Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Τα Ζώδια των ημερών 27/01 – 02/02/2016, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σήμερα είναι από εκείνες τις μέρες, που απλά
αρνούμαι..! Για αυτό σας αφήνω με τα λόγια μου τα μαγικά και τα ξωτικίσια.. σας δίνω φιλάκια στα μουτράκια και εξαφανίζομαι..!

Καλή συνέχεια σε όλους!








Κριός
Ηρεμείς τις μέρες αυτές και βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου. Δώσε σημασία στις ανάγκες του σπιτιού σου στις 27 και 28, βάλε τρόφιμα στα ντουλάπια, τα απολύτως απαραίτητα, άντε και καμιά λιχουδίτσα. Ζορίζεσαι κάπως στις 29, γιατί ενώ θα προτείνεις μια έξοδο, ένα ταξιδάκι, μια ιδέα τέλος πάντων, κανείς δε θα σου απαντά, γεγονός που θα σε εκνευρίσει πολύ. Η υπομονή είναι αρετή. Χαρωπές οι μέρες σου μέχρι και τις 31, γίνεται το δικό σου! Προσοχή στη 1! Απέφυγε τις έντονες συζητήσεις!

Ταύρος
Οι καλύτερες μέρες του μήνα για σένα! Θα πάρεις τέτοια χαρά που μπορεί να δακρύσεις κιόλας από συγκίνηση! Αναγνωρίζονται οι προσπάθειές σου, ο κόπος σου δε πήγε στράφι και ακούς εκείνο το μπράβο στις 27. Συζητήσεις στις 28, σε βάζουν σε σκέψεις για ένα καλύτερο αύριο. Αλλάζεις ρότα στις 29, παίρνεις τις αποφάσεις σου και προχωράς δυναμικά για να εκπληρώσεις ένα μεγάλο στόχο που έχεις βάλει. Βγες έξω διασκέδασε στις 30. Μη ζητάς πολλά. Όλα θέλουν το χρόνο τους. Ζόρικες οι μέρες σου μέχρι και τις 2.

Δίδυμος
Μυστήριο το τέλος του Γενάρη για εσένα! Στις 27 μπαίνουν κάνεις παράξενες σκέψεις και χαλάς τη διάθεσή σου από μόνη σου. Αν αποφασίσεις να μιλήσεις σε κάποιον θα δεις πως δεν είναι έτσι. Φτιάχνει πολύ η διάθεσή σου στις 28, ηρεμείς και βρίσκεις τι θα πεις για να εντυπωσιάσεις κάποιους ανθρώπους για να σου δώσουν αυτό που θες. Να είσαι καχύποπτη στις 30, γιατί τα φαινόμενα απατούν! Κλείσε τηλέφωνα, εξαφανίσου στις 31. Κλείσε τις εκκρεμότητές σου ως τις 2!

Καρκίνος
Παράξενες οι μέρες σου πολύ! Από τη μια θα είσαι μια χαρά, από την άλλη σε πιάνουν πάλι τα κυκλοθυμικά σου και καταλαβαίνεις, μια φως και μια σκοτάδι. Μια ψυχή στις 27 θα σε βοηθήσει σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί, από τη καλή του/της καρδιά και θα νιώσεις πολύ ωραία. Ζόρικες οι μέρες σου στις 28 και 29 αφού αποφασίζεις να αφιερώσεις το χρόνο σου στους δικούς σου τους ανθρώπους. Κάποιοι θα το εκτιμήσουν και κάποιοι όχι και τόσο. Φτιάξε βαλίτσα και εξαφανίσου στις 30 και 31. Απέφυγε τις εντάσεις στη 1!

Λέων
Κάτι σε βασανίζει στη δουλειά, ένα στόχος που πρέπει να πετύχεις, για να έρθουν αυτά που επιθυμείς. Ότι εμπόδια και αν υπάρχουν στις 27 φρόντισε να τα αντιμετωπίσεις και να τα προσπεράσεις. Δούλεψέ το και στις 28, για να δει άμεσα αποτελέσματα. Θα σου δοθεί η ευκαιρία από το σύμπαν.. ως δια μαγείας.. Ζόρικη η μέρα σου στις 29, εντάσεις προκύπτουν και λόγια έτσι ξαφνικά. Άκουσε τι έχουν να σου πουν.. Δουλεύεις και στις 30 και ξεδίνεις με μια γενική καθαριότητα στις 31! Απέφυγε τις πολλές επαφές ως τις 2!

Παρθένος
Παίρνεις τις αποφάσεις σου γίνεσαι πιο ερωτική από ποτέ. Συζητήσεις κάνεις πολλές στις 27, λες αυτά που θες, χτυπάς στο ψαχνό! Σου αλλάζουν λίγο το πρόγραμμα στις 28, αλλά δε πειράζει, γιατί έτσι θα βρεις περισσότερο χρόνο τις επόμενες ημέρες.. για να κάνεις ότι σου αρέσει. Χτυπάει κόκκινο το ερωτικό σου το θερμόμετρο στις 29, κάνεις τη πρώτη κίνηση εσύ και ότι γινει! Προφανώς ανταποκρίνεται η άλλη η πλευρά, αφού συνεχίζεις να ερωτοτροπείς στις 30 με όλο σου το είναι. Είσαι έτοιμη για σχέση; Έρχεται! Χαρμόσυνες ειδήσεις στις 2!

Ζυγός
Μυστήριες οι μέρες σου και είσαι έτοιμη να αναστατώσεις τους πάντες! Βυθίζεσαι στις σκέψεις στις 27, απαισιόδοξες κυρίως, όμως ψυχραιμία, γιατί μπορεί κάπου να το χάσεις. Κάτι γίνεται που ως δια μαγείας θα σε πάει μερικά βήματα μπροστά στις 28 και θα νιώσεις μεγάλη ανακούφιση. Παίρνεις τις αποφάσεις σου και στις 29 τις διαλαλάς και ότι προκύψει! Τα πάνω-κάτω για ακόμα μια φορά! Υπάρχει ένας άνθρωπος που σε περιμένει.. Μπορεί να είναι για δουλειά, μπορεί όμως για έρωτα. Στις 31 κάνε αυτό που σου λέει η καρδιά σου.. Προσοχή εντάσεις στη 1 στη δουλειά!

Σκορπιός
Έντονες οι μέρες σου, γεμάτες από πάθος! Ξεκούρασε λίγο το μυαλό σου στις 27, αρκετά το βασάνισες με διάφορες σκέψεις. Χαλάρωσε, το έχεις ανάγκη μεγάλη.. Γεμάτη η μέρα σου στις 28, φρόντισε το βραδάκι να πας νωρίς για ύπνο, αυτό θα αποζητήσει το σώμα σου. Ξέχασε για λίγο τα μπαρ και τα ξενύχτια.. Δε χόρτασες ακόμα; Μυστήρια η μέρα σου στις 29. Δείχνεις συναίσθημα με ένα τρόπο που δύσκολο να σε καταλάβει το ενδιαφερόμενο το πρόσωπο. Να είσαι πιο γλυκιά. Εκπλήξει ερωτικές στις 30 και 31! Επιτέλους το timing είναι σωστό! Ικανοποίησε τις επιθυμίες σου ως και τις 2!

Τοξότης
Ετοιμάσου να αναστατωθείς στις 27 και όχι μόνο! Κάτι έρχεται στα αυτιά σου, ένα κουτσομπολιό, το οποίο δε θα σου αρέσει καθόλου και θα ανεβάσεις πίεση κανονικά. Ηρέμησε και μη δίνεις σημασία. Μέρα που θα χρειαστείς να τρέξεις λίγο παραπάνω στις 28! Μην αφήσεις καμία εκκρεμότητα! Κάτι λεφτά που έχεις φυλάξει στην άκρη, εκείνα που κανείς δε γνωρίζει, θα τα εμφανίσεις και θα κάνεις μια αγορά πολύ μοναδική στις 29. Αφιέρωσε το χρόνο σου στην οικογένειά σου στις 30. Μουσαφίρηδες στις 31. Μη πιστεύεις ότι ακούς στη 1!

Αιγόκερως
Θετικές και αισιόδοξες οι μέρες που ακολουθούν οι προσπάθειές σου έπιασαν τόπο! Ολοκληρώνεις το έργο σου στις 27, είναι τέλειο και σίγουρα θα εντυπωσιάσεις μερικές ψυχές! Κάποιος σε πλησιάζει στις 28, έχει καλό σκοπό, θέλει κάτι να σου δώσει, συνεργάσου ευγενικά και δε θα χάσεις. Ζόρικη η μέρα σου στις 29, σε προκαλούν, αντιδράς και ενώ έχεις δίκιο το χάνεις από τη κάκιστη συμπεριφορά σου. Ερωτικό το διήμερο που ακολουθεί, μέχρι και τις 31, παθιάζεσαι και εκδηλώνεσαι διαφορετικά! Απέφυγε τις οικογενειακές τις εντάσεις στη 1!

Υδροχόος
Μια πρόκληση στις 27 σε βάζει σε δίλημμα όμως ακολουθείς τη καρδιά σου, το ένστικτό σου και επιλέγεις το σωστό. Δε χρειάζεται να σπας το κεφάλι σου, με θέματα που δε σου κάνουν στη τελική. Ντύσου όμορφα, αρωματίσου και βγες έξω στις 28, να συναντήσεις κόσμο, να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Εντυπωσιάζεις τον κόσμο σου με τις ιδιαιτερότητές σου, με τις κρυφές σου τις ασχολίες και δείχνεις μια άλλη πλευρά, εντελώς άγνωστη. Μέχρι και τις 31 φρόντισε να αφιερώσεις το χρόνο σου σε έναν άνθρωπο που το αξίζει. Πετυχαίνεις το στόχο σου ως δια μαγείας.. Ζόρικες οι μέρες για τα επαγγελματικά σου ζητήματα ως τις 2!

Ιχθύες
Πάλι με τις σχέσεις σου βασανίζεσαι. Σου μπαίνουν και ιδέες που καλά θα κάνεις να μη τις αφήσεις να βολτάρουν μέσα στο μυαλό σου ανενόχλητες γιατί σου κάνουν κακό. Μια συζήτηση στις 27 μπορεί να σε σώσει από πολλά! Πριν κλάψεις και παραπονεθείς στις 28 αντιμετώπισε το ζήτημά σου από όλες τις οπτικές γωνίες και θα δεις πως κάπου έχεις κάνει και εσύ το λάθος σου. Μια ιδέα σου στις 29 αρέσει πολύ. Αφιέρωσε τις μέρες που έρχονται στη διασκέδαση. Βγες έξω στις 30, πήγαινε ένα μικρό ταξιδάκι στις 31. Καλές δημόσιες σχέσεις, να κάνεις όμως μη προκαλείς ως και τις 2.

magicfariel


THIS BLOG claims no credit for any images posted on this site unless otherwise noted. Images on this blog are copyright to its respectful owners. If there is an image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it appear on this site, please E-mail with a link to said image and it will be promptly removed.