Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Κριαράκια, αποφασίστε Καριέρα ή Γάμος μέσα στο 2016; by F’Ariel

Το 2016 είναι μια χρονιά που θα στρέψετε όλη σας τη προσοχή σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Νέοι στόχοι μπαίνουν,
νέες προτάσεις προκύπτουν και γίνεστε ιδιαίτερα δημιουργικοί. Ο δρόμος δε θα είναι στρωμένος από ροδοπέταλα, όμως οι πλανήτες και το σύμπαν όλο θα σας βοηθήσουν ως δια μαγείας για να φτάσετε σε ένα ευχάριστο τέλος!




Ο Άρης είναι ο πλανήτης που θα καθορίσει τη δυναμικότητά σας και τα ψυχολογικά σας φυσικά. Αλλιώς τα υπολογίζετε και αλλιώς θα έρθουν γιατί ο Ποσειδώνας σας προσφέρει σκέψεις, ιδανικές και ονειρεμένες και ο Ουρανός έρχεται και το γκρεμίζει όλο αυτό με το πιο απρόβλεπτο τρόπο. Θα πρέπει λοιπόν να είστε αντικειμενικοί και να πατάτε και με τα δυο σας τα πόδια στη γη και πάνω από όλα να έχετε υπομονή, γιατί τότε θα βγείτε νικητές!
Το σύμπαν για όλο το 2016, θα φωνάζει να οργανωθείτε οικονομικά, να μη κάνετε σπατάλες και θα σας βάλει σε μια διαδικασία τύπου.. «και με τα λίγα καλά περνάμε..»

Ο Έρωτας θα υπάρξει σε δεύτερο βαθμό και θα είναι και αυτός απρόβλεπτος πολύ! Αλλού αγαπάτε, αλλού όμως μπορεί να δώσετε εκείνους τους όρκους.. Ερωτοτροπείτε έντονα με Λιοντάρια και Υδροχόους! Γοητεύεστε όμως από τους Δίδυμους και τους Τοξότες!

Και για να γίνω και λίγο πιο συγκεκριμένη.. ας κινηθώ πιο μαγικά..

Κριός με ωροσκόπο

Κριό
Η προσοχή σας στραμμένη εξολοκλήρου στα επαγγελματικά σας ζητήματα! Δε σας νοιάζει τίποτα άλλο! Η καριέρα πάνω από όλα!

Ταύρο
Αλλιώς τα υπολογίζετε και αλλιώς θα έρθουν. Δίνετε βάση στις σχέσεις σας με τους άλλους και γίνεστε πολυμήχανοι. Ασχολείστε με πολλά!

Δίδυμο
Γίνεστε πιο δημιουργικοί και μοιράζετε το χρόνο σας σωστά. Και δουλειά και σπίτι. Υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσετε άμεσα. Τα σημάδια αυτά θα δείχνουν!

Καρκίνο
Νομίζω παντρεύεστε! Αλλάζετε τρόπο ζωής, σπίτι και γειτονιά και ανοίγετε τα δικά σας τα φτερά! Καιρός ήταν, δε λέτε; Φτιάχνετε τη δική σας οικογένεια.

Λέων
Θέλετε περισσότερα χρήματα κα πιο πολλές ανέσεις στη καθημερινότητά σας! Θα κάνετε τα πάντα για να το πετύχετε αυτό και θα το απολαύσετε, να είστε σίγουροι!

Παρθένο
Δίνετε έμφαση στις δημόσιες σχέσεις. Θα θελήσετε απεγνωσμένα να έρθετε πιο κοντά στους δικούς σας τους ανθρώπους. Αν είστε γλυκοί και προσιτοί, θα λάβετε πίσω πολύ αγάπη..

Ζυγό
Από τη μια ένας κακός χαμός από την άλλη μπορεί να έρθει ένα παιδί και να φτιάξουν όλα! Μη περιμένετε από τους άλλους τίποτα και στηριχτείτε στα πόδια σας!

Σκορπιό
Εσείς μπορεί να θέλετε να αφοσιωθείτε στον έρωτα όμως το οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δε θα σας αφήσουν και τόσο. Πρώτα μπαίνει το χρήμα στη ζωή σας και μετά όλα τα άλλα!

Τοξότη
Ανοίγετε τους ορίζοντές σας. Κάνετε νέες γνωριμίες, χρήσιμες πολύ και για τον έρωτα και για μια νέα δουλειά. Βάλτε στόχο και ασχοληθείτε και μετά το καλοκαίρι θα δείτε τα σημάδια.

Αιγόκερω
Τα λεφτά. Το θέμα σας! Θα συμβούν διάφορα που θα σας ξεβολέψουν, όμως θα τα αντιμετωπίσετε μια χαρά. Ψυχολογικά θα γίνετε ένα ράκος πολλές φορές, όμως θα ανταπεξέλθετε.

Υδροχόο
Καμία σωτηρία! Δύσκολος συνδυασμός, δύσκολη και η χρονιά! Απρόβλεπτα γεγονότα προκύπτουν, μπορεί να τα προκαλέσετε οι ίδιοι. Ένα τοπίο πολύ σκοτεινό σε όλα τα επίπεδα. Ψάχνετε το δίκιο σας και δε το βρίσκετε!

Ιχθύ
Παρασύρεστε από το ρομαντικό πνεύμα του Ιχθύ και αλλάζετε τη ζωή σας ριζικά. Αποφάσεις παίρνετε που έχουν να κάνουν με ζητήματα καρδιάς.

magicfariel


THIS BLOG claims no credit for any images posted on this site unless otherwise noted. Images on this blog are copyright to its respectful owners. If there is an image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it appear on this site, please E-mail with a link to said image and it will be promptly removed.