Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Ποια Ζώδια μπορούν να ελπίζουν.. για ένα καλύτερο αύριο.. ;;; by F’Ariel!

Η ημέρα τελικά κρύβει ελπιδοφόρα μηνύματα.. Όχι για όλους φυσικά, για λίγους και καλούς, ως συνήθως.. Αν και είπαμε το πρωί, τα γνωστά, οι
πλανήτες εκεί ψιλά παίζουν όπως θέλουν και τελικά η ημέρα μπορεί να κρύβει απρόβλεπτες εκπλήξεις και σε ερωτικό επίπεδο και σε επαγγελματικό..

Τι λέτε, να ρίξουμε μια γρήγορη ματιά;;


Κριός
Γλυκά μου ναι, να είστε αισιόδοξα! Σήμερα μπορείτε να ελπίζετε και σε ένα νέο έρωτα και στο χρήμα! Δυναμικοί και αποφασιστικοί να είστε και όλα τα άλλα θα τα φροντίσει το σύμπαν για εσάς..

Ταύρος
Μπορείτε να ελπίζετε μόνο στον έρωτα και αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι φυσικά. Οι λοιποί, στο πηγάδι δυστυχώς.. Βάσανα που έχει η ζωή..

Δίδυμος
Ατίθασα παιδιά, το φωνάζω μέρες τώρα, αφήστε τους έρωτες και τις μεταξωτές κορδέλες και δώστε βάση στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Μπορείτε να ελπίζετε για μια καλύτερη δουλειά, με περισσότερα χρήματα.. αν τα θέλετε..!@

Καρκίνος
Μπορείτε να ελπίζετε για μια καλύτερη θέση εργασίας, ή μια μικρή αύξηση! Από εσάς εξαρτάται πώς θα χειριστείτε και θα αντιμετωπίσετε τα θέματά σας..

Λέων
Πάντα ελπίζετε εσείς σε κάτι καλύτερο, όμως εκεί που καταβάλετε τεράστιες προσπάθειες και είστε έτοιμοι για το επόμενο level, εκεί αντιδράτε και κλωτσάτε τη τύχη σας.. κανονικά!

Παρθένος
Ηρεμείτε μεν, μπαίνει το νερό στο αυλάκι, αλλά το αύριο και το μεθαύριο το βλέπω λίγο χλωμό ακόμα.. Βρείτε πρώτα με τον εαυτό σας και με τους άλλους φυσικά και αν είστε καλά παιδιά, κάτι θα κάνει το σύμπαν για εσάς..

Ζυγός
Υπάρχει ελπίδα, όμως ακόμα δεν υπάρχει το φως! Καλά δε μιλάμε ούτε καν για θέματα ερωτικά. Μόνο επαγγελματικά και αυτά είστε τόσο πολύ μέσα στη γκρίνια, που νομίζω οι ευκαιρίες σας προσπερνούν..

Σκορπιός
Να ελπίζετε σε ένα νέο έρωτα, σε στιγμές γεμάτες από πάθος, σε αχαλίνωτο σεξ, γιατί αν πιάσουμε τα επαγγελματικά σας.. καήκαμε.. Μη γκρινιάζετε για να έρθουν τα καλύτερα.

Τοξότης
Αχ αυτή η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Για αυτό τα αλλάζετε όλα και ότι προκύψει.. Μια καλύτερη δουλειά, λίγο χρήμα παραπάνω, θα φέρουν και έναν έρωτα μεγάλο…

Αιγόκερως
Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο ελπιδοφόρο νέο, είστε και λίγο απαισιόδοξα άτομα, φέρνετε και τη καταστροφή.. τι να λέμε τώρα! Άντε και να μη σας απογοητεύω τρελά.. υπάρχει ελπίδα στον έρωτα.. απλά αφιερώστε λίγο χρόνο παραπάνω..

Υδροχόος
Για εσάς, υπάρχει πάντα ελπίδα! Οι αισιόδοξοι της παρέας.. Ναι και ο έρωτας έρχεται και θα είναι πολύ δυνατός για εσάς, αρκεί να αφεθείτε λίγο ελεύθεροι και καλύτερες δουλειές θα σας προκύψουν… Μπορείτε να μη γκρινιάζετε;;;

Ιχθύες
Υπάρχει ελπίδα στον έρωτα! Και στο χρήμα, όμως αυτές τις ημέρες βάλτε προτεραιότητες γιατί το χάνουμε το κορμί.. Ναι στις αγάπες και στα λουλούδια, ναι στο σεξ.. όχι σε επαγγελματικές συμφωνίες..

magicfariel@gmail.com