Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Τι να Αποφύγει το κάθε Ζώδιο τις επόμενες ημέρες by F’Ariel!

Καλησπέρα ξωτικά μου! Τι φοβερό ηλιόλουστο πρωινό! Ξέρω θα έχει μικρή διάρκεια, αλλά είναι χάρμα Θεού έξω και μου αρέσει τόσο.. Μέχρι όμως να
βγει το θέμα, πάει γκρίζαρε το τοπίο όλο.. συμβαίνουν και αυτά!

Πόσο ευχάριστα ξεκίνησε ο Γενάρης και τι συνέβη με το που γύρισε ο Ερμής ανάδρομος! Δυστυχώς η επιρροή του είναι χαοτική στις ζωές μας, ανεξάρτητα αν σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να φέρνει τύχη..

Υποθέτω στις ανάποδες ψυχές εκείνες που δε βρίσκει κανείς άκρη ποτέ και με τίποτα!

Εντάξει μπορεί να ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση αφού στις 25 έρχεται στα ίσα του και κάπως έτσι θα έρθουμε και εμείς.. Βέβαια, δεν έχει και τόση σημασία γιατί θα υπάρξουν αρκετές μέρες ακόμα που θα είναι εκρηκτικές και ζόρικες πολύ για όλα τα ζώδια!

Όπως θα διαπιστώσετε και από μόνοι σας, στις 24/01 που έχουμε Πανσέληνο στο Λέοντα, τα ζώδια που θα νιώσουν έντονα συναισθήματα είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι! Δίνει ρέστα ο Γενάρης και φτάνει στο τέλος του άκρως επεισοδιακά.. Έτσι να φουντώσουν πάλι οι καρδιές να γουστάρουμε..

φιλάκια..


Κριός
Θα πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις, τις λογομαχίες, τις αντιδράσεις όσο και αν σας αδικούν μερικές φορές. Θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση αρκετές φορές μέσα στις επόμενες ημέρες και θα πρέπει να συγκρατηθείτε. Να δώσετε σημασία στο σύντροφό σας και να σταματήσετε τη κριτική. Εν ολίγοις να βάλετε λίγο συναίσθημα στη ζωή σας και τον έρωτα φυσικά. Όχι άλλα έξοδα. Έχετε λογαριασμούς να πληρώσετε και ο μήνας έχει ακόμα. Να αναβάλετε για λίγο πιο μετά τα λούσα!
Προσοχή στις 19/01, 21/01, 22/01

Ταύρος Να προσέχετε πώς οδηγείτε και να φοράτε τη ζώνη σας και να μη περνάτε όταν ανάβει κόκκινο το φανάρι φυσικά. Να μη βιάζεστε δεν υπάρχει λόγος. Να κουμαντάρετε καλύτερα το χρόνο σας. Και εννοείται πως δε πίνετε αλκοόλ και μετά τιμόνι. Το νου σας, γιατί μπορεί να βρεθείτε στο κελί 33! Χα χα.. Να είστε καχύποπτοι πολύ με τις καλοσύνες των τριγύρω, γιατί δεν έχουν όλοι τις καλύτερες προθέσεις. Διπλωματική η στάση σας και όχι εντάσεις!
Προσοχή στις 24/01

Δίδυμος
Νομίζω στο τσακ.. η ενημέρωση είστε έτοιμοι να τα κάνετε όλα μπάχαλο! Καταρχήν φυλάξτε καλά τα μυστικά σας και μη τα μοιράζεστε με ανθρώπους που νομίζετε πως θα σας βοηθήσουν το ίδιο. Από την άλλη συναναστρέφεστε με κόσμο που είναι ισάξιό σας, που σημαίνει πως έχουν την ίδια δύναμη με εσάς, για αυτό να μη τους υποτιμάτε καθόλου κυρίως σε θέματα δουλειάς. Και εννοείται πως δε μπλέκετε με ερωτικές σχέσεις για λόγους καθαρά εγωιστικούς. Εκτίθεστε!
Προσοχή στις 26/01

Καρκίνος
Τις μέρες αυτές θα πρέπει να προσέξετε πολύ τον εαυτό σας από αρρώστιες και ατυχήματα. Μπορεί να πάθετε τα πάντα! Να αποφύγετε τους χώρους με πολύ κόσμο και να πλένετε τα χέρια σας καλά. Και ξαφνικά εκεί που ζορίζεστε προσωπικά, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με τη συμπεριφορά τους σας προκαλούν ανασφάλειες. Προσέξτε πώς θα αντιδράσετε πάνω σε αυτό γιατί θα νιώσετε κάτι σαν ένα διπλό χτύπημα της ζωής. Να πάρετε καλύτερη μια άδεια από τη δουλειά σας, γιατί δε θα είστε συνεπής και μπορεί να σας κάνει κακό..
Προσοχή στις 21/01, 22/01

Λέων
Χαοτικές κάπως οι μέρες που ακολουθούν, αφού θα κάνετε λίγο από όλα, θα αφήσετε παντού εκκρεμότητες και ξαφνικά θα πνιγείτε σε σημείο απίστευτο πολύ! Να βάλετε προτεραιότητες, να ξηγηθείτε για να μη παρεξηγηθείτε και να βγείτε από το ρέμα που σας πηγαίνει ολοταχώς προς τη ψυχική κατρακύλα! Συνεπώς να αποφύγετε τις εντάσεις, τις υποσχέσεις όταν εκ των προτέρων γνωρίζετε πώς δε θα τις τηρήσετε και να αφοσιωθείτε στη δουλειά σας! Ένα χόμπι που έχετε μπορεί να σας φέρει περισσότερα χρήματα. Το ξέρετε αυτό;
Προσοχή στις … (τη γλιτώσατε!)

Παρθένος
Η αλήθεια είναι πως θα ταλαιπωρηθείτε λιγάκι παραπάνω τις μέρες αυτές, γιατί έτσι θέλει το σύμπαν. Οικογενειακά τα ζητήματά σας, ξαφνικά σας ζητούν τα απίστευτα και εσείς θα πρέπει να βρείτε το χρόνο και να αντεπεξέλθετε! Να αποφύγετε τις εντάσεις και τα πικρόχολα σχόλια. Όσο εκνευριστικοί και αν είναι μερικοί άνθρωποι στο χώρο της δουλειάς σας, άλλο τόσο ευγενικοί και εξυπηρετικοί να είστε. Μην είστε τόσο εριστικοί.. Βλάπτει την εικόνα σας!
Προσοχή στις 18/01

Ζυγός
Πω πω μια κακία που θα σας πιάσει! Θα γίνετε πολύ εχθρικοί στο περιβάλλον σας και θα το δείξετε με μεγάλο πάθος! Από τη μια θα πρέπει να αποφύγετε να ρίχνετε στάχτη στα μάτια για θέματα που γνωρίζετε πολύ καλά! Την αλήθεια να τη πείτε, όμως μη σας ξεφύγουν κουβέντες που δε πρέπει! Να υπερασπιστείτε τη θέση σας, όμως να αποφύγετε να αποκαλύψετε πράγματα που λίγοι γνωρίζουν! Μην είστε και τόσο εαυτούληδες μέρες που είναι γιατί θα σας βγει σε κακό!
Προσοχή στις 16/01, 21/01, 22/01

Σκορπιός
Νομίζω έχετε δαιμονιστεί δίχως παρεξήγηση! Σας έχει γυρίσει και λίγο το μάτι με διάφορα που συμβαίνουν γύρω σας, δε ξέρω κατά πόσο θα συγκρατήσετε τον εαυτό σας, πάντως οδεύετε προς τη καταστροφή! Καταρχήν να πετάξετε έξω από τη ζωή σας ανθρώπους που μια φορά και ένα καιρό σας πλήγωσαν! Θα το κάνουν ξανά, είναι σίγουρο αυτό! Τέτοια πράγματα σας ζορίζουν και παραφέρεστε από εδώ και εκεί και εκτίθεστε! Συνεπώς να αποφύγετε τους καυγάδες, να λέτε πολλές κουβέντες και φυσικά μην αποκαλύπτετε τα επόμενα βήματά σας!
Προσοχή στις 24/01

Τοξότης
Μυστήριες οι μέρες που ακολουθούν για το ψυχικό σας τον κόσμο. Καβαλάτε λίγο το καλάμι και παρεκτρέπεστε! Φροντίστε να είστε συνεπής στις υποχρεώσεις σας και να μην αφήνετε εκκρεμότητες από εδώ και εκεί. Μπορεί να είστε πολύ καλοί στη δουλειά σας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα έχετε και δούλους δίπλα σας για να μαζεύουν το χάος! Να αποφύγετε να έχετε το υφάκι εσείς είστε και κανείς άλλος, γιατί ποτέ δε ξέρετε τι σας ξημερώνει.. Να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας και να αποφύγετε τις αντιδράσεις άνευ λόγου και αιτίας!
Προσοχή στις 18/01

Αιγόκερως
Τα άστρα λένε να χαλαρώσετε λιγάκι γιατί ναι μεν είστε μοναδικοί στο είδος σας, όμως πρέπει να είστε λιγότερο απαιτητικοί και πιο ευγενικοί. Θα το καταφέρετε αυτό; Σταματήστε να κοιτάζετε μόνο τη πάρτη σας και δώστε ένα χέρι βοηθείας όπου χρειάζεται. Να αποφύγετε τις έντονες τις αντιδράσεις, αν κάποιοι δε καταλαβαίνουν ή αν δεν ακολουθούν τις δικές σας τις ταχύτητες! Δεν είναι μέρες τώρα για εξάρσεις! Με λίγα λόγια να αποφύγετε να είστε ο εαυτός σας σε έντονο βαθμό, για λίγες ημέρες, μπας και γίνει κανά θαύμα..
Προσοχή στις.. (και εσείς τη γλιτώσατε!)

Υδροχόος
Την έχετε φορέσει τη πανοπλία και είστε έτοιμοι για πόλεμο! Δίνετε ρέστε τις μέρες αυτές και στο σπίτι και στη δουλειά! Κατηγορείτε όλο τον κόσμο και εσείς βγάζετε την ουρά σας απέξω! Δεν είναι έτσι και το ξέρετε! Γιατί γίνεστε τόσο άδικοι; Το ξωτικό θα σας λέει πάντα την αλήθεια γιατί αυτό είναι το σωστό! Δεν είστε άγιοι, ούτε κατεβήκατε από τον ουρανό, για αυτό να αποφύγετε τις συζητήσεις που ουσιαστικά σας εκθέτουν και τίποτα άλλο! Βαλεριάνα δεν υπάρχει άλλη λύση..
Προσοχή στις 24/01

Ιχθύες
Απίστευτο; Τι λένε τα άστρα για εσάς.. Να αποφύγετε το gossip! Καλά διαβάσατε! Όλο κάτι λέτε από εδώ και εκεί και όλο εκτίθεστε! Το φτυάρι το έχετε πιάσει πρώτοι και καλύτεροι και δεν είναι σωστό αυτό! Μακριά λοιπόν από ψεματάκια και φαντασίες, κρατήστε τα στη σκέψη σας και μη τα μοιράζεστε με κανέναν! Αν υποσχεθείτε κάτι σε έναν δικό σας άνθρωπο, φροντίστε να το τηρήσετε γιατί η εμπιστοσύνη είναι σπουδαίο πράγμα. Κυνηγήστε το όνειρο και μην επαναπαύεστε!
Προσοχή στις 18/01

magicfariel


THIS BLOG claims no credit for any images posted on this site unless otherwise noted. Images on this blog are copyright to its respectful owners. If there is an image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it appear on this site, please E-mail with a link to said image and it will be promptly removed.