Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Το Ζώδιο του μήνα, Καρκίνος by F'Ariel!

Καρκινάκια μου γλυκά είστε έτοιμα για ανατροπές;;;

Απο σήμερα ναι, ξεκινούν τα γενέθλιά σας, δυστυχώς με βροχές, τι κρίμα.. Ούτε ηλιοθεραπεία, ούτε μπανάκι στη θάλασσα.. πώς έγινε αυτό;

Με τον Άρη στο ζώδιό σας, έχει
ξυπνήσει όλο σας το είναι. Το μυαλό παίρνει στροφές, είστε πιο δραστήριοι απο ποτέ και έτοιμοι να κάνετε μεγάλη επανάσταση! Ο Ιούλιος αστρολογικά, είναι απο τους πολύ δύσκολους μήνες, αλλά εσείς θα έχετε τα φόντα για να παλέψετε και να νικήσετε..

Ξεκαθαρίσματα πολλά θα κάνετε έτσι ξαφνικά. Κάποιοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας, κάποιους θα τους διώξετε, πάντως ανανεώνεστε και ξεμπερδεύετε με υποθέσεις που τόσο καιρό σας βασάνιζαν. Συναισθηματικά θα είστε λίγο ασταθής, αλλά πότε δεν είστε να μου πείτε; Την υπομονή σας θα τη χάσετε αρκετές φορές, αλλά σκεφτείτε πόσο υπομονετικοί είναι οι άλλοι μαζί σας, όταν αρμενίζετε στο Αιγαίο με τις ροζ τις βαρκούλες... Αμοιβαία είναι όλα.. Τώρα που το μυαλό σας θα στροφάρει, καλό είναι να είστε όσο πιο κατανοητοί γίνεται με όλους..
Κάποιοι χωρίζετε, πάει και τελείωσε. Ο Θεός Άρης είναι μονόχνοτος σε αυτά και άσπλαχνος.. Κάποιοι το παλεύετε πολύ και ίσως να καταφέρετε στο τέλος μια πιο όμορφη ατμόσφαιρα.. Πρώτα ξεμπερδέψετε με αυτά και μετά αποζητήστε νέο σύντροφο.. Τι λέτε;

Στη δουλειά να ξέρετε σας σκάβουν το λάκκο! Δε σας χωνεύουν; Σας ζηλεύουν; Κάτι θα συμβεί εκεί πέρα και θα πέσει στην αντίληψή σας και μετά πώς θα το αντιμετωπίσετε; Να είστε προσεκτικοί στις κουβέντες σας, στις κινήσεις σας και γενικά τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά.. Υπάρχουν δυο περιπτώσεις, ή τα κάνετε όλα μπάχαλο και τους τη βγαίνετε με κόκκινο, ή σηκώνεστε και φεύγετε! Ακραίες συμπεριφορές που δε σας ταιριάζουν, όμως μη ξεχνάτε είστε μάχιμοι με τον Θεό Άρη στο ζώδιό σας. Παλέψτε για να νικήσετε..

Μεγάλη προσοχή στις 02/07 με τη πανσέληνο στον Αιγόκερω!

Τυχερές ημέρες για ταξίδια και διασκέδαση απο τις 16/07 ως και τις 22/07!

Και ο έρωτας πουθενά..

magicfariel@gmail.com