Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Τα Ζώδια του Σαββάτου 27/06/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Συννεφιασμένο το τοπίο από όλες τις απόψεις. Δεν έχω λόγια με αυτά που συμβαίνουν, στεναχωριέμαι, αγχώνομαι, ειλικρινά δε ξέρω ποιο είναι το σωστό και πιο το λάθος. Το μόνο που ξέρω είναι πως θέλω να ζήσω όμορφα και
απλά, δίχως άλλες σκοτούρες, γιατί κουράστηκα και βαρέθηκα..

Ένα Σάββατο πολύ διαφορετικό, ο κόσμος είναι πανικόβλητος, αγχωμένος, γιατί μας ξημερώνει ένα άγνωστο αύριο, που κανείς δε ξέρει τι θα φέρει..

Να κοιτάξουμε τον ήλιο που μόλις βγήκε, να πάρουμε βαθιές ανάσες, είναι ένα καθαρό δροσερό πρωινό και να χαμογελάσουμε.. Αρνούμαι να ανοίξω τη τηλεόραση, αρνούμαι να μπω σε αυτό το τριπάκι, προτιμώ να είμαι στο κόσμο μου, να συνεχίσω να ονειρεύομαι και ότι θέλει ας προκύψει..

Και ναι το γαλάζιο της θάλασσας θεραπεύει τη ψυχή, το μυαλό, γαληνεύει όλο μας το είναι. Να φανταστώ πως κάθομαι σε αυτή τη πανέμορφη τη παραλία και αγναντεύω το κάστρο εκεί απέναντι. Πόση ιστορία; Πάθη, κρυμμένοι έρωτες.. Ναι αυτά μου αρέσουν.. Τα μυστήρια.. 

Και ξεφεύγω εντελώς..

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Κάτι ψάχνετε να βρείτε, προφανώς την άκρη του νήματος, έχετε πάρει σωστή πορεία, αλλά θα πρέπει να επιμείνετε λίγο ακόμα. Μπορεί να μη σας έχουν επιβεβαιώσει τις υποψίες σας, αλλά έχετε μύτη εσείς.. Όλο και κάτι σας βρωμάει..

Ταύρος
Δείξτε κατανόηση σε ένα άτομο δικό σας, που υπάρχει μέσα στη ζωή σας και το αγαπάτε. Ακούστε το με προσοχή και αν δε σας αρέσουν αυτά που σας λέει, δε πειράζει. Στηρίξτε το, με αγνά συναισθήματα. Θα έρθουν και καλύτερες ημέρες..

Δίδυμος
Το μυαλό σας άλλα σήματα δίνει και η καρδιά σας άλλα σας λέει. Μήπως σήμερα να κάνατε ότι σας αρέσει εσάς; Βασικά αντιμετωπίστε τα θέματά σας, χωρίς υπερβολές φυσικά αλλά πρέπει να είστε ο εαυτό σας. Όπως νιώσετε να πράξετε..

Καρκίνος
Να κλείσετε εκείνο το ρομαντικό το ραντεβού, να βγείτε έξω να φλερτάρετε και να ερωτοτροπήσετε. Η ημέρα σας έχει όλα τα φόντα για να είναι όμορφη και πολύ μοναδική. Μη ντραπείτε να κάνετε εκείνο το τηλεφώνημα.. Θα χάσετε!

Λέων
Γκρίνιες, πολλές γκρίνιες οικογενειακές. Ή ακόμα και φίλων. Θα σας τα ψάλουν λιγάκι γιατί έχετε απομακρυνθεί κάπως τις ημέρες αυτές. Από ενδιαφέρον το κάνουν, μη μουτρώσετε, αντιθέτως χαμογελάστε και αφιερώσετε λίγο το χρόνο σας και εκεί..

Παρθένος
Πολύ καλή ημέρα για να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας και να αγαπήσετε ξανά με τους δικούς σας τους ανθρώπους. Κάντε το γιατί από αύριο και μέχρι τέλος του μήνα θα χαλάσουν λίγο τα κέφια σας. Συνεπώς σήμερα έχει βόλτες.. ή μια μάζωξη!

Ζυγός
Τι έγινε; Έχετε κρύψει λεφτά στο συρτάρι και σήμερα δε θα αγχωθείτε καθόλου. Είστε καλά οργανωμένοι, γνωρίζατε εκ των προτέρων το τι θα γίνει.. Φροντίστε να ψωνίσετε τα απαραίτητα, να βρίσκεστε σε ετοιμότητα όχι τίποτα άλλο για να μη γκρινιάζετε μετά..

Σκορπιός
Τι φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε! Πολύ τυχερή και θα είναι όλη δική σας. Εντάξει μπορεί ο κόσμος να πέφτει στα πατώματα, αλλά εσείς το ξεπερνάτε αυτό και κάνετε το κομμάτι σας. Μέσα στη τρέλα και τον ενθουσιασμό σας βρίσκω. Να κάντε ότι σας λέει η καρδιά σας!

Τοξότης
Μέρα παράξενη σας ξημέρωσε. Θα προσπαθήσουν να σας μπλέξουν σε διάφορες καταστάσεις που εσάς προσωπικά ούτε που σας αγγίζουν. Για αυτό κάντε την από τη πίσω τη πόρτα όσο είναι νωρίς και αποφύγετε και κάθε σχόλιο. Υπάρχει λόγος να χαλαστείτε;

Αιγόκερως
Σήμερα να φροντίσετε να φτιάξετε μαλλί να είστε όμορφοι, να ντυθείτε ωραία και να βγείτε έξω, είτε με το σύντροφό σας, είτε με τους φίλους σας. Είναι μια πολύ όμορφη μέρα για εσάς και θα το μεταδώσετε αυτό και στους άλλους. Μέσα στα χαμόγελα, ίσως να είστε και οι μόνοι!!!

Υδροχόος
Να είστε έτοιμοι για όλα! Και για τα καλά και για τα κακά! Μη βάζετε τον εαυτό σας, σε διαδικασίες αρνητικές. Είναι μια παράξενη ημέρα που όμως κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. Αφήστε το πράγμα να κυλήσει από μόνο του, δίχως να ζορίζετε τις καταστάσεις. Κάθε εμπόδιο για καλό.. remember;

Ιχθύες
Να είστε ευδιάθετοι και να σταματήσετε να φαντάζεστε διάφορα. Ότι και αν συμβεί θα το αντιμετωπίσουμε παρέα. Πολύ σημαντικό και αυτό! Φροντίστε να βασίζετε τις υποψίες σας σε αληθινά και υπαρκτά γεγονότα και όχι σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας! Επιμένω!

magicfariel@gmail.com