Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 15/01/2016, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους Παρασκευή, αγωνιώ για την ώρα που
θα μπω στο σπίτι, θα αράξω στο καναπέ και θα λιώσω γενικά στον ύπνο! Όπου βρεθώ και όπου σταθώ θα κλείνω τα βλέφαρα, γιατί σε λίγο δε θα βλέπω μπροστά μου από τη κούραση! Φοβερές μέρες διανύουμε! Τι να πω..

Πόσο δύσκολες που είναι οι σχέσεις των ανθρώπων. Το λέω και το ξανά λέω, προσπαθώ να πείσω και τον εαυτό μου, μπας και γίνω καλύτερος άνθρωπος, αλλά θέλει δουλειά πολύ! 


Άνθρωποι που αγαπάμε και εκτιμάμε μας πληγώνουν και μας απογοητεύουν. Άνθρωποι που τους θαυμάζουμε, για τις ιδέες τους, τα όνειρά τους, τις φιλοδοξίες τους, που γίνονται το πρότυπό μας, έρχεται μια ωραία μέρα και μας πετούν στην απέξω, γιατί θα προτιμήσουν το πολυτάλαντο, εκείνον που ίσως τελικά έχει περισσότερα να προσφέρει. Συμφέρον και πάλι συμφέρον.

Και ρωτώ.. Γιατί; Οι δικές μου οι προθέσεις είναι αθώες. Το ένιωσα, στο έδειξα. Τι θες τώρα κύριος; 

Σχέσεις, ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, πρέπει να βασίζονται στην αγάπη και στην ειλικρίνεια. Δε βρίσκω άλλους λόγους. Και όμως οι περισσότερες στηρίζονται στο συμφέρον. Τι έχεις να μου δώσεις, για να σου δώσω πάλι πίσω.

Μπορεί εσύ να μη με αγαπάς άλλο πια! Να μου το πεις, να το μάθω. Δε χρειάζεται να περάσουμε μέσω Λαμίας, για να υποψιαστώ τα συναισθήματά σου. Δε με λυπάσαι καθόλου; Και κάπως έτσι.. θα μπορούσα να παραλογιστώ με χιλιάδες ζητήματα, όμως δεν έχω άλλο χρόνο.. Μας τελείωσε και αυτό!

φιλάκια


Κριός
Κάτι το μαγικό θα κάνετε σήμερα στη δουλειά και τους αφήσετε όλους με το στόμα ανοιχτό. Σίγουρα θα σας θαυμάσουν, τη καλή τη κουβέντα θα την ακούσετε, για αυτό φροντίστε να είστε και όμορφα ντυμένοι, γιατί πολλά μάτια θα σας δουν.. Να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και για το πόσο ικανοί είστε!

Ταύρος
Κρατηθείτε γερά στη θέση σας, γιατί ένας έρωτας από τα παλιά επιστρέφει. Δε ξέρω με πιο τρόπο, πάντως ή θα τον συναντήσετε τυχαία στο δρόμο, ή θα σας πάρει τηλέφωνο, ή μπορεί και να έρθει εκείνο το μηνυματάκι και να πάθετε το ευχάριστο εγκεφαλικό από το πουθενά!

Δίδυμος
Με τίποτα δεν ικανοποιείστε! Τα θέλετε όλα δικά σας και πάλι θα προκαλέσετε εντάσεις μέσα στο σπίτι. Ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν όμως θα βρείτε τον τρόπο πάλι να μπουρδουκλώσετε τη κατάσταση και να τη βγάλετε λάδι. Ντροπή σας.. χα χα !

Καρκίνος
Σήμερα θα βρείτε τον τρόπο να λύσετε μια παρεξήγηση με έναν άνθρωπο που μέρες τώρα έχετε ψυχραθεί για διάφορες αιτίες. Είστε πιο ήρεμοι, πιο κατασταλαγμένοι και θα έρθουν οι σωστές οι λέξεις στο στόμα σας και θα κάνετε τα μαγικά σας. Χαμογελάστε είναι μια πολύ όμορφη μέρα για εσάς..

Λέων
Κάποιος θα εμφανιστεί από τα παλιά και θα σας προτείνει μια νέα δουλειά. Δε ξέρω σε τι φάση βρίσκεστε, πάντως αν ψάχνεστε, να δώσετε ιδιαίτερη σημασία γιατί μπορεί ο καλός ο άγγελος να σας τον έστειλε. Ευκαιρίες προκύπτουν για όλους σήμερα για αυτό ανοίξτε τα ματάκια σας και αρπάξτε ότι σας ανήκει!

Παρθένος
Λοιπόν σοβαρευτείτε λιγάκι γιατί δε το έχετε με το ερωτικό το στοιχείο και παίζει να τα κάνετε πάλι μαντάρα. Κάποιος από το παρελθόν εμφανίζεται. Επιμένουν τα άστρα σε αυτό και ναι είναι άκρως ανησυχητικό γιατί δε θα φύγει και τόσο εύκολα. Καλό είναι να, αποφύγετε κάθε επαφή γιατί δε βρίσκω το λόγο να περάσετε πάλι τα ίδια.

Ζυγός
Πω πω αγάπη που θα λάβετε σήμερα.. Φανταστική μέρα σας ξημέρωσε γιατί όλως τυχαίως οι δικοί σας οι άνθρωποι, είτε φίλοι είναι, είτε συνεργάτες, είτε ο σύντροφός σας, θα σας μιλήσουν τόσο γλυκά και όμορφα, μπορεί να σας προσφέρουν και δώρα, που θα συγκλονιστείτε. Μην είστε καχύποπτοι.. Συμβαίνουν και αυτά..

Σκορπιός
Κάτι έχετε στο μυαλό σας. Μια σκέψη δαιμόνια μπορώ να πω, αφού παίζει να πιάσετε πολύ κόσμο στον ύπνο. Αγαπημένο σας παιχνίδι αυτό! Πάντως κάποιο εμπόδιο έφυγε, ως δια μαγείας και θα το εκμεταλλευτείτε αυτό μέχρι να γίνει δικό σας το οτιδήποτε. Περισσότερο επαγγελματικό το βρίσκω παρά ερωτικό.

Τοξότης
Καλά πολύ τρελή η σημερινή ημέρα για εσάς. Ξαφνικά κάποιος από τα παλιά θα σας θυμηθεί και θα σας ζητήσει μια χάρη. Μόνο που το άτομο αυτό έχει εκκρεμότητες μαζί σας από το παρελθόν και αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για να τις κλείσετε. Μπορεί να πάρετε και λεφτά από το πουθενά.. Να τα πιείτε σε ρακόμελα.. χα χα!

Αιγόκερως
Κάπου θέλετε να πάτε καιρό τώρα. Σε ένα μαγαζί, σε ένα μέρος που ή δε καθόταν η επίσκεψη ή το δρομολόγιο ήταν πολύ αντίθετο. Δε ξέρω πως θα γίνει αυτό. Κάτι θα σας τραβήξει εκεί πέρα, μια μαγική και ανεξήγητη δύναμη και μπορεί να κάνετε και τη συνάντηση του αιώνα.. Σας προκαλεί το σύμπαν. Ανταποδώστε!

Υδροχόος
Όλο στις δουλειές είναι το μυαλό σας. Είστε άρρωστοι ένα πράγμα και δεν υπάρχει σωτηρία καμιά. Θέλετε τόσο πολύ απεγνωσμένα να προχωρήσετε, που θα δεχθείτε να συνεργαστείτε με κάποιον που παλιά ούτε καν το σκεφτόσασταν. Το ζήτημα δεν είναι το χρήμα αυτή τη φορά, όσο το να ικανοποιήσετε το εγώ σας!

Ιχθύες
Λοιπόν σήμερα θα χαμογελάσετε! Κάποιος από τα παλιά εμφανίζεται και έχει να σας προτείνει κάτι το μοναδικό! Θα χαρείτε, γιατί θα σας αρέσει πολύ η ιδέα και με αυτό τον τρόπο πάλι θα βρεθείτε μερικά βήματα μπροστά! Κάθε εμπόδιο για καλό αυτό να το σκέφτεστε συνέχεια και φυσικά μετά τις 25 να προχωρήσετε σε νέα επαγγελματικά σχέδια. Με ανάδρομο Ερμή πού πάτε;

magicfariel


THIS BLOG claims no credit for any images posted on this site unless otherwise noted. Images on this blog are copyright to its respectful owners. If there is an image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it appear on this site, please E-mail with a link to said image and it will be promptly removed.