Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Τα Ζώδια του Σαββάτου 23/01/2016, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Άργησε σήμερα το ξημέρωμα. Τόσα μαύρα σύννεφα πάνω στον ουρανό, πού να ξεπροβάλει το φως.. Χειμώνιασε, ήρθαν
τα κρύα, μου αρέσει γιατί θα ανάψω το τζάκι και θα χαλαρώσω, γράφοντας, ακούγοντας μουσική, παίζοντας με το σκύλο, ακόμα μπορεί να φλερτάρω με μια ύπαρξη έτσι για να ζεσταθώ ακόμα πιο πολύ..

Η Αφροδίτη σήμερα στον Αιγόκερω. Φέρνει μαζί της πολλά δώρα. Θέλει να τον εντυπωσιάσει. Γιατί ξέρει πόσο δύσκολος χαρακτήρας είναι. Δύσπιστος στον έρωτα πολύ.





Τύχη, αισιοδοξία, χαρά, ελπίδα και ευκαιρίες για αρκετούς.. Φέρνει όμως και τον έρωτα.. Έναν άλλον έρωτα, πολύ διαφορετικό.. 

Νομίζω θα φανεί η αλήθεια.. όποια και αν είναι αυτή..

φιλάκια..


Κριός
Τυχερή η μέρα σας σήμερα! Μπορεί και απρόβλεπτα ευχάριστη, αφού θα βρεθεί το κατάλληλο το άτομο μπροστά σας και θα σας δώσει πληροφορίες πολύ χρήσιμες για το μέλλον σας. Μια νέα δουλειά προκύπτει με πολύ καλύτερα χρήματα. Ψάξτε το πριν πάρετε την απόφαση να φύγετε από εκεί που είστε, γιατί όσο όμορφο και να είναι κάτι, δε παύει να είναι διαφορετικό! Από την άλλη μπορεί να δεχθείτε μια πρόταση για ένα ταξιδάκι ή ακόμα και γάμου! Τι λέει θα φάμε κουφέτα φέτος;

Ταύρος
Τα άστρα σήμερα μας τα λένε πολύ μαγικά και ονειρεμένα.. Θετική η μέρα σας, κρύβει ευκαιρίες που καιρό ψάχνατε είτε στον ερωτικό τομέα, είτε στον επαγγελματικό. Μια ψυχή θα έρθει σε επαφή μαζί σας, ένας άνθρωπος που θα σας αναστατώσει γλυκά και θα σας ξεσηκώσει! Μπορεί να προκύψει και μια νέα γνωριμία, αν αποφασίσετε να βγείτε λιγάκι από το καβούκι σας. Διώξτε την αρνητική ενέργεια από πάνω σας και ανοίξτε τις πόρτες και τα παράθυρα για να μπουκάρει η αισιοδοξία..

Δίδυμος
Πρέπει να γέμισε η τσέπη σας με φράγκα! Όχι πολλά, πάντως είστε πιο άνετοι, πιο χαμογελαστοί και γεμάτοι από αυτοπεποίθηση. Μπράβο, καιρός ήταν. Τα βρίσκετε με το ταίρι σας, ερωτοτροπείτε σήμερα, δίνεστε στον έρωτα και όλα μια χαρά. Τι ζαβολιά κάνατε; Πολύ χαρωπά τα βρίσκω τα πράγματα και φοβάμαι πως από πίσω κρύβεται κάτι σκοτεινό. Ευτυχώς τα άστρα μέχρι και τις 25 θα είναι με το μέρος σας και επιτέλους τα βρίσκετε με τον εαυτό σας! Έστω για λίγες ημέρες!

Καρκίνος
Ήρεμη η σημερινή μέρα για εσάς, δεν έχετε όρεξη να ασχοληθείτε με τίποτα και κατά πάσα πιθανότητα να αράξετε μέσα στο σπίτι για να ξεκουραστείτε. Μπορεί όμως να ακολουθήσετε τη παρέα και όπου σας βγάλει. Ανάλογα με τις διαθέσεις και με το τι έχετε καιρό να κάνετε.. Πάντως βελτιώνονται οι σχέσεις σας, είστε πιο γλυκοί και συνεργάσιμοι και θα σας πρότεινα να τους μαζέψετε τους φίλους σας στο σπίτι και να τους εντυπωσιάζατε με καμιά γκουρμετιά.. Κρύο έξω.. πού να τρέχετε;

Λέων
Μπα! Κάνετε και τέτοια; Ένας έρωτας προκύπτει μέσα σε ένα χώρο που κινείστε πολλές ώρες καθημερινά. Σήμερα έχει φλερτ. Πολύ φλερτ και θα ενδώσετε.. Φοβερό; Μπορεί να είναι στη δουλειά σας, μπορεί όμως και στο γυμναστήριο. Οπουδήποτε! Θα σας αρέσει πολύ, θα το απολαύσετε και δε ξέρω αν θα ενδώσετε, τουλάχιστον οι παντρεμένες οι ψυχές! Και κάπως έτσι τα άστρα δε ξεχωρίζουν νόμους και κανόνες, στέλνουν τις μαγικές τις προκλήσεις τους και όποιος τσιμπήσει. Το νους σας..

Παρθένος
Τι να σας πω και πώς να σας το πω.. Αστεράκια, καρδούλες, σοκολατάκια, νομίζω ήρθε νωρίς για σας ο Βαλεντίνος..!!! Πολύ ερωτική η μέρα σας, ρομαντική, αισθησιακή και γεμάτη από ευχάριστες εκπλήξεις! Τι Σάββατο είναι αυτό; Λέτε να κάνετε ατελείωτο έρωτα με το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι καιρό; Ένας άνθρωπος που ήδη γνωρίζετε, μπαίνει πολύ δυναμικά μέσα στη ζωή σας. Σας συναρπάζει και σας σαγηνεύει.. Πάντως η νύχτα θέλει έρωτα και πολύ πάθος.. Δώστα όλα σήμερα!!!

Ζυγός
Ευκαιρία σήμερα που έχει κρύο και παγωνιά, να αράξτε λίγο στο σπιτάκι σας, να δείτε τους ανθρώπους σας, να πείτε πέντε κουβέντες παραπάνω. Επικοινωνήστε με τους δικούς σας, σε βάθος και χαμογελάστε λιγάκι, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Φεύγει σιγά-σιγά ο ανάδρομος Ερμής και καθαρίζει το μυαλό από σκέψεις που σας είχαν στρεσάρει πολύ! Αφιερώστε χρόνο, για να καθαρίσετε το σπίτι σας, να μαγειρέψετε κάτι νόστιμο, να μυρίσει λίγο ζεστασιά.. Ξέρετε τι λέω..

Σκορπιός
Έχετε όνειρα εσείς, όνειρα που κανείς δε ξέρει! Κάποιες κινήσεις που κάνατε στο παρελθόν, ή πριν λίγες ημέρες, βρίσκουν ανταπόκριση. Επαγγελματικά τα βάσανά σας, δεν έχει σημασία αν σήμερα είναι Σάββατο, για σας κάθε μέρα κρύβει μια ευκαιρία. Κάποιος θα σας προτείνει κάτι πολύ διαφορετικό και ίσως να ακολουθήσετε. Τα άστρα λένε πως θα ταξιδέψετε. Θα γνωρίσετε κόσμο. Πως αλλάζει η ζωή σας προς το καλύτερο! Για αυτό χαμογελάστε και να είστε αισιόδοξοι!

Τοξότης
Δε μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται αυτό με εσάς. Από τη μια δεν έχετε δεκάρα τσακιστή, αφού είστε πολύ σπάταλοι τον καιρό αυτό και από την άλλη ως δια μαγείας κάτι έρχεται και γεμίζει ξανά το πορτοφόλι. Να μας πείτε τι ξόρκια κάνετε τη νύχτα, να τα κάνουμε και εμείς.. Να είστε μαζεμένοι και συγκρατημένοι γιατί αυτό δε θα συμβαίνει για πάντα.. Σήμερα να μείνετε μέσα, να φωνάξετε τα φιλαράκια σας να αράξετε οικονομικά. Άλλωστε έξω έχει κρύο! Τζακάκι και κρασάκι.. άντε κανά φιλάκι..

Αιγόκερως
Τα μάθατε τα νέα; Από σήμερα η Θεά Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Εκείνη δεν ήθελε να έρθει, αλλά δεν είχε και άλλη επιλογή.. Εσείς όμως θα νιώσετε έτσι λίγο διαφορετικοί. Πιο αισθησιακοί ας πούμε.. Να ξέρετε πως για ένα μήνα περίπου, θα έχει έρωτα πολύ, ορεξούλες παιχνιδάκια και χαδάκια.. Όσο και αν αντισταθείτε λόγω χαρακτήρα, πάλι θα πέσετε στα μαγικά φίλτρα της Θεάς! Και κάπως έτσι ξεκινάει ένας μαγικός ερωτικός κύκλος για εσάς.. Απολαύστε τον!

Υδροχόος
Μια πολύ ωραία μέρα για να πάτε στο ψυχολόγο σας! Έχετε ανάγκη να μιλήσετε, να εκφραστείτε ελεύθερα, να βγάλετε τα εσώψυχά σας. Και επειδή αυτό εσείς το θεωρείτε αδυναμία χαρακτήρα, σας προτείνω να πάτε σε έναν γιατρό που έχει δώσει και όρκο! Μια χαρά είστε, ξέρετε τι θέλετε από τη ζωή σας, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ηρεμίσετε. Ένας φίλος, ένας άνθρωπος που σας αγαπά πολύ, είναι το καλύτερο φάρμακο.. Εκεί να στρέψετε τη προσοχή σας, εκεί να μιλήσετε..

Ιχθύες
Μια πολύ καλή ημέρα για να κάνετε δημόσιες σχέσεις. Να βγείτε έξω, είτε κρυώνετε, είτε όχι, να ντυθείτε καλά και να πάτε όπου σας προσκαλέσουν. Μια νέα γνωριμία προκύπτει, μπορεί να είναι ερωτική, μπορεί όμως και επαγγελματική. Ότι και να είναι, να δείξετε ενδιαφέρον αληθινό, γιατί μπορεί να κρύβεται μια ευκαιρία που θα είναι όλη δική σας. Δείξτε επιτέλους το καλό σας το χαρακτήρα και ξεπεράστε τις εμμονές σας! Γιατί η φαντασία σας χρυσά μου καλπάζει..

magicfariel


THIS BLOG claims no credit for any images posted on this site unless otherwise noted. Images on this blog are copyright to its respectful owners. If there is an image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it appear on this site, please E-mail with a link to said image and it will be promptly removed.