Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 26/01/2016, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι κάνετε; Πώς είστε; Τη παλεύετε ακόμα; Και ο μήνας έχει 26, σταμάτησε νομίζω, αυτό ήταν! Το ρολόι του χρόνου σκάλωσε
πάνω σε ένα σύννεφο! Καταπληκτικό ή τρομακτικό;

Ερωτική μέρα για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς! Ο ένας εκδηλώνεται και ο άλλος παίζει.. Φλερτ λέγεται αυτό, αθώο, όμορφο, όμως με έναν Σκορπιό, καταλήγει πάντα πονηρό και ανήθικο.. Ντροπή…




Και κάπως έτσι σας αφήνω.. γιατί σα Ταυρίνα που είμαι.. έχω να γοητέψω.. έναν Σκορπιό! Χα χα ..

φιλάκια..


Κριός
Να δώσετε σημασία στους ανθρώπους σας και σε αυτά που σας ζητούν! Θα ζοριστείτε λιγάκι, όμως θα αξίζει το κόπο. Μη ξεχνάτε πως όλα είναι δανεικά αλεύρια στη ζωή αυτή!

Ταύρος
Ερωτική η μέρα σας πολύ! Σήμερα ή θα κλείσετε ένα ραντεβού με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή θα εμφανιστεί μπροστά σας ως δια μαγείας! Να είστε όμορφα ντυμένοι, πρέπει να εντυπωσιάσετε!

Δίδυμος
Σας εκνευρίζουν σήμερα κάποιες ψυχές γιατί οι απαιτήσεις τους θα είναι υπερβολικές και παράλογες. Κοιτάξτε το συμφέρον σας και μη δίνεστε από εδώ και από εκεί με τη σκέψη πως θα σας το ανταποδώσουν! Φύγετε μακριά!

Καρκίνος
Να μαζέψετε τους αγαπημένους σας φίλους στο σπίτι σας, να φάτε μαζί και να αράξετε. Λίγο το κρασί, λίγο η όμορφη η συζήτηση, πάει πέρασε η μέρα και θα μείνετε και με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!

Λέων
Σήμερα σας τη λένε και εκνευρίζεστε απίστευτα! Θα βρεθεί το άτομο εκείνο που θα τονίσει τα αδύναμα σημεία σας, σα να είστε ένα λάθος από πάνω ως κάτω! Ακούστε και μη δώσετε μεγάλες διαστάσεις. Αλλού είναι το θέμα!

Παρθένος
Θέλετε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα, όμως δεν έχετε το χρόνο. Προτιμήστε να ξεκινήσετε με αυτά που σας αρέσουν περισσότερο και μην αγχώνεστε αν δε τελειώσετε σήμερα. Και αύριο μέρα είναι!

Ζυγός
Οι εκκρεμότητες που έχετε δε θα κλείσουν από μόνες τους αν δεν ασχοληθείτε προσωπικά. Σήμερα φροντίστε να εξαφανίσετε το τηλέφωνό σας, να μείνετε λίγο μόνοι και να ασχοληθείτε με περισσότερο πάθος!

Σκορπιός
Μέρα που θα είστε με τους φίλους σας και με πολύ κόσμο. Ναι θα χαμογελάσετε, θα περάσετε ωραία, όμως οι σκέψεις σας θα τριγυρίζουν σε άτομο που σας αρέσει πολύ. Μήπως να κάνατε κάποια κίνηση; Το Μπάμπη τον βλέπετε και αύριο!

Τοξότης
Μετά τη δουλειά, να ξεχάσετε το σπίτι. Σήμερα έχει βόλτες στα μαγαζιά, λίγα ψώνια και πολύ κουτσομπολιό με τους φίλους σας! Ναι το ταβερνάκι εκεί της γειτονιάς κάνει καταπληκτικούς μεζέδες και σας βρίσκω κάπου εκεί να αράζετε.. παρέα με ρακόμελα!

Αιγόκερως
Σήμερα είναι η μέρα που θα ξεχωρίσετε! Θα σας πιάσει μια τρέλα, μια ανεμελιά και θα γίνετε αγνώριστοι μπροστά στα μάτια των δικών σας! Φροντίστε να κάνετε κάτι το διαφορετικό, όμως με μέτρο. Πάλι θα εντυπωσιάσετε!

Υδροχόος
Νομίζω θα βάλετε τον εαυτό σας τιμωρία! Νιώθετε ζόρι τρελό από τους δικούς σας τους ανθρώπους, γιατί ενώ δίνετε και ξανά δίνετε είναι συνεχώς με μια κουβέντα στο στόμα και ανικανοποίητοι! Μήπως να παίρνατε τα βουνά;

Ιχθύες
Σας βάζουν τιμωρία σήμερα και σας αρέσει. Οι απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από εσάς είναι πάρα πολλές και αυτό δε σας αρέσει καθόλου! Πνίγεστε, όμως αν το σκεφτείτε αλλιώς, σας εμπιστεύονται και σας θεωρούν ικανούς!

magicfariel


THIS BLOG claims no credit for any images posted on this site unless otherwise noted. Images on this blog are copyright to its respectful owners. If there is an image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it appear on this site, please E-mail with a link to said image and it will be promptly removed.