Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 02/01/2016, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ όμορφη μέρα ξημέρωσε για όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα αν το σύμπαν κάποιους
τους έχει βάλει στο μάτι από νωρίς το πρωί.

Που λέτε σήμερα κάνει επίσκεψη ο Ερμής στον Υδροχόο. Ωραία συνάντηση, που δυστυχώς θα κρατήσει για μερικές ημέρες.. Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, σήμερα είναι η μέρα σας! Θα είστε πιο επικοινωνιακοί από ποτέ, θα βγείτε έξω να δείτε κόσμο, θα εντυπωσιάσετε με τους καλούς σας τρόπους και ναι αυτούς που θέλετε να γοητέψετε θα τους κάνετε χώμα.. Όλοι για πάρτη σας!
Καλές δημόσιες σχέσεις, είναι η γνώμη μου, για να πετύχετε το σκοπό σας, κυρίως αν σας απασχολούν επαγγελματικά θέματα.




Καρκίνοι και Σκορπιοί, δε σας βλέπω και στα πολύ καλά σας.. Επικίνδυνες οι διαθέσεις σας και πολύ επαναστατικές! Το νου σας..

Καλά να περάσετε.. φιλάκια..


Κριός
Ότι δε κάνατε τις προηγούμενες ημέρες θα το κάνετε σήμερα! Με κέφια και χαμόγελα ξυπνάτε, ορεξάτοι πολύ για να πάρετε ακόμα και τα βουνά. Η επιθυμία σας θα είναι να είστε όλοι μαζί, με τους φίλους σας, το σύντροφό σας, την οικογένειά σας, να πάτε κάπου, είτε μια μακρινή βόλτα, είτε σε ένα εστιατόριο, ή απόψε έχει έξοδο! Απολαύστε την ημέρα σας, σαν να μην υπάρχει αύριο!

Ταύρος
Το μυαλό σας είναι συνέχεια στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Έχει μπει κάτι στο μυαλό σας και θέλετε να πετύχετε το στόχο σας, απεγνωσμένα. Σήμερα λοιπόν, είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείτε, για να επικοινωνήσετε, για να πείτε αυτά που νιώθετε και πώς βλέπετε τα πράγματα! Θα σας δώσουν τη σημασία που αποζητάτε και θα νιώσετε μεγάλη χαρά και ανακούφιση!

Δίδυμος
Η αλήθεια είναι πως τις ημέρες αυτές είστε μια από εδώ και μια από εκεί, το σπίτι σας έχει ξεχάσει, όπως και το κρεβατάκι σας. Βέβαια δε σας νοιάζει και τόσο αυτό, αφού σας αρέσει να είστε συνεχώς με κόσμο, με τους φίλους σας και όχι μόνο. Νέες γνωριμίες προκύπτουν, που έχουν αυτό το κάτι παραπάνω που αποζητάτε είτε από συναισθηματικής άποψης, είτε από επαγγελματικής. Δραστηριοποιηθείτε υπέρ σας!

Καρκίνος
Ξυπνάτε με πολύ διαφορετική διάθεση, αυτό είναι το σίγουρο. Ευτυχώς που είστε μια χαρά, βέβαια δε ξέρω κατά πόσο θα είναι και οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας. Το όχι θα το κάνετε καραμέλα σήμερα, πάνε οι γλύκες και οι τσαχπινιές, ή θα ικανοποιηθείτε και εσείς από τις πράξεις των άλλων, ή κανένας: Πω πω.. Θα εκφραστείτε ελεύθερα, μια μικρή επανάσταση θα τη κάνετε και ότι προκύψει..

Λέων
Αγαπητά μου πλασματάκια, το νου σας! Μέρα πολύ όμορφη για εσάς, όμως πριν ξεκινήσετε να κάνετε ότι έχετε στο μυαλό σας, μιλήστε! Με το σύντροφό σας, με την οικογένειά σας, με οποιονδήποτε που μπορεί να συμμετάσχει σε αυτό. Μη κάνετε του κεφαλιού σας και μην έχετε ιδέες τύπου κανείς δε θα ενοχληθεί ή δε θα σας πάρει χαμπάρι. Ή ξεκαθαρίστε τη θέση σας ή συνεργαστείτε.. Αλλιώς παντόφλα!

Παρθένος
Καλέ τι πάθατε; Σάββατο σήμερα.. μη μπερδεύετε τις μέρες. Το μυαλό σας πάλι σε επαγγελματικά θέματα στριφογυρίζει και θα είστε ανήσυχοι πολύ. Μήπως σκέφτεστε να κάνετε κάτι το διαφορετικό; Έτσι για να βγάλετε παραπάνω χρήματα; Μήπως σας έκαναν μια πρόταση και μας το κρύβετε; Πάντως η μέρα μπορεί να κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.. που θα αφορούν το μέλλον και το συμφέρον σας!

Ζυγός
Θα αποφασίσετε που λέτε, να βγείτε από το καβούκι σας και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Πολύ στην ανανέωση το έχετε ρίξει και από τη μια είναι πολύ καλό αφού σας χαροποιούν τέτοια γεγονότα, από την άλλη μήπως νιώθετε μια μοναξιά παράξενη; Ότι και να είναι, βγείτε έξω απόψε, ακόμα και με διαφορετική παρέα, άτομα που δε γνωρίζετε και τόσο, θα σας κάνει καλό. Και να είστε ο εαυτός σας πάνω από όλα!

Σκορπιός
Πώς να σας το πω.. Δεν έχετε και πολύ τα κέφια σας, μαύρα σύννεφα στον ουρανό, μαύρα και στη ψυχή σας και θα είστε μέσα στη γκρίνια όλη μέρα! Το τι θα πει το στοματάκι σας δε λέγεται, το νου σας, γιατί πληγώνετε τους ανθρώπους που σας αγαπούν.. Παρόλα αυτά δε θα αφήσετε τίποτα να πέσει κάτω, όλα πρέπει να φτιάξουν σήμερα και τρεχάτε ποδαράκια μου.. Μπουχός το Christmas spirit!

Τοξότης
Παιχνιδιάρικη η διάθεσή σας και άκρως σκανδαλιάρικη. Έτσι είναι όταν η Θεά Αφροδίτη κάνει επίσκεψη στο ζώδιο. Μέχρι και τις 22/01 ότι κάνετε, για αυτό να αφεθείτε στη μαγεία της και ότι προκύψει. Δε θα αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει το κέφι. Αρκετά με τα οικογενειακά σούρτα-φέρτα, σήμερα έχετε δικό σας πρόγραμμα. Θετική η ημέρα σας και αισιόδοξη πολύ. Απολαύστε την!

Αιγόκερως
Με το χέρι στη τσέπη όλες τις ημέρες αυτές, θα κάνετε και μια ενημέρωση υπολοίπου και θα το πάθετε το εγκεφαλικό! Ναι, είναι ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει αλλά έχετε ξεφύγει εντελώς οικονομικά, έχετε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια αλλά δε πειράζει. Αν περάσατε όμορφα δεν υπάρχει λόγος τώρα να σκούζετε! Νομίζω βρίσκεστε ακόμα στη νιρβάνα του μελομακάρονου. Γιατί έρχονται μπουρίνια.. σας το λέω!

Υδροχόος
Επιτέλους θα ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας. Σήμερα ο Ερμής στο ζώδιό σας! Τέλειο το βρίσκω, αφού όλως τυχαίως θα γίνετε πολύ επικοινωνιακοί, μπορεί να πάρετε τηλέφωνο ανθρώπους που έχετε καιρό να μιλήσετε, να βγείτε έξω να πάτε σε μέρη που δε συνηθίζετε, γενικώς, θα προβάλετε τον εαυτό σας με το καλύτερο τον τρόπο. Το μυστικό είναι καλές δημόσιες σχέσεις.

Ιχθύες
Αρκετοί δεν έχετε καθόλου τα κέφια σας σήμερα. Εκνευρισμένοι πολύ, για θέματα δουλειάς. Από νωρίς το πρωί μες στο άγχος, γιατί κάτι συνέβη, κάτι μάθατε, κάτι ξεχάσατε να κάνετε, σκέψεις βασανιστικές μέσα στο μυαλό σας, που δε θα σας αφήσουν σε ησυχία. Εννοείται να περιμένετε γκρίνιες από το σύντροφό σας, ή κάποιο φίλο, εννοείται πως θα έχετε άδικο, για αυτό ψυχραιμία..

magicfariel@gmail.com