Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Τα Ζώδια του Σαββάτου 13/06/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι φοβερό πρωινό.. Ο ουρανός καταγάλανος, ο ήλιος ανεβαίνει εκεί ψιλά, να μας φωτίσει και να μας ζεστάνει.. Κάθομαι και χαζεύω τα
πουλάκια που κελαηδούν και πετούν από εδώ και εκεί και είναι τρέλα! Είναι παρείτσες, ζευγαράκια, απίστευτα πλασματάκια.. Και το τρελό; Ο σκύλος μου, το αρκουδάκι μου, ερωτεύθηκε ένα λυκόσκυλο! Τη θέλει απεγνωσμένα! Χα χα .. Τι γίνεται εκεί έξω στη φύση..;;;


Και τώρα στα δικά μας.. Είστε να μπούμε σε διαδικασία summer; Εντάξει τα πιτσιρίκια είναι πιο τολμηρά, αλλά νομίζω πως έφτασε και εποχή η δική μας.. των σύγχρονων σαραντάρηδων.. Βουρ για εξορμήσεις λοιπόν!!

Το αστρολογικό μαντάτο της ημέρας είναι πως ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, που σημαίνει πως η φαντασία σε κάποια ζώδια θα οργιάσει και κάποια μυαλά θα τρελαθούν. Τάσεις φυγής, ζήλειες απρόβλεπτες, πείσματα, εγωισμοί, όμως δίχως αιτία. Έτσι ξαφνικά..
Τα ζώδια που θα το πάθουν αυτό το παραλήρημα ας πούμε, είναι οι Δίδυμοι, λίγο οι Σκορπιοί, πολύ οι Τοξότες και οι Ιχθύες, αλλού πατούν και αλλού βρίσκονται.. και οι Παρθένοι δε πάνε πίσω!

Απίστευτο;;;

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Μια χαρά είστε από διάθεση. Πετάει η ομάδα. Έχετε κανονίσει πολλά για σήμερα και δε θα τα προλάβετε, για αυτό ακυρώστε μερικά για κάποια άλλη στιγμή, γιατί το θέμα είναι να περάσετε καλά και ήρεμα. Το άγχος σκοτώνει και το προκαλείτε από μόνοι σας. Ναι είστε ξεσηκωμένοι, να τα κάνατε όλα, αλλά μπορεί να χάνετε την ουσία έτσι.. Για πιο cool..

Ταύρος
Χαμογελαστοί και χαρωποί κάπως έτσι θα είστε όλη την ημέρα. Θα κάνετε διάφορα πράγματα, θα ασχοληθείτε με πολλά, μπορεί να υπάρξει και έκπληξη ευχάριστη στο πρόγραμμα. Μετά από πολύ καιρό νιώθετε καλά με τον εαυτό σας, μην είστε απερίσκεπτοι και υπερβολικοί. Αφήστε το πράγμα να κυλήσει από μόνο του..

Δίδυμος
Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά σήμερα και αύριο μέσα στα νεύρα και το άγχος θα είστε! Είναι αστρολογικό το φαινόμενο δε μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό. Μη βιάζεστε και τι είναι αυτό που σας έχει ενοχλήσει; Αν έχετε δώσει τα χέρια για μια δουλειά, καλά θα κάνετε να τηρήσετε τη συμφωνία γιατί μετά μπορεί και το χάος..!

Καρκίνος
Σήμερα γλυκά μου ντυθείτε ωραία, αφήστε τις δουλειές στην άκρη και βγείτε έξω βόλτα. Δείτε τους φίλους σας, γελάστε, να πάτε και μια βόλτα στα μαγαζιά, όλο και κάτι θα αγοράσετε, πάντως σε καμία περίπτωση μη μείνετε μέσα στο σπίτι. Θετική και αισιόδοξη η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Ακόμα κάντε και κάτι το διαφορετικό αν χρειαστεί!

Λέων
Τι θα φτιάξετε σήμερα; Κανέναν φράχτη; Κάπου θα μπλέξετε με μαστορέματα ή γενικά κάπου θα σας χώσουν και δε θα έχετε καμία όρεξη και θα γκρινιάζετε όλη την ημέρα. Αλλιώς το έχετε στο μυαλό σας, αλλιώς θα σας βγει και καταλαβαίνετε τώρα. Καλύτερα να αναβάλετε κάτι παρά να το κάνετε πάσα γιατί μετά θα γκρινιάξετε ακόμα πιο πολύ!

Παρθένος
Πρέπει να έχετε τρελαθεί το τελευταίο τον καιρό γιατί όλο κάνετε ξεκαθαρίσματα, μια μπροστά και δέκα πίσω και μετά αυτομαστιγώνεστε ένα πράγμα. Πάλι μια από τα ίδια έχει και σήμερα, θα αναθεωρήσετε τις απόψεις για τους φίλους σας, πάλι ίντριγκες και παρασκήνιο.. νομίζω το έχετε κάνει χόμπι αυτό!

Ζυγός
Τις ημέρες αυτές το έχετε ρίξει πάλι στη μάσα. Σας το λέω έτσι χύμα στο κύμα γιατί θα πάτε να φορέσετε εκείνο το ρουχαλάκι και θα σας στενεύει κατά κάποιο τρόπο. Εντάξει πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Αλλά γενικώς να προσέξετε τι θα φάτε, τι θα πείτε γιατί τις ημέρες αυτές ξεφεύγετε από όλες τις απόψεις.. Οι αταξίες πολλές!

Σκορπιός
Δύσκολη μέρα για το ψυχικό σας τον κόσμο. Το μυαλό σας θα τρέχει σε εκείνο το άτομο που ενώ μπορούσε να γίνει κάτι το αφήσατε και έφυγε; Πάντως το μυαλό σας θα κολλήσει εκεί και κατά κάποιο τρόπο θα θελήσετε να κάνετε κάτι για να επανορθώσετε; Να έρθετε σε επαφή; Πάντως ο εγωισμός είναι κακό πράγμα.. Αυτό μόνο σας λέω!

Τοξότης
Και ενώ τόσες μέρες πετούσατε στα σύννεφα, ξαφνικά σήμερα γκρεμοτσακίζεστε! Μια και έξω σας το λέω για να το καταλάβετε. Ωραία τα όνειρα, αλλά μερικές φορές η στιγμή δεν είναι και η κατάλληλη. Δείτε κάποια πράγματα έτσι όπως είναι και σιγά-σιγά, θα γίνει αυτό που θέλετε. Όλα θέλουν το χρόνο τους και λίγη δουλειά παραπάνω..

Αιγόκερως
Κάτι θα γίνει σήμερα που θα σας αναστατώσει πολύ. Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση στο τσακ μπαμ και να φέρετε τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Πριν κάνετε τη τρελή αυτή επανάσταση, καλά θα κάνατε να μιλούσατε με ένα δικό σας άνθρωπο, καταρχήν για να ηρεμίσετε και να αποφασίσετε το σωστό! Ψυχραιμία..

Υδροχόος
Πάλι έχετε τα ψυχολογικά σας. Σταματήστε να κλείνεστε στον εαυτό σας και να απομακρύνεστε από τους ανθρώπους που σας αγαπάνε και σας νοιάζονται. Καιρός να ανοιχτείτε λίγο, να χαμογελάσετε, θα λάβετε μεγάλη ζεστασιά και ναι δώστε σημασία στους φίλους σας.. Δε το λέω εγώ μόνο.. αλλά το σύμπαν ολόκληρο.. Αλλιώς δημόσιες σχέσεις..

Ιχθύες
Έχω νέα για εσάς! Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης σας, έχει πάρει ανάποδες, βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και εσείς θα τρελαθείτε κανονικά. Στο σπίτι δε θα θέλετε να μείνετε με τίποτα. το γραφείο θα σας πνίγει, μια δυσφορία για τα καθημερινά θα τη νιώσετε. Οι προνομιούχοι, σας βλέπω να εξαφανίζεστε για μερικές ημέρες. Οι λοιποί αναρωτιέμαι πώς θα ξεδώσετε!

magicfariel@gmail.com