Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 29/01/2016, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους άλλη μια εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, μπας και ηρεμίσουμε λιγάκι, γιατί πραγματικά αγώνας δρόμου! Πού θα φτάσουμε δε ξέρω.. Τις μέρες αυτές μια
φιλενάδα μου, βασανίζεται πολύ ερωτικά.





Συζήτηση στη συζήτηση, το πόρισμα είναι ένα! Τους άντρες τους πάτησε το τρένο! Εντάξει στη ζωή αυτή δεν έρχονται όλα όπως τα θέλουμε, όμως όσο πιο δύσκολο και ακατόρθωτο είναι κάτι, άλλο τόσο το ποθούμε, πωρωνόμαστε, το διεκδικούμε και ο στόχος είναι ένας. Εσύ και εγώ! Να αυτό το together.. for ever!
Προσωπικά με πνίγουν κάτι τέτοιες αμπελοσοφίες αλλά τι να κάνουμε τώρα;

Εμείς οι γυναίκες όταν ποθούμε έναν άντρα, τρελαινόμαστε! Μας κυριεύει η σκέψη του, το χαμόγελό του, τα μάτια του, η οσμή του, τα λόγια του, τα πάντα όλα. Χαζογκόμενες σου λέει ο άλλος.. Ερωτευμένες απαντώ εγώ!

Οι άντρες όμως δε τα πηγαίνουν και πολύ καλά με τους συναισθηματισμούς τους έντονους! Ερωτεύονται και το κρατάνε για τον εαυτό τους! Φοβούνται μην εκφραστούν λίγο παραπάνω και χάσουν τη γοητεία τους, το αντριλίκι.. Κράζω.. αλλά θαυμάζω.. χα χα! Υπάρχει πιο ωραίο πλάσμα από τον άντρα;; Τον αρσενικό, τον βαρβατίλ.. ;;;; Σας πειράζω πρωί-πρωί.. και μου αρέσει πολύ..

Και κάπως έτσι άντε να βγάλουμε άκρη. Εκείνη σφόδρα ερωτευμένη, εκείνος τσιμπημένος μαζί της, όμως υπάρχει ένα εμπόδιο! Μια άλλη ψυχή! Και τι κάνουμε εδώ πέρα; Βράστα Χαράλαμπε..

Εκείνη θα έλεγε την αλήθεια, εκείνος τη φοβάται την αλήθεια..

Ένας έρωτας γεννιέται ή πεθαίνει; Ιδού η απορία!

φιλάκια..

Κριός
Με μουτράκια ξεκινάει η μέρα σας και κάπως έτσι θα είστε τσαντισμένοι για πολλές ώρες ακόμα.. Όλα θέλουν το χρόνο τους και εσείς βιάζεστε και πάλι δουλειά δε θα κάνετε και θα τρελαθείτε κανονικά! Υπομονή βρε.. τι πάθατε; Γιατί είστε τόσο ανήσυχοι; Παρασκευή σήμερα, βάσανα τέλος! Από βδομάδα πάλι!

Ταύρος
Κάτι θα συμβεί σήμερα πολύ ευχάριστο και παίζει να αλλάξει και η ζωή σας ριζικά! Τρομάζω να πω την αλήθεια, γιατί δε μας αρέσουν και τόσο τα ξαφνικά και τα απροσδόκητα αλλά αν είναι να μπει χαρά στη ζωή των Ταύρων, τι να λέμε τώρα!!!! Μέρες το σύμπαν φωνάζει για μια μεγάλη χαρά! Πού είναι ερωτώ;;;

Δίδυμος
Αν έχετε ένα επαγγελματικό ραντεβού σήμερα, ντυθείτε ωραία και να πάτε. Λάμπετε ολόκληροι, αισιόδοξοι πολύ, σίγουρα θα γοητέψετε τους πάντες και δε νομίζω να σας χαλάσουν και το χατίρι. Οτιδήποτε θελήσετε να το ζητήσετε ακόμα και από τους φίλους σας ή το σύντροφό σας, γιατί το έχετε σήμερα εντελώς! Μαγεύετε τα πλήθη!

Καρκίνος
Ζόρικη η μέρα σας, αφού δε θα έχετε και πολύ τα κέφια σας. Μπορεί να συμφωνήσετε με διάφορα, όμως θα δείξετε με έντονο τρόπο πως θα ακολουθήσετε επειδή το θέλετε και όχι επειδή σας το επιβάλουν! Κάντε λίγη υπομονή ακολουθεί ένα υπέροχο ΣΚ για εσάς.. Να πάτε σε ένα σπα..

Λέων
Κάτι θα συμβεί σήμερα και θα τσακωθείτε με ένα δικό σας άνθρωπο. Μπορεί να είναι από τη δουλειά, μπορεί από το σπίτι, πάντως δε θα βρείτε το δίκιο σας, θα είστε παράλογοι πολύ και θα σας μαλώσουν. Μη πεισμώνετε γιατί κατά βάθος γνωρίζετε πιο είναι το σωστό ανεξάρτητα αν η καρδιά σας, σας λέει κάτι άλλο!

Παρθένος
Τι σκαρφίστηκε το δαιμόνιο το μυαλό σας; Ο έρωτας είναι το μόνο που σας ενδιαφέρει και ένα άτομο συγκεκριμένο. Θα κάνετε εκεί πέρα τα μαγικά σας τα κόλπα και θα βρείτε τον τρόπο και να συναντηθείτε και να μιλήσετε. Αγνώριστοι άνθρωποι όταν είστε ερωτευμένοι, δε λέτε; Να βγείτε έξω απόψε!

Ζυγός
Τι θα κάνετε σήμερα μόνο εσείς ξέρετε! Θα προκαλέσετε ένα μεγάλο χαμό στο περιβάλλον σας, αφού πήρατε την απόφαση για κάτι πολύ σημαντικό. Δε ξέρω αν αφορά τη δουλειά σας, ή μια σχέση, πάντως αναστατώνετε τους πάντες με το χειρότερο τον τρόπο. Ζόρικο το ΣΚ που ακολουθεί, να είστε σίγουροι!

Σκορπιός
Αχαρακτήριστη η συμπεριφορά σας σήμερα. Και αψυχολόγητη μπορώ να πω. Θα θελήσετε να βγάλετε μια γλυκιά πλευρά του εαυτού σας απέναντι σε ένα άτομο και θα τα κάνετε μπάχαλο! Να είστε ο εαυτός σας και αφήσετε το θέατρο, γιατί δε σας ταιριάζει καθόλου! Άλλο κατάσκοπος και άλλο ηθοποιός..

Τοξότης
Καλέ πόσες καβάντζες έχετε; Από παντού βγάζετε κρυμμένα λεφτά και όλο στην αγορά τρέχετε για ψώνια. Κάτι δε πάει καλά με εσάς τώρα τελευταία και ανησυχώ! Σήμερα θα τα βάλετε κάτω και θα δείτε τελικά πως ενώ τέλειωσε ο μήνας, είναι όλα πληρωμένα και σας έχουν περισσέψει και πέντε φράγκα. Τρέξτε να τα ξοδέψετε και αυτά!

Αιγόκερως
Ένα ζήτημα θα προκύψει σήμερα που θα προκαλέσει εντάσεις. Να είστε απόλυτοι όμως και ευγενικοί συγχρόνως γιατί πωρώνεστε όταν έχετε δίκιο και παραφέρεστε. Ζόρικη η μέρα σας, προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι και συνεργάσιμοι. Αλλιώς θα ανοίξετε μια μάχη άνευ προηγουμένου!

Υδροχόος
Μια έκπληξη θα κάνετε σήμερα στους δικούς σας τους ανθρώπους και θα τους αφήσετε με το στόμα ανοιχτό! Πώς το καταφέρνετε αυτό; Μόνο εσείς ξέρετε! Πολύ ευχάριστη και χαρωπή η μέρα σας, γεμάτη από αισιοδοξία και χαμόγελα. Δε πιστεύω να πήρατε εκείνο το χάπι το ροζουλί;;; Παράξενο το σύμπαν..σας!

Ιχθύες
Είστε μέσα στη τρελή τη χαρά δε ξέρω το γιατί και θα το δείξετε σε όλο τον κόσμο. Σήμερα λοιπόν θα φωνάξετε τους ανθρώπους σας και θα τους αποκαλύψετε τα μυστικά σας και το τι σκοπεύετε να κάνετε από εδώ και πέρα. Λαμπεροί και αισιόδοξοι απλώνετε τη μαγεία παντού!

magicfariel


THIS BLOG claims no credit for any images posted on this site unless otherwise noted. Images on this blog are copyright to its respectful owners. If there is an image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it appear on this site, please E-mail with a link to said image and it will be promptly removed.