Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 04/01/2016, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι μέρα μας ξημέρωσε; Ειλικρινά απορώ! Η αρνητική ενέργεια που υπάρχει στο σύμπαν, θα είναι πολύ έντονη
σήμερα σχεδόν σε όλους. Η επικοινωνία χάνετε όσο περνάει η ώρα και πολλές συγκρούσεις μπορεί να προκύψουν από το πουθενά! Προεόρτια του ανάδρομου Ερμή λέω εγώ, για αυτό καλό είναι να είμαστε πολύ προσεκτικοί στα πάντα.


Χωρίς να θέλω να το γρουσουζέψω φυσικά, όσοι πιάσετε το τιμόνι σήμερα, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί η χαλαρότητα των ημερών και το σημερινό ξαφνικό μπουρίνι, μπορεί να είναι η αιτία ενός ατυχήματος. Το νου σας.. Το νου μας!

Αποφύγετε τα κουτσομπολιά, τις κακοπροαίρετες τις συζητήσεις, οτιδήποτε μπορεί να φουντώσει αυτή την αρνητική ενέργεια ακόμα και αν σας προκαλέσουν. Καλύτερα να αναβάλετε συζητήσεις ή συναντήσεις, γιατί φουντώνουν πολύ τα αίματα και από το πουθενά να προκύψουν παρεξηγήσεις και τσακωμοί!

Κατά τα άλλα να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα.. χα χα !

φιλάκια..


Κριός
Να περιμένετε σήμερα να ακούσετε τη μπηχτή του αιώνα! Δε νομίζω να είναι καθόλου καλοπροαίρετη, αφού θα νευριάσετε και θα καταλάβετε τις προθέσεις των άλλων και δε θα σας αρέσει καθόλου! Πριν εξοργιστείτε, ακούστε όλο το story και μετά θα καταλάβετε τι εννοεί ο ποιητής..

Ταύρος
Παράξενη η μέρα σας πολύ! Κάτι θα γίνει που θα σας ενοχλήσει και κατά πάσα πιθανότητα να ανοίξετε το στοματάκι σας και να δηλητηριάσετε το σύμπαν όλο! Μέρα που θα καβγαδίσετε, θα τσαλακωθείτε γενικώς και θα αφήσετε τις χειρότερες τις εντυπώσεις. Αποφύγετε τέτοιες αντιδράσεις, θα χάσετε το δίκιο σας!

Δίδυμος
Σχέδια έχετε κάνει αρκετά, όμως σήμερα να περιμένετε εμπόδια από παντού ή μια στασιμότητα! Θα χαλαστείτε, όμως δημιουργήστε εναλλακτικές γιατί πάντα υπάρχει ένας λόγος για ότι συμβαίνει. Ο στόχος είναι στόχος για αυτό με το δαιμόνιο το μυαλό σας μπορείτε να πλησιάσετε ίσως και από ένα εντελώς διαφορετικό μονοπάτι!

Καρκίνος
Μέρα πολύ ευχάριστη για εσάς, αφού θα κάνετε ότι ακριβώς σας αρέσει. Μπορεί δηλαδή να μπείτε μέσα σε ένα χώρο αισθητικής και να κάνετε τα πάντα. Το σώμα σας, τα μαλλιά σας, τα νύχια σας, θα βγείτε αγνώριστοι από εκεί μέσα! Από την άλλη η πιθανότητα να φτιάξετε ένα ωραίο γεύμα για τους φίλους σας παίζει. Και εκεί εντυπωσιάζετε το ίδιο!

Λέων
Καλά μη περιμένετε να χαμογελάσετε τις ημέρες αυτές και τόσο, γιατί από σήμερα η μπάνκα είναι άδεια! Πάνε τα λεφτουδάκια σας, τα χαλάσετε από εδώ και εκεί και μια από τα ίδια. Περάσατε καλά; Μη μετανιώνετε, αφού αυτά συμβαίνουν κάθε χρόνο! Τα βάζετε με τον εαυτό σας και αναπολείτε εποχές που το χρήμα έρεε άφθονο.. Κακό στον εαυτό σας θα κάνετε..

Παρθένος
Πολύ μπερδεμένη η ημέρα σας, σε σημείο χαοτικό. Πριν ανοίξετε το στοματάκι σας, σκεφτείτε το καλά.. Άλλα θα λέτε, άλλα θα εννοείτε, άλλα θα καταλαβαίνουν! Μη μιλάτε στο κινητό την ώρα της οδήγησης, παίζει πολύ να στουκάρετε.. ξανά! Έλεος το συνεργείο σας λατρεύει.. Προσοχή σε αυτά που γράφετε.. Γενικώς συγκεντρωθείτε!

Ζυγός
Εντάξει θα σας δώσουν το πράσινο το φως για να ζητήσετε διάφορα πράγματα για τον εαυτό σας, αυτό όμως δε σημαίνει πως εσείς πρέπει να ζητήσετε λαγούς με πετραχήλια. Σας κόβω τη φόρα, γιατί ξεχνιέστε πολλές φορές και μετά σας παρεξηγούν και αναρωτιέστε τι έγινε; Να είστε μετρημένοι, κρατήστε χαμηλό προφίλ και λειτουργήστε με τη λογική και όχι τη φαντασία σας!

Σκορπιός
Από κέφια μπα.. δεν έχετε και τόσα. Βασανίζεστε πολύ! Και κάπως έτσι θα ξεκινήσετε να συζητάτε από εδώ και από εκεί αυτά που σκέφτεστε, δε θα συμφωνήσει κανείς μαζί σας και θα γίνει ο χαμός! Δε δέχεστε και εύκολα τις απόψεις των άλλων. Μη μιλάτε στο τηλέφωνο την ώρα που οδηγείτε, μη τσακώνεστε με το συνοδηγό ας πούμε.. μπορεί και εσείς να στουκάρετε! Το νου σας!

Τοξότης
Τι να σας πω.. δεν έχετε όρεξη για τίποτα! Πρέπει να τη βρείτε όμως, γιατί το από αύριο δε παίζει με τίποτα! Οργανωθείτε σήμερα, όσο μπορείτε καλύτερα, το έχετε δε το έχετε, γιατί με τον ανάδρομο που έρχεται, θα βρεθείτε σε μια πολύ χαοτική κατάσταση με πολλά νεύρα! Κάντε τη καρδιά σας πέτρα και προετοιμαστείτε πριν ξεσπάσει η μπόρα! Οχυρωθείτε καλύτερα!

Αιγόκερως
Ζόρικη η μέρα σας, γιατί ξαφνικά θα σας ζορίσουν με διάφορα, που δε θα σας αρέσουν καθόλου. Μπορεί να σας ζητηθεί η γνώμη σας πάνω σε ζητήματα που εσείς ουσιαστικά διαφωνείτε και κάπως έτσι μπορεί να ξεκινήσετε μια κόντρα άνευ προηγουμένου! Νομίζω θα τους συγκλονίσετε πάλι, θα ανάψετε φωτιές, αλλά ας πρόσεχαν σωστά;

Υδροχόος
Πω πω το στοματάκι σας σήμερα θα στάζει δηλητήριο! Παναγίτσα μου σώσε, για τόσο πολύ και να το ξέρετε πως θα δημιουργήσετε εντάσεις, παρεξηγήσεις, τσακωμούς και πάλι θα σας μισήσουν! Κατά πάσα πιθανότητα να έχετε δίκιο που θα εξοργιστείτε και θα ξεσπάσετε κάπως έτσι, αλλά ο τρόπος σας θα είναι ο χειρότερος όλων των εποχών! Μήπως να εξαφανιστείτε καλύτερα για καμιά δεκαριά μέρες.. ;;;

Ιχθύες
Έχετε παρασυρθεί από το κλίμα το γιορτινό και έχετε γίνει υπερβολικά εκφραστικοί και ανοίγετε τα εσώψυχά σας σε ανθρώπους που δε γνωρίζετε και τόσο ή που δεν έχουν τις καλές τις προθέσεις τις δικές σας. Μην είστε τόσο ρομαντικοί σε εποχές που ο ένας τρώει τον άλλον. Κάντε έρωτα καλύτερα εκεί επιτρέπονται όλα!

magicfariel