Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Μέρα παράξενη.. Τι να αποφύγει σήμερα 27/06, το κάθε ζώδιο, by F’Ariel!

Ξωτικά μου, εδώ ένα γλυκό μεσημεράκι, δροσερό, φυσάει κιόλας, μια απόλαυση. Παράξενη η ημέρα από όλες τις απόψεις. Τα συναισθήματα του κόσμου, έντονα, υπάρχει μια
δυσαρέσκεια, ένας εκνευρισμός και είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσει και εκείνο το μπουρίνι.

Θα έλεγα πως καλό είναι να συγκρατήσουμε την αγανάκτηση μας, να μην είμαστε υπερβολικοί και να αποφύγουμε να εκφράσουμε εκείνα τα λόγια τα πικρόχολα, κυρίως στους δικούς μας τους ανθρώπους.. Άλλο η ανησυχία και άλλο ρίχνουμε ευθύνες γιατί έτσι μας αρέσει..



Γλυκά μου.. ψυχραιμία.. τα μαύρα τα σύννεφα, έρχονται και φεύγουν.. ο ήλιος κρύβεται πάντα από πίσω..


Κριός
Μέρα σχετικά χαρωπή, κοιτάξτε πάνω στον ενθουσιασμό σας, μην ανοίξετε το στοματάκι σας και αποκαλύψετε μυστικά που θα κάψουν ή τη γούνα σας, ή κάποιου φίλου! Να σκέφτεστε πρώτα και μετά να μιλάτε. Το νου σας..

Ταύρος
Φροντίστε πάνω στην αγανάκτηση που νιώθετε, μη πείτε κάτι λάθος ή κάνετε μια άσεμνη κίνηση. Καλό είναι να πάρετε μερικές βαθιές ανάσες, να χαλαρώσετε και να δείτε την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Όχι εν βρασμώ.. κουβέντες, κάνουν κακό!

Δίδυμος
Μακριά από οικογενειακά τραπέζια και σόγια γενικότερα. Ο καθένας έχει το χαβά του και θα σας ρίξουν πολύ ψυχολογικά. Αποφύγετε κάθε επαφή! Βρείτε όμως ένα αποκούμπι. Δε χρειάζεται να μείνετε σα τη καλαμιά στο κάμπο..

Καρκίνος
Η ημέρα σας είναι φοβερή. Δεν έχω κάτι να σας πω.. φοβερό και τρομερό. Εντάξει αποφύγετε τα έξοδα, τις ανούσιες τις σπατάλες, γιατί κάποιοι δεν έχουν όσα εσείς και μπορεί να ζηλεύουν. Βέβαια, δεν έχει σημασία το πόσο έχετε κοπιάσει.. το νου σας..

Λέων
Ξαφνικά θα θυμηθείτε τους φίλους σας, θα κάνετε εκεί τα τηλεφωνήματά σας, θέλετε να βγείτε, να διασκεδάσετε και δε σας νοιάζει τίποτα. Απίστευτο αυτό με τη περίπτωσή σας. Αποφύγετε να γίνετε επιδειξιομανής και το καλάμι αφήστε το στο σπίτι.. Να είστε προσγειωμένοι εν ολίγοις..

Παρθένος
Ότι κάνετε σήμερα, να πάρετε και παρέα μαζί σας. Όχι τίποτα άλλο για να ξεκολλήσετε ας πούμε από το γυμναστήριο ή το μπαράκι! Πάντως αποφύγετε να είστε μόνοι, θα χρειαστείτε κάποιον να σας τραβήξει για να βρείτε το δρόμο πίσω στο σπίτι..

Ζυγός
Σήμερα γλυκά μου θα σας ψέλνουν από το πρωί. Ναι θα εκνευριστείτε όμως αποφύγετε να το δείξετε ή να ανοίξετε εκεί το στοματάκι σας. Όχι εντάσεις, όχι λογομαχίες, θα σας καταστρέψουν την ημέρα. Χρησιμοποιήστε το Ζυγό που κρύβετε μέσα σας..

Σκορπιός
Είναι μια πολύ super ημέρα για εσάς, τίποτα και κανείς δε σας κρατά! Παρόλα αυτά θέλετε να είναι όλα τέλεια και έχετε πολύ άγχος. Ότι και αν είναι αυτό. Αποφύγετε λοιπόν να ζητήσετε περισσότερα από όσα ήδη έχετε. Λίγο μέτρο δε κάνει κακό πού και πού..

Τοξότης
Δε ξέρω μέχρι στιγμής πώς είναι η ημέρα σας, αλλά καλά θα κάνετε να αποφύγετε τις εντάσεις. Μπορεί να γίνει το δικό σας και με άλλο τρόπο. Αν έχετε όμορφη συμπεριφορά, οι διαταγές σας, μπορεί να ακουστούν διαφορετικά.. Ζητήστε για να λάβετε ευγενικά!

Αιγόκερως
Λίγο στο κόσμο σας σήμερα, κανονίζετε τις διακοπές σας, μέσα στη τρελή τη χαρά. Έχετε και όρεξη για σεξ. Μπράβο σας! Αφού είστε σε τέτοια διάθεση, αποφύγετε τις επαγγελματικές τις σκέψεις και τις μεγάλες τις αποφάσεις. Απλά απολαύστε την ημέρα σας.

Υδροχόος
Νεύρα, πολλά νεύρα και άγχος! Αποφύγετε να ξεσπάσετε στους δικούς σας τους ανθρώπους και μην είστε υπερβολικοί. Ναι παράξενη ημέρα, όμως κάτι καλό κινείται εκεί έξω και εσείς πρέπει να το αρπάξετε.. Λεφτά έρχονται.. εσείς το στόχο σας!!!

Ιχθύες
Κλείστε τα αυτιά σας, τα μάτια σας, δε ξέρω απομακρυνθείτε από τα media, όλα σας κάνουν κακό. Πρέπει να ηρεμίσετε μη πάθετε και κακό και αποφύγετε να απαντήσετε σε σχόλια αγνώστων. Ξέρω έχετε έντονη άποψη που προκαλεί, όμως ξεφεύγετε!

magicfariel@gmail.com