Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Η Αφροδίτη στο Λιοντάρι ως και τις 07/10/15. Μια επίσκεψη με διάρκεια.. by F’Ariel!

Σύμπαν μου γλυκό θα σε μαλώσω.. Γιατί η Θεά θα κάνει Αρμένικη επίσκεψη στα Λιοντάρια; Το βρίσκω λίγο άδικο αυτό, ζηλεύω σα Ταυρίνα που είμαι, αλλά αν είναι να ξαμοληθεί ο έρωτας προς όλες τις μεριές, χαλάλι! Η αλήθεια είναι
με του πάτησε το πόδι της εχθές, στις 5/6, ένιωσα ξαφνικά μια ζεστασιά. Χαμογέλασα ξανά και ονειρεύτηκα, σα να με άγγιξε κάτι μαγικό.

Έπιασε δουλειά η Θεά Άφρο, αφού τώρα θα τα δώσει όλα, θα παίξει πολύ δυναμικά το παιχνίδι της, σίγουρα θα μας κάνει νούμερα, όμως κάτι καλό θα βγει. Πάντα κάτι καλό βγαίνει από τα χεράκια της.
Από ότι φαίνεται ο Ιούλιος θα είναι γεμάτος από συγκινήσεις. Πεισμώνει κιόλας η Θεά, γυρίζει και ανάδρομη για μερικές ημέρες, θα φέρει έναν ερωτικό χαμό, αλλά θα το σώσει τη τελευταία τη στιγμή.
Κριοί, Λιοντάρια και Τοξότες, ετοιμαστείτε να απογειωθείτε και να προσγειωθείτε! Από όλα τα καλά θα σας συμβούν, θα ταρακουνηθείτε λιγάκι, αλλά τουλάχιστον όλο αυτό τον καιρό, θα ζήσετε έντονα, μέρες γεμάτες από ποικίλα συναισθήματα.. και ότι θέλει ας προκύψει..

Ας δούμε όμως και τα άλλα ζώδια τι μπορεί να πάθουν..


Κριός
Τη κάνετε τη γλυκιά σας την επανάσταση και θα ζήσετε το σήμερα με όλο σας το είναι. Κάνετε βουτιά στη περιπέτεια, αποκτάτε νέες εμπειρίες και αλλάζετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Λίγο ρίσκο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

Ταύρος
Ψάχνετε τον έρωτα, τον βρίσκεται και πέφτετε με τα μούτρα. Υπερβολικά ενθουσιώδες σας βρίσκω όμως αν έχετε καιρό να ζήσετε κάτι έντονο, θα το αποζητήσετε και θα έρθει. Ξέρετε τι θέλετε, πώς το θέλετε και το γιατί και αυτή τη φορά θα είστε έτοιμοι για όλα.

Δίδυμος
Τη κάνετε την ανατροπή στον έρωτα και παίζει ή να συμβεί η γνωριμία του αιώνα, ή να παντρευτείτε! Είστε πιο καλά από ποτέ, αλλά εκεί που θα πάει να μπει το νερό στο αυλάκι, πάλι θα κάνετε την ανατροπή. Ταξίδι, νέος έρωτας ή ακόμα και γάμος!

Καρκίνος
Θα το ρίξετε στα beaute! Δηλαδή σε ινστιτούτα ομορφιάς, να γίνετε νέοι και λαμπεροί ξανά. Θα σας πιάσει μια μανία με το σώμα σας, το πρόσωπό σας και θα βάλετε τον εαυτό σας σε τρελή διαδικασία για να είστε εντυπωσιακοί και φρέσκοι μες στο καλοκαίρι!


Λέων
Νομίζω θα ψωνιστείτε εντελώς με τη πάρτη σας και θα το δουν όλοι αυτό! Συγγνώμη που σας το λέω έτσι ωμά, αλλά είναι ο καλύτερο τρόπος για να πιάσετε το υπονοούμενο. Μπορεί να αξίζετε όλα τα μπράβο του κόσμου, να είστε ικανοί, να σας δώσουν τη σημασία που αποζητάτε, αλλά βαστάτε τα άλογα.. Λίγη μετριοπάθεια δε βλάπτει..

Παρθένος
Συμβιβάζεστε με το μη τέλειο. Θα τη κάνετε και αυτή τη προσπάθεια, αρκεί να κάνετε παρείτσα με κάποιον, ρομαντικού χαρακτήρα, μπας και νιώσετε και εσείς τη ζεστασιά που αποζητάτε. Πάντως στο τέλος πάλι μόνοι θα μείνετε, αφού δύσκολα αλλάζετε γνώμη εσείς..

Ζυγός
Η αγαπημένη σας περίοδος. Όλοι θα αποζητήσουν τη παρέα σας, βόλτες από εδώ και εκεί, θα θυμηθείτε παλιές καλές εποχές, όλα για πάρτη σας! Εκδρομούλες, φλερτ, χαμόγελα, καιρό έχει να σας συμβεί κάτι τέτοιο. Απολαύστε το και κάντε και τις ζαβολιές σας!

Σκορπιός
Μου φαίνεται πως το καβαλάτε λίγο το καλάμι για αυτό ψυχραιμία. Μπορεί να έχετε κόλακες δίπλα σας, ξέρετε ποιοι είναι αυτοί, όμως μη παρασέρνεστε γιατί θα τη πληρώσετε εσείς τη ζημιά και δε πρέπει. Αφήστε τα ρομαντικά και τα ψεύτικα τα λόγια..

Τοξότης
Ένα ταξίδι λίγο μακρινό και εκτός χώρας θα το κάνετε γιατί η Θεά Άφρο θα σας γεμίσει από την επιθυμία για περιπέτειες. Υπάρχει περίπτωση κάποιοι να μη γυρίσετε ποτέ πίσω, ή να αργήσετε πολύ. Βελτιώνετε τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα.

Αιγόκερως
Δουλειά και έρωτας μαζί. Πώς γίνεται αυτό; Δε ξέρω. Πάντως όλα στα κόκκινα, θα αποκτήσει η ζωή σας άλλο νόημα. Μπορεί να προκύψει και μια ιδιαίτερη γνωριμία εκεί που εργάζεστε και να γίνει η ανατροπή. Μην είστε απόλυτοι όλοι κάνουν λάθη.

Υδροχόος
Εσείς και ο έρωτας έχετε ένα θέμα. Μόνο που η Θεά Αφρο θα σας μαγέψει και θα βρείτε το καλό παλιό σας εαυτό. Θα έχετε όμορφη παρέα όλο το καλοκαίρι κοντά σας.. Θα λάμψετε ξανά, θα πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας. Έρχονται απρόβλεπτα χαρωπές ημέρες.. Ζήστε το!

Ιχθύες
Θα τα φέρετε όλα τούμπα! Ριζικές αλλαγές στη δουλειά σας, σίγουρα πράγματα, πού χρόνος για τον έρωτα! Θα κάνετε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας και ξεκινάτε από το μηδέν. Στα κόκκινα όλα, γιατί πρέπει να ζήσετε και εσείς το όνειρο.. Τρομάζω!

magicfariel@gmail.com