθείτε είτε έχετε χρόνο, είτε όχι, με σκοπό να βγείτε κερδισμένοι!

Ταύρος
Η μέρα της σπαζοκεφαλιάς, του αινίγματος και των παράξενων αλλά σωστών απαντήσεων! Ότι και αν προκύψει, θα σας βρει πανέτοιμους για να το αντιμετωπίσετε. Έχετε και μύτη εσείς, κάτι πήρατε χαμπάρι τις προηγούμενες ημέρες. Εντυπωσιάστε με τις γνώσεις σας και την εμπειρία που έχετε και αποδείξτε στο περιβάλλον σας το πόσο ικανοί είστε!

Δίδυμος
Φοβερή μέρα σας ξημέρωσε! Τα φέρατε από εδώ, τα φέρατε από εκεί, σήμερα ο σύντροφός σας θα σας δώσει τα χρήματα που ζητούσατε όλο αυτό τον καιρό για να πάτε στα μαγαζιά και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Δε ξέρω τι του τάξατε, φροντίστε να είστε συνεπής ότι και είναι αυτό! Πάντως από τη χαρά σας, ναι θα ερωτοτροπήσετε απόψε. Να φορέσετε εκείνα τα σέξι τα εσώρουχα..

Καρκίνος
Πάλι κάτι θα συμβεί που θα σας ανεβάσει τη πίεση, θα τρελαθείτε, θα σας πιάσουν οι εγωισμοί και θα πεισμώσετε σα τους Ταύρους! Είτε έχετε δίκιο, είτε όχι, θα πρέπει να συμβιβαστείτε για να περάσετε καλά, αλλιώς πάει η μέρα σας καταστράφηκε! Μερικές φορές αυτά που συμβαίνουν, δεν έχουν να κάνουν απευθείας με εσάς, μπορεί αυτή τη φορά κάποιος να ζητάει ψυχολογική στήριξη και εσείς να πρέπει να είστε εκεί!

Λέων
Ευχάριστες εκπλήξεις έρχονται από το πουθενά! Οι προσπάθειες που καταβάλατε τις προηγούμενες ημέρες έπιασαν τόπο και θα ακούσετε μια καλή κουβέντα, μπορεί και για την αύξηση που τόσο πολύ περιμένετε. Θετική και αισιόδοξη η μέρα σας, μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας. Ένα test drive που λέμε. Να είστε δεκτικοί στις προκλήσεις και να μη φοβάστε. Τι Λιοντάρια είστε εσείς;

Παρθένος
Χρυσά μου σας τσάκωσα! Σήμερα λοιπόν να αφήσετε τις ντροπές και τις παραδοσιακές, συντηρητικές ιδέες σας και να κάνετε ντου από παντού! Τι εννοώ; Εσείς που γουστάρετε το μαναράκι εκεί απέναντι και σας κάνει κόνξες, ε λοιπόν, θα πάτε και θα το βουτήξετε και ότι προκύψει. Γυαλίζει το μάτι σας και φλέγεται και το κορμί σας. Σπάνιο το φαινόμενο αυτό.. εκμεταλλευτείτε το!

Ζυγός
Βασανίζεστε πολύ! Τι έγινε πάλι; Νομίζω τα ερωτικά σας ζητήματα είναι αυτά που σας ενδιαφέρουν τις μέρες αυτές. Κάτι δε πηγαίνει καλά, κάτι σας βρωμάει, κάτι σας ενοχλεί. Το ψάχνετε πολύ όμως, γιατί θέλετε να μάθετε την αλήθεια. Ε λοιπόν, η φαντασία σας φταίει για όλα και η αδιαφορία σας φυσικά. Σήμερα θα το διαπιστώσετε αυτό, αφού ως δια μαγείας θα λάβετε τις απαντήσεις που αποζητούσατε.

Σκορπιός
Μυστήρια μέρα σας ξημέρωσε όμως με το πιο ευχάριστο τρόπο! Και ξαφνικά θα σας έρθει η ιδέα, να συναντήσετε ένα πρόσωπο που έχετε πολύ καιρό να δείτε και θα πάτε εσείς να το βρείτε! Τρελό μου ακούγεται, όμως μου αρέσει πολύ! Μπορεί να βρεθείτε αλλού για αλλού, όμως όταν συναντήσετε εκείνα τα μάτια, εκείνο το χαμόγελο, εκείνο το χάδι, τότε όλα θα στρώσουν μέσα σας! Μμμμ ενδιαφέρον!

Τοξότης
Ξυπνάτε με απίστευτη δύναμη και τρελή αποφασιστικότητα! Μέρα που θα κινηθείτε όπως θέλετε εσείς και δε θα επιτρέψετε σε κανέναν να επέμβει. Αυτό σίγουρα δε θα αρέσει σε μερικές ψυχές και θα προσπαθήσουν να σας βάλουν εμπόδια. Εσείς βέβαια δε μασάτε από κάτι τέτοια, θα αντεπεξέλθετε με μεγάλη επιτυχία και ναι μπορείτε να χαμογελάσετε. Νικήσατε!

Αιγόκερως
Ετοιμαστείτε να συγκλονιστείτε ευχάριστα! Θέλετε δε θέλετε, σας αρέσει, δε σας αρέσει, εμφανίζεται κάποιος από το παρελθόν και σας αναστατώνει τρελά! Μπορεί να είναι ένα φιλαράκι, μπορεί όμως και κάποιος έρωτας. Αφήστε το γεγονός να σας παρασύρει και όπου σας βγάλει. Μην αντισταθείτε γιατί το σύμπαν είναι μαγικό και επιμένει πολύ στη συνάντηση αυτή! Ντυθείτε ωραία..

Υδροχόος
Ε λοιπόν, γιατί εσείς σήμερα να παίξετε μπάλα διαφορετικά; Κάτι έχετε στο μυαλό σας, ή μια νέα συνεργασία ή ένα πρόσωπο που σας έχει λείψει πολύ! Θα ακολουθήσετε τη καρδιά σας και κάπως έτσι θα επιδιώξετε μια συνάντηση που ποτέ κανείς δε θα πρέπει να μάθει! Φτιάχνετε νέα μυστικά, κάνετε τη ζωή σας πιο πικάντικη. Τα νέα επαγγελματικά βήματα να τα κάνετε από Φλεβάρη.

Ιχθύες
Ψάχνεστε πολύ τον καιρό αυτό και ξεσκονίζετε ατζέντες και τηλέφωνα, γιατί ξέρετε πώς κάποιος εκεί έξω είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σας βοηθήσει σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Όσο πιο πίσω ανατρέξετε, τόσο υπάρχει η ελπίδα να βρεθεί το άτομο αυτό. Πάντως καλά κάνετε και δραστηριοποιήστε, γιατί μόνο τότε θα πάτε μπροστά! Μη ντραπείτε να ζητήσετε βοήθεια! Μαγική λέξη..

magicfariel


THIS BLOG claims no credit for any images posted on this site unless otherwise noted. Images on this blog are copyright to its respectful owners. If there is an image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it appear on this site, please E-mail with a link to said image and it will be promptly removed.